Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα

«Κλείδωσε» τελικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Π.Ε. Φλώρινας με δύο άντρες και δύο γυναίκες υποψηφίους.
Οι υποψήφιοι είναι οι:
Πέρκα Πέτη
Σαπαλίδης Σάββας
Σέλτσας Κωνσταντίνος
Σπύρτου Άννα

114 σχόλια:

  1. Άντε πάμε γερά με Κώστα ΣΕΛΤΣΑ!!! Για την αυτοδυναμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα Σπύρτου:
      Αγώνες για να ξανάρθει το τρένο στην Φλώρινα.
      -Ήρθε.
      Αγώνες για να μην κλείσει το Πανεπιστήμιο.
      -Έμεινε.
      Αγώνες για να γίνει αυτοδιοίκητο το Πανεπιστήμιο.
      -Έγινε.
      Αγώνες για την Φλώρινα.
      -Συνεχίζουν.

      Διαγραφή
    2. Τίποτα καλό για το Συριζα παιδιά;

      Διαγραφή
  2. Oι γυναίκες φέρνουν πάντα την ...αλλαγή και ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι άντρες φέρνουν καταστροφή και μιζέρια; Του...Σύριζα είσαι εσύ μαντάμ;

      Διαγραφή
  3. Τελικά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μα τόσο τι να πω? Είναι τόσο προφανές πως αντιγράφουν τις πρακτικές άλλων εποχών προκειμένου να εκλεγεί Η ΕΚΛΕΚΤΗ.
    Στην κάλπη θα βρείτε αυτό που σας αξίζει.
    Ατυχώς, εμείς οι Φλωρινιώτες θα έχουμε την εκπρόσωπο που μας αξίζει...
    Κα Σπίρτου λυπάμαι μα δε γράφω για σας... Είστε η καλύτερη μεταξύ των υποψηφίων μα δεν είστε η εκλεκτή. Για τους άλλους δύο κυρίους, λυπάμαι μα όχι και βουλευτές. ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και το παπαγαλακι της Σπύρτου. Καλυτερη σε τι; Την ξερεις καλά;

      Διαγραφή
    2. Κότσιφας είμαι ρε μ@λ@κ@!!
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΩ?

      Διαγραφή
  4. Καλή Επιτυχία - Πεπη , Σάββα , Κωνσταντίνε , Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο φίλε μου, αυτό θαπρεπε να είναι το ύφος ΟΛΩΝ των σχολίων εδώ μέσα. Αλλά, τι να κάνουμε; Η εξουσία τρελαίνει τους ανθρώπους, ακόμα και σαν προοπτική!...

      Διαγραφή
  5. Σίγουρη η επιτυχία της κας Πέρκα και κας Σπίρτου στην Φλώρινα. Οι γυναίκες άλλωστε κάνουν την διαφορά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψηφοδέλτιο του 4%.
    Να τα βλέπουν αυτά οι παπανδρεϊκοί ντόπιοι πασόκοι, οι οποίοι εγκατέλειψαν την παράταξη για να κουβαλούν νερό στη νέα λιάνισσα, όπως κουβάλησαν νερό στον σκηνοθετη απο την Πτολεμαιδα.
    Που πας ρε Καραμήτρο στους κομπλεξικούς; Τώρα που ειναι κοντά στην εξουσία περιμένεις μερίδιο στην εξουσία;
    Μακάρι να κατέβει κανένα βαρύ παπανδρεϊκό χαρτί να ξεβρακωθούν όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ποιο αγώνα της Φλώρινας ήταν παρούσα η κ. Πέτη; Μην τρελαθούμε τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
    ΚΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΣΤΑΘΙΚΑΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

      Διαγραφή
    2. ΤΑ 30ΦΛΚ47 ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛ ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΒΛ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΡΕΖΟΥΜΑΡΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ..ΣΑΝ ΚΑΚΟΦΗΜΟ ΜΠΑΡΑΚΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 30ΦΛΚ47 ΤΟΥ ΒΓ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ .....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ .....

      οπότε ΣΑΒΒΑΣ = Διαγραφή

      Διαγραφή
  9. αλήθεια η Κυρία Πέρκα από που είναι? που ζει? Τι σχέση έχει με την Φλώρινα?. Αθάνατο ΠΑΣΟΚ έχεις δημιουργήσει σχολή ή καλύτερα κατάφερε όλα τα κόμματα να είναι ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ

      Διαγραφή
    2. ΣΤΑΘΗ ΠΟΣΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ;;;;;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ;;; ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ;;; ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΣ;;; ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;;; ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ;;;;

      Διαγραφή
  10. Η Πέρκα ποιά είναι; Από πού μας προέκυψε; Τι έχει προσφέρει σε αυτόν τον τόπο; Τι ξέρει γι αυτόν τον νομό; 'Οσα είδε, άκουσε ή διάβασε κατά καιρούς από δω κι από 'κεί; Τι δεν καταλαβαίνετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Θέλουμε ανθρώπους από τον τόπο μας και που ζουν στο τόπο μας. Που κρυώνουν όταν κρυώνουμε κι εμείς, που βλέπουν την αγορά μας να ψυχορραγεί, που τα παιδιά τους είναι στα ίδια σχολεία με τα δικά μας παιδιά, που δουλεύουν δίπλα μας, ψωνίζουν δίπλα μας, αναπνέουν τον ίδιο άθλιο γεμάτο αιθαλομίχλη αέρα με εμάς. Θέλατε να κάνετε την διαφορά; Σκ@τ@ πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λες αλλα ο κωνσταντινιδης ειναι απο τον τοπο μας αλλα γι αυτον περα βρεχει.ισως καποιος που δεν ζει εδω να ειναι πιο ανοιχτομυαλος και να εχει πιο δυναμικη παρουσια στην βουλη και οχι να ειναι ανεκδοτο οπως ο τωρινος της νδ.αλλωστε η κοζανη σε αυτο τα εχει καταφερει.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το μαζικα σταλμενο σε όλα blogs εμετικο post δειχνει αφ' ενός το ηθος και την ταυτοτητα του συντακτη του, αφ' ετέρου τον (την) πάτρωνά του. Συμφορές γνωστές για το Συριζα και οι δυο...

      Διαγραφή
  11. Δημήτρης Κατραντζής6 Ιανουαρίου 2015 στις 9:19 μ.μ.

    έλεος πιά! τι άλλο θα δούμε, τι άλλο θα ακούσουμε?
    αυτή η κα Πέρκα, τι είναι πάλι αυτό......???????????? τι σχέση ωρέ κλεφτόπουλα έχει το ...άτομο με τη Φλώρινα?
    αντιλαμβάνεστε τις συνέπειες των επιλογών σας?
    ή διόλου δεν σας ενδιαφέρει & δεν σας αφορά η περιοχή κι έχετε την εντύπωση πως στην πλειοψηφία της από ιθαγενείς & μαμελούκους κατοικείται κι ότι φυσικά εσείς οι αυθεντίες & οι επαΐοντες θα καθορίσετε το μέλλον και το αύριό της... πλανάσθε πλάνην οικτράν καρεκλοκένταυροι, κυβερνολάγνοι, κομματοδίαιτοι & πέρα ως πέρα ξεδιάντροποι "σύντροφοι" της όποιας κομματικής εξουσίας.
    η κάλπη θα σας εκπλήξει δυσάρεστα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η στάση σου είναι απαράδεκτη και αντιδημοκρατική, γι αυτό υπάρχει σταυροδοσία για να επιλέξουν οι πολίτες αυτόν που άξιζει!
      Η κ Σπίρτου που δεν είναι Φλωρινιώτισα έχει αγώνιστει περισσότερο από κάθε άλλον Φλωρινιώτη για το πανεπιστήμιο και όχι μόνο!
      άρα το επιχειρημά σου και κάποιων άλλων για την κ. Πέρκα πέφτει στο κενό!

