Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, συγχαίρουν τους μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου Ζήδρο Γεώργιο, Καράντζα Κωνσταντίνα, Σταυρίδη Δημήτριο, Σταυρίδου Άννα και Τράικο Θωμά, καθώς και τον δάσκαλό τους Αρβανιτάκη Γιάννη, καθηγητή πληροφορικής, για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα «Ο Γαλαξίας μας».

Στην τελική φάση του διαγωνισμό συμμετείχαν 50 ομάδες από όλη την Ελλάδα που είχαν προκριθεί από την προκριματική φάση (350 συμμετοχές).

Για άλλη μια φορά μας έκαναν πολύ περήφανους εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο και την πόλη μας σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ιδιαίτερα προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπίρο Στέφανο και τον περιφερειακό σύμβουλο Γέρου Κωνσταντίνο για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή του σχολείου μας στον διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και video πατήστε εδώ.

Ο Διευθυντής του σχολείου
Σεχίδης Κωνσταντίνος

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στον ΤΡΑΙΚΟ ΘΩΜΑ του ΚΩΝ/ΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχωρίζεις τα παιδιά το ένα με το άλλο!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.