Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Στο βάθρο Μοσχόπουλος, Χατζηεφραιμίδης, Σαχινίδης, Γιαννάκης, Συγγελάκη και Χατζηϊακώβου στη Σόφια

Έντονη ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΟΞΙΦ στις 8άδες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ξιφασκίας με την ονομασία «Chocolate Cup 2016» στην Σόφια της Βουλγαρίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανάμεσα σε 484 παιδιά από 8 χώρες που έλαβαν μέρος.

Στο ξίφος ασκήσεως αγοριών -14 ο Δημήτρης Μοσχόπουλος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο αφού για 1 μόλις χτύπημα έχασε από τον Βούλγαρο Shalchev (14-15) και ο Δημήτρης Σαχινίδης ήταν 5ος.

Στο ξίφος μονομαχίας αγοριών -14 ο Κυριάκος Χατζηεφραιμίδης κατέκτησε, επίσης, το αργυρό μετάλλιο (13-15 στον τελικό από τον Ρουμάνο Πόπα). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Γιαννάκης ενώ ο Μάριος Ντώνος ήταν 7ος!

Στο ξίφος ασκήσεως αγοριών -13 ο Δημήτρης Σαχινίδης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο!

Στο ξίφος ασκήσεως κοριτσιών -13 η Συγγελάκη Αντιγόνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο!

Στο ξίφος μονομαχίας αγοριών -11 ο Χατζηϊακώβου Ρωμανός κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο!

Επίσης η Μαρκώτη Βασιλική ήταν 6η στο ξίφος μονομαχίας κοριτσιών -13, ο Δημήτρης Γιαννάκης 8ος στο ξίφος μονομαχίας αγοριών -15, η Ζωγράφου Δέσποινα και Συγγελάκη Αντιγόνη ήταν 6η και 7η αντίστοιχα στο ξίφος ασκήσεως κοριτσιών -13, ο Μοσχόπουλος Δημήτρης ήταν 5ος στο ξίφος ασκήσεως αγοριών -15, ο Μούλελης Βασίλης ήταν 6ος στο ξίφος ασκήσεως αγοριών -11 ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν ο Βασίλης Τσώκας, ο Γεροσίδερης Σωτήρης, ο Κατικαρίδης Άγγελος, ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης, ο Χατζητύπης Φίλιππος, ο Καραγεωργίου Γιώργος, ο Νικηφόρος Παπαχαρίσης και ο Άγγελος Αϊβαλιώτης. Αναλυτικά αποτελέσματα στο: www.facebook.com/groups/136240996388225/?fref=ts

Ιδιαίτερη τιμή για τον ΟΞΙΦ ήταν η συμμετοχή στην αποστολή του Θεόδωρου Αβραμίδη (Μέγας Αλέξανδρος Κορδελιού) και η αγωνιστική του παρουσία με 2 8άδες στα -15 και -14 στο ξίφος μονομαχίας αγοριών.

Την αποστολή συνόδευαν οι Προπονητές Τσώκας Πέτρος, Γεροσίδερης Στάθης και ο Νίκος Τσώκας από το προπονητικό κέντρο της Θεσσαλονίκης (TFC).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Florina Travel και τον κ. Γιάννη Δημητρίου για την άριστη οργάνωση του ταξιδιού και τους γονείς για την στήριξή τους.

Την Πέμπτη αναχωρεί για την Γαλλία ο Στέργιος Τσώκας ενόψει της συμμετοχής του στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2016. Ο Στέργιος αγωνίζεται το Σάββατο 2 Απριλίου (info: http://bourges2016.com/en/).

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.