      Διαγραφή
    2. Δημήτρης Κατραντζής7 Ιανουαρίου 2015 στις 12:42 μ.μ.

      ε δεν θα βαφτίσουμε κιόλας στην Αριστερά "δημοκρατική" την όποια μωροφιλοδοξία στελέχους της να γίνει ντε και καλά βουλευτίνα, χωρίς νά 'χει ζήσει κι αγωνιστεί για τον τόπο & τους ανθρώπους του. κι αν ακόμη το κάνουμε & τ' αποδεχτούμε, μπορεί να φαντάζει σα νόμιμο, ΗΘΙΚΟ όμως δεν είναι!!! & δεν είναι γιατί καμμιά σχέση δεν έχει η κα Πέρκα με τη Φλώρινα & τους αγώνες της. αγώνες που όχι μόνο τίμησε κι υπηρέτησε με συνέπεια η Άννα η Σπίρτου κι οι άλλοι δύο συνυποψήφιοί της. είναι μιά υποψηφιότητα (της κας Πέρκα) που από μέρους μου τουλάχιστον ελέγχεται, αμφισβητείται & ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ από κέντρα κι εξουσίες που δεν θά 'πρεπε έτσι να λειτουργούν... είναι απολύτως λυπηρό και συνιστά τον ορισμό του "απαράδεκτου"!

      Διαγραφή
    3. Δημητράκη το μονο καλο που εχει το σχολιο σου είναι η επωνυμια του, κατά τα άλλα είναι εμπαθες, ασυντακτο, με επιχειρηματα μηδεν, κακοπροαίρετο και εντέλει ανοητο. Κριμα που καποτε εκπροσώπησες κι εσυ αυτόν τον χωρο...

      Διαγραφή
    4. Αυτό το "περισσότερο από κάθε αλλον Φλωρινιωτη" είναι για γελια. Απλα έχει αυτοδοαφημιστει γι αυτά πολύ καλα πλασσαροντας τα σαν δικα της επιτεύγματα, έλεος!

      Διαγραφή
    5. Δημήτρης Κατραντζής7 Ιανουαρίου 2015 στις 4:02 μ.μ.

      ποτέ ως σήμερα η σχέση μου με την πολιτική δεν ήταν απαλλαγμένη από συναισθηματισμούς... (και γιατί να είναι άλλωστε!)
      γι' αυτό καλέ μου "ανώνυμε" φίλε δεν μ' ενοχλεί κι ιδιαίτερα να ξέρεις η "εμπάθεια", που μου καταλογίζεις. εξ άλλου "έπαθα" κι εγώ κι οι συμπολίτες μου σ' αυτή τη χώρα από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις & πρακτικές. χορτάσαμε από αυτόκλητους σωτήρες, "καρφωμένους" από μηχανισμούς κι ευκαιριακούς συσχετισμούς. ευτυχώς που το ψηφοδέλτιο έχει άλλες τρεις αξιόλογες λύσεις & δίνει δυνατότητες επιλογής. αυτό όμως δεν ακυρώνει την “από το πουθενά” εμφάνιση της κας Πέρκα. σα Νομός χορτάσαμε από τέτοια κι είσαι φαντάζομαι σε θέση να εκτιμήσεις τις συνέπειες ανάλογων πρακτικών. απλά επισημαίνω: ανατροπή, με την υιοθέτηση κι αναπαραγωγή τέτοιων χαρακτηριστικών παλαιοκομματικών πρακτικών, δεν είναι δυνατόν να γίνει, δεν είναι δυνατόν να φέρει το “αύριο” των προσδοκιών & των ονείρων μας…
      λυπάμαι που εσύ, όχι μόνο τις αποδέχεσαι, αλλά τις χειροκροτείς κιόλας….

      Διαγραφή
    6. Μα τοσο εντελώς ακυρος ρε Δημητρακη, χωρις ιχνος αιδους γραφεις πραγματα που ουτε εσυ τα πιστευεις επειδή στο ζητησε καποια; Μη συνεχιζεις να σπιλωνεις ετσι το καποιο παρελθον σου, αν υποθεσουμε ότι ειχες καποιο που αξιζε κατι...Εγω παντως ντρεπομαι βαρια πλεον που σε συναναστραφηκα το παλαι ποτε...

      Διαγραφή
    7. Δημήτρης Κατραντζής8 Ιανουαρίου 2015 στις 12:27 μ.μ.

      Να ντρέπεσαι “ανώνυμε” φίλε μου, να ντρέπεσαι που βάζεις πλάτη & γίνεσαι χειροκροτητής τέτοιων μεθοδεύσεων & πρακτικών! Κι αν κάποτε είχαμε και κοινή δράση όπως υπονοείς (που σημαίνει πως πορευτήκαμε με τα ίδια οράματα, αξίες κι ιδανικά) να ντρέπεσαι ακόμη περισσότερο!
      Προσωπικά πάντως δεν έχω να ντραπώ για τίποτε, γιατί με την ίδια συνέπεια συνεχίζω να υπηρετώ αρχές κι αξίες που μ’ αυτές πορεύτηκα στη ζωή μου και σε καμιά περίπτωση δεν έμαθα να λειτουργώ κατ’ εντολή και λογαριασμό κανενός, όσο κι αν αυτόν τον σέβομαι & τον εκτιμώ. Το θάρρος της γνώμης μου και της άποψης μου το κρατάω αλώβητο, γι’ αυτό και τις καταθέτω επώνυμα κι ανενδοίαστα.
      Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια φίλε μου…

      Διαγραφή
    8. Δημητρακη εχεις λερωσει το ονοματακι σου βουτώντας με κωλοτουμπιτσες και σε αλλους χωρους που εχουν βουλιαξει τη χωρα και ασε τις "αρχες", δεν πειθεις κανενα. Πολύ φοβάμαι πως κανεις και ζημια εκει που γλείφεις τωρα :)

      Διαγραφή
    9. Δημήτρης Κατραντζής9 Ιανουαρίου 2015 στις 8:34 μ.μ.

