Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Φορτηγό παρέσυρε 9χρονη στην πόλη της Φλώρινας!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 9χρονο κοριτσάκι που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παρασύρθηκε από φορτηγό βυτιοφόρο σε κεντρικό σημείο της πόλης της Φλώρινας, επί της οδού Ιωάννη Άρτη (μπροστά από το περίπτερο της Χαρούλας).

Περισσότερες λεπτομέρειες και τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος θα γίνουν γνωστά με το επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομίας.

70 σχόλια:

  1. Συλλυπητήρια στους γονείς και συγγενείς του παιδιού. Τι τραγωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ώρα συνέβη αυτό το δυστυχές συμβάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΑΜΕΣΑ!!!

    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΙΝ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ....
    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ Lidl.....
    ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΧΗΜΑ / ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ...
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ;
    ..... ΕΥΘΥΝΕΣ; ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ; ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι είμαστε μικρή κοινωνία και μαθεύονται σε όλους αυτά, δε σημαίνει ότι μόνο εδώ γίνονται. Μόνο σε γειτονικούς νομούς να δεις τι γίνεται, εδώ είμαστε παράδεισος.
      Βέβαια τώρα αυτά είναι λόγια. Απλά συλληπτήρια στην οικογένεια. Κρίμα.

      Διαγραφή
    2. Sygnomi alla des ti Graf Eis Edo milame gia anthropines zoes kai sy mas les SE gitonikous nomous ti ginete ti na po.....sygnomi gia ton tropo mou

      Διαγραφή
    3. Βρε και γω μαζί σου 2:58. Αλλά να γράφουμε τα πράματα με το όνομά τους.

      Διαγραφή
  5. Καλα στην Φλώρινα θεμα χρονου ειναι να μην βρεθούμε κατω απο καμια ροδα.. καθε μηνα εχουμε και αλλα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.. καλο κουραγιο και δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεταφορά του τελωνείου; Και του σιδ.σταθμου και των ΚΤΕΛ και της λαϊκής και της Νομαρχίας και και και.Για όνομα, συλλυπητήρια στην οικογένεια και δύναμη στους γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Έλα τώρα, μην αρχίζουμε υπερβολές.
      Για το τελωνείο έχεις δίκιο.
      Για τα άλλα, ταξί θα παίρνουμε για να πάμε;

      Διαγραφή
  7. Τα λόγια ειναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα μονα που πρεπει να αναφέρουμε ειναι τα θερμα μας συλλυπητήρια στην άτυχη οικογένεια και την ανάπαυση της ψυχούλας της μικρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συλλυπητήριά..πολύ κρίμα...άλλος ένας θάνατος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολίτες της Φλώρινας. Σας παρακαλώ να προσέχετε με ό,τι όχημα οδηγείται. Οι περισσότεροι σ'αυτή την πόλη είναι απρόσεκτοι, κυκλοφορούν τόσα παιδιά, τηρείται τον Κ.Ο.Κ., μην τρέχετε μέσα στην πόλη. Προσέχετεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό ταξίδι αγγελουδι μου συλλυπητήρια στην οικογένεια κουραγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο πάει αυτή η πολύ όλο κι χειρότερα γίνεται παιδιά πρέπει κάτι να κάνουμε να αλλάξει όλο αυτό.... Κάθε φορά όλο κι κάτι κακό γίνεται δλδ έλεος νύχτα το περνούν το δίπλωμα.... Τι κάνουν αυτοί οι οδηγοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φταίνε πάντα οι οδηγοί... Και οι πεζοί είναι πολλές φορές απρόσεκτη....

