Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

«Κοντοσώρος», «Θωμάς» και «Ναουμίδης» στην κορυφή της ελληνικής γαστρονομίας!

Ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας συγκαταλέγονται και τρία του νομού Φλώρινας, από την ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου, που τιμήθηκαν στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Και τα τρία εστιατόρια πήραν το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και για λίγο δεν κατέκτησαν τον Χρυσό Σκούφο.

Πρόκειται για τον «Κοντοσώρο» στο Ξινό Νερό, τον «Θωμά» στο Σκλήθρο και τον
«Ναουμίδη» στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δείτε παρακάτω την παρουσίαση των εστιατορίων από την επίσημη σελίδα του διαγωνισμού.

«Κοντοσώρος»

«Θωμάς»

«Ναουμίδης»

9 σχόλια:

  1. Ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας συγκαταλέγονται και τρία του νομού Φλώρινας. ΟΧΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΜΎΝΤΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι τι διαφορετικο λεει το αρθρο?νομου φλωρινας λεει.μια ζωη κομπλεξ στο αμυνταιο.αν μιλουσε για πτολεμαιδα θα πετουσες την σκουφια σου.για αυτο σας περασε και ο φιλωτας .

      Διαγραφή
  2. 11.22 Πρώτον μαθε να διαβαζεις του νομου Φλώρινας από την ευρύτερη περιοχή του Αμυνταιου! Και δεύτερον που ανήκει το Αμύνταιο;;;; ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κόμπλεξ του Αμυνταίου δεν έχει όρια...ας ζητήσουν την υπαγωγή τους στην Κοζάνη να ησυχάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη ρε παιδια ο γιωργος στη φλωρινα ειναι λιγοτερο καλος σεφ; δε λεω πολυ καλοι και οι 3 της ευρυτερης περιοχης αμυνταιου αλλα σαν ποιοτητα και γαστρονομια υστερει το γεντεκι στη φλωρινα; αλλο το αν ο χωρος ειναι μικρος και η εξυπηρετηση πιο αργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιώργος μόνο στις τιμές τους χτάνει και τους ξεπερνά!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Στηριξτε τις ταβερνες και της φλωρινας ρε παιδια και ας μην εχουν βραβεια. Εχουν δικαιωμα στην δημιουργια και στην αναλογη αναγνωριση σε δυσκολες εποχες ακομη περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στους επιχειρηματίες και στους καλλιτέχνες σεφ του τόπου. Προάγουν τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Όταν φέρνω κόσμο από αλλού πάντα εκεί τους κερνώ και έχουν να λένε και να θυμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.