      α! εσύ δεν παίζεσαι φιλαράκο!
      σε πλήρη σύγχυση διατελώντας & σε "τρικυμιώδη εν κρανίω" κατάσταση, συνεχίζεις να μπερδεύεις όλα όσα στο περιβάλλον της κας Πέρκα, που υπηρετείς, κυριαρχούν.
      Κι αναφέρομαι φυσικά σε κωλοτούμπες, γλειψίματα, συκοφαντίες, "κιτρινισμούς" & σε μύρια άλλα τόσα, που ούτε στο ήθος, ούτε στο ύφος, ούτε πολύ περισσότερο στην πρακτική της Αριστεράς ταιριάζουν.
      δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου φιλαράκι!
      ότι και να γράψεις!
      να τα λουστείς, γιατί εσένα αφορούν και σε χαρακτηρίζουν!
      ....εκτός φυσικά κι αν φοράς παντελόνια κι έχεις την τόλμη ν' αποκαλύψεις τ' ονοματάκι σου....

      Διαγραφή
    10. Μητσουλα ποσο αντεχεις να αυτοεξευτελιζεσαι, επωνυμα μαλιστα; Απαξιώνεις έναν υποψήφιο με εκφρασεις 1ης Δημοτικού υπερ καποιου αλλου. Κι όταν σου την πεφτουν καταφευγεις στο υστατο επιχειρημα, το νταηλικι. Κι όλα αυτά με ανουσιες σαλτσες περι αριστερας και αρχων...Οσο για τα παντελόνια, εγω στη θεση σου δεν θα εκανα τετοια αναφορα καλε μου...

      Διαγραφή
    11. Δημιουργεί όντως απορίες αυτό το επώνυμο σχόλιο του (άγνωστου σε μένα) κ. Κατραντζή. Πρώτον με το επίπεδό του:
      "έλεος πιά! τι άλλο θα δούμε, τι άλλο θα ακούσουμε?
      αυτή η κα Πέρκα, τι είναι πάλι αυτό......???????????? τι σχέση ωρέ κλεφτόπουλα έχει το ...άτομο με τη Φλώρινα?
      αντιλαμβάνεστε τις συνέπειες των επιλογών σας?"
      Δεύτερο: Δεν ξέρει πράγματι την κ. Πέρκα; Τότε σίγουρα δεν ξέρει καθόλου πρόσωπα και πράγματα.
      Συνεπώς είναι κατευθυνόμενο και κακοπροαίρετο, όπως δυστυχώς και άλλα εδώ μέσα...

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητηρια στις κυρίες Πέρκα και Σπίρτου είναι στις πρώτες επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παγούρι..
    Τι θα πει Ειστε η καλύτερη μα όχι η εκλεκτη? Σε υποχρεωσε κανεις να ψηφίσεις την εκλεκτη? υποτιθεται οτι παμε για τους καλύτερους..και κανενας απο τους 4 δεν ευθυνεται ή έχει λόγο να δώσει για την υποψηφιοτητα των αλλων..Δημοκρατία έχουμε. Ο καθένας ας ψηφίσει με τα δικά του κριτήρια ποιον θεωρει καλύτερο..και οχι με το παλιά κριτηρια που εχουν να κανει με ρουσφετια ή ονόματα..αλλά ικανότητα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς ξεχνάς τις επαφές της Πέρκα...

      Διαγραφή
    2. Δεν ξεχνώ τις επαφές της Πέρκα..απλά πόσες επαφές έχει εδώ που θα την προτιμήσουν κι ας μη ζει εδώ αναρωτιέμαι.. Κι αφού έχει επαφές λοιπόν..ας την ψηφίσουμε να τελειώνουμε! Πάντα με κριτήριο τις επαφές δεν ψήφιζε η Φλώρινα; Ας διιαωνιστεί λοιπόν! Τι το συζητάμε; Έχεις δει πολλούς ικανούς να βγαίνουν στη Φλώρινα; Δε λέω ότι δεν είναι ικανή! Λέω οτι δεν την ξέρω !!

      Διαγραφή
  14. Η κ. Πέτη σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό της γεννήθηκε στη ΦΛΩΡΙΝΑ το 1961 και ζει στη Θεσσαλονίκη από το 1979...
    Για όσους αναρωτιούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει και δική της μονοκατοικία στο Φλάμπουρο

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή πρόκειται για γέννημα θρέμα Φλώρινας. Ντροπή στο θράσος της και σε όποιον την ψηφίσει. Συμπολίτες ξυπνήστε! Μας κοροϊδεύουν και δεν κάνουμε τίποτα.

      Διαγραφή
  15. στα άλλωνα μια μπύρα δεν κέρασε πάντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον δεν θα την ψηφίσεις, ε;

      Διαγραφή
    2. Πάντως όπου πάει η Σπύρτου την κερνάνε. Γιατί την ξέρουν, την αγαπούν και αναγνωρίζουν τους αγώνες της.

      Διαγραφή
  16. Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα είναι ψηφοδέλτιο νίκης και είναι τιμή που πλέον η κουβέντα γίνεται για το ποιό πρόσωπο θα πάρει τις περισσότερες προτιμήσεις. Η νίκη της Φλώρινας είναι δεδομένη, πάμε για μια νέα, αριστερή, κοινωνική πολιτική !

    Τωρα ως προς το πρόσωπο, ο καθείς έχει τα κριτήρια του για να επιλέξει. Αρκεί τα κριτήρια να οδηγήσουν στο πρόσωπο που θα βγάλει την Φλώρινα αγωνιστικά και διεκδικητικά έξω απο την εσωστρέφεια της και θα επαναληφθούν λάθη άλλων εποχών.

    Καλή επιτυχία σε όλους, για την Ελλάδα και για την Φλώρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μου προκαλεί τρομερή εντύπωση η εμπάθεια κάποιων σχολιογράφων κατά της κ. Πέρκα με το τρομερό επιχείρημα ότι δεν... ζει αυτή την εποχή στη Φλώρινα!!!
    Κατ' αρχην, για να ξεκαθαρίζει το θέμα της καταγωγής, η κ. Πέρκα είναι γέννημα-θρέμμα της Φλώρινας.
    Δεύτερο, είναι στέλεχος της αριστεράς και του Σύριζα πολλά χρόνια. μέλος της τωρινής Κεντρικής Επιτροπής του με άπειρους πολιτικούς αγώνες, αναρίθμητες υποψηφιότητες σε κάθε είδους εκλογές, π.χ υποψήφια ευρωβουλευτής το 2014 με έντονη παρουσια και στη Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένα όχι κακό ψηφοδέλτιο κατά τη γνώμη μου ψηφοδέλτιο, τηρουμένων των αναλογιών, δεδομένου του τι θα παρουσιάσουν τα άλλα κόμματα (αστα να πάνε!), και μετά το τραγικό (για τον ιδιο, το κομμα και τη Φλώρινα) πέρασμα του κ. Γερμανίδη.
    Μια εξαιρετική υποψηφιότητα (Πέρκα), μια μέτρια (Σαπαλιδης) και δυο κακες (Σελτσας, Σπύρτου).
    Εν πάσει περιπτώσει, αυτο μπόρεσε και αυτό έκανε για τη Φλώρινα το κομμα της ελπιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακή υποψηφιότητα της Άννας Σπύρτου; Πήγαινε να σε κοιτάξει κανένας γιατρός... Πιο "πληρωμένο" σχόλιο δεν υπάρχει εδω μέσα!!

