Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Οι Τ. Χατζηχρήστος και Β. Νίκου δίνουν απαντήσεις

Σχετικά με το δημοσίευμα τις 15-03-2016 στην ιστοσελίδα του Ράδιο Φλώρινα με τίτλο «Συνάντηση για το Rally Greece Off Road 2016» σας παραθέτω τα εξής:

Την 29-05-2015, πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα, για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2ο RALLY GREECE OFF ROAD 2015.
Από την πλευρά μας, τόσο ως δημότης της πόλης του Δήμου Φλώρινας, όσο και ως αγωνιζόμενοι για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θεσμό αυτό, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε, τόσο τους διοργανωτές του αγώνα, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Ραδιολέσχη Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας, την Π.Ε. Φλώρινας, το Ράδιο Φλώρινα, τους εθελοντές πολίτες, τους πολύ προσωπικούς μας φίλους, όπως και τους χορηγούς μας, καθώς και όλους όσους συνέλαβαν με την παρουσία τους στην διοργάνωση του Rally.
Μας δόθηκε σε όλους η ευκαιρία, να γνωρίσουμε από κοντά οδηγούς αγώνων- πληρώματα, καθώς και πανίσχυρες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς και ομάδες από το Ισραήλ με αξιοθαύμαστα αυτοκίνητα, αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, οι δε οδηγοί και οι συνοδηγοί που τα συνόδευαν, ήταν αναγνωρισμένοι, με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις, άριστα προετοιμασμένοι και φυσικά, με ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
Από την πλευρά μας, (εμείς), συμμετείχαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή μας παρουσία όπου καταφέραμε και τερματίσαμε, στην τρίτη θέση της κατηγορίας μας, με ένα εντελώς normal LADA NIVA 4Χ4.
Στον περσινό αγώνα του 2015, επαναλάβαμε την επιτυχία μας και πάλι αυτή τη φορά με πολύ μεγαλύτερο συναγωνισμό, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα με ένα αγωνιστικό (μετασκευασμένο) LADA NIVA 4Χ4 έτους κατασκευής 1990.
Ο αγώνας του 2014, ήταν αρκετά επιτυχημένος αν και για πρώτη φορά στην περιοχή μας, είχε είκοσι πέντε (25) συμμετοχές, από Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ισραήλ, Τουρκία κ.λ.π.
Αν και δεν γνωρίζω το βαθμό επιτυχίας που είχε τόσο ο προπέρσινος όσο και ο περσινός του 2015 από την ΟΜΑΕ, αν φυσικά υφίσταται ΟΜΑΕ σ’ αυτού του είδους τους αγώνες 4Χ4 και αν υφίσταται από ποιούς εκπροσωπείται.
Στις 29-05-2015 λοιπόν ξεκίνησε το 2ο RALLY GREECE OFF ROAD 2015 με (32) συμμετοχές συμπεριλαμβανομένης και της (δικής) μας συμμετοχής, με μεγαλύτερες ειδικές διαδρομές οι οποίες είχαν πολλαπλάσιο βαθμό δυσκολίας, εξαιτίας κυρίως των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ ορισμένες ήταν και επικίνδυνες, ιδιαίτερα στην περιοχή των Γρεβενών και συγκεκριμένα χωρίς καν να υπάρχουν οι στοιχειώδεις προδιαγραφές ασφαλείας (απουσία κριτών, κορδέλες πεσμένες και σκισμένες, έλλειψη παντελούς επικοινωνίας, μιας και δεν υπήρχε ούτε καν σήμα στα κινητά μας τηλέφωνα). Για τα ανωτέρω καθώς και για τα υπόλοιπα υπάρχει σχετική καταγγελία στην ΟΜΑΕ και προσωπικά στον πρόεδρο αυτής, και όχι μόνο από εμάς. Βέβαια από την ΟΜΑΕ και ειδικότερα από τον πρόεδρο της, δεν λάβαμε μέχρι σήμερα ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
Άραγε, ποιος μας υπολογίζει εμάς εδώ! Φυσικά για τα ανωτέρω μας διαβεβαίωσε ο αλυτάρχης του αγώνα και μέγας γνώστης των… πάντων, ο κύριος Αλέξανδρος Αποστολίδης, ο οποίος και προσωπικά μας διαβεβαίωσε κατά λέξη: ΤΑΣΟ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, παράλληλα δε, μας συνέστησε σε μία φιλική συνάντηση που είχαμε τον περασμένο Νοέμβριο του 2015, να μην κάνουμε τέτοιες «ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ», εάν θέλουμε όλοι μας εδώ στην περιοχή να ξαναγίνει αγώνας. Το ίδιο μας συνέστησαν και οι άλλοι δύο ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ της οργάνωσης ο κύριος Αλέξανδρος Παπαθάνου και ο γνωστός σε όλους, πάντα χαμογελαστός, υπεύθυνος για τις σχέσεις με τους αγωνιζόμενους Κώστας Θεολόγης, όπου ο τελευταίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μετά το τέλος του αγώνα του 2015 με τον συνοδηγό μου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, (Ο ΣΥΝΟΔΗΓΌΣ ΜΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ RALLY ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ), μας «απαγόρευσε» να βγαίνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνουμε δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα.
Βέβαια, οφείλω να επισημάνω ότι στις τελευταίες μας δύο συναντήσεις που είχα και εγώ προσωπικά με τους τρείς αξιότιμους κυρίους της οργάνωσης του αγώνα και με δική τους πρωτοβουλία σε πολύ καλό κλίμα, δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις και αρκετές συγνώμες εκ μέρους τους, χωρίς όμως επιχειρήματα, μάλλον για να «παγώσει προσωρινά το όλο θέμα».
Ακολούθησε στις 10-03-2016 η συνάντηση για το 3ο RALLY GREECE OFF ROAD στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας παρουσία όλων των εμπλεκομένων για το rally και εμού προσωπικά, όπου τέθηκαν κάποια από τα ανωτέρω ζητήματα όπως και πολύ σοβαρότερα και συγκεκριμένα:
ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΛΛΕΙ ΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Δόθηκαν βέβαια οι απαραίτητες εξηγήσεις από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα πλην όμως μείναμε μόνο σε ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΝΑΙ, κύριοι, είναι γεγονός ότι τα αυτοκίνητα με τους αριθμούς συμμετοχής 3, 7, 19, όπως και άλλα αυτοκίνητα του αγώνα, κυρίως όμως το υπ’ αριθμόν 24 (το γνωστό πλήρωμα από την Ιταλία), όχι μόνο τρέχανε όλα τους με υπερβολική ταχύτητα, υπερδιπλάσια για κατοικημένη περιοχή, άλλα και είχαν το θράσος, σε όποιον βρίσκονταν μπροστά τους να τους βρίζουν στη γλώσσα τους χειρονομώντας!

