Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Workshop με τίτλο: «Future Foreknowledge» από το τμήμα Νηπιαγωγών

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + Action: KA2: Artful Leadership: developing the new generation of servant leaders through arts, το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει workshop με τίτλο: «Future Foreknowledge», με σκοπό την καταγραφή των αντιλήψεων των εκπαιδευτικών για το μέλλον της ηγεσίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο workshop, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06/04/2016, θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Κυριακή 03/04/2016. Το workshop θα ξεκινήσει στις 4μμ και προβλέπεται να έχει διάρκεια 5 ωρών.

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι 25. Επιδίωξη της ερευνητικής ομάδας είναι οι συμμετέχοντες να αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού στόχου, που είναι σχολικοί σύμβουλοι, διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, θα αξιολογηθούν οι αιτήσεις και η επιλογή θα γίνει με ποσόστωση. Με τη λήξη του workshop θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Επιστημονικός Υπεύθυνος
Μπράτιτσης Θαρρενός
Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Νηπιαγωγών ΠΔΜ

1 σχόλιο:

  1. Τι γλώσσα μιλάτε εκεί στο Τμήμα Παιδαγωγών; Γιατί από ότι φαίνεται τα Ελληνικά σας τα ξεχνάτε σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.