Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού «Ενότητα - Συνεργασία» (video)

Τους πρώτους 94 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης, έχοντας στο πλευρό του τον Μιχάλη Τσιώκα.
Και οι δυο τους αναφέρθηκαν στους λόγους οι οποίοι τους οδήγησαν στο να συνεργαστούν ενόψει των δημοτικών εκλογών, ενώ παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα και η προγραμματική συμφωνία αρχών.



Η ομιλία Κωνσταντινίδη
Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας μου , με τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω στις επερχόμενες εκλογές το Δημαρχιακό αξίωμα.
Πρώτος και βασικός λόγος ήταν και είναι η βαθιά μου πίστη στο ρόλο και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Έχουμε διαπιστώσει πλέον όλοι μας, πως τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, απαιτούν και κοινές λύσεις μακριά από τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος, που τόσο πολύ στοίχισαν και αποτέλεσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Είναι κατά τη γνώμη μου επιτακτική ανάγκη αλλά και κοινωνική απαίτηση, η συνεννόηση και η συνεργατική αντίληψη που έχει επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας και γιατί όχι σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, να γίνουν πράξη και στο Δήμο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
O κύριος όμως λόγος που με οδήγησε σε αυτήν μου την απόφαση, και πιστεύω πως σε αυτό συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, είναι η κοινή διαπίστωση ότι πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε παρακμιακά φαινόμενα, φαινόμενα αυταρχισμού και εξάρτησης από προσωπικά συμφέροντα.
Όπως θα σας ανακοινώσει σε λίγο και ο κος Τσιώκας, αποφασίσαμε την κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές για τη διεκδίκηση του Δήμου.
Είναι μια έμπρακτη απόδειξη της συνεννόησης και της συνεργασίας που προανέφερα και που θέλω να ξανατονίσω πως αποτελεί απαίτηση των πολιτών του δήμου μας.
Θέλω να ξεκαθαρίσω εξ αρχής πως η κοινή μας κάθοδο και διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής, στηρίζεται σε μια προγραμματική συμφωνία αρχών την οποία συνυπογράφουμε και καταθέτουμε σήμερα δημόσια στους συνδημότες μας.
Η συμφωνία αυτή θα αποτελεί από 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι τη λήξη της θητείας μας το συμβόλαιο με τους συνδημότες μας.
Δεσμευόμαστε πως θα τηρηθεί απαρέγκλιτα χωρίς καμία έκπτωση.
Θα ξεκινήσω την παρουσίαση της προγραμματικής συμφωνίας η οποία στη συνέχεια θα διανεμηθεί και στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και με το τι θα κάνουμε, αλλά με το τι δε θα κάνουμε ως δημοτική αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου, πιστεύοντας ακράδαντα πως οι συνδημότες μας θα μας εμπιστευτούν με τη ψήφο τους.

• Δε θα λειτουργήσουμε συγκεντρωτικά και αυταρχικά, περιφρονώντας τους αιρετούς εκπροσώπους (Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους), κάτι που δυστυχώς έχει οδηγήσει σε ανυποληψία τα κορυφαία όργανα της δημοτικής αρχής (δημοτικό συμβούλιο και τοπικά συμβούλια) και έχει απαξιώσει τα μέλη αυτών.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για ουσιαστική αποκέντρωση και καταμερισμό των αρμοδιοτήτων στη Δημοτική κοινότητα Φλώρινας ,σε όλα ανεξαιρέτως τα τοπικά συμβούλια, καθώς και για τον πλήρη σεβασμό στο ρόλο τους και τη γνώμη τους.

• Δε θα επιτρέψουμε την υποκατάσταση των αιρετών εκπροσώπων καθώς και των στελεχών Δήμου, από κάθε λογής και κατά περίσταση παραγοντίσκους εντός και εκτός του Δήμου.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για πλήρη και απόλυτη διαφάνεια και στον τρόπο που γίνεται η κατανομή των έργων και γενικότερα σε όλες τις οικονομικές δραστηριότητες του δήμου. Εργολάβοι, εμπειροτέχνες, προμηθευτές και εν δυνάμει υποψήφια στελέχη του δήμου, στα δικά μας μάτια θα είναι όλοι ίσοι και ο καθένας θα έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

• Δε θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα του Δήμου-τα δικά σας χρήματα- για αμφιβόλου ποιότητας και σκοπιμότητας εκδηλώσεις και «δόλιες» προεκλογικές επιχορηγήσεις.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…για απόλυτη διαφάνεια και ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς επιχορηγήσεις εκ του πονηρού και χωρίς άσκοπες σπατάλες.

•Δεν θα αντιμετωπιστεί «εχθρικά» και με εμπάθεια κανένα στέλεχος ή αιρετός του δήμου, που θα έχει διαφορετική γνώμη ή άποψη.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… Από την 1η Σεπτεμβρίου, για απόλυτο σεβασμό σε όλα τα στελέχη και τους αιρετούς εκπροσώπους, σεβόμενοι πάντα το ρόλο τους και τη διαφορετική άποψη ή γνώμη. Εξάλλου η διαφορετικότητα των απόψεων, είναι το κύριο συστατικό στοιχείο της σύνθεσης και συνεργατικότητας στην οποία πιστεύουμε.

• Δεν θα κλείσουμε τα μάτια μας στα σοβαρότατα κοινωνικά προβλήματα των συνδημοτών μας, κυρίως των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, οι οποίοι δυστυχώς είναι ίσως οι μόνοι δημότες όλης της Ελλάδας που δεν έχουν τη ελάχιστη κοινωνική πρόνοια από το Δήμο τους.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…από την 1η Σεπτεμβρίου, κύριο μέλημα μας να είναι η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της Δημοτικής Αρχής και η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

• Δεν θα αποκλειστεί ΚΑΝΕΝΑΣ φορέας, σωματείο ή σύλλογος του Δήμου μας από την συζήτηση και το σχεδιασμό για το μέλλον του τόπου μας.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου να κάνουμε πράξη τις λέξεις ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η περιφέρεια ,Το Επιμελητήριο, το εργατικό κέντρο, ο εμπορικός σύλλογος, όλα τα σωματεία, οι φορείς και οι σύλλογοι του δήμου μας θα έχουν κατά περίπτωση πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του σχεδιασμού, των πρωτοβουλιών και των δράσεων του Δήμου.

