Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα

Από τρεις άντρες και μία γυναίκα αποτελείται το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Φλώρινας. Οι υποψήφιοι που το στελεχώνουν είναι οι:

Αντωνιάδης Ιωάννης, εκπαιδευτικός
Βόσδου Σωτήριος, πολιτικός μηχανικός - περιφερειακός σύμβουλος
Ζάχου – Μίσκα Ιωάννα, εκπαιδευτικός
Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, τελωνειακός υπάλληλος - βουλευτής Φλώρινας

180 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνιάδης εννοείται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. σταθακια θα φατε καλα τελειωσατε.......

      Διαγραφή
    3. Επ'ουδενί,μακριά κι αλάργα,τον προτιμούμε στον καφενέ να χαρτοπαίζει...

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η Ν.Δ. ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τέλος το εσωσες φιλέ μου. Νόμιζα οτι αναφεροσουνα στον βοσδου με τις λέξεις δραστήριος και επιτυχημένος.

      Διαγραφή
    2. Σωστά, επειδή ο Αντωνιαδης στις θητείες του με Βοσκόπουλο Νομάρχη Και Ηλιάδη αντιπεριφερειάρχη πρόσφερε τα...΄΄μέγιστα΄΄ στη Φλώρινα... Να τον στηρίξουμε για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Ειμαι σίγουρος οτι θα τον επιλέξουν όλοι απο την Εύξεινο Λάσχη....μικροί και μεγάλοι. Και αυτό επειδή στα δύσκολα χρόνια που πέρασε μέχρι τώρα ο τόπος ο Αντωνιάδης έθεσε....... τον εαυτό του στην παρτάταξη και στην διάθεση του λαού....Εκ του μακρόθεν....
      ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ

      Διαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η Ν.Δ. ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα κλαιω

      Διαγραφή
    2. Τελικά όπως φαίνεται οι ''τσούφκες'' θα πάρουν ''εργολαβία'' όλα τα σχόλια υπέρ Αντωνιάδη και κατά του νυν βουλευτή όπως ακριβώς έγινε και στις Δημοτικές με τον Βοσκό...περαστικά μας...!

      Διαγραφή
    3. Πες μου κάτι θετικό που έκανε ο πρώην βουλευτής (Στάθης) για το νομό μας, που έχει το θράσος να ζητά πάλι ψήφο.

      Διαγραφή
  5. Τώρα να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος σου Στάθη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν η Ν.Δ. δε θέλει τις ψήφους του Αμυνταίου, απλά δε θα τις έχει. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας βλάχος, δύο πόντιοι και μια νύφη. Κανένας ντόπιος. Ηλίθιοι ντόπιοι ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κανένας αμυνταιωτης

      Διαγραφή
    2. Οχι οχι μην ξυπνάτε, μεινετε εκει που ειστε, ετσι κι αλλιώς οι μονοι ντοπιοι που ειχατε σας πουλησαν και τους έκαψε, εν γνωσει τους, ο Στάθης, τον μερέντα και την γεωργοπούλου..... μπουνταλάδες, έ μπουνταλάδες...

      Διαγραφή
    3. ρε ακόμη με πόντιους και ντόπιους ασχολείστε...μέχρι πότε?
      και περιμένετε να πάει μπροστά ο τόπος???.......

      Διαγραφή
    4. File ise 50 xronia piso. Krima .

      Διαγραφή
    5. Το πιστευεις αυτο;
      Παλι θα τους χτυπισει ο Σταθης στη πλατη και θα το καταπιουν ως ραγιαδες. Πραγματικα ντρεπομαι που προερχομαι και εγω απο ενα αμιγως ντοπιο χωριο.

      Διαγραφή
    6. Που στις Δημοτικές εκλογές ο Στάθης είχε την πλειοψηφία σε αντίθεση με τα αμιγώς ποντιακά χωριά.

      Διαγραφή
  8. Ένας ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ένας μόνιμος κρατικοδίαιτος που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του, ένας δάσκαλος που δεν έχει μπει ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας και μια ξένη. Περαστικά μας. Αυτοί είμαστε και αυτοί μας πρέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοπός είναι να υπάρχουν υποψήφιοι που μπορούν να προσφέρουν στη Φλώρινα! Αυτά που λες είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Ο Αντωνιάδης είναι ένας υποψήφιος που μπορεί να προσφέρει. Το έχει αποδείξει είναι κοντά σε όλους τους Φλωρινιώτες! Καλή Επιτυχία Γιάννη!

