Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Γ. Βήττας: «Απαιτείται ταυτόχρονη αναβάθμιση όλων των νοσοκομείων της Δυτ. Μακεδονίας» (video)

Την ταυτόχρονη αναβάθμιση και των πέντε νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας και όχι την αναβάθμιση ενός εις βάρος των άλλων, προτείνει ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο περιφερειακό συμβούλιο και γραμματέας της επιτροπής περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Γιάννης Βήττας.

Παράλληλα, τονίζει πως το σχέδιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την Υγεία δεν έχει συζητηθεί ποτέ στο περιφερειακό συμβούλιο και πως θα πρέπει να αναζητηθούν οι αιτίες της υποστελέχωσης των νοσοκομείων και της συνολικής υποβάθμισης τους.


4 σχόλια:

  1. Μια καλή προτεινόμενη λύση είναι ένας Νέος Καλλικράτης στους ΔΗΜΟΥΣ και στις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ . Και τι θέλω να πώ. Αντί να εμπαίζουν με την Υγεία του κοσμάκι δήθεν για εξοικονόμιση πόρων να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ απ ότι είναι σήμερα. Έτσι θα απαλλαγούμε από το βάρος των εξόδων που σπαταλούν οι Δήμοι με τηνη Περιφέρεια και θα εξορθολογισθούν οι σπατάλες που γίνοντε στους Δήμους. Φυσικά "θα κοπούν τα πόδια των σημερινών δημάρχων" αλλα θα μας απαλλάξουν από τις συντονισμένες ......συγκεκαλυμένες Μ@@@@@ίες ιδιωτικών συμφερόρντων μεταξύ της Περιφέρειας με τους Δημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα με ρωτήσετε ποιοι δήμοι; θα σας δώσω ένα υλοποιήσημο παράδειγμα

    ενιαίος δήμος Αμυνταίου & Εορδαίας
    ενιαίος δήμος Σερβίων & Βοίου
    ενιαίος δήμος Καστοριάς & Φλώρινας

    ενιαία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ και ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΌΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΗΛΊΚΙΑ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ Μ@@@@@ΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά η Δ. Μακεδονία υπάγεται στην Γ.Γ. αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δ. Μακεδονίας, οπότε είναι λογικότερο να γίνει Περιφέρεια Ηπείρου και Δ. Μακεδονίας με έδρα τα Ιωάννινα. Εφόσον το Αμύνταιο υπάγεται στη Φλώρινα Δήμος Φλωρίνης-Αμυνταίου με έδρα τη Φλώρινα. Η Εορδαία ας συγχωνευτεί με την Κοζάνη και Τέλος η Καστοριά με το Άργος.

      Διαγραφή
    2. Με βρίσκει σύμφωνο. Οπότε εάν ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν θα χρειάζεται να έχουμε περιφερειακό νοσοκομείο στην...Εορδαία αλλα στα Ιωάννινα και μάλιστα Πανεπιστημιακό Περιφερειακό Νοσοκομείο. Θα εξοικονομηθούν πολύτιμοι πόροι και θα έχουμε έναν χάρτη υγείας πλήρη με νοσοκομεία σε κάθε πόλη και περιφερειακό ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ...Η σκέψη σου για Νέο Καλλικράτη με ταχύτατη συνένωση Δήμων με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.