•Δε θα χωρίσουμε τους συνδημότες μας σε Πληβείους και Πατρικίους, σε αυλικούς και περιφρονημένους υπηκόους.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…πως από την 1η Σεπτεμβρίου, η πόρτα του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και όλων των υπηρεσιακών στελεχών του δήμου, θα είναι ανοιχτή σε όλους. Και σε αυτούς που σήμερα είναι στρατευμένοι στη δική μας προσπάθεια, αλλά και σε αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι. Εμείς στα πρόσωπα των συνδημοτών μας που έχουν επιλέξει να είναι στο πλευρό άλλου υποψηφίου, δεν βλέπουμε ΕΧΘΡΟΥΣ(!), βλέπουμε ανήσυχους συμπολίτες μας με διαφορετική προσέγγιση ενός κοινού στόχου και θα δείξουμε απόλυτο σεβασμό στην επιλογή τους και τώρα και στο μέλλον. Περίτρανη απόδειξη της παραπάνω δέσμευσης είναι η επτάχρονη λειτουργία του βουλευτικού μου γραφείου.
Δεν χώρισα ποτέ τους ανθρώπους. Δε διάλεξα ανθρώπους. Όποιος πέρασε την πόρτα του γραφείου μου δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ ως ψηφοφόρος. Δεν ρώτησα τι ψήφισε ή τι θα κάνει αυτός για μένα. Δεν ζήτησα ποτέ αντιπαροχή.
Έδωσα όλον μου τον εαυτό και τις δυνάμεις μου για να είμαι χρήσιμος, λέγοντας πάντα την αλήθεια.
Ποτέ μου δεν εκμεταλλεύτηκα τον ανθρώπινο πόνο, τις δυσκολίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μου, για να υφαρπάξω την ψήφο τους. Δεν απείλησα ούτε καταδίωξα ποτέ κανέναν, εκμεταλλευόμενος τη θέση που κατέχω.
Γι’ αυτό και στέκομαι σήμερα εδώ, σε αυτό το βήμα, έχοντας κερδίσει το στοίχημα με τον κακό εαυτό της πολιτικής για να μπορώ να σας αντικρίζω ευθεία στα μάτια.
Ζητώ την υποστήριξη σας σήμερα αλλά και αύριο, όταν από τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας μαζί θα πορευθούμε και μαζί θα δουλέψουμε σε έναν Δήμο φιλικό και ανοιχτό στους πολίτες.

Φίλοι και Φίλες,
Θέλω να γνωρίζετε πως ήδη θεματικές ομάδες εργασίας, εργάζονται από κοινού για τη συνδιαμόρφωση ενός ρεαλιστικού προγράμματος το οποίο θα σας παρουσιάσουμε άμεσα τις επόμενες ημέρες.
Σας διαβεβαιώνουμε πως από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά από τρεισήμισι χρόνια ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ και ΠΑΡΑΚΜΗΣ στο Δήμο μας θα βάλουμε :
ΤΕΛΟΣ στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΕΛΟΣ στην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΤΕΛΟΣ στο ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΕΛΟΣ στην ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
ΤΕΛΟΣ στις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ
Κλείνοντας την παρουσίαση της προγραμματικής μας συμφωνίας θέλω να αναφέρω ένα απόφθεγμα του Ισοκράτη.
«Από την εξουσία να φεύγεις όχι πιο πλούσιος, αλλά πιο δοξασμένος, γιατί ο έπαινος του λαού είναι καλύτερος από πολλά χρήματα».

Η ομιλία Τσιώκα
Πριν από περίπου δύο μήνες σ’ αυτήν την αίθουσα, πραγματοποιήσαμε ανοιχτή συγκέντρωση, για να κοινοποιήσουμε στους συμπολίτες μας την πρόθεση μας να ασχοληθούμε ενεργά με τις εκλογές στο Δήμο Φλώρινας.
Η πρόθεση αυτή δεν ήταν μια τυχαία και επιπόλαια επιλογή, αλλά μια σοβαρή απόφαση ανθρώπων με κοινό προσανατολισμό, στο πως οραματίζονται τη Φλώρινα και τη κοινή διαγνωσμένη διαφωνία με την σημερινή διαχειριστική Δημοτική αρχή.
Στην πορεία, έχοντας πλήρη συναίσθηση των συνθηκών και κυρίως της ανάγκης για σύνθεση και πολυσυλλεκτικότητα, αποφασίσαμε ως ομάδα, ομόφωνα να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Στάθη Κωνσταντινίδη και να συνεργαστούμε με την ομάδα του, με μοναδικό σκοπό να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο της Φλώρινας.
Στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχουμε όλοι διατηρώντας η κάθε ομάδα τα χαρακτηριστικά της, χωρίς να παραβιάζονται οι αρχές και οι αξίες κανενός.
Ζητούμενο πλέον είναι ο Δήμος μας να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά με τουλάχιστον πενταετή προοπτική και να σταματήσει επιτέλους αυτός ο παροξυσμός δίμηνης ανάπτυξης λίγο πριν την κάλπη.
Είναι άδικο για όλη τη Φλώρινα και τους Φλωρινιώτες.
Στις 18 Μαΐου ζητάμε την εμπιστοσύνη σας με τον συνδυασμό του Στάθη Κωνσταντινίδη, για να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα στη Φλώρινα.