      Διαγραφή
  19. Η μόνη που αξίζει στο ψηφοδέλτιο είναι η κ.Σπύρτου. 'Εχει δείξει ότι ενδιαφέρετε για τον τόπο με τους φίλους του τρένου, το Πανεπιστήμιο. Η κ.Πέρκα στις Ευρωεκλογές θυμήθηκε την καταγωγή της. Ο κ.Σέλτσας καλός αλλά όχι για βουλευτής. Ο κ.Σαπαλίδης, όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τι κριτήρια οριζεις την αξια της ΣΠΥΡΤΟΥ; Πρωτον είναι ζητημα αν την ξερει ο μαναβης της γειτονιας της. Δευτερον, τα χωρια την ειδαν για πρωτη φορα στα χρονικα τις τελευταιες μερες οπου περιφερει την υποψηφιοτητα της πριν καν οριστικοποιηθεί επειδή ξερει ότι θα την επιβαλλει ο Λαφαζάνης. Προβλεψη: θα φαει το μαυρο της ζωης της και θα λαουφαξει παλι στους αγωνες της στα blogs, στο facebook και στα emails...

      Διαγραφή
    2. Μόνο που οι αγώνες της δεν ήταν στα blog και στα facebook...αλλά στους δρόμους της Φλώρινας, στο σταθμό του τρένου.και ξεσήκωνε τον κόσμο να αντιδράσει. Εσύ ήσουν εκεί να τη γνωρίσεις; Κρατούσε μεγάφωνο..έκανε μπαμ!! Δεν υπήρχε περίπτωση να μην την προσέξεις αν ήσουν εκεί.. Ή καθόσουν σε μια καφετέρια και επινες τον καφέ σου όπως τόσοι άλλοι..

      Διαγραφή
  20. Θεωρώ ως καταλληλότερη την Υποψηφιότητα του Σάββα Σαπαλίδη. Άνθρωπος της πιάτσας, του Μόχθου, με σειρά αγώνων για την Φλώρινα και τον Φλωρινιώτη. Ένας Άνθρωπος, που αποδεικνύει καθημερινά ποιος είναι. Δεν είναι αλεξιπτωτιστής δεν εμφανίστηκε από το πουθενά, δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια. Δεν ανήκε ποτέ στο ΠΑΣΟΚ, και όταν μια και μοναδική φορά μπήκε στο ψηφοδέλτιο του Στρατάκη, αυτό έγινε σε συνεννόηση με τον Σύριζα, μιας και τότε δεν είχε ο Σύριζα δικό του Υποψήφιο. Ήταν δηλαδή Ψηφοδέλτιο Συνεργασίας. Αυτά για να προλάβω κάποιους που τυχόν δεν το γνώριζαν.
    Η Επιλογή του Σάββα, είναι η Απάντηση των Φλωρινιωτών η Απάντηση του Σύριζα, η Απάντηση όλων αυτών που θέλουν μια Αλλαγή στον Τόπο τους.
    Καλή επιτυχία σε όλους... και ελπίζω την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, να μας βρει όλους ενωμένους και όλοι μαζί να σηκώσουμε τα μανίκια, γιατί " Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολύ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TI ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ;;; ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥΥΥΥΥΥ;;;; Ε ΛΟΙΠΌΝ ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    2. Το πτυχείο που εσύ θα ήθελες να έχει στα χέρια του ο κ Σαπαλίδης, δεν εξασφαλίζει Θέσεις εργασίας, παρά μόνο απλά ένα Τίτλο. Αναρωτήθηκες ποτέ σου Πόσες Θέσεις εργασίας προήλθαν Από τις (Κατά τ' άλλα Αξιόλογους) Συνυποψηφίους του; Πόσες Θέσεις ¨αραγε δημιούρησε με τις Δράσεις της η κ. Πέρκα; Πόσες η κ. Σπύρτου; Ψηφίστε λοιπόν αυτούς που έχουν καδράρει τα πτυχία τους μαζί με την Αλαζονεία τους. Άλλωστε αυτοί μας Αξίζουν. Ευτυχώς όμως ο Φλωρινιώτης θέτει άλλα κριτήρια που εσύ δύσμοιρε φίλε μου, αγνοείς.

      Διαγραφή
    3. ..... χαχαχα.... για τον ιδιο ανθρωπο μιλαμε??? μαλλον δεν τον ξερεις καλα!!!

      Διαγραφή
  21. Ότι και να λέτε οι παραπάνω σχολιαστές ( ΑΝΏΝΥΜΟΙ ) ειναι παπαριές....

    Αυτή η νέα μόδα κατινιάς σχολιάζοντας ότι Μαλακ..@ θέλει ο κάθε ένας Ανώνυμα έχει καταντήσει αηδία..

    Που ειναι ρε η μαγκιά σας ..???

    Αυτά που λέτε να τα υπογράφετε με το όνομά σας...

    Κότες..........!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τραβα στο πασοκ λιανακι που μας εγινες ξαφνικά αριστεροτερος της αριστερας.

      Διαγραφή
    2. Μα εισαι και κατινα και Μαλα.@ς ..

      2 σε 1..

      Κότα Ανώνυμε.

      Το πόσο αριστερός είμαι το ξέρω μόνο εγώ και μαγκιά μου ,
      εσύ πόσο φασίστας η αριστερός ( Ανώνυμος ) εισαι...?

      Διαγραφή
    3. Ε,ΕΕΕΕ
      PUT THE COT DOWN PLEASE!

      Διαγραφή
    4. Υπηρέτες του αμαρτωλού δικομματισμού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έρχεστε να μαγαρίσετε την Αριστερά. Θέλουμε τον λαό, όχι τους πρασινοφρουρούς.

      Διαγραφή
    5. Η Αριστερά δεν ειναι παρθένα, άρια με επιλεγμένους ανθρώπους να κάνει γκέτο. Οι Πρασινοφρουροι θα σας δώσουν αυτοδυναμία και οι οικολόγοι πράσινοι και οι Δεξιοί ..και οι ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες .Αυτοί ειναι ο Λαός εσύ έμεινες στην πεθαμένη νοοτροπία ιδεολογίας της Συνιστώσας και του 2.5 %

      Διαγραφή
  22. Όση παρουσία και δράση έχουν όλοι οι υποψήφιοι μαζί, αυτήν και άλλη τόση, την έχει μόνη της η Σπύρτου!

    Χαίρομαι που δέχτηκε να μπει υποψήφια βουλευτίνα, στη Φλώρινα, αν και η καταγωγή της είναι από αλλού. Τη Φλώρινα την πονάει και την αγαπάει. Αγόρασε σπίτι και μένει εδώ από το 2004. Αγωνίστηκε με νύχια και με δόντια για το τρένο, για τη διατήρηση του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα, για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των φοιτητών στη Φλώρινα, για τη σύνδεση των σχολείων με το Πανεπιστήμιο, για την στήριξη του Πανεπιστημίου από τη ΔΕΗ κ.λπ. Είναι ενεργός πολίτης της Φλώρινας ΚΑΙ ακαδημαϊκός ΚΑΙ γυναίκα! Αυτήν θα πρέπει να στηρίξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αγαπάω και πονάω την Αθήνα, αγωνίζομαι με νύχια αλλά χωρίς δόντια( γιατί μου πέσανε)και πήρα σπίτι εκεί, δεν κατέβηκα όμως υποψήφιος

      Διαγραφή
  23. Δεν ξέρω για τους άλλους.... Βεβαίως η Πέρκα μου φαίνεται καιροσκόπος, δημαγωγός και ....ευκαιριατζού!