Για τα ανωτέρω υπάρχουν εκτός (από τις δικές μας μαρτυρίες ως πλήρωμα) υπάρχουν και καταγγελίες και κατοίκων της περιοχής, για τις οποίες έχω γίνει αποδέκτης εγώ προσωπικά, όπου αν χρειαστεί να κληθούν από τις αρχές θα καταθέσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Εμείς, όπως και κάθε λογικός άνθρωπος επιβάλλεται να αναρωτηθεί ότι σε περίπτωση (που ευχόμαστε να μη γίνει ποτέ) αν γίνει κάποιο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ και αναφέρομαι κυρίως για τις απλές διαδρομές, ποιός θα αναλάβει κύριοι την ευθύνη?
Τι νομίζουν άραγε αυτοί οι κύριοι που συμμετέχουν σ’ αυτού του είδους τους αγώνες ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν? Μήπως αρκετοί από αυτούς επειδή έχουν πολλά χρήματα?
Σίγουρα δεν τους καίγεται καρφί εάν η Τροχαία τους κόψει … Όσες κλήσεις θέλει!
Ο κύριος ΠΑΠΑΘΑΝΟΥ στην συνέντευξη δήλωσε ότι αυτοί οι αγωνιζόμενοι και κυρίως αυτοί που έρχονται από το ΙΣΡΑΗΛ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!
Και λοιπόν, τι σημαίνει αυτό κύριε ΠΑΠΑΘΑΝΟΥ ότι μπορούν να μας βρίζουν, να μας εξευτελίζουν και να μας εκθέτουν σε κίνδυνο?
Ποια είναι η θέση της Τροχαίας επ’ αυτού? Και ποια της ΟΜΑΕ? Ποιος άραγε ο ρόλος της οργανωτικής επιτροπής και φυσικά ποιος ο ρόλος του τεχνικού ασφαλείας? Γιατί κύριοι βάζετε τόσες πολλές ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες αφού δεν σας βγαίνει ο χρόνος?
Υπήρχε άραγε παρατηρητής του αγώνα?, Και αν υπήρχε γιατί ανέχτηκε αυτή την κατάσταση?
Δεν ξοδεύουνε χρήματα μόνο αυτοί οι κύριοι κύριε ΠΑΠΑΘΑΝΟΥ. Ξοδέψαμε και ξοδεύουμε και εμείς και μάλιστα περισσότερα σε σχέση με το δυναμικό μας και τους χορηγούς μας και φυσικά μας αντιμετωπίστε όλοι σας με το χειρότερο τρόπο και το ξέρετε αυτό πολύ καλά.
ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ!
Κύριοι σας πληροφορούμε ότι εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες οδηγοί αγώνων, αν και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσα σχεδόν όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται επαγγελματίες οδηγοί αγώνων.
Εξάλλου, αποσπάσαμε τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό πολλών εξ ‘ αυτών στον τερματισμό του αγώνα!
Πρώτα, πρώτα όμως όλοι μας θα πρέπει να είμαστε
ΑΝΘΡΩΠΟΙ
και ύστερα όλα τα άλλα.
Εμείς αυτό το αποδείξαμε και στους δύο αγώνες που έγιναν στην περιοχή μας, συνολικά και συλλογικά τόσο ως Δήμος όσο και ως Περιφέρεια, παρά την προκλητικά άνιση μεταχείριση που είχαμε εκ μέρους της οργάνωσης ιδιαίτερα στον περσινό αγώνα, όπου εκτός του ότι παραβιάστηκαν κατάφορα οι κανονισμοί του ΕΑΚ, παραβιάστηκαν και οι διεθνείς κανονισμοί ασφαλείας μιας και λέτε ότι ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ευνοηθούν όπως πάντα οι πανίσχυρες ομάδες που … ξοδεύουν ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ!
Ίσως για εσάς και για ορισμένους άλλους κυρίους, όσο ποιο πολλά ξοδεύει κανείς τόσο ποιο καλά πηγαίνει σ’ αυτού του είδους τις… δεξιώσεις, πλην όμως τα μισά σχεδόν πληρώματα, δεν… ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ!
Να είστε σίγουροι κύριοι όλοι σας και μάλιστα αυτό σας το επισημαίνω σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ότι δεν είστε εσείς σε θέση ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ και ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.
Σας τα είπα και κατ’ ιδίαν, όμως μάλλον δεν καταλαβαίνεται από λόγια, ότι σε μικρές κοινωνίες όπως εδώ στην Φλώρινα, στα Γρεβενά κ.λ.π. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΠ’ ΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, μιας και ότι όχι μόνο ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ, ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 12, ΑΔΡΕΑΣ ΤΖΙΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ!
Εξάλλου, μέχρι και σήμερα ποτέ και πουθενά! στο site σας rally of road 4Χ4 δεν έχετε αναρτήσει ούτε μια φωτογραφία μας! Κ Ρ Ι Μ Α!