      Διαγραφή
    2. λογικά φίλε και εσύ τέτειος πεζός πρέπει να σουν παλιά...11.23

      Διαγραφή
  12. ..παιδια ευχομαι να μην το βλεπατε..κ που ειδα το κοριτσακι στο δρομο ακομα τρεμω οταν το σκεφτομαι!!τελικα το φορτηγο τι εγινε;;εφυγε επιτηδες ή δεν καταλαβε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται να έφυγε έτσι και να άφηνε το κοριτσάκι... Σίγουρα δεν το κατάλαβε το φορτηγό ήταν πολύ μεγάλο η ταχύτητα μικρή σε εκείνο το σημείο.. Θα νόμιζε ότι πάτησε κρασπεδο... Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού... Και δύναμη στον άνθρωπο που το έκανε.. Που σίγουρα έχει τρελαθεί... Σήμερα κλεισανε δύο σπίτια.. Κρίμα

      Διαγραφή
    2. 12:35 Το πιο σωστό σχόλιο που διάβασα σε αυτή την ανάρτηση!

      Διαγραφή
  13. Κάποτε θυμάμαι απαγορεύονταν η κίνηση μεγάλων βαρέων οχημάτων μέσα στην πόλη.Τώρα είναι πλέον αργα... Συλληπητήρια στην οικογένεια της άτυχης μικρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχως και αν ακομη απομακρυνονταν υπηρεσιες που σχετιζονται με διελευση φορτηγων παλι τα βαρεα οχηματα θα κυκλοφορουν γιατι ουτε οι μεταφορικες θα σταματησουν ουτε οι διανομες καυσιμων με βυτιοφορα. Μονο προσοχη προσοχη προσοχη και ο θεος να μας προστατευει. Κουραγιο στους γονεις και καλο παραδεισο στο κοριτσακι που ως αγγελακι στον παραδεισο θα υμνει τον τριαδικο θεο μας. Πολυ πολυ κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συλλυπητήρια στους γονείς του και καλό ταξίδι στον παράδεισο.
    Αναφερόμενος όμως στους υπόλοιπους έχω να πω τα έξεις:
    1 Δεν υπάρχει καμία παιδεία από πλευράς των καθηγητών να περνούν τα παιδιά από τις διαβάσεις .
    2 Η αστυνομία να επιβλέπει αν σταματούν στις διαβάσεις.(Μόνο οταν πάνε στους Σκοπιανούς σταματούν) .
    3 Να ελεγχθούν οι διαβάσεις είναι σε λάθος θέσεις και έχουν χαλάσει οι διαγραμμίσεις.(ΠΧ για να περάσεις την Ιωάννου Αρτη πρέπει να πας μέχρι το βουλκανιζατέρ γιατί από εκεί είναι η διάβαση, ποιος το κάνει?)
    Ας τα δουν οι υπεύθυνοι και να αλλάξουν την προτεραιότητα στη είσοδο της πόλης είμαστε οι μοναδική πόλη που δεν ισχύει αυτός που είναι στον κύκλο να έχει και την προτεραιότητα οι ξένοι που έρχονται δεν το ξέρουν θα γίνει και εκεί ατύχημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..οσο για την διαβαση ακριβώς δυο βηματα πριν εγινε

      Διαγραφή
    2. Για το τελευταίο μόνο που γράφεις να πω ότι είναι μεγάλη ανακρίβεια. Στην ΕΛΛΑΔΑ γενικά(και όχι μόνο στη Φλώρινα...) και στους κύκλους ισχύει η προτεραιότητα από δεξιά. Όποιος κατέχει δίπλωμα θα έπρεπε να το ξέρει και όποιος δεν το γνωρίζει ας το μάθει επιτέλους. Στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, αυτός που μπαίνει στον κύκλο έχει προτεραιότητα!