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ: Η Σπύρτου έχει καρδιά για τη Φλώρινα, ευθύτητα, ειλικρίνεια -χρόνια τώρα αγωνίζεται για την ποιότητα ζωής στη Φλώρινα και για το ξύπνημα όσων κοιμούνται.... σε αυτόν το βασανισμένο, μεθωριακό τόπο, ξεχασμένο από το θεό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο καιροσκόπο και ευκαιριατζού δεν θα την έλεγες την Πέρκα. Έχει αναμετρηθεί σε 4-5 συνεχόμενες εκλογές, στον Σύριζα του 4%, χωρίς να περιμένει τίποτα και χάνοντας και τον μισθό της. Ενώ η Σπύρτου ούτε καν τον μισθό δεν χάνει με το πανεπιστημιακό άσυλο.
      Κ. Πέρκα, μάλλον είναι σίγουρη η επιτυχία σας, κρίνοντας από την λυσσαλέα και αήθη επίθεση που δέχεσθε.
      Καλή επιτυχία, για το καλό του τόπου μας.

      Διαγραφή
    2. Στην πρωτη παράγραφο περιέγραψες με ακριβεια τη...Σπύρτου!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε-η 12:58 Η Πέτη Πέρκα σου φαίνεται καιροσκόπος, δημαγωγός και ευκαιριατζού....γιατί ή δεν την γνωρίζεις ή την ζηλεύεις θανάσιμα! Ευκαιριατζού δεν είναι αυτή που πολιτεύται στον τόπο ΤΗΣ !!!! Αντίθετα τιμάει τον τόπο της και θα πρέπει να την τιμήσει δίδοντάς της την πρωτιά και αυτός!!!!

      Διαγραφή
  24. Εχει πολλη πλακα η υπερφιλόδοξη κ. Σπύρτου με μονη ικανοτητα της την παρουσια της στο Αριστερό Ρευμα του Λαφαζανη. Γελανε και οι πετρες στα χωρια στα οποια πρωτη φορα παταει το ποδι της στη ζωη της προσφατα εχοντας αρχισει τον προεκλογικο της αγωνα συνοδεια γνωστου δεξιου για να της δείχνει τα κατατόπια, το παίζει και "Φλωρινιωτισσα" για ευνόητους λογους. Το κατραμι θα ρευσει αφθονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν νομίζω ότι τα περισσότερα από τα παραπάνω σχόλια ανήκουν σε αριστερά σκεπτόμενους πολίτες. Ας ''ψάξουν '' λίγο τον εαυτό τους λοιπόν πριν ξαναγράψουν θερμοκέφαλα και ποδοσφαιρικά σκεπτόμενοι. Καλή επιτυχία στους υποψήφιους και καλό βόλι σε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά. Στόχος μας είναι η ανατροπή αυτού του καθεστώτος και το χτίσιμο κάτι καλύτερου και όχι η αναπαραγωγή του. Και όποιος δεν έχει αυτό σαν στόχο δεν έχει θέση πουθενά στο ΣΥΡΙΖΑ, βαλ'τε το καλά στο μυαλό σας..

      Διαγραφή
  26. Ενα ψηφοδέλτιο Νίκης με αντιπροσωπευτικότητα και αξία. Καλή επιτυχία και αφήστε τους κόλακες και τους καιροσκόπους που σας πλευρίζουν κατά μέρος. Μακρυά απο μας οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚογενείς τυχοδιωκτισμοί και οι "προσωπικοί" αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι κατινιές δινουν και παιρνουν βλέπω...η μονη ικανότητα της Σπύτρου δεν ειναι το αριστερό ρεύμα του Λαφαζάνη...εκ πεποιθήσεων είναι εκεί όπως επίσης εκ πεποιθήσεων δίνει αγώνες γι αυτά που αντιλαμβάνεται ότι θα πάνε μπροστά έναν τόπο που τυχαίνει να ειναι ο δικός μας και έχει μείνει πολύ πίσω..
    Αλλά με κατινιές δεν θα πάει μπροστά.. μόνο με αγώνες ενωμενων πολιτών από όποιο ρευμα ή κόμμα και αν προερχονται!! Αυτό βέβαια προϋποθέτει να κοιτάμε το κοινό καλό και όχι το προσωπικό συμφέρον! Εδώ στη Φλώρινα η Κα Άννα δεν έχει κανένα συμφερον! Έχει απλά τη δουλειά της μόνο απ' ότι φαίνεται και κάποιους στενοκέφαλους που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους.. δυστυχώς για τη Φλώρινα που δεν φαίνεται να βγαίνει από το μεσαίωνα που ζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε Σάββα τι το θες το βουλευτιλίκι? Καλό είναι να έχει κανείς φιλοδοξίες αλλά καλό είναι επίσης να έχει και αυτογνωσία. Πρόεδρος των Υδραυλικών είναι μια πολύ καλή θέση. Αααα ξέχασα δεν είναι υδραυλικός είναι ¨μηχανικός ψύξης - θέρμανσης". Υποψήφιος με την ΝΔ για το ΕΒΕ με τον κ.Αριστείδου, Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Νομαρχία με τον κ.Στρατάκη, Ίδρυση τοπικής ομοσπονδίας εμποροβιοτεχνών για να είμαστε στην επιφάνεια. Υποψήφιος πρόεδρος στο ΕΒΕ υποστηριζόμενος από τον κ.Τσιώκα με αντάλλαγμα τη στήριξη στις δημοτικές εκλογές. Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον κ.Μουμουλίδη. Τελικά τι είμαστε? ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν πιστευω να ξερει και αυτος τι ειναι αλλα ξερουμε εμεις που ψηφηζουμε τι ειναι.... ενας ανυπαρκτος

      Διαγραφή
    2. ε πετυχε στο επιμελητηριο και τωρα θελει να προσφερει τις φοβερες γνωσεις του στην πατριδα ε ρε ξυλο που θελουμε και οποιος ψηφησει τετοια ατομα....!!! α δειτε ο μεγαλος κουμουνιστης ποιους ακροξεδιους εχει διαλεξει κοντινους συνεργατες του στο επιμελητηριο......

      Διαγραφή
    3. ελα τωρα μην του βαζεις δυσκολα.... ο σαββας ειναι παντος καιρου.... ειναι οπως λεμε 5 σε 1.... ειναι... χαρισματικος και χωραει.... παντου....!!

      Διαγραφή
  29. Ένα ποιηματάκι για να ευθυμήσουμε, αφιερωμένο στην κ. Σπύρτου με αγάπη...
    Όταν ήρθε η στιγμή "για να αποφασίσεις
    με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις"
    διάλεξες με ποιους θα φας, ποιους θα πουλήσεις
    διάλεξες ποδιές κατ....μενες να φιλήσεις.