      Διαγραφή
    2. Θα φάτε χρυσή αυγή και θα το φυσατε

      Διαγραφή
  9. Γιάννη Αντωνιάδη Καλή Επιτυχία!
    Είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φτανει μας επεισες και η σπατουλα εχει ορια

      Διαγραφή
  10. Ο Αντωνιάδης ο άκαπνος παρτάκιας στη Ν.Δ.
    Που είναι ρε αντωνιάδη τα αντιμνημονιακά σου;
    Για την καρέκλα όλα μια ζωή Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ.
    ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ- ΕΝΑΣ ΝΤΟΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι ντόπιοι όλοι στηρίζουμε Βαγγέλη ρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαγγέλη Ρώμα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ./

      Διαγραφή
    2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει να προτείνει λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που μένουν άλυτα επί πολλές δεκαετίες και που έχουν κυριολεκτικά με την πάροδο των χρόνων συμβάλει στην διάλυση του ΕΣΥ.

      Χρειάζεται μια εθνική κυβέρνηση που θα προσβλέπει στην ευημερία του Έθνους και όχι στα προδοτικά συμφέροντα που κατέστρεψαν την Πατρίδα και αφαιρούν από τους Έλληνες το αναφαίρετο δικαίωμα στην Υγεία.

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με γνώμονα το καθήκον προς το Έθνος θα ανατρέψει την απαράδεκτη σημερινή πραγματικότητα εξασφαλίζοντας την υγεία των Ελλήνων.

      Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-theseis-ths-chrushs-aughs-gia-ton-tomea-ths-ugeias#ixzz3OPFzzl2S

      Διαγραφή
    3. Αν το ίδιο σκηνικό της ΝΔ γινόταν στην Αθήνα βάζω στοίχημα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

      Δυστυχώς αυτό συμβαίνει στην Φλώρινα. Την τελευταία οπή στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας με άτομα που χαιδεύουν για να κρατηθούν στα βουλευτικά έδρανα με ανθέλληνες αυτονομιστές διαπλεκόμενους παρακρατικούς εργολάβους ακόμη και με ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ελληνικού Έθνους μέχρι και του ίδιου του κόμματος ( βλ ΝΔ) που υποτίθεται "υπηρετούν¨"/.
      Ανέκαθεν σε διαχρονική βάση οι εκάστοτε βουλευτές της Φλώρινας -πλήν μίας περιπτώσεως- ήταν είναι θα παραμείνουν οι εκδιδόμενες σφουγγαρίστριες της εκάστοτε μεταπολιτευτικής εξουσίας . Δυστυχώς δεν αξίζει ο κόπος ούτε με την Φλώρινα ούτε με τους βουλευτές της να ασχοληθεί κανείς. Είναι κατωτάτης αποδοχής και υπολήψεως στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στο μόνο που τους χρειάζονται τα κόμματα τους είναι να λέει ΝΑΙ ο ένας και ΟΧΙ ο άλλος....Σας φτύνω όλους κατάμουτρα και προτιμώ να γελάω με την κατάντια σας στην Φλώρινα..... ....

      Διαγραφή
  13. Ολο το αμυνταιο τώρα θα ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΑ΄Ι΄ΡΙ ΕΕΕ ΕΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ

      Διαγραφή
  14. ναι ρε στο ναι σε ολα,παλι σταθης κωνσταντινιδης.....γιατι ολοι αλλοι ειναι γατακια μπροστα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΠΩΣ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ1984 Ή ΤΟ1985 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!!!!! Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικα δεν αρκει να λες μονο "ναι" για να κοψεις καποιον επικινδυνο συνυποψηφιο, κατι είναι κι αυτό στη ΝΔ, εκτος από τη μοιραια και ντροπιαστικη ηττα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στάθη Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τους ντόπιους δεν πήγαν με πούπτσε στο σπίτι να τους καλέσουν'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλάδη παίζει να βγει ο Βόσδου τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΒΟΣΔΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ...ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Τον κόβω να βγαινει απο καραμπόλα

      Διαγραφή
    3. ο κ. ΒΟΖΔΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΕΣ "ΤΟΜΕΣ" ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ???? ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ?????ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ? ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΣ ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ ΤΟ 2010 ???? ΤΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ???? ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ? ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ???? ΣΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ????? ΚΥΡΙΕ ΒΟΖΔΟΥ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ??? ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΆΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΝ Η ΗΜΙΑΝΕΡΓΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ? ΜΕ ΤΟΜΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΕΙ??? ΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΙΑΘΕΣΗ" ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ???? ΚΥΡΙΕ ΒΟΣΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΩΝ/ΔΗ ΚΑΙ ΜΙΣΚΑ???? ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΜΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ????? ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΔΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ??? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΙΠΟΣ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΜΕΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ . ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΖΔΟΥ ....ΟΙ ΤΟΜΕΣ ΓΙΝΑΝ ..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΜΕΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.... ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ

