Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Στιγμές από την προπόνηση Nordic Walking του ΑΟΦ

Στον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα προπονήθηκαν την Τετάρτη 30 Μαρτίου, 18 ενήλικες και παιδιά, στα πλαίσια των προπονήσεων του τμήματος Nordic Walking του συλλόγου.

Μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, απόλαυσαν ένα Φλωρινιώτικο ανοιξιάτικο απόγευμα στην φύση, κάτω από τις οδηγίες των προπονητών του ΑΟΦ Λάζαρου Τοσουνίδη και Χρήστου Τίτα. Στόχος του προπονητικού προγράμματος του Nordic Wakling που πραγματοποιεί ο ΑΟΦ, είναι η ευχάριστη εκγύμναση, με ήπιο τρόπο και σε χαμηλούς όσον αφορά την ένταση ρυθμούς. Εφαρμόζεται η χρήση μπατόν με συγκεκριμένη τεχνική, ενώ όλες οι προπονήσεις γίνονται στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της πόλης μας.

Οι προπονήσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και υποστηρίζονται πλήρως προπονητικά από τους εκπαιδευτές του ΑΟΦ, λαμβάνοντας υπ’οψιν ότι πολύς κόσμος θέλει να περπατήσει στο βουνό, αλλά αδυνατεί να το κάνει μόνος του, είτε γιατι δεν γνωρίζει τα μονοπάτια, είτε γιατί φοβάται και επιθυμεί να ενταχθεί για λόγους ασφάλειας σε μια ομάδα.

Οι προπονησεις θα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα:Δευτέρα-Τετάρτη -Παρασκευή και ώρα 18:00 προς το παρόν. Το επίσημο πρόγραμμα των προπονήσεων καθώς και ο τόπος συγκέντρωσης θα αναρτάται για κάθε μήνα, στο επίσημο site AOF: www.aoflor.gr. Εντός των ημερών θα αναρτηθεί το πρόγραμμα Απριλίου.

Επόμενη προπόνηση: Παρασκευή 1/4/16 και ώρα 18:00.Τόπος συγκέντωσης:Παρκάκι κάτω από την εκκλησία των Παλαιοημερολογιτών (100m μετά το 1ο & 2ο Δημοτικό).

Πληροφορίες: Τοσουνίδης Λάζαρος: 6944181399 - Τίτας Χρήστος: 6932919269

More photos:Official site AOF: www.aoflor.gr

ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.