Η προγραμματική συμφωνία αρχών
Η συμφωνία αυτή θα αποτελεί από 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι τη λήξη της θητείας μας το «συμβόλαιο» με τους δημότες και δεσμευόμαστε πως θα τηρηθεί απαρέγκλιτα χωρίς καμία έκπτωση, πιστεύοντας ακράδαντα πως οι συνδημότες μας θα μας εμπιστευτούν με τη ψήφο τους.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για ουσιαστική αποκέντρωση και καταμερισμό των αρμοδιοτήτων στη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, σε όλα ανεξαιρέτως τα Τοπικά Συμβούλια, καθώς και για τον πλήρη σεβασμό στο ρόλο τους και τη γνώμη τους.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για πλήρη και απόλυτη διαφάνεια και στον τρόπο που γίνεται η κατανομή των έργων και γενικότερα σε όλες τις οικονομικές δραστηριότητες του δήμου. Εργολάβοι, εμπειροτέχνες, προμηθευτές και εν δυνάμει υποψήφια στελέχη του δήμου, στα δικά μας μάτια θα είναι όλοι ίσοι και ο καθένας θα έχει την αντιμετώπιση που του πρέπει, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…πως από την 1η Σεπτεμβρίου, η πόρτα του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και όλων των υπηρεσιακών στελεχών του δήμου, θα είναι ανοιχτή σε όλους. Και σε αυτούς που σήμερα είναι στρατευμένοι στη δική μας προσπάθεια, αλλά και σε αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι. Εμείς στα πρόσωπα των συνδημοτών μας που έχουν επιλέξει να είναι στο πλευρό άλλου υποψηφίου, δεν βλέπουμε ΕΧΘΡΟΥΣ(!), βλέπουμε ανήσυχους συμπολίτες μας με διαφορετική προσέγγιση της επίτευξης κοινών στόχων. Θα δείξουμε απόλυτο σεβασμό στην επιλογή τους, και τώρα και στο μέλλον.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…για απόλυτη διαφάνεια και ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς επιχορηγήσεις «εκ του πονηρού» και χωρίς άσκοπες σπατάλες.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… Από την 1η Σεπτεμβρίου, για απόλυτο σεβασμό σε όλα τα στελέχη και τους αιρετούς εκπροσώπους, σεβόμενοι πάντα το ρόλο τους και τη διαφορετική άποψη ή γνώμη. Εξάλλου η διαφορετικότητα των απόψεων, είναι το κύριο συστατικό στοιχείο της σύνθεσης και συνεργατικότητας στην οποία πιστεύουμε.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…από την 1η Σεπτεμβρίου, κύριο μέλημα μας να είναι η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της Δημοτικής Αρχής και η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου να κάνουμε πράξη τις λέξεις ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η περιφέρεια ,το Επιμελητήριο, το Εργατικό Κέντρο, ο Εμπορικός σύλλογος, όλα τα σωματεία, οι φορείς και οι σύλλογοι του δήμου μας θα έχουν κατά περίπτωση πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του σχεδιασμού, των πρωτοβουλιών και των δράσεων του Δήμου.
Σας διαβεβαιώνουμε πως από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά από τρεισήμισι χρόνια ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ και ΠΑΡΑΚΜΗΣ στο Δήμο μας θα βάλουμε :
ΤΕΛΟΣ στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΕΛΟΣ στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΤΕΛΟΣ στο ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΕΛΟΣ στην AΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
ΤΕΛΟΣ στις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Κωνσταντινίδης Στάθης
Τσιώκας Μιχάλης

Οι πρώτοι υποψήφιοι
1. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
2. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
3. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
4. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
5. ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
6. ΑΦΟΡΟΖΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
7. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
8. ΒΡΑΓΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
9. ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
10. ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
11. ΓΡΟΥΪΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
12. ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
13. ΔΕΛΚΟΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
14. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
15. ΔΑΜΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΗΛΟΥΣΗ ΡΕΒΕΚΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
16. ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
17. ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
18. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
19. ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
20. ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
21. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
22. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
23. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
24 .ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
25 ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
26. ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
27 ΚΑΡΚΑΡΕΤΣΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
28 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
29. ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
30 ΚΑΤΗΚΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
31. ΚΑΤΣΟΥΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
32 ΚΕΒΡΕΚΙΔΟΥ ΑΛΕΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
33. ΚΟΝΤΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
34. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
35 ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
36. ΚΥΡΟΥ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
37. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
38. ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
39. ΛΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
40. ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
41. ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
42. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
43. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
44. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
45. ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
46. ΜΙΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
47. ΜΙΧΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
48. ΜΟΣΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
49. ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
50. ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
51. ΜΠΟΥΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
52. ΝΙΚΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
53. ΝΟΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ
54. ΠΑΛΤΑΤΣΗ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
55. ΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ
56. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
57. ΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
58. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
59. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
60. ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
61. ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
62. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ
63. ΠΕΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ
64. ΠΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
65. ΠΟΥΓΑΡΙΔΟΥ-ΧΑΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
66. ΡΑΣΑΪΚΟΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
67. ΡΟΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
68. ΡΟΥΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
69. ΣΕΚΟΥΛΙΔΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
70. ΣΕΧΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
71. ΣΙΜΗΧΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ
72. ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
73. ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΕΤΑ
74. ΣΚΟΠΕΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
75. ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΖΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
76. ΣΤΑΪΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
77. ΣΤΑΚΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
78. ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
79. ΣΤΟΪΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
80. ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
81. ΤΑΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
82. ΤΖΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
83. ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
84. ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
85. ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
86. ΤΣΙΩΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
87. ΤΣΕΚΟΥΤΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
88. ΤΣΩΤΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
89. ΤΣΩΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
90. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
91. ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
92. ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
93. ΧΑΤΖΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
94. ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

108 σχόλια:

  1. Ποιός ο αρχηγός και ποιός ο υπαρχηγός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ενώθηκαν αυτοί εις συνδυασμόν έναν.
      Και ους το μνημώνιο συνέννωσεν, ψηφοφόροι μη χωριζέτω.
      Αλλά ο δε πολίτης να φοβήται το μέλλον.

      Διαγραφή
    2. Ο Αρχηγός η " διαπλοκή και το ρουσφέτι" και υπαρχηγός η αδιαφορία του κόσμου. Τι να πω όταν οι πετρελαιάδες στηρίζουν τον Στάθη την στιγμή που πρωταγωνίστηκε με την υπογραφή του, καταδικάζοντας τους Φλωρινιώτες στην κατάξυψη, σε βάρος και της δικής τους δραστηριότητας, τότε όλα μου φαίνονται πιθανά.
      Μην απορείτε λοιπόν σήμερα στηρίζοντας τους ανθρώπους αυτούς διαιωνίζουμε την εποχή του παραγοντισμού και του ρουσφετιού, όπου για ένα με δύο δίμηνα στη ΔΕΗ, ξεφτιλιζόμαστε και χάνουμε πολύ περισσότερα.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !! ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια απορία: Ο Μπέλτσος δεν συμμετέχει στο εγχείρημα;
    Πολλοί τοπικοί παράγοντες από τον δημοκρατικό χώρο, που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση υποψηφιότητας του Τσιώκα, φαίνεται ότι απουσιάζουν επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Λιάνης ήταν εκεί; ή εστειλε τη Μάντση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάθηκε η ντροπή.... Τσώκα, Στάιε, Ακριτίδη....
    Πού πήγε η αξιοπρέπεια σας. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, μέχρι πέρσυ βρίζατε τον κομματικό Κωνσταντινίδη και σήμερα μας τον παρουσιάζεται ως σωτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε φίλε μου δεν βλέπουμε κανέναν ως σωτήρα . Αντίθετα λέμε πως μόνο με την συμμετοχή και την συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε . Το μόνο εύκολο ήταν να πάμε σπίτι μας και να ανεχτούμε την σημερινή δημοτική αρχή με την οποία διαφωνούσαμε και πριν και τώρα αλλά αυτό δεν θα ήταν πολιτική επιλογή . Αν θες περισσότερα ξέρεις που να με βρεις , θα χαρώ να κάνουμε μια συζήτηση !
      Στάιος Ευάγγελος