      Διαγραφή
  20. ευτυχως που υπαρχουν και οι εκλογες γιαννακη....γιατι οπως μαθαινω σε ειχαν για σχολασμα απο το σχολειο....ειμαι σιγουρος οτι στις 26 του μηνα παλι εκει θα πας και δεν ξερω πως θα το αντεξεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις 26 θα είναι Εκλεγμένος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και να δούμε εσύ πως θα το αντέξεις!

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να εκλεγεί, γιατί για σχολείο δεν τον βλέπω . Σ. Γ.

      Διαγραφή
  21. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους. Θέλω να διακριθεί και να ξεχωρίσει από τους τέσσερις ο Κ. Βόσδου για δύο κυρίως λόγους. Ο ένας είναι γιατί πρόκειται για ένα ΄΄καθαρό¨ άτομο, για το οποίο το μόνο που έχουν να πούν, ως αρνητικό, οσοι δεν τον είδαν να εργάζεται για το καλό ενός τόπου, οτι είναι κρατικοδίαιτος και ο άλλος λόγος και ο βασικότερος είναι οτι αυτόν, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να τον γνωρίσουν όλοι οι κατοικοι της Φλώρινας. Θα γνωρίσουν έναν άνθρωπο, έναν φίλο, έναν ΄΄εργάτη΄΄ προθυμο να σταθεί μπροστα και να προηγηθεί στους αγώνες για διεκδικήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είχα την ατυχία να τον γνωρίσω. Κατάλαβα ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να πιάσει μια κομματική θέση με υψηλό μισθό, απρόσιτος και μακριά από τις ανάγκες και τα προβλήματα του απλού Φλωρινιώτη.

      Διαγραφή
    2. Σταματα να γλυφεις ρεεεε...ψηλά το κεφάλι!!!!

      Διαγραφή
  22. Μήτε Αμύνταιο, μήτε Ντόπιος. Μόνο Ποντιος, Αρχιπόντιος και Βλάχος. Ο μισός Νομός στα μέσα και ο άλλος μισός στα απέξω. Η κατανομή αθλία. Α, είναι εντός και μιά Κυρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου να χωρίζεις τους Φλωρινιώτες σε ντοπιους, ποντιους, βλάχους, Αμυντιώτες. Όλοι θέλουμε ένα καλύτερο αύριο και στηρίζουμε αυτούς που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο. Ένα τετοιο πρόσωπο είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ!

      Διαγραφή
    2. ο Αντωνιάδης πριν 2,5 χρόνια επισκέφθηκε τον ΑΗΣ Μελίτης για να δηλώσει την αντίθεση του στην πώληση της ΔΕΗ τώρα τι δηλώνει ?

      Διαγραφή
    3. TO 2005 O ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΤΣΑΡΗ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΟΡΦΑΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ.......ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΦΤΗΣ.....ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ....

      Διαγραφή
  23. stathi mazi sou....kaname to lathois kai psifisame anel..tora mazi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. να και ο αντιμνημονιακος αντωνιαδης.....εσυ δεν εκραζες καθε μερα τη νδ φιλε γιαννη???ξεχνας και εσυ γρηγορα και θα τιμωρηθεις με το σταυρο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κύριε Αντωνιάδη εσείς δεν ήσασταν αυτός που εναντιωνόταν στη ΝΔ για το σχέδιο Αθηνά και τα λοιπά μνημονιακά μέτρα που μας επέβαλλαν??Τώρα πίσω στο μαντρί πάλι????Τελικά μόνο την πάρτη σας και εσείς..Κρίμα πραγματικά.Ένας παλιός σου φίλος και ψηφοφόρος σου, ευτυχώς πρώην....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. σταθη ακόμα μια φορα μαζι φιλε.....γεραααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε Κωνσταντινίδη, δεν σας έχω ψηφίσει ποτέ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα.Έτσι για να τελειώσουμε με τους βολεμένους και τους βαλτούς!!!Κώστας Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. θα ερθει καιρος και παλι το γαλαζιο...αλλα οχι με σενα αντωνιαδη και φυσικα οχι με σενα βοσδου......ΠΑΛΙΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. telos oi volemenoi.....na katharisei epitelous i nd....gera stathi!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εισαι αληθινος και φιλος....σταθη δαγκωτο και παλι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. AΑΑΑ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Από τους 4 ο καλύτερος ε ίναι ο Βόσδου,αλλά αν και δεξιός για πρώτη φορά θα ψηφίσω Σπύρτου για να δω τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ άν έρθει στην εξουσία. Την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το φάγαμε στην μάπα τόσα χρόνια, όσοι βολεύτηκαν - βολεύτηκαν εις βάρος μας φυσικά,Καιρός να δούμε και τους άλλους και αν δεν κάνουν και αυτοί να πάνε στα τσακίδια,είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας,είμασταν οι χειρότεροι φαταούλες όλων των εποχών, αχόρταγοι- άπληστοι για την δόξα και το χρήμα πουλήσαμε ότι ιερό είχαμε. Ας ψάξουμε να βρούμε την αξιοπρέπεια που χάσαμε και μετά ας πάμε να ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι μαζί σου . Νομίζω η καλύτερη επιλογή.

