Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Συνάντηση για το 15ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην

Συνάντηση για το 15ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην που θα διεξαχθεί στην πόλη της Φλώρινας στις 16 Απριλίου 2016 σε συνδιοργάνωση με τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Φλώρινας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαρτίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Γιώργος Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου, ο πρόεδρος επιτροπής αγώνων και μέλος ΔΣ ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Ράπτης, εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ καθώς μέλη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της ασφάλειας των αγώνων καθώς και ζητήματα που αφορούν τη διαμονή, την εξυπηρέτηση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αποστολών που θα συμμετέχουν.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στους χώρους φιλοξενίας των αθλητών, τις εγκαταστάσεις και τον χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

Ενημερώνουμε ότι πριν την έναρξη των αγώνων θα διεξαχθεί λαϊκός δρόμος τριών (3) χιλιομέτρων μπροστά από το ΔΑΚ στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στο ΚΕΠ του κτιρίου της Π.Ε. Φλώρινας από τις 08:00 έως τις 20:00.
Για τη δήλωση συμμετοχής απαιτείται προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και σε περίπτωση συμμετοχής ανηλίκων, απαιτείται αίτηση/υπεύθυνη δήλωση που θα υποβάλλεται από τον γονέα. Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.