      Διαγραφή
    2. Το εύκολο είναι αυτό που πράξατε. Το δύσκολο θα ήταν να μην συμμετάσχετε σε αυτό το τσίρκο σταθούλη μιχαλάκη και να κατεβαίνατε με ένα συνδυασμό που όσους ψήφους και εάν πάρει να έχει ήθος να σταθεί στο Δ.Σ. ΣΤο Δήμο Φλώρινα υπήρξαν πολλά τέτοια άτομα που όπως δείχνει η κατάσταση έχουν εκλείψει τα τελευταία χρόνια. Αν το ψάξεις θα τα βρεις τα άτομα αυτά, ευτυχώς ζουν ακόμα, που με αξιοπρέπεια τοποθετήθηκαν και είναι σεβαστά από τον κόσμο της Φλώρινας.

      Αυτό που κατάλαβε όλος, μα όλος ο κόσμος, είναι ότι η συνεργασίας σας είναι στο να διώξετε τον νυν δήμαρχο. Δεν μας λέτε τίποτα στο τι θα είστε καλύτεροι. Η ιστορία έχει δείξει ότι συνεργασίες του είδους σας είναι καθαρά κερδοσκοπικές και ωφέλιμες μόνο για τα άτομα που συμμετάσχουν σε αυτές και όχι για το κοινό καλά όπως θέλετε να νομίζετε. Τι κοινό μπορούν να έχουν μεταξύ τους άνθρωποι που μέχρι εχτές βρίζονταν και κατηγορούσε ο ένας τoν άλλων; Τίποτα ουσιαστικό, παρά μόνο να δουλέψουν μαζί για να βλάψουν κάποιον τρίτο.


      Διαγραφή
    3. Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ...ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΦΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΙ......ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΡΜΙΤΑ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ...

      Διαγραφή
    4. Αυτός που με την υπογραφή του,φέρει βαρύτατη ευθύνη για αυτό που συμβαίνει στη χώρα και στη Φλώρινα μας, ζητά τώρα και την ψήφο μας, για να τον τιμήσουμε στο Δήμο Φλώρινας.Λίγη αξιοπρέπεια δεν υπάρχει ρε παιδιά;
      Αψαφις.

      Διαγραφή
  6. Κωνσταντινίδης...Ο άνθρωπος που άλωσε την δημόσια διοίκηση βάζοντας σε όλες τις θέσεις κλειδιά τα ασήμαντα φιλαράκια του μιλάει για ισονομία και αξιοκρατία. Ευτυχώς που έχουμε και μάτια και μνήμη. Καλά κρασιά...στην κυριολεξία Σταθίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 1970 ΚΑΙ 1980 Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ, ΟΤΙ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΗ ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗ !! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ .
    Ρ Α Γ Ι Α Δ Ε Σ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ , ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ Π Α Ι Δ Ο Μ Α Ζ Ω Μ Α ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Τσιωκας είναι αυτός που πριν κανα μήνα ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος? Είδα στην ομιλία του κάτι δεσμεύομαι. Αν η δέσμευση είναι όπως αυτή ότι θα κατέβει για δήμαρχος τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας ότι και αν μας κάνουν.
    Επίσης ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους είδα μικροεπιχειρηματίες που είναι στα όρια κατάρρευσης. Αυτό έγινε με νόμους που ψήφισε ο Στάθης. Είδα άλλους στους οποίους έγινε μείψσε δραματική της σύνταξης του πατέρα τους. Και αυτό το ψήφισε και ο Στάθης.
    Πρόβατα όπως πάντα. Κλα κανουν και μας π@@@ν μετά. ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΡΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ''ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ''..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ. Τσιώκας: «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας»
    Διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για απόσυρσή του από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, ο υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας Μιχάλης Τσιώκας.
    Ερωτηθείς σχετικά από το neaflorina ο κ. Τσιώκας υποστήριξε πως συνεχίζει τον αγώνα του και τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του ενόψει των δημοτικών εκλογών.
    «Η απόφασή μας, δική μου και των συνεργατών, είναι ειλημμένη με ορίζοντα τις εκλογές του Μαΐου. Αυτή η απόφαση δεν πρόκειται να αλλάξει, άσχετα με τα όσα ακούγονται περί 'συνένωσης' του συνδυασμού μας με αυτόν άλλου υποψηφίου. Εμείς, συνεχίζουμε τον αγώνα μας και καλούμε τους Φλωρινιώτες στο πλευρό μας», είπε χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεε ναι ρε!! είναι έντιμος άνθρωπος δεν λέει ψέματα ούτε κάνει κολοτουμπες!!!

      Διαγραφή
  11. Δηλαδή ο ναι σε όλα μετά την μεγάλη προσφορά στην Φλώρινα σαν βουλευτής θέλει να γίνει και δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ 360 ΕΥΡΩ

    Αυτή είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται ο κ. Σαμαράς και θέλει να πείσει τον ελληνικό λαό που το κλίμα… αλλάζει. Σαφώς και αλλάζει αλλά προς το χειρότερο.
    Ο πάτος δεν έχει έρθει ακόμη.

    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεύθερε επαγγελματία , αγρότη, εργάτη, ανασφάλιστε, εσύ που σου έμεινε η γκαρσονιέρα ξενοίκιαστη, τρέξε να ψηφίσεις το Στάθη πριν ρίξει την κυβέρνηση.
      Σ.Γ.

      Διαγραφή
    2. KΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥ.....

      Διαγραφή
  13. ΖΗΤΩ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΒΟΣΚΟΣ!!

      Διαγραφή
    2. KALYTERA BOSKOS PARA TSAKALI

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ !!