      Διαγραφή
  33. Μ Α Υ Ρ Ο !!!! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλά κρασιά Σταθίκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μια διαμαχη δυο ποντιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατι δεν εχει ανεβει σε κανενα blog η εκδηλωση της λεσχης την πρωτοχρονια;;μηπως για να μην προκαλεσει,εν οψη εκλογων, ο Αντωνιαδης τον ντοπιο πλυθυσμο;;μια ζωη ο ευατος του..αυτος δεν νοιαζεται καθολου για τους ντοπους και την φλωρινα,νοιαζεται λιγο για τους ποντιους,και νοιαζεται ΜΟΝΟ για τον ευατο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Oι βολεμένοι του Στάθη είναι καιρός να ξεβολευτούν! Τους τσούζει αλλά έτσι είναι η ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μόνο με αυτό το ψηφοδέλτιο μπορεί η νέα δημοκρατία να χάσει την έδρα στην Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΑ ΠΡΟΚΟΨΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ-ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ(βλέπε Βλάχους) ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΟΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ(ΔΙΣΜΟΙΡΗ ΦΛΩΡΙΝΑ).
    25 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΙΔΟΜΕΝ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!
    Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1.33 ΕΔΩ 1.48 Π Ο Ι Ο Σ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιάννη Aντωνιάδη και οι ντόπιοι είναι μαζί σου!
    Καλή Επιτυχία! Την αξίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν θέλω υποψήφιο με δυναμική υπουργού ψηφίζω Σωτήρη, αν θέλω σαλιάριδες να σβήνουν κλίσεις της τροχαίας και να ...κανονίζουν άδειες φαντάρων τότε ψηφίζω Σταθοειδή. Το μόνο λάθος του Σωτήρη είναι ότι το επώνυμό του δεν τελειώνει σε -ίδης. Όταν αυτός ήταν περιφερειάρχης οι άλλοι ήταν πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμως ακόμη και οι πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων είναι εκλεγμένοι και όχι διορισμένοι.

      Διαγραφή
    2. Mpaaa...pio poles klisis esvine o sotirakis...eleo ΔΕΝΔΙΑ ...nomizo?

      Διαγραφή
    3. Το ευχάριστω είναι ότι στο παραπάνω προφίλ που περιγράφει ο φίλος και με εκφράζει απόλυτα οι απαντήσεις είναι επιπέδου ΟΛΑ ΜΠΙΠ...στο μοναδικό τηλεοτικό πάνελ που ο Στάθης μας τίμησε με την διαρκει παρουσία τουπερισσότερο και από τον Μπούμπι. Ας σοβαρευτούμε και ας καταλάβουμε ότι το μέλλον για το νομό είναι ΒΟΣΔΟΥ-ΠΕΡΚΑ

      Διαγραφή
    4. εισαι για κλαματα

      Διαγραφή
    5. Κλαίω απ΄τα γέλια...δυστηχώς όμως έτσι είναι

      Διαγραφή
    6. Χα, χα Κλαίω από γέλοια, δυστηχώς ο φίλος λέει αλήθεια. Το καλύτερο σχόλιο ever...