      Διαγραφή
  16. Φιλε 11:44 έχεις δίκιο. Ή πόλη με λάθος και ελάχιστες διαβάσεις. Οδηγοί απροσεκτοι και νευρικοί αυτοκίνητα παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια τροχαία ανυπαρκτη.πάρτε τους τις πινακίδες και τα διπλώματα,τί περιμένετε;Δήμος και αστυνομία συντονισμένοι κάντε κάτι. Όχι άλλο αίμα στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το συγκεκριμένο βυτιοφόρο είναι τόσο μακρύ που σε οποιαδήποτε στροφή το φορτηγό διπλώνει με αποτέλεσμα από τους πλαϊνούς καθρέπτες να μην φαίνεται τι συμβαίνει στους πίσω τροχούς της καρότσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και πάνω στην πλατεία Ηρωων και πιο κατω στην Ακαδημία υπαρχει σήμανση που αναβοσβήνει και πινακιδα με όριο¨30¨. Αλλα ολοι πηγαινουν με ¨130¨ Βγαλτε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό παράδεισο αγγελάκι μου.... Ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή το κακό παραέγινε , δεν φτανουν απλά τα πρόστιμα αλλα πρέπει να γίνουν εξ αρχής τα παρακάτω γιατί πάλι θα θρηνήσουμε θήματα
    1 Το Τελωνίο να φύγει από τον Σ.Σταθμό
    2Κτελ και Αστικά θα πρέπει μαζί με το Τελωνίο να βρίσκοντε έξω από την πόλη
    3 Επιτέλους να απαγορευτεί η κίνηση και στάθμευση βαρέων οχημάτων μέσα στην πόλη
    4 Να κατασκευστεί επιτέλους ένας δρόμος περιμετρικά της πόλης από τα βενζινάδικα προς την έξοδο προς Πρέσπες και Τελωνίο για την Νίκη όπως στην περίπτωση των βενζινάδικων .
    5 Να τοποθετηθούν νέοι περισσότεροι σηματοδότες μέσα στην πόλη. Απαράδεκτο δύο μόνο φανάρια κυκλοφορίας.
    6 Οξύμωρο Υπάρχει φανάρι στην Νικολάου Χάσου με Στ Δραγούμη και στην διασταύρωση στο τσιφλίκι και κανένα στην κεντρική διασταύρωση μπροστά από την βόνταφων.
    7 Γεμάτοι είναι όλοι οι κεντρικοί δρόμοι με φθαρμένα η ΄ξεριζωμένα κολονάκια.
    8 Επανασχεδιασμός ακόμη και κατάργηση μονόδρομων που έχουν καταντήσει πάρκινγκ μόνιμα σταθμευμένων οχημάτων και στις δύο άκρες του "μονόδρομου" κλασσική περίπτωση ο δρόμος Παύλου Μελά από τον πεζόδρομο μέχρι το περίπτερο της χαρούλας όπου έγινε το συμβάν.
    9 Όσες κυκλοφοριακές παιδείες όσα σεμινάρια όσα πρόστιμα και να ρίξετε εάν οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων δουλέυουν εξαντλητικά ωράρια οι συνέπειες τραγικότατες
    10 Όταν οδηγούμε δεν μιλάμε στο κινητό ούτε οδηγάμε ταρατσωμένοι στο φαγητό και ελαφρώς η βαρέως πιομένοι .
    11 Κάποτε πρέπει να σκεφτουν κάποιοι για την κατασκευή μεταφορά νέας δημοτικής αγοράς ακόμη και στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου στον δρόμο προς την Ακαδημία. Κάθε Τετάρτη γίνεται της πόπης από φορτηγά και πάσης φύσης οχήματα στο κέντρο της πόλης. Σε άλλες πόλεις το έχουν καταφέρει. Εδώ όπως ήταν 100 χρόνια πρίν είναι η δημοτική αγορά. Μόνο κριθαροκίνητα δεν κυκλοφοράνε μέσα στην πόλη.!Ελεος .

