Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή του δήμου Φλώρινας προς τις «Σάρισες»

Ο Δήμος Φλώρινας συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ για τη μεγάλη επιτυχία της να ανέβει στην υψηλότερη κατηγορία της χώρας Α1.

Με τη συμμετοχή της στους τρεις τελευταίους αγώνες στο ΣΕΦ τερμάτισε πρώτη και αήττητη με τις πρωταθλήτριες Χριστίνα Φίλη, Φιλαρέτη Εξάρχου και τη νεάνιδα Οικονόμου Ευαγγελία σημειώνοντας μόνο νίκες και χωρίς αντίπαλο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στην κάθε αθλήτρια χωριστά όσο και στους προπονητές και στη διοίκηση του συλλόγου, που από αυτό το γεγονός αποδεικνύεται η σκληρή δουλειά και προσπάθεια που γίνεται από όλες τις πλευρές, η επιμονή και η υπομονή για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο πάντα με γνώμονα το «ευ αγωνίζεσθαι» και πάντα να κατακτώνται οι υψηλοί στόχοι που θέτουν προπονητές και αθλητές.

Ο Δήμος Φλώρινας θα συνεχίσει να είναι θερμός συμπαραστάτης του συλλόγου ΣΑΡΙΣΕΣ, καθώς και σε κάθε αγώνισμα που προάγει τον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.