      Διαγραφή
  42. Τα φαντάσματα του Κορτσάρη ξανά στο προσκήνιο για να λεηλατήσουν την αξιοπρέπεια μας.
    Σας φάγαμε Αντωνιάδη κάποτε στη μάπα με όλα τα υπόλοιπα κορτσαράκια τελειώσατε μία για παντα ότι και να κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Aντωνιάδης σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις έβγαινε πρώτος με διαφορά, γιατί ήταν πάντα κοντά στον απλό Φλωρινιώτη χωρίς να κάνει διακρίσεις! Γι΄αυτό είναι αγαπητός από όλους!

      Διαγραφή
  43. ΣΤΑΘΗ........ GO HOME 'Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ GO ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΙΚΗΣ. ΜΑΣ @@ΜΗΣΕΣ 7ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 6ο ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΣ.
    ΟΧΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. NEA ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΚΣΟ ΣΤΟ ΛΕΡΙΝ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΕ ΜΠΟΣΚΟΠΟΛΟΛΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΥΠΟΠΣΙΦΙΟΥΣ???? ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟ ΜΕΣΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε εσύ να τους μάθεις ελληνικά. Που το θυμήθηκες το ουράνιο τόξο ρε τίκφαρ..

      Διαγραφή
  46. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΡΑΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.............. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ.......ΜΥΓΑ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .......ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΣΑΣ
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΟΜΩΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΕΝΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Όχι ρε Αντωνιάδη βολεψάκια. Έλεος πια!
    Επί Κορτσάρη ήσουν αντινομάρχης.
    Ήσουν και πρόεδρος στο οικοτροφείο.
    Είχες και τη γυναίκα σου αποσπασμένη στο γραφείο του Κορτσάρη.
    Ταπήρες όλα.
    Τώρα ξανά θέλεις.
    Άιντε τράβα από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπες εσύ που δεν τα πήρες. Μπορεί να αρπάξεις το κάτι τι σου

      Διαγραφή
    2. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΡΑΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.............. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ....
      ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ!
      ΤΕΡΜΑ Η ΒΟΛΕΨΙΑ ΣΑΣ.
      ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. As paei o upopsifos ANTONIADIS sti doulia tou prota pou den exei paei pote........

      Διαγραφή
  48. Κάποιοι φωστήρες γιατί δεν πρότειναν υποψηφίους? Πολυλογάδες του κ... Όσο για το ντόπιοι και πόντιοι, ως πότε θα το συζητάτε? Τι βλακείες είναι αυτές? Δεν είναι Φλωρινιώτες και οι μεν και οι δε? Δεν τραβανε ζόρι και οι μεν και οι δε? Ψηφίστε ότι θέλετε, και μην προτείνει ο καθένας της ψ..του τον χαβα. Και κάτι τελευταίο..Κάποιοι που δεν θα ψηφισουν ΝΔ γιατί κόπτονται? Ετσι για να πουνε κάτι κι αυτοί. Γι' αυτό είμαστε τόσο πίσω στον νομό και ψηφίζουμε όσους υπόσχονται και όχι αυτούς που πράτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι που δεν θα ψηφίσουν αυτό το κακέκτυπο της Ν.Δ - ΠΟΛ.ΑΝ έχουν δικαίωμα να μιλούν για αυτήν περισσότερο από σένα. Είσαι πολύ μικρός να κάνεις υποδείξεις.

      Διαγραφή
  49. Αντωνιαδης οπως λεμε Ριζος..3 χρονια αντικυβερνητικος και τωρα για να αποφυγει το σχολειο υποψηφιος..ο Κορτσαρης θα ερθει για να τον παρασυρει στο βουρκο;
    Γελανε και οι σμπρεγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας τσούζει και πολύ μάλιστα! Ο δικός σου τόσα χρόνια μήπως ήταν στο τελωνείο;

      Διαγραφή
    2. Εισαι αγλαος ή τον παριστανεις;
      για το αντιμνημονιο κουβεντα..
      Τι να με τσουξει,υποψηφιος μπηκε δεν διοριστηκε βουλευτης...

      Διαγραφή
    3. Πώς μπήκε στο τελωνείο; ;;;; Με τι σπουδές; ;,

      Διαγραφή
  50. Τζαμπα σχολιαζετε και κουραζεστε! Σταθη εισαι και παλι πρωτος! Ασε τους αλλους να τρεχουν! Αντωνιαδη εχεισ πολυ θρασος τελικα και ζητας την ψηφο των φλωρινιωτων, κατσε διπλα στον βοσκο και ασε τις πρωτες θεσεισ για τουσ αξιους και εντιμους ανθρωπουσ οπωσ ειναι ο Σταθης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας για κανένα άλλον όχι για το Στάθη.
      Αυτός αν έχει θράσος!