    Συλληπητήρια στην οικογένεια της μικρής για δεύτερη φορά. Ο πόνος και ο θρήνος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απερίγραπτος και μόνο όσοι έχουν χάσει ανθρώπους από τροχαία ή οι ίδιοι εχουν υποστεί τροχαίο ατύχημα ξέρουν τι νιώθουν αυτοί οι γονείς αυτοί . Κανένας άλλος .Ας τους συμπαρασταθούμε με πράξεις και όχι με ευχές και προσευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βάση την ανάρτησή σου θα πω:

      1) Σωστό το βρίσκω. Όχι μόνο για τους πεζούς αλλά και τα φορτηγά ζορίζονται για να πάνε εκεί.
      2) Διαφωνώ λόγο του ότι αυτός είναι ο σκοπός τους. Να εξυπηρετούν τη πόλη. Αν τα βάλεις έξω από τη πόλη θα θες ταξί μετά. Υπάρχουν και άνθρωποι με βαλίτσες.
      3) Πως θα γίνει αυτό, πως θα ανεφοδιάζονται μαγαζιά;
      4) Συμφωνώ σε αυτή την ιδέα σου!
      5) Διαφωνώ. Υπάρχει ήδη χάος φαντάσου μετά...
      6) Δεν είναι τόσο μεγάλος ο δρόμος για να μπορέσει να αντέξει και φανάρι. Να θυμάσαι ότι μιλάς για στενό κόμβο με διπλή κυκλοφορία σε όλες τις μεριές.
      7) Να γίνουν σιδερένια σαν τη Κοζάνη. Μετά να δεις αν θα τα ξαναπατήσουν!
      8) Που θα σταθμεύουν τα αυτοκίνητα μετά; Δεν είναι όλοι σε μονοκατοικίες με γκαράζ.
      9) Διαφωνώ. Αν βάλεις άτομα να κάνουν το μάθημα που δεν είναι το μυαλό τους μόνο στα λεφτά, μπορείς να σώσεις πολλές ζωές αργότερα.
      10) Συμφωνώ και επαυξάνω.
      11) Δεν έχουν όλοι αυτοκίνητο ή λεφτά για ταξί. Πως θα πάνε τα παπούδια με το καροτσάκι φορτωμένο;

      @ 1:35 Δε σου επιτίθεμαι, απλά προσπαθώ να το δω πιο λογικά.

      Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δυστυχώς άλλο ένα θύμα ήρθε να προστεθεί σε αυτή τη μεγάλη λίστα.

      Διαγραφή
    2. Σέβομαι τις απόψεις σου 509.Η Φλώρινα έπαψε να είναι μία μικρή αραιοκατοικημένη πόλη. Αλλαξαν οι ανάγκες. Πληθύναν τα οχήματα αλλα και τα τροχαία δυστυχήματα. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε στην στασιμότητα, να επαναπαυόμαστε με δρόμους η με κυκλοφοριακά κριτήρια συνθήκες όπως ήταν πρίν μισό αιώνα όπου τα οχήματα ήταν ελάχιστα και ο πληθυσμός ήταν σαφως μικρότερος. ¨Εχεις να προτείνεις κάτι για να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση΅και να μην θρηνούμε κάθε τρίς και λίγο αθώα θύματα ; Εγω έθεσα σωστά ή λάθος ( το θέμα είναι υποκειμενικό) πιλοτικά 10 προτάσεις . ΕΣΥ ; ΕΣΕΙΣ ;ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ; αναμένω...

      Διαγραφή
    3. 12 Οι Αρχές της πόλης πρώτοι και καλύτεροι ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να δίνουν το καλό παράδειγμα τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στους δημότες τους .

      Αυτή είναι η 12 πρόταση μου.

      Διαγραφή
    4. Όντως οι ανάγκες της πόλης αλλάζουν...
      Ωστόσο όσο και αν φαίνεται περίεργο, η κατάσταση είναι ακόμα σχετικά καλή, ειδικά σε σχέση με άλλες πόλεις.
      Όμως ας το δούμε μακροπρόθεσμα. Τα αυτοκίνητα αυξάνονται ενώ οι χώροι παραμένουν οι ίδιοι. Οι πολυκατοικίες στο κέντρο δεν διαθέτουν γκαράζ οπότε αυτό ζορίζει και άλλο την κατάσταση. Σαν πρόβλεψη για τα επόμενα χρόνια, καλό θα ήταν κάποιοι χώροι να μπορούν να μετατραπούν σε χώρους στάθμευσης ώστε να υπάρξει μια αποσυμφόρηση. Πχ ο χώρος κάτω από το νοσοκομείο (δίπλα στο στρατόπεδο) θα μπορούσε να γίνει ένας ανοιχτό πάρκινγκ, ή το μέρος πάνω από τη νομαρχεία.
      Το τελωνείο όντως θα μπορούσε να βρίσκεται έξω από τη πόλη. Ακόμα και οι φορτιγατζίδες θα το ήθελαν πιστεύω μιας και είναι ζόρι η ανούσια μετακίνηση τους μέσα στη πόλη.