    Δεν ξέρω πόσοι θα το καταλάβουνε, η ίδια πάντως σίγουρα θα "το νιώσει" πολύ καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μιλατε πιο συγκεκριμενα παρακαλω...αλλά μόνο λάσπη θέλετε να ρίξετε για το παιχνίδι των εντυπώσεων.
      Σε ημεριδα που πηγε καλεσμενη να μιλησει ως επιστημονας για το καλο της εκπαιδευσης και και τις Δράσεις του παντεπ. Δ. Μακεδονιάς, που υπηρετεί με αγάπη και δινει ρέστα; Δεν επρεπε κατα εσενα να παει επειδη το οργανωνε μια άλλη χρωματική πλευρά;
      Αυτες ειναι οι κατουρημενες ποδιες που φίλησε;
      Ή τα τηλέφωνα ή επαφες που έκανε για να φέρει το τρένο πίσω; Ήταν μιας αντιθετης πλευράς και δεν έπρεπε να ζητάει να επέμβουν αν μπορουσαν να βοηθήσουν..

      Είσαι για τα μπάζα και να μην πω τι αλλο...
      Δηλαδή αν την καλουσε π.χ. ο Βοσκοπουλος σε ημερίδα να μιλησει για την εκπαιδευση και το Πανεπιστήμιο δεν θα πρεπε να παει..να συνεργστεί μαζί του, γιατι ειναι της αντιπαλης δημοτικής κινησης..κατα τη γνωμη σου...
      ¨Η δεν θα πρεπει να εχει επαφή μαζί του για οποια θέματα αφοράν την πολη μας. Να φαινόμαστε οτι αγωνιζόμαστε εμείς..όχι αυτοι..
      Τελικά το ποιος αγωνίστηκε φανηκε..
      Με τετοιες ηλιθιοτητες οξυνονται οι διαφορες μας και δυσκολα μετα να βρουμε τα κοινά μας συμφεροντα. Και μαλλον αυτο θελετε!
      Γι αυτό δεν πάει μπροστά ο τόπος!

      Η Σπυρτου δεν σκέφτεται σαν κι εσας και δεν εξυπηρετει τους σκοπους σας γι αυτο τοση λασπη ριχνετε ανώνυμα και γενικά!! Είστε οι τοιχοι που βρίσκει μπροστά της σε κάθε αγώνα..

      Ούτε έχει φάει ουτε έχει πουληθεί..και οτι βγάζει απο τη δουλειά της- όσα βγάζουμε οι περισσοτεροι απο μας - τα επενδύει στην περαιτέρω μορφωσή της γιατί βλέπει μακριά και μπροστά!
      Αντίθετα με εσάς απ' ότι φαίνεται..μακριά αλλά πίσω!!

      Διαγραφή
    2. Άστο, εσύ δεν κατάλαβες γιατί δεν ξέρεις και συγχωρείσαι για τα όσα ξεστομίζεις. Εξάλλου έχει αναμφισβήτητα το χάρισμα να πείθει και να χειραγωγεί κάποιους λίγους σαν εσένα...Είναι άχαρος αυτός ο πόλεμος των ανώνυμων σχολίων, αλλά εκείνη τον ξεκίνησε, όχι με επαίνους για τον εαυτό της που θα ήταν ας πούμε θεμιτό, αλλά με απαξίωση των άλλων...

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν μιλάς πιο ειδικά τότε να καταλάβουμε κι εμείς που χειραγωγουμαστε από το χάρισμά της, τι εννοείς; Εσύ τον κάνεις άχαρο αυτόν τον πόλεμο των ανωνυμων σχολιων τώρα.. Να μιλάτε ξεκάθαρα !!

      Διαγραφή
  30. O Σάββας βουλευτής είναι απλά ανέκδοτο.
    Θα σταθώ όμως σε όλους εσάς που "διαμαρτύρεστε" για την επιλογή Πέρκα και το ξεκάθαρο στήσιμο του ψηφοδελτίου. Δεν κουραστήκατε να κρύβεστε πίσω από το δαχτυλό σας; Τα ίδια δεν κάνατε και με το Λιάνη; Βρίσιμο και οργή στα φανερά και από πίσω (όλοι, ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση) ψήφο στο Λιάνη για τα ρουσφέτάκια. Για να μην αναφερθώ και σε πιο πρόσφατες εκλογικές επιλογές σας ....
    Μια ζωή ραγιάδες και πελατάκια είστε. Και μάλιστα οι κεντροαριστεροί πολύ περισσότερο από τους δεξιούς. Αντί λοιπόν να χύνετε κροκοδείλεια δάκρυα, γυαλίστε τις γλώσσες για το γλύψιμο της νέας βασίλισσας. Μόνο για αυτά είστε και πλέον σας κατάλαβαν όλοι (και ο Σύριζα).
    Τέλος, επειδή κατηγορείτε άδικα την κ. Πέρκα, έχω να πω ότι αυτή θα γίνει βουλευτής "με το σπαθί" της και όχι "με το σπαθί" της ξαδέρφης όπως ο προηγούμενος. Υπάρχει διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΣΥΡΙΖΑ του 4%. Υποψήφιοι βουλευτές από τον κομματικό σωλήνα χωρίς κανένα κοινωνικό έρεισμα.Μερικοί από αυτούς και χωρίς καμμία γνώση της πολιτικής άποψης του ΣΥΡΙΖΑ, τραγικοί και ως προσωπικότητες.Επιλογές που αν ισχύουν και στην υπόλοιπη Ελλάδα απομακρύνουν το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμε 5.36 Όταν η ΚΥΡΙΑ Πέρκα ήταν στη Φλώρινα, εσύ ήσουν ακόμα στο χωριό σου. Επομένως είναι αδύνατο να την ξέρεις. Αυτό δε σημαίνει ότι Φλωρινιώτες είναι μόνον όσοι είχαν την ατυχία να γνωρίσουν εσένα. ΧΩΡΙΑΤΗ κομπλεξικέ. Η Πέρκα είναι Φλωρινιώτισσα αστή και πάνω από όλα ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Θανάσης... που είναι βρε παιδιά; (Στόμα είχε και μιλιά δεν είχε... μούγκα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ9 Ιανουαρίου 2015 στις 7:25 μ.μ.

    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ,ΠΩΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΦΙΟ,ΚΟΣΜΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ,ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΣΕΛΤΣΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΞΙΝΟ -ΝΕΡΟ!! ΓΙΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΚΕΨΗ!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επιτέλους ας ξυπνήσουμε οι Φλωρινιώτες δεν μπορεί να κάποιος που ζει μια πενταετία στη πόλη μας εξαιτίας της δουλείας του να μας έχει αγαπήσει τόσο πολύ μέχρι να προκύψει η επόμενη έδρα...μπορεί η κ Πέρκα να μη ζει τώρα εδώ αλλά σίγουρα είναι κομμάτι μας και ξέρει καλά τα προβλήματα του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο να πιστέψεις οτι κάποιος μπορεί να αγαπησει κι άλλον τοπο εκτός από τον δικο του, γιατι ξέρεις οτι δεν θα το κανες ο ιδιος. Φαντασου να βρισκοσουν ομως λογω δουλειας σε εναν αλλον τοπο και να ηθελες να τον δεις καλύτερο γιατι εβλεπες οτι υπαρχουν προοπτικές αλλα δεν τις αξιοποιούν οι τοπικές αρχές. Δεν θα σε επιανε το γαμώτο; Δεν θα ήθελες να προσπαθησεις να κάνεις οτι καλύτερο μπορεις; Εσύ ίσως όχι..μάλλον θα την έκανες για άλλη πόλη, πιο ανεπτυγμένη!! Με μας θα ασχολιόσουν; Πάμε γι άλλα, θα λεγες οπως σε κόβω..