      Διαγραφή
    2. αυτός εχει θράσος και λέει αλήθεια,εσείς?

      Διαγραφή
  51. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ.
    ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ; ΔΕΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ. Η ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΝΟ ΠΗΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
      ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ

      Διαγραφή
  52. Γεια σου ρε Αντωνιαδη αφθαρτε!Αφου περασες απο παντου για την παρτη σου θελεις και βουλευτιλικια..Τωρα ομως ειναι καλα τα μνημονια..οσο για τους αλλους ειχαν συνεπη σταση οσο και αν διαφωνω με τις επιλογες...Κραξιμο στα δυσκολα,στο μαντρι για τη θεσουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ! ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ! ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!

      Διαγραφή
  53. Να κανουμε ρε παιδια μια αιτηση για αγιοποιηση του δασκαλου(;) Αντωνιαδη..
    Παρουσια της αντιμνημονιακης παρεας του βεβαια..Μαλλον θα φερει και θαλασσα με βαση οτι διαβαζω,οπως ο Πετρακης ο Τσουλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το Αμυνταιο που ειναι;οεο;Σαν να μας λενε δεν ειναι στο νομο..απο οτι ακουω απο τις αντιδρασεις εδω περιπατο Κωνσταντινιδη βλεπουν οι παλιοι εκλογομαγειρες...Βοσδου Αντωνιαδης λιγα πραματα για την περιοχη στις θητειες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙς ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΟΡΤΣΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
    ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΟΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΕΡΙΑ!
      ΠΟΝΑΕΙ Ε! ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ!

      Διαγραφή
    2. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
      Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΟΛΟ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ.
      Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΙΠΠΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ.

      Διαγραφή
  57. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΓΩΜΑΡΑ, ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΕ? ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προσέξτε τώρα πόσο σχέση έχει με τη Ν.Δ. ο Αντωνιάδης. Στις 9:30 το βράδυ μπαίνει στην είσοδο οικοδομής και ψάχνεται. Συναντά έναν περαστικό και τον ρωτάει. Είναι εδώ τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας; Όχι, του απαντά, δεν είναι εδώ. Βρίσκονται στην απέναντι πολυκατοικία.
    Ούτε τα γραφεία του κόμματος δε γνωρίζει ο άνθρωπος γιατί πολύ απλά δεν έχει πατήσει το πόδι του.
    Τώρα όμως που είναι για την πάρτη του η δουλειά μιας και τον βάλανε υποψήφιο τα έμαθε.
    Γεια σου Αντωνιάδη μεγάλε αγωνιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ο Αντωνιάδης αγωνιζόταν για τη νέα δημοκρατία, εσύ ήσουν στην Πολιτική Άνοιξη! Καλά κρασιά!

      Διαγραφή
  59. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!! ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!
    ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΣΤΑ

      Διαγραφή
    2. Ae stamta me to aminteo kai ti xrisavgi sou les k kati onomata tha mas kaneis na kserasoume...

      Διαγραφή
    3. O Αντωνιάδης ποτέ δεν έτρεξε για την Ν.Δ. Μόνο για τον εαυτό του έτρεξε. Το πρόβλημα είναι η σημερνή μνημονική Ν.Δ που έχει αλωθεί από την ΠΟΛ.ΑΝ.

      Διαγραφή
  60. Κάτι ξέρει ο Γιάννης Βοσκόπουλος που δεν έβαλε υποψηφιότητα και έστειλε τον πόντιο λαγό του για υποψήφιο. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ>.....Συγχαρητηρια Αντωνακη Σαμαρά Την γμσες την ΝΔ στην Φλώρινα και σε "ευχαριστούμε" γι αυτό ....ciao goodbye goodnuchten ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΗΡΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!!!
    15 ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Που πανε ρε χωρις το Αμύνταιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η μανταμ ? Τι λεει ? Χαριτωμένη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ.
    ΟΦΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ.
    ΚΙ ΑΝΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΡΧΩΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μια ζωή από πίσω και κρυμμένος ο Αντωνιάδης δουλεύει για την παρτη του. Αυτό θα κάνει αν βγει.
    Θα παίρνουμε πιστοποιητικό από την εύξεινο λέσχη για να μας γνωρίζουν.
    Ερε γέλιο που θα πέσει κορόιδα φλωρινιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ.
      ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ- ΕΝΑΣ ΝΤΟΠΙΟΣ