Δεν ξέρω αν σας διέφυγε από αμέλεια όπως λέτε, όμως σας υπενθυμίζω κύριοι ότι το δικό μας νούμερο 28 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ LADA NIVA ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ!
…Και κυρίως στα χωριά, όπου αυτοί οι λιγοστοί άνθρωποι που έχουν μείνει εδώ κάτω από αντίξοες συνθήκες, ΠΑΡΑΓΟΥΝ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΥΠΕΡΦΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΥΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Λ.Π. Για ποια οργάνωση μιλάτε όλοι σας άραγε?
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ… ΩΣ ΕΓΓΥΣΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ GPS.
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ GPS ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ π.χ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ….. GPS ΣΥΣΤΗΜΑ?
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΩΝ –ΑΚΟΥΣΩΝ (το αγωνιστικό μας αυτοκίνητο στο PARK FERME στο ΔΑΚ, υπάρχει σχετικό βίντεο) μιας και από την προηγούμενη μέρα είχε καταληφθεί όλος ο χώρος όχι μόνο από τις πανίσχυρες ομάδες με τα πολλά χρήματα, αλλά και από αυτοκίνητα ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!! (Πάντα με τις ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ του κυρίου ΘΕΟΛΟΓΗ).
Παράλληλα δεχτήκαμε διάφορες ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ από κάποιους κυρίους και παράγοντες του αγώνα, χωρίς να γνωρίζουμε καν τον λόγο μέχρι σήμερα!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ να μην μας έχει διανεμηθεί Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, και να τρέχουμε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να τον εκτυπώσουμε μέσω Internet, έναν ημιτελή κανονισμό συντεταγμένο όπως -όπως με ανακρίβειες, κενά στα ονόματα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα κάποιων…
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 24, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε… όσες θέσεις χάσαμε στην γενική κατάταξη. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ να δέχεστε αυτοκίνητα στον τερματισμό, τα οποία, όχι μόνο εγκατέλειψαν τον αγώνα αλλά προσήλθαν υποβοηθούμενα από γερανούς και παρόλα αυτά να τους δίνεται ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΛΟΓΗ, ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ, ΘΕΣΜΙΚΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (ΑΛΠ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟ?
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ ΤΟ PRIVE ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΙΟΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ!, ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ, ΠΑΡΑ ΤΑ 750,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ 300,00 ΕΥΡΩ ΩΣ ΟΙΚΙΟΘΕΛΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ!!!
Εδώ άραγε τι ορίζουν οι κανονισμοί κύριε ΘΕΟΛΟΓΗ και κύριε ΠΑΠΑΘΑΝΟΥ, μιας και τα γνωρίζεται εσείς τόσο καλά, σχετικά με τα έξοδα συμμετοχής?
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ να μην καλείται ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ έστω και τοπικό, έτσι για τα μάτια του κόσμου, σας πληροφορώ ότι υπάρχουν αρκετοί στη διάθεση σας έντιμοι, έγκυροι και υπεύθυνοι δημοσιογράφοι στην περιοχή μας.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 24, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΑΝΚ! ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΟΥ!

