Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Βασίλη Μπούτση για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου

Φίλοι και Φίλες
Μαζί με τον νέο πρόεδρο ξεκινάμε μια νέα πορεία και μέσα στο κόμμα.
Αυτονόητο είναι ότι για να αλλάξεις την κοινωνία, να κάνεις μεταρρυθμίσεις και τομές πρώτα πρέπει να αλλάξεις το κόμμα. Να ανοίξεις τις πόρτες σου στην κοινωνία. Να έρθουν νέες δυνάμεις υγιείς, προοδευτικές και δημοκρατικές οι οποίες θα φέρουν τη Νέα Δημοκρατία πιο κοντά στην πρόοδο.
Μαζί με την εμπειρία των παλιότερων στελεχών θα έχουμε τον τέλειο συνδυασμό. Θέλουμε μια τοπική Νέα Δημοκρατία όχι θεατή αλλά πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Να ασχολείται και να προωθεί όλα τα μεγάλα θέματα του Νομού. Την ενέργεια, τη ΔΕΗ, το Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ, τους οδικούς άξονες, την αγροτιά, τον τουρισμό, την υγεία, την επιχειρηματικότητα αλλά και αυτά που προκύπτουν συνεχώς στην εποχή μας.
Μαζί με φίλους και φίλες της Νέα Δημοκρατία που ασπάζονται τις ίδιες ιδέες και προβληματισμούς ξεκινάμε μια προσπάθεια για αλλαγή των πάντων στο κόμμα. Για ένα κόμμα κοντά στην κοινωνία και στα κοινά προβλήματα. Όλοι μαζί γιατί στον τόπο αυτό τίποτα και κανείς δεν περισσεύει.
Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,
Σας καλώ να με στηρίξετε στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου για υλοποιήσουμε για να υλοποιήσουμε μαζί όλα όσα οραματιζόμαστε. Την Κυριακή 3 Απριλίου βάζουμε τις βάσεις για νέο ξεκίνημα.

Με εκτίμηση
Μπούτσης Βασίλης

3 σχόλια:

  1. Ξύπνα Βασίλη ο καρακατσάνης που είναι σκοτωμένο με τον σταθίκα γιατί δεν τον έμασε ο βοσκόπουλος; τι να τον κάνει για ζημία; θέλει πολύ μυαλο για να το καταλάβεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μεγαλε συμβουλάτορα του Βασιλη γιατι δεν τον πρότεινες να τον στηρίξεις ; Ο Βοσκοπουλος εκτος δήμου Φλωρινας δεν περπατάει ούτε με πατερίτσες και στο δήμο Φλωρινας τον στηρίζουν ακομα τα τσιράκια του για να τους δώσει κανα κόκαλο όσο θα ειναι δημαρχος. Όσο για τον Μπούτση πρώτο θα τον βγάλουμε στο Αμυνταιο γιατι ειναι απλα ΔΙΚΟΣ μας ΑΜΥΝΤΑΙΩΤΗΣ.

      Διαγραφή
  2. ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΤΣΗ..ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.