      Διαγραφή
  14. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ..... ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασ το καλύτερα...
      Από καθαρό πάθος για προσφορά το κάνει...
      Και ο Μιχαλάκης...μη χάσει και αυτός το τρένο της ''προσφοράς''....
      Και άντε αυτοί οι δυο...όμως τα άλλα ''παλληκάρια'' της λίστας;;...
      Που είναι η αξιοπρέπεια σας βρε;;;
      Προοδευτικοί άνθρωποι είσασταν νομίζω κάποιοι,
      αλλά το άτιμο το μπακίρι...
      Τα καλά της κρίσης... βλέπετε πόσο καλά χωρίζουν το στάχι από το στάρι. Έτσι για να ξέρουμε ποιος είναι ποιός!

      Διαγραφή
  15. ΣαμαροΒενιζελιάδα!!! Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! και για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα πρόκειται για την ''τοπική εκδοχή'' της ''επιτυχημένης συγκυβέρνησης'', σε συσκευασία δυο σε ένα ''δοκιμασμένων γεύσεων'' της Φλωρινιώτικης τσόρμπας!
      Καλή μας ''όρεξη'' ραγιάδες ...για πάντα!

      Διαγραφή
  16. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και σοσιαλιστικό. Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλει, μας οδηγεί. Α ρα συγχωρεμένε Ανδρέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ!!!!!!!!!!!!
    Τελικα Σωτηρες υπαρχουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάποιος που κάθεται στη δημαρχιακή καρέκλα ας ασχοληθεί με τα του Δήμου, από το να στέλνει συνεχώς σχόλια στα διάφορα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να'σαι σίγουρος ότι είναι ήδη ποιο πλούσιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΑΘΗΣ+ΤΣΙΩΚΑΣ=ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΘΗΣ+ΤΣΙΩΚΑΣ=ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ=ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
  21. Ότι κάνουν.... το κάνουν ΜΌΝΟ για την πάρτυ τους... όλοι μα όλοι.
    Και εάν δεν πάμε να ψηφίσουμε.. θα μας κατηγορήσουν ώς ανύπαρκτους δημότες που δεν συμμετέχουν στα κοινά.. άρα θα μας πουν και ηλιθίους. Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ.. ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.. ΠΑΛΙ ΓΚΡΕΜΟΣ.
    Και όσον αφορά τους θεατρίνους υποφηφίους.. ΠΑΡ΄ΤΟΝ ΈΝΑΝ.. ΧΤΥΠΆ ΤΟΝ ΙΔΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα φιλαράκο... άν είσαι τόσο (ήδη) τακτοποιημένος εσύ και έχεις τέτοια διλήμματα, γιατί όλοι οι άλλοι όλο και σε κάποιο ρουσφέτι ελπίζουν, ε τότε ψήφισε τους μη διαπλεκόμενους του ''Φλώρινα αλλιώς'' ή του ΚΚΕ...ή το τοπικό ''ποτάμι'' αλά Σακουλέβα του Παντελή ''Θεοδωράκη''....
      'Αιντε τίκφαρ που αναρωτιέσαι κιόλας!

      Διαγραφή
    2. 2:09....>>>> IQ.. Ραδικιού..

      Διαγραφή
    3. Το πρόβλημα είναι ότι ο 2:09 έχει δικαίωμα ψήφου.

      Διαγραφή
  22. καλα ο τσωκας συμφωνησε το τι θα παρει και εσκυψε στον σταθη οι αλλοι που ακολουθουν τον τσωκα εχουν δηλωσει οτι ειναι προβατα??
    ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς. Και οι άλλοι οι πιο μεγάλοι κάτι θα έχουν κανονίσει να πάρουν και να παίρνουν... Οι πιο μικροί χτίζουν καριέρα για να τα τρώνε στο μέλλον... Ότι έκαναν τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τώρα το κάνουν και μαζί! Και μάλιστα σε δύο εκδοχές! Κωνταντινίδης+Τσώκας και Βοσκόπουλος+Μούσιου!!!
      Έλεος!!!!

      Διαγραφή
  23. Ο Στάθης με αυτά που κάνει έστειλε ολό τον κόσμο στον Βοσκόπουλο.
    Καληνύχτα φίλε Στάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ολο δηλωσεις κανει αυτος ο μιχαλακης ... την αλλη εβδομαδα θα κανει αλλη δηλωση λετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η προοπτική του να έχουμε δήμαρχο στην Φλώρινα τον Στάθη, σίγουρα δεν με ενθουσιάζει!
    Ο Τσιώκας αποδείχτηκε τελικά πολύ λίγος!
    Η περίπτωση Βοσκόπουλου είναι τραγική και ολέθρια!
    Ο Γκέκτσης είναι μια πονεμένη ιστορία!
    Ο Αργυριάδης είναι...άλλο ανέκδοτο!
    Καημένη Φλώρινα, τι σούμελλε να πάθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aληθεύει ότι ο Γκέκτσης ο Αργυριάδης και ο Βοσκόπουλος θα συμπεριλάβουν ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ στα ψηφοδέλτια; Αν ναι...από τώρα το ΧΣΜΟ τους είναι προκαταβολικά ΔΕΔΟΜΈΝΟ....

      Διαγραφή
    2. ήδη ο Στάθης έχει αυτονομιστές μέσα!! για δές καλύτερα.

      Διαγραφή
    3. Φίλε 1:42 γιατί ο Γκέκτσης είναι πονεμένη ιστορία; Ίσα ίσα είναι πολύ καλή περίπτωση και σίγουρα καλύτερη από τους άλλους

      Διαγραφή
  26. Καλώς τα ΣαμαροΒενιζελάκια..

    Ρε άντε απο δω, δεν διεκδικήσατε ποτέ τίποτα για την Φλώρινα αρκούσασταν μόνο σε ότι μας πετούσε το κράτος των Αθηνών και χτυπούσατε παλαμάκια μετα για τα δικά σας βολέματα και τώρα μου θέλετε και τον Δήμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μιχάλη, με απογοήτευσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τελικά καλά λένε κάποιοι.Πόντιο ποτέ ξανά,ούτε Δήμαρχο,ούτε Αντιπεριφεριαρχη.Ντόπιοι ξυπνήστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΜΙΤΙΝΓΚ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ.... (ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...) ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ : ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΞΕΡΕΤΕ... ΜΥ NAME IS IOANNIS...) ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ....
    ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ....Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΗΤΕ... ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ....ΣΤΟ.....Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ας μη γκρινιάξετε Φλωρινιώτες. Ό,τι παθαίνετε είναι αποτέλεσμα χρόνων. Χρόνων που έτρεχαν πολλοί και χτυπούσαν στην πλάτη τον εκάστοτε Λιάνη να τους βάλει συνοριακούς, στα Πρέσπεια, ή όπου αλλού μπορούσε. Το ίδιο με τον Κορτσάρη και με τον Στάθη. Να τους βάλει τελωνειακούς, εφοριακούς, στρατιωτικούς, ειδικούς φρουρούς σε γραφεία, σε υπηρεσίες.