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς που δεν είμαστε όλοι ιδιοι!!

      Διαγραφή
    3. τι πιστεύεις ότι η κυρία αυτή δεν θα φύγει αν της δωθεί μια καλύτερη θέση?χα χα χα

      Διαγραφή
    4. Κι εγώ θα φευγα, αλλά όχι λόγω καλύτερης θέσης, αλλά λόγω πόλης.. αν αντιμετωπιζόμουν με αυτόν τον τρόπο. Που είμαι κι απο δω!

      Διαγραφή
  36. Πετη μην πτοείσαι από την επιθεση των (δεξιων) συνυποψηφιων σου, οι Φλωρινιώτες σ' αγαπάμε γιατι εισαι κοματι μας, γιατι εχουμε την ευκαιρια να αναδείξουμε τον καλυτερο βουλευτη στην πολιτικη ιστορια του τοπου μας. Φυσικο είναι να σε πολεμανε, ετσι κανουν τα αστερακια όταν παει να βγει ο ηλιος, φερνουν το βαθυτερο σκοταδι πριν την αυγη...Εισαι το επιφοβο γι αυτους φαβορι, λογικο είναι να σου ρίχνονται ομαδον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στο γκάλοπ που έγινε προηγείται καθαρά ο Σάββας, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. όποιος το αμφισβητεί, ας περιμένει ακόμα λίγες μέρες, όταν και θα αποτυπωθεί και με την βούλα στην Κάλπη. Παρόλα αυτά. θεωρώ πολύ κατινίστικο το να βάζουμε ταμπέλες, να σπιλώνουμε ονόματα και ανθρώπους πίσω από την ανωνυμία μας. Απ' την στιγμή που επιλέγουμε να μην βάλουμε το όνομά μας, τουλάχιστον να μην βρίζουμε - κατηγορούμε τους άλλους. Ο Καθένας έχει τα Θετικά και τα αρνητικά του. Τα προτερήματα και μειονεκτήματα του. Θα με μείωνε ως άνθρωπο, να άρχιζα και εγώ με την σειρά μου, να κατηγορώ και να βγάζω οχετό. Σεβόμενος όμως την πλέγμα προστασίας που μου παρέχει η Ανωνυμία, απλά και μόνο, μπορώ να γράφω για τις προτιμήσεις μου, και τις εκτιμήσεις που κάνω. Θεωρώ λοιπόν πως ο Σάββας, έχει ένα μεγάλο προβάδισμα, και το γνωρίζω από πρώτο χέρι (Γκάλοπ), αλλά δεοντολογικά, ο χαρακτήρας μου, μου επιβάλει να συγχαρώ τους υπόλοιπους για την υποψηφιότητα τους, αλλά και να τους ευχηθώ καλή Επιτυχία. Για όλους εσάς που απλά γράφετε την προτίμηση σας χωρίς να κατηγορείτε τους άλλους απλά σας επαινώ και τους υπόλοιπους που το μόνο πράγμα που κάνετε είναι να κατηγορείτε και να δημιουργείτε πόλωση και αρνητικό πλήγμα, μου δίνετε έναυσμα να πιστέψω πως κάτι πονηρό συμβαίνει, ή απλά δείχνετε και βγάζετε στην επιφάνεια προσωπικά κόμπλεξ και κακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο γκαλοπ είναι αυτό; Μας δουλεύεις; Δηλαδή σας συγχαίρω όλους αλλά θα βγει ο Σάββας και οι υπόλοιποι κάντε το καθήκον σας μια και υπάρχει "γκάλοπ";

      Διαγραφή
    2. Το γκάλοπ που έγινε? στον Ατραπό? Μόνο εκεί θα βγει πρώτος ο Σάββας αν και εκεί τον έχουν καταλάβει! Το "γκάλοπ" αυτό είναι μια απέλπιδα προσπάθεια του ίδιου του Σάββα να δείξει ότι έχει ρεύμα..... λυπάμαι κυρία Δασκάλα αν σας πλήγωσα αλλά ο Σάββας δεν πρόκειται να βγει πρώτος από την αρχή αλλά από το τέλος!

      Διαγραφή
  38. Τι να σας πω; Διαβαζω σχολια και αναρωτιέμαι, πόσα προερχονται από μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ και πόσα απο έξω. Τα περισσότερα από μέσα φαίνονται..και είναι κρίμα.
    Λίγη σοβαρότητα παρακαλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εκεί στο Συριζα Φλώρινας τι είδους τρέλα σας έχει βαρέσει με τη βουλευτική έδρα; Που είναι η συντροφικότητα, που είναι η κοινή προσπάθεια, που είναι ο αγώνας να πείσετε ότι αξίζετε να ακουμπήσει ο κόσμος την ελπίδα πάνω σας;
    Έχετε μετατρέψει την οργανωμένη προεκλογική εκστρατεία σε προσωπικές αντιπαραθέσεις σε επίπεδο προσωπικής μάχης επιπέδου Βοσκόπουλου-Στάθη.
    Πού είναι η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων σας; Πού είναι το εκλογικό σας κέντρο; Το μόνο που βλέπουμε είναι οι απεγνωσμένες ατομικές προσπάθειές σας να προβάλετε τον εαυτό σας και να παραγκωνίσετε τους άλλους. Συνέλθετε έστω την ύστατη στιγμή και σώστε την τιμή του κόμματος σας, δείξτε οργάνωση και συλλογικότητα, αλλιώς δουλεύετε για το Σαμαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΜΗΝ ΝΑ ΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αυτην την αριστερα θα παραδωσουμε στα παιδια μας? παιδια συνελθετε ...δε θελω να συμβαλλω στο ξεκατινιασμα αλλα ρε παιδια Ο ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να παραμεινει στις αξιες του στο 4% τωρα ολοι αλλοι απλα μυρισαν εξουσια σε μια ευκολη εδρα ....σε εναν ΣΥΡΙΖΑ πιστευαμε μην το κανετε μπουρδελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κατι μου λεει οι αγωνες που εκανε η Νεα Δημοκρατια για να μας βγαλει απο την κριση θα καταστραφουνε σε χρονο μηδεν απο το συριζα.Στις 24 του μηνος ολοι στα super και παρτε οσα μπορειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοεις τους αγωνες για να μας γ...... εκανε η νδ και ο βενιζελος μαζι.....!!! θα παρουν τον πουλο τωρα ακριβως αυτο που τους αξιζει ειδικα ο βενιζελος την βουλη απο εξω θα την βλεπει