      Διαγραφή
  67. Μπορεί ο Αντωνιάδης άγιος να μην είναι αλλά τον κόβω για το Βελεροφόντη που καθαρίζει το δράκο.
    Κι ενώ ο καθένας νομίζει ότι σχεδιάζει για τον εαυτό του μεγαλύτερο σχέδιο υπηρετεί. Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σαν απλος ψηφοφορος της ΝΔ εχω να πω πως τζαμπα μαλωνουμε για τα προσωπα..
    Εδω ο Συριζα αλωνιζει και μεις τον χαβα μας..Οσο για την κοντρα Αντωνιαδη Κωνσταντινιδη εχω να πω οτι θα κριθουν ως υποψηφιοι του ΙΔΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ..που υιοθετουν τις αρχες και τα πεπραγμενα του..
    Επιχειρηματα του στυλ ΝΑΙ σε ολα δεν πειθουν..Και οι 2 εχουν εκλεγει με σταυρο πολλες φορες...ας μην ξεχναμε και τον Βοσδου που δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα..
    ας δωσουν τιμιο αγωνα ολοι για το κσλο της παραταξης κ του τοπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Για πρώτη φορά η Φλώρινα θα έχει 2 γυναίκες βουλευτίνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ υποψήφιο ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ η ΠΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ νδ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΜΕ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ααα ρε νούμερα φλωρινιώτες, σας ... τόσο καιρό κι εσείς στα ίδια, μυαλό δε βάζετε, μια ζωή δουλοπάροικι, ευτυχώς που υπάρχει η β Αθηνών, για να βγάλει ΣΥΡΙΖΑ, αν περιμένει από σας η Ελλάδα να πάει μπροστά ΚΑΗΚΑΜΕ!!!! Κάτω ο κόσμος πεινάει, θα πάθουν πλάκα οι πουλημένοι!! Αυτοδυναμία ο Συριζαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτοδυναμια ο συριζα,να μην υπαρχει γαλα την αλλη μερα στα super,να μην υπαρχουν συνταξεις.Η Νεα Δημοκρατια μας εβγαλε στις αγορες και εφερε αναπτυξη και θα συνεχιση το εργο της ειτε σας αρεσει ειτε οχι

      Διαγραφή
    2. Gia volemeno se kovo megale. Rikse mia matia giro sou na dis ti ginete.

      Διαγραφή
  73. ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΤΣΑΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΤΕ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕΓΑΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΦΟΥΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ...ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

      Διαγραφή
  74. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ???? ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ,ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.
    ΤΣΕΠΩΝΕ ΤΑ 15,000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΕΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 14ης ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΗ ..ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ !!!!!!!!

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

    ΤΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ........ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!
    ΤΖΑΜΠΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

      Διαγραφή
    2. Οταν εβαζε ο κ.Κωννιδης για Δημαρχος.Ενας φιλος διαμενων εκτος Φλωρινας μου ειχε πει...και κουτσος να βαλει απεναντι απο τον Σταθη θα βγει...βγηκε ο Βοσκοπουλος(συγνωμη αν προσβαλα καποιον κουτσο με τις συγκρισεις)

      Διαγραφή
  77. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΩΝΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ??
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!
    ΤΑ ΣΥΜΠΡΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. O stathis einai konta sto kosmo edose lisis dto kosmo kaieinai afthentikos!!
    EEE O "DASKALOS" AS PAEI NA DOULEPSI KAI LIGO DEN EXEI DOULEPSI POTE MIA ZOI KRATIKODIETOS KAI THELI NA VGEI KAI VOULEFTIS DLD PERASE APO OLES TIS THESIS XANTAKOSE KOSMSO KAI KOSMAKI GIA TIN PROSOPIKI TOU EVMARIA KAI MONO KITOUSE MONO TI PARTI TOU KAI TORA POU KSEMINE THELI NA DOSI TI XARISTIKI VOLI STI FLORINA KAI NA TIN APOTELIOSI KAI PALI GIA PROSOPIKO TOU OFELOS KAI GIA TIN ALAZONIA POU TON DERNI!!!! E OXI PRPEI NA TELIOSI AUTI I ISTORIA I FLORINA TON VARETHIKE DOULIA EXEI AS PAEI EKEI NA VGALI TO PSOMI TOU OPOS MPORI KAI OXI IS VAROS OLON TON FLORINIOTON!!! KAI TI GINEKA TOU TI VOLEPSE STO GRAFIO TOU KORTSARI KAI O IDISO PLA XRNIA VOLEMENOS KAI AKOMA K TORA PALI NA VOLEFTI KITAEI!!! EKSALOU TOSO KAIRO ITAN ANTIMNIMONIAKOS GI AUTO ITNA KAI POLI FILOI ME TO DIMARXO SAN ANTIMNIMONIAKI PRAMA POU SINEPAGETE KATA TIS NEAS DIMOKRATIAS POU TORA THELI NA TIMISI ME TO BOULEFTILIKI TOU............... MA KATHOLOU TSIPA????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ας να μην είναι αξιοπρεπής αμα ήταν με το Στάθη μαζί στο ίδιο ψηφοδέλτιο αξιοπρεπής θα ήταν;
    Απλώς να πετάξει έξω το Στάθη, τότε και πόρνη να είναι άγια θα γίνει μόνο και μόνο γιαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τι ε΄κανες ρΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟς ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ;
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
    ΕΥΓΕ! ΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Mια ζωή την εβγαλες ζάχαρη κύριε Αντωνιάδη μέσα στην εξουσία και στις ξάπλες σου. Τώρα τέλος. Κάνε την τελευταία σου προσπάθεια και μετά σχολείο στις Κλεινές. Θα πας Γιάννη σχολείο δε θα το γλυτώσεις. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΗΡΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!!!
      15 ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.....