    Τι δηλαδή η ραγιαδική Φλώρινα ξαφνικά θα το παίξει επαναστατική;

    Πάντα με τον αφέντη ήταν η Φλώρινα
    Πάντα με τα κολλήματά της ήταν η Φλώρινα δεξιά, αριστερά και σοσιαλιστικά.

    Πόσοι Φλωρινιώτες απέκτησαν δουλειά, ψωμί με αξιοκρατικό τρόπο ώστε να μπορούν να κοιτάνε τους πάντες στα μάτια και να μην έχουν καμιά δέσμευση στο τι θα ψηφίσουν; Ελάχιστοι...

    Πότε με το ΠΑΣΟΚ
    Πότε με τη ΝΔ
    Πότε με την Εκκλησία (μέγα βύσμα σε Ειδικούς Φρουρούς και Στρατό)
    Πότε με το ΚΚΕ όπου η πλειοψηφία τους είναι μια χαρά βολεμένοι
    Πότε με τον έναν πότε με τον άλλον

    Πόσοι έχουν αξιοπρέπεια και δε πήγαν να γλύψουν και τώρα ή κατάφεραν και βρήκαν μια δουλειά με το σπαθί τους ή είναι άνεργοι...

    Όλοι κατεβαίνουν για την προβολή και για την αρπαχτή....
    Αν δεν είναι έτσι να απαρνηθούν δημόσια τους μισθούς του Δημάρχου, Αντιδημάρχου, συμβούλων και όλες τις λοιπές διευκολύνσεις...

    Δεξιοί, Κεντρώοι και Αριστεροί ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ

    Όλοι για να φαίνονται στη Φλώρινα. Για τη πόζα. Και κάθε Σάββατο πρωϊ πασαρέλα υποψηφίων στις καφετέριες.

    Όχι κύριε Σταϊο δεν ανενεργοί αυτοί που κράζουν. Ούτε αδιάφοροι για τα κοινά. Ποια κοινά όμως; Όταν λέμε κοινά εννοούμε κάτι που ενδιαφέρει όλους. Έκαναν τη Φλώρινα υπόθεση λίγων και οι υπολοιποι στην απ' έξω. Αφού θες να προσφέρεις, κατέβασε το πετρέλαιο τώρα πριν βγεις σύμβουλος αφού ο Στάθης στου οποίου δέχτηκες να μπεις το συνδυασμό το ανέβασε.

    Αφού θέλετε να προσφέρετε όλοι σας, όλοι οι μισθοί Δημάρχων, Αντιδημάρχων και συμβούλων 4 χρόνων υπέρ θέσεων εργασίας για Ανέργους. ΤΩΡΑ. Μη φέρω το παράδειγμα του Καποδίστρια και γελάμε...Και όποια άλλα έξοδα με τα αμάξια του Δήμου, με τα κινητά να κοπούν. Με δικά σας έξοδα κύριοι...Εθελοντές....

    Αφού θέλετε να προσφέρετε να ελέγξετε πόσο διαφανείς ήταν οι προσλήψεις στα 5μηνα του ΟΑΕΔ που μπήκε ο κάθε πικραμένος "μικροβυσματίας".

    Αφού θέλετε να προσφέρετε απαιτήστε από την Εκκλησία να προσλάβει για τις υπηρεσίες της στο Ραδιόφωνο, στα συσσίτια και αλλού νέους άνεργους έστω με ένα μισθό μικρό.

    Αφού θέλετε να προσφέρετε να απαιτήσετε για το Πετρέλαιο θέρμανσης. Σίγα μην απαιτήσετε. Όλοι για τη μαρμίτα...

    Αφού θέλετε να προσφέρετε γιατί δεν ζητάτε από το Στάθη να παραιτηθεί ως βουλευτής. Έτσι μωρέ για να τη πείτε στους Βοσκοπουλικούς.

    Αφού θέλετε να προσφέρετε να μη βάλετε ούτε ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή κολλητό σας για να μη σας προσάψουν τα της Ζέτας για παράδειγμα...Η Γυναίκα του Καίσαρα....κλπ

    Αφού θέλετε να προσφέρετε να μη δεχθείτε επ' ουδενί λόγο να σας προστατεύει η Αστυνομία κάθε φορά που πηγαίνετε σε μια εκδήλωση. Κομμένα και τα αμάξια του Δημάρχου. Με το δικό του να πηγαίνει.

    Είπαμε όλοι οι υποψήφιοι δεν παρέχουν καμιά εμπιστοσύνη. Δε ξέρω γιατί. Ίσως είναι αυτό που αξίζει στους Φλωρινιώτες.. Δε διεκδικούν, αρα παίρνουν και αυτό που τους αξίζει.

    Είδατε λοιπόν κύριε Σταϊε. Δεν είμαι υποψήφιος. Μια χαρά προτάσεις έκανα όμως. Για εφαρμόστε τις όλοι...

    Ναι Ανώνυμος είμαι Γιατί σ' αυτή την πόλη μας νοιάζει ποιος το λέει. Όχι αν αυτό που λέει είναι σωστό. Πείτε πως είμαι η φωνή από το υπερπέραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαστε πολλοι που σκεφτομαστε σαν εσενα , αλλα ο καθενας ειναι μονος του και αναγκαστικα μας συμπαρασυρει το ποταμι του φοβου και της ανασφαλειας. Τα λογια σου προς μιμηση και παραδειγματισμο προς ολους. και μενω σε μια φραση...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ αλλα ο Σταθης (επειδη ειναι και κυβερνητικος και το παρελθον και ο χαρακτηρας του ετσι δειχνει) ακομα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!! Ξυπναμε ή συνεχιζουμε τον υπνο μας φιλοι?