      Διαγραφή
  44. Τόσα πολλά σχόλια, σταθηκε αδύνατον να τα διαβάσω. Έπεσε το μάτι μου μόνο σε κάποια που αναφέρονται στην Πέτη Πέρκα.Φαίνεται απίστευτο ότι κάποιοι δεν την γνωρίζουν-προφανώς διότι δεν είναι Φλωρινιώτες- καθώς επίσης και ότι δεν γνωρίζουν ότι η εξαιρετική αυτή πατριώτισσά μας έχει σταθεί δυναμικά με σοβαρότητα και έχει κοσμήσει με την στάση της και την παρουσία της αγώνες πανελλαδικούς, όπως αυτός ενάντια στην εξόρρυξη του χρυσού στην Ιερισσό. Γυναίκα με προσωπικότητα, δυναμισμό, σοβαρότητα που χαίρει εκτίμησης στην κοινωνία της Θεσ/νίκης. Τιμή μας λοιπόν, που ζητά την ψήφο από εμάς, που γνωρίζουμε από παιδιά την ίδια και την οικογένειά της. Μακάρι να τύχαιναν τέτοιας εκπροσώπησης και άλλοι νομοί της Ελλάδας. Για αυτούς που προσπαθούν εντέχνως να την παρουσιάσουν σαν "άγνωστη¨ στον τόπο που μεγάλωσε και έζησε έχω να πω: Το περασμένο καλοκαίρι που την είδα στην Φλώρινα, πάντα ήταν περιτριγυρισμένη από πλήθος κόσμου. Όλοι αυτοί οι παλιοί συμμαθητές, φίλοι ,γνωστοί που την πλαισίωναν με τόσο ενθουσιασμό,τι ήταν; Η οικογένειά της και οι συγγενείς της ζουν στην Φλώρινα επίσης. Λοιπόν αφήστε τα παιχνίδια και αν θέλετε να την αντιμετωπήσετε να το κάνετε στα ίσα και με επιχειρήματα....και τότε σίγουρα θα σας κερδίσει και θα σαν γοητεύσει! Το πιο πιθανό είναι και να την ψηφίσετε!
    (Υπέρ Πέτης Πέρκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βλέπω επιτέλους ένα ψύχραιμο σχόλιο, και θα προσθέσω πως ακριβώς επειδή την γνωρίζουν την πετροβολούν. Ειδικά εκεί προς Αμύνταιο μεριά οι Συριζαίοι του 2-3% έχουν λυσσάξει κυριολεκτικά εδώ και μήνες γιατι φοβούνται τη σίγουρη νίκη της...

      Διαγραφή
    2. στο θέατρο καλ είσαι του λόγου σου, που σκυλιάσαμε με σένα, εσύ σκύλιασες με την εξουσία, εσύ με αλαζονεία αγνοείς και καταπατείς τα πάντα, ποντάρεις στην εχεμύθεια μας....υπάρχει και κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια

      Διαγραφή
  45. οχι αλλους λιανιδες οχι αλλους κορτσαριδες ,,,,, να πανε εκει που εχουν επιλεξει να ζουνε ,,, η κ, ΠΕΤΗ ειναι απο την φλωρινα αλλα δεν ζει εδω ,,, ουτε ονειρα εχει για την φλωρινα μας ,,,,, εξουσιομανεις ειναι και τιποτε αλλο .... οσο για το κ. SELTSA ...ας παει στην BITOLA να εκλεγει βουλευτης ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πέτη Πέρκα θα μας εκπροσωπεί στην Αθήνα, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εδώ θα έρχεται όταν χρειάζεται. Δεν κατάλαβα γιατί θα έπρεπε να ζει στην Φλώρινα; Μιλάτε λες και η Θεσ/νίκη που ζούσε απέχει έτη φωτός από την Φλώρινα!Δεν ζούσε πια και στην Αμερική! Απλά μη έχοντας να της προσάψετε τίποτα λέτε τα ίδια και τα ίδια. Καταλάβετέ το: Οι πραγματικοί Φλωρινιώτες που αγαπάν τον νομό μας, αναγνωρίζουν την αξία της, την προτιμούν και δεν θεωρούν αρνητικό το ότι ήταν κάτοικος Θεσ/νίκης. Πολλοί εξαιρετικοί πατριώτες μας διέπρεψαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αυτό σημαίνει ότι έπαψαν να ενδιαφέρονται για τον τόπο τους; Ίσα-Ίσα!Το αντίθετο! Μάλιστα αυτοί που είχαν την τύχη να μην μένουν συνεχώς στην Φλώρινα, αλλά να την επισκέπτονται, δεν την απομυθοποίησαν όπως εμείς, αλλά διατήρησαν μια εικόνα όμορφη της εποχής που ζήσανε, τόσο όμορφη και ζωντανή που πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να την ανακαλέσουμε από την μνήμη μας, χωρίς να είναι και η Πέτη μέσα!
      (Υπερ της Πέτης Πέρκα)

      Διαγραφή
    2. εσύ υπέρ της πέρκα, υπάρχει και αξιοπρέπεια, και δεν χτυπάς συνυποψηφίους κάτω από την μέση, κάνοντας άσχημη προπαγάνδα απο το τηλέφωνο, αλλά αυτή ηλέξη μάλλον σας ήτανε άγνωστη λέξη απο το δημοτικό

      Διαγραφή
  46. Είναι λυπηρό να λείπει από τα σχόλια το στοιχείο της πολιτικής. Η σύγκριση με φθαρμένους βουλευτές απαξιωμένων κομμάτων με στοιχεία εντοπιότητας ή προέλευσης δεν είναι απλά άστοχη. Αλήθεια ένα μέλος της Κ.Ε. του κόμματος (και γιατί όχι που τυγχάνει της εύνοιας της παγκοσμίως αναγνωρισμένης ηγεσίας του) που αποτελεί την ελπίδα του λαού το συγκρίνετε με κάθε Λιάνη? Η πολιτική του διαδρομή, στάση, άποψη, πορεία που πάει. Εννοείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι νέο ΠΑΣΟΚ? δηλαδή η Κ. Πέρκα όλα τα προηγούμενα χρόνια που έκανε εμφανίσεις σε κεντρικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια χαρά και τώρα δεν σας κάνει? Πολύ ιδιοτελές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. μιλατε για την σπυρτου και την περκα? η ντροπη για τον συριζα ειναι οι υποψηφιοτητες κατω του μετριου τυπου σαπαλιδη. ε τι αλλο θα δουμε στην πολη μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μία είναι η καθαρή επιλογή για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, Ο Κώστας Σέλτσας, μόνιμος κάτοικος του Νομού Φλώρινας
    Αγωνιστής σε όλη την ζωή του για την Αριστερά Αξιοπρεπείς γιατί σέβεται τους συνυποψηφίους, το καταστατικό και τον κώδικα δεοντολογίας του κόμματος
    Άφθαρτος, μακριά από μικροπρεπείς ενέργειες
    Γνώστης των πραγματικών προβλημάτων του Νομού σέβεται τον μόχθο του Φλωρινιώτη και τον αντιμετωπίζει χωρίς υπεροψία και αλλαζονεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.