Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ευάγγελου Ιωαννίδη στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για σύνεδρος της Π.Ε. Φλώρινας

Φίλες και φίλοι,
Επέλεξα τον δρόμο της ευθύτητας, της αλήθειας, της συνέπειας, των αρχών και των νέων προτάσεων πάντα. Επέλεξα να σας κοιτώ στα μάτια και να ακολουθώ τον δύσκολο δρόμο χωρίς να χαϊδεύω αυτιά για να είμαι αρεστός.

Ήρθε η στιγμή, για πρώτη φορά να ζητήσω την ψήφο των μελών της ΝΔ για την υποψηφιότητα μου προκειμένου να εκλεγώ σύνεδρος της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας στο συνέδριο του κόμματος . Στις εκλογές της Κυριακής 3 Απριλίου 2016, όσοι θέλετε νέους ανθρώπους με όραμα και αρχές για τον τόπο μας και την πατρίδα θέλω να σταθείτε δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα.

Σας καλώ όσες και όσους πιστεύετε σε εμένα και στις ιδέες μου σε ένα δύσκολο αλλά ωραίο ταξίδι που μόλις ξεκινώ! Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την μίζερη κοινωνική πραγματικότητα με προτάσεις και ριζικές αλλαγές παντού! Μαζί, όλοι μαζί σαν μια γροθιά ενωμένοι, θα αλλάξουμε την ΝΔ, θα την ανανεώσουμε, θα πείσουμε τους νέους ανθρώπους να την ξαναεμπιστευτούν, τώρα που οι μύθοι του λαϊκισμού καταρρέουν με πάταγο και αποκαλύπτονται οι ψευδαισθήσεις. Έλα και εσύ μαζί μου! Για να δημιουργήσουμε την μεγάλη κεντροδεξιά φιλελεύθερη πατριωτική μας παράταξη από την αρχή, για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο επιτέλους στα χείλη των Ελλήνων και την χαμένη αισιοδοξία τους, μετά από τόσα δεινά! Πάμε μαζί! Ποιοι αν όχι εμείς; Πότε αν όχι τώρα; Η απάντηση είναι μία! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΝΔ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Έ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 84
ΑΜΥΝΤΑΙΟ
ΤΗΛ ΓΡ 2386022228
ΚΙΝΗΤΟ: 6972698452

7 σχόλια:

  1. Άλλος ένας υποψήφιος σωτήρας μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poios einai autos???apo poi emfanisthke???pantws kalh epituxia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O κύριος είναι υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ;;;; Υποψήφιος σύνεδρος είναι,δεν χρειάζονται διαγγέλματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο πολυ σας ζορίζει ο Βαγγέλης ε; Κυριακή κοντή γιορτή. Θα το μάθετε αν και τον γνωρίζετε και αυτοί που απο τον φόβο σας παριστάνετε πως δεν τον γνωρίζετε. Επιτέλους και η Φλώρινα θα πρέπει να εκπροσωπηθεί απο σοβαρούς και αξιόλογους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος θα είναι υποψηφιος βουλευτής της ΝΔ όσο και να χτυπιέστε ορισμένοι και είναι απο τους στενότερους φίλους του Μητσοτάκη.Ο πρώτος και απο τους λίγους στον νομό που τον στήριξαν απο την πρώτη στιγμη που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του χωρις να περιμένει να δεί που θα κάτσει η μπίλια όπως κάποιοι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν με ενδιαφέρει αν στήριξε τον Μητσοτάκη ή όχι . Το τάχθηκε με τον Μητσοτάκη ,όπως τάχθηκαν εκατοντάδες συμπατριώτες μας δεν σημαίνει ότι επηρέασε και το αποτέλεσμα. Στο ευρύτερο χώρο της Ν.Δ στο νομό μας είναι παντελώς άγνωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ενδιαφέρει σε ενδιαφέρει.Τοσα ξερεις τοσα λες. Εκτος απο ανωνυμος εισαι και ασχετος 7.22μμ. Ραντεβου την Κυριακη. Εκει θα δεις ποσο αγνωστος ειναι. Εχει συνεχη δραση και παρουσια και σε επιπεδο νομου και στον δήμο Αμυνταιου σε κοινωνικες και αλλες πρωτοβουλίες Ειναι πολυ μπροστα απο τους αλλους σε δραση και μορφωση.Ήταν ο βασικότερος υποστηρικτής του νέου προέδρου με άρθρα και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις για αυτό σας καίει. Απλως δεν ήταν ποτέ αφισσοκολυτής για να γνωρίζεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.