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ, ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΕΙΤΕ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΕΙΤΕ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΘΑΝΟΥ… ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!, (ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ).
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, να εξακολουθείτε να μας προσβάλλεται και να μας ειρωνεύεστε ακόμα και σήμερα και αναφέρομαι στην από εσάς πρόσφατη ανακοίνωση σας ως προς το ΜΗ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ. Φροντίστε λοιπόν, εάν γίνει φέτος ο αγώνας ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Πράγματι, κύριε Θεολόγη, ΤΙΜΗΘΗΚΑΜΕ!!!
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?
ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ?
ΤΟ ΟΤΙ ΤΙΜΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (ΑΛΠ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ ΤΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 24 ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ………. ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ .
Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ !
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ PARK FERME, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΑΜΕ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΗ???
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
Μετά από όλα αυτά τα ολίγα που συνέβησαν σας πληροφορούμε, σας διαβεβαιώνουμε και σας ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε από κανέναν σας και από κανέναν άλλον κύριο από όπου και αν προέρχεται ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ- ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ!
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΜΟ, ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ, ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΑΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟΣ ΟΡΘΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΕ.
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΚΥΡΙΟΙ, όλοι μας πλέον όπως αντιλαμβάνεστε απαιτούμε
ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ,
Σας παρέχουμε δε την πληροφορία ότι για τα ανωτέρω γεγονότα πέραν του ότι έχουν ενημερωθεί έγκαιρα οι αστυνομικές αρχές αμέσως μετά τη λήξη του περσινού αγώνα,
ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Όσο για την ΟΜΑΕ … ακόμη περιμένουμε έστω και ένα τηλέφωνο.
Ίσως και η ίδια η ομοσπονδία να μην γνωρίζει την πραγματικότητα, ή να έχει εσφαλμένη εικόνα για όλα όσα συνέβησαν.
ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ «ΧΑΜΗΛΑ» ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ (ΞΑΝΑ) ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ … ΜΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Υ.Σ.: σας υπενθυμίζω ότι στον περσινό αγώνα, έγινε ατύχημα με το νούμερο 26, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ …
ΕΥΤΥΧΩΣ … ΜΕ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ!

Παρακαλούμε όπως δημοσιευθεί αυτούσια στην ιστοσελίδα του ράδιο Φλώρινα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΥ - ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

2 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον ο κ. Χατζηχρήστος πλήρωσε 750 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Rally, θεωρώ δίκαιο να διαμαρτύρεται για τη μη σωστή και ίση αντιμετώπιση του σε σχέση με τις ξένες συμμετοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.