      Διαγραφή
  82. Όλοι είναι για τα μπάζα . Η μνημονιακή κυβέρνηση είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΘΑΝ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ
    Η ΠΡΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Όλοι εσεις που κράζετε θα ψηφίσετε Ν.Δ και είστε δυσαρεστημένοι από τις "λαμπρές" υποψηφιότητες...???ή απλά περνάτε την ώρα σας..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΩΡΙΚΟΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. φιλοι σχολιαστες μη δειχνετε ποσο τσομπανοι κακοψυχοι και εγκαθετοι ειστε. ΣΙΜΑ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.Ο Βοσκος παιζει τα ρεστα του και Σταθης επίσης! Ο Βλαχος τα τυρια του και η Κυρια Αουτσαιντερ! Αν οι Ψηφοφοροι θελουν και τολμησουν ας ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.22 να ψηφίσουμε και τσέλιγκα αλλά όχι τσιράκι από κανα σταύλο που βγήκε σπό σπόντα και μας έκατσε στο σβέρκο, πήξαμε στη λεπέσκα

      Διαγραφή
  87. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΥΡΙΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Κοπέλια μάλλον η κοπελιά κέρδισε τις εντυπώσεις, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις κομματική μεστή και περιεκτική αν και τρακαρισμένη ως πρωτάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 1¨37 Μαλλον κρητικος εισαι σαν και τη κοπελια μου. Εχεις δικιο για την κοπελια! μηπως να το παρουμε αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ως γνωστόν αγαπητοί ανώνυμοι σχολιαστές, πρέποι να περάσουν πολλοί ακόμα αιώνεσ για εκλέξει ο Αφγανός γυναίκα! Οπότε και ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ αντιστοίστιχα! Εμείς τις θεωρούμε ακόμα πλάσματα ενός κατώτερου Θεού! Άρα όσο καλή και να είναι η κυρία ΑΣ! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!
    Μια γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε ψηφίστε ένα γυναικολόγο μαύρο για αντιστάθμισμα με τα ψηλά σασί και τα χαμηλά ρεβέρ.

      Διαγραφή
  91. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΒΟΣΔΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕΤΟ~!!!! Η φυγή (μετά απο πιέσεις) του Σαχινίδη Φλώρινας απο το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Φλώρινας, ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ στην αποτροπή της εκλογής του ΒΟΣΔΟΥ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο οποίος είναι ήδη πολύ μπροστά. Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. EΙΜΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΔΕΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ Γ@@@@ΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑςΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ
    -ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΙΣΑ ΣΟΥ, ΚΤΛ.
    ΚΙΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΟΥς ΕΙΠΕ
    -ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΦΑΞ ή ΜΕ ΜΑΙΛ, ΡΙΞΑΤΕ ΤΟΥς ΝΕΟΥς ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,, ΚΛΕΙΣΑΤΕ 600.000 ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    -ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΣΑς ΑΞΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. εδω νοιζονται ποιος θα βγει πρωτος και δεν λενε τις μαζικες φυγες μελων μας στη Νοτια Ελλαδα. φευγει το εδαφος κατω απο τα ποδια μας και εδω τον χαβα μας. Σκορπανε στα ποταμια και στις τελειες τα μελη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΣΤΑΘΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ Ή ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ .......ΕΧΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .....
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.