      Διαγραφή
    2. LELEEEEE AYTOS LEEI ΑΛΗΘΕΙΕΕΕΕΣΣΣ

      Διαγραφή
  31. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΗΡΑΣ ΤΟΥ..!!! ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ..ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ....ΠΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ .,......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν σκυλιάζατε σταθάκια τότε που δεν είχε κομπιούτερς 'ηταν καλά;
      τ'ωρα καλά σας την κάνουν τη δουλειά και βούβα

      Διαγραφή
  35. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και σεις πολίτες ασχολείστε με βαρυσήμαντες επισημάνσεις. Ο Χριστός δίδαξε το αγαπάτε αλλήλους και οι δυό, άλλωτε οχτροί, δεν κάνουν τίποτε άλλο οι χριστιανοί παρά να το πράξουν. Μετανοείτε αδέλφια, όπως οι δυο αυτοί αγγελικοί άνθρωποι, ο δούλος του Θεού Στάθης και ο δούλος του Στάθη Μιχαήλ έπραξαν. Εγώ ο ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ σας εύχομαι καλούς απογόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΣΝ ΜΕ ΤΣΩΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΑΣΝ ΜΗ ΠΩ.... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ. ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα θελα να ξερα τι λενε σε αυτους που ζητανε την ψηφο τους... Ως τωρα τους ελεγαν ψηφιστε μας να φυγει επιτελους η δεξια μαυριλα που εχει φερει την καθυστερηση στον τοπο... και τωρα τους λενε ε δεν πειραζει και οι δεξιοι καλα παιδια ειναι εχει και καποιους που αγαπανε τον τοπο... πιο ξεφτιλα δεν εχει

      Διαγραφή
  39. Λίγη ντροπή και τσίπα Στάθη!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε όλα ναι είπες ρε. Σε όλα. Να φύγουν τα πανεπιστήμια, να φύγει ο στρατός, να φύγει η ΔΕΗ κλπκλπ. Έρχεσαι τώρα και μας λες οτι θα πείς όχι..Σε τι; Ποιός θα σε ψήφίσει;; Ούτε καν οι πόντιοι δεν σε θέλουν πλέον! Και ΑΝ είσαι μάγκας παραιτήσου πρώτα ρε! Αλλά @@@ πολιτικός είσαι. Όλα δικά σου τα θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΘΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ ΠΟΣΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ...ΜΙΧΑΛΗ ΒΓΑΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΛΥΦΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΄ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ...ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ....ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ....ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ...ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΝ ΤΩΡΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝ....ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ...ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ..."ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ" ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

      Διαγραφή
    2. 11¨: 48 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ;; ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  40. Τσώκα γελάει όλη η Φλώρινα. ΜΑΥΡΟ στον ενωμενο πλεον δικομματισμο. Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Tο καλο για τη δεξια ειναι,οτι τωρα που εχασε πολλουs απο τουs ψηφοφορουs που ειχε,βρηκε καινουργιουs.Kαλωs Hρθατε συντροφοι στο μαντρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ...ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ....ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ...ΠΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟ ΠΟΥΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ..ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ...ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ......ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ....ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΚΟΚΟΚΟ ΜΙΑΟΥ ΜΙΑΟΥ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΠΟΥΛΟΥ ....ΛΥΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΣΑΖΑΤΕ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑΘΑΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ.
      ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΗΖΑΤΕ.
      ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΕΧΕΙΣ 11.41 ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ .ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΕΙΠΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ .

      Διαγραφή
    3. Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα... γιατι αχυρωνα την εχετε κανει την Φλωρινα και ο βουλευτης ναι-σε-ολα και ο νομαρχοδημαρχος ο ατακτουλης! Ηρθε η ωρα να πατε σπιτι σας και να παρετε μαζι τα απομειναρια του παλιου πασοκικου μηχανισμου

      Διαγραφή
  43. Βοσκοπουλακια λυσσαξατε δεν πειράζει θα κάνουμε ακόμα λίγο υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν πρόκειται να είναι η ήττα σας μονή.
      Τουλαχιστον τριπλή θα είναι.

      Διαγραφή
  44. Τα πιράνχας και οι αφελείς. Οι πρώτοι για να συνεχίσουν να ξεσκίζουν του κουφάρι της Φλώρινας, οι δεύτεροι να είναι εκεί ως τενεκέδες, το άλλοθι των πρώτων. Καλά ο Στάθης και ο αξιότιμος Μιχάλης είναι άτομα της "ευθύνης" . Μας απολύουν, μας μειώνουν μισθούς ,συντάξεις, μας αυξάνουν το φάρμακο, το ρεύμα, τους φόρους για το καλό μας. Εσείς οι άλλοι , οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι απειλούμενοι με απόλυση, οι απλήρωτοι για μήνες, Εσείς που επιβιώνετε ακόμα με τη σύνταξη της γιαγιάς, εσείς οι ευαίσθητοι δήθεν οικολόγοι εσείς οι δημοκράτες, εσείς οι γιοι και οι κόρες ανθρώπων που διώχθηκαν, φυλακίστηκαν, χλευάστηκαν που πάτε αφελείς. ΠΑΛΙ ΓΛΥΨΙΜΟ, ΠΑΛΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, "ΤΣΙΠΑ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ. Αχ ρε πατριώτες........., ραγιάδες, ήθελα να πω. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φλωρινα μπορεις πλεον να ελπιζεις, να οραματιζεσαι, να αισθανεσαι ασφαλης . Παρηλθαν ανεπιστρεπτι οι βαρεις χειμωνες, ερχονται για 5 χρονια μονο καλοκαιρια. Εαν δεν διαχειριζονταν χρημα και μαλιστα αφθονο οι δημοι ολης της χωρας αραγε ποσες υποψηφιοτητες , συνεργασιες, διασπασεις και λοιπες ωραιες στιγμες θα ζουσαμε φιλες και φιλοι συνδημοτισσες και συνδημοτες που υποστηριζετε με παθος τον συνδυασμο ολων των υποψηφιων δημαρχων; Η διακηρυξη σε καθε περιπτωση ως διακηρυξη ειναι σωστη και μακαρι καποτε να εφαρμοσθει στην πραξη γιατι τα λογια ειναι ακομη μη φορολογισιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τα χανεις βοσκε τα προβατα....στο τέλος θα βόσκεις μόνο την γλίτσα τα βοσκόσκυλα και την ζετίτσα ...ΥΠΟΓΡΑΦΗ .>>>> Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θεέ μου, τι κατάντια!!!!
    Να περιμένεις πως και πως το πλήρωμα του χρόνου για να απαλλαγείς από το αίσχος Βοσκόπουλου και να σου προκύπτει σαν εναλλακτική ο Στάθης!!!!
    Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ μες τις συνεχείς φανφάρες και τα κούφια λόγια, προσγειώνεται στην κακομοιριά του Γκέκτση!!!!!
    Ο Αργυριάδης, φαντάζει πιο δυναμικός σαν χαρακτήρας και σίγουρα καλός ρήτορας, αλλά και αυτός κόβεται λόγω ....προτέρου βίου!!!!
    Είναι άραγε αυτοί οι ηγέτες που ταιριάζουν στην Φλώρινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Για όλα τα επικίνδυνα ανθρωπάκια της Ανωνυμίας!
    Δεν τρέπεστε καθόλου ! Είστε τόσο δειλοί , όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε! Έχετε ρε σεις ( έστω ) κότσια , πείτε κάτι επώνυμα! Είστε ( που δεν είστε ) δημοκράτες, ανοίξτε διάλογο στα μπλοκ! Λέτε ένα σωρό ανοησίες φορόντας μάσκες! Δε πάτε στο @@@ όλοι μαζί! Μπράβο ρε Βαγγέλη Σταίε που απαντάς και γραφεις επώνυμα! Ο κόσμος θα το εκτιμήσει! Επιτέλους μαιμο'ύνια του κερατά μεταξύ πολλών κακών το μη χείρον βέλτιστον! Ο Στάθης και μυαλό έχει κι ας τον κακολογούν κυρίως κάποιοι δήθεν φίλοι του! Θα τα πούμε σε λίγο!
    Ένας δειλός κι ανόητος, όπως εσείς!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τσώκα, χθεσινέ μου σύντροφε, τι σου λέει η συνήδησή σου; Επειδή τυχαίνει να γνωριζόμαστε, δεν πιστεύω ότι αυτός που γνώριζα θα κοιμάται ήσυχα. Και αν σε ενδιαφέρει, όταν μου αναφέρονται σε εσένα, κάνω πως δεν σε ξέρω. Στο δε φτωχό μου μυαλό έχει κολλήσει το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εχω την εντύπωση ότι τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ είναι καλοί στο χειροκρότημα,αλλά πριν πάρουν μία θέση στο ψηφοδέλτιο τηs ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,μήπωs θα έπρεπε να ξεκινήσουν όπωs όλοι μαs από το πιο βασικό [ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μαυρη ειν η νυχτα στην ερμη φλωρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο ΤΣΙΩΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ Ν.Δ."
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ

    ΣΤΙΣ ΜΕΘΕΠΩΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η Ν.Δ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τα κριτήρια επιλογής αυτού που θα ψηφίσω είναι δύο: 1) Να μην έχει ΚΛΕΨΕΙ. 2) Να μην έχει εξασφαλίσει μισθό 5.000 € από το δημόσιο σε γκ@@@α του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μαύρο σε όλους. Εμφανίζονται όλοι ανιδιοτελείς με ευγενή κίνητρα και χωρίς προσωπικό συμφέρον. Λαμόγια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ από σήμερα (διαθεσιμότητα το λένε τώρα) οι οδηγοί ασθενοφόρων του Γ.Ν. Φλώρινας.
    -ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ περιφεριάρχες, αντιπεριφεριάρχες, δήμαρχοι και λοιποί υποψήφιοι σύμβουλοι, ακούτε;... ή μας έχετε γραμμένους (εσείς ξέρετε που...). Σας ενδιαφέρει; Αν ναι ή όχι να μας το σχολιάσετε το γεγονός (όχι εδώ), αλλά στις προεκλογικές σας φανφάρες... περιμένουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ξεχνάτε οτι κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ το ψήφισε. έτσι?

      Διαγραφή
  56. ΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ 3.35 ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΟΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ, ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. εΓΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑΘΗΣ - ΤΣΩΚΑΣ ( Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΣΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Την προδοσία στον Μίμη Ηλιάδη θα την πληρώσουν ο Στάθης κι η παρέα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μετά τον Αρη Αριστείδου και τον Νάσο Μπέλτσο ήρθε η σειρά του Μίμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο Μπέλτσος το παίζει θιγμένος δηλαδή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΜΠΑΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΤΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΠΙΕΣ ΛΑΔΩΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΣΚΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝ ΑΠΟ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τσούφκες οι άπλυτες του μνημονιακού κατεστημένου Σαμαρά και Βενιζέλου είναι που βρωμάνε και πιο πολύ τα τοπικά τους τσουφκάκια.

      Διαγραφή
  62. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΤΣΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΝΑΣΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. θα τρελαθουμε τελειως ο Τσιωκας με προτυπο τον τσε κε βαρα τωρα με την δεξια? ωρε βαρα βαρα που του χρειαζεται. ασε που σε ενα αρθρο του στην κρουα στην τελευταια παραγραφο που δηλωνει πιο "καθαρος" απο τον βοσκοπουλο... ωρε βαρα βαρα που του χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  65. Την ώρα που οι περισσότεροι δήμαρχοι σε όλη τη χώρα δεν βρίσκουν (τουλάχιστον αξιόλογους) υποψήφιους να κλείσουν τα ψηφοδέλτιά τους ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης με τροποποίηση της τελευταίας στιγμής στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στον Καλλικράτη, προβλέπει ότι ο αριθμός των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων θα μπορεί (προαιρετικά) να είναι μέχρι και διπλάσιος σε σχέση με σήμερα:

    Όπως αναφέρει το "aftodioikisi.gr" σε νομοτεχνική βελτίωση του άρθρου 25 (πρώην 26) του νομοσχεδίου τίθεται παράγραφος 2 ως εξής:

    « Το πρώτο εδάφιο της περίπτωσης β΄ της παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 3852/2010 αντικαθίσταται ως ακολούθως:

    «β) Τους υποψηφίους δηµοτικούς συµβούλους, σε αριθµό ίσο τουλάχιστο µε τον αριθµό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας µε δυνατότητα προσαύξησης έως και εκατό τοις εκατό (100%)».

    Υπενθυμίζεται ότι ότι άρθρο 18 του «Καλλικράτη» (ν. 3852/2010) προβλέπει:

    «2. Κάθε συνδυασμός περιλαμβάνει:

    α) Τον υποψήφιο δήμαρχο.

    β) Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, σε αριθμό ίσο τουλάχιστον με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας με δυνατότητα προσαύξησης έως και πενήντα τοις εκατό (50%). Τυχόν δεκαδικός αριθμός στρογγυλοποιείται στην επόμενη ακέραιη μονάδα, εφόσον το κλάσμα είναι ίσο με μισό της μονάδας και άνω. Στις μονοεδρικές εκλογικές περιφέρειες ο αριθμός των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων μπορεί να προσαυξηθεί έως τρεις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.