      Όμως για μένα το κυριότερο είναι η πεδία. Δε νομίζω ότι 10 μαθήματα σε μια σχολή οδηγών λύνει το πρόβλημα. Αυτοί χωρίς δίπλωμα τι μαθαίνουν; Ότι (αν) τους μάθουν από το σπίτι...
      Θα έπρεπε να μπει σε σχολεία εβδομαδιαίο μάθημα. Βλέπω ένα σωρό ηλίθιους πεζούς να περπατάνε στο δρόμο αντί για το πεζοδρόμιο. Να περνάνε το δρόμο χωρίς να κοιτάνε. Προκαλούν τη τύχη τους; Βλέπω κάτι τύπους που πάνε επίτηδες στο δρόμο να κόψουν καμιά γυναίκα οδηγό, και μετά φωνάζουν. Όπου τους παίρνει δηλαδή να πουλήσουν τρέλα. Γι αυτά κουβέντα όμως δε λέμε.
      Βλέπεις ποδήλατα να μπαίνουν με ταχύτητα ανάποδα σε μονόδρομους αδιαφορώντας για τα πάντα.

      Είμαι από τους αγανακτισμένους με τους πεζούς και τα ποδήλατα, αλλά δε θα χαρίσω και τους οδηγούς. Σταματάνε διπλο-σειρά για να αγοράσουν τσιγάρα, να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες, να πιουν καφέ κτλ, ενώ έχει στα 10-50 μέτρα χώρο στάθμευσης. Μόλις 1 στα 10 αυτοκίνητα θα κόψουν τη κυκλοφορία για σοβαρό λόγο. Στις διαβάσεις όταν βρέχει σταματάω λοξά γιατί βλέπεις ηλίθιους να θέλουν να περάσουν από το πλάι μη βλέποντας ότι περνάνε πεζοί. Ασθενοφόρα με φάρους κινούνται στα βενζινάδικα και κανένας δεν έχει το φιλότιμο να κάνει στο πλάι.

      Για μένα δεν είναι θέμα Κ.Ο.Κ. Είναι θέμα παιδείας. Πας σε άλλες πόλεις όπως τα Τρίκαλα και βλέπεις τη διαφορά. Εκεί σέβονται ο έναν τον άλλον στο δρόμο.

      Ακόμα και γι αυτούς που τους αρέσει η ταχύτητα αν ασφαλτοστρώναν μια μικρή έκταση πχ πίσω από το ΔΑΚ Φλώρινας, Θα έβγαζαν εκεί τη τεστοστερόνη τους και δε τρέχαν να κάνουν κόντρες τους δρόμους. Άσε που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις δεξιοτεχνίας όπως κάνουν Πτολεμαΐδα και Κοζάνη.

      Όπως καταλαβαίνεις, το ζήτημα δεν είναι τόσο στη καταστολή, αλλά εκπαίδευση. Αυτή είναι η άποψή μου ως 5:09 (Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά περισσότερα αλλά δεν είναι και το καταλληλότερο μέρος)

      Διαγραφή
    5. Πρόταση 13 Χώροι ελεγχόμενης στάθμευσης. Πολύ σωστά ο προηγούμενος σχολιαστής επεσήμανε την ανάγκη για χώρους στάθμευσης είτε με πρωτοβουλία του Δήμου της Περιφέρειας είτε και μεμονωμένων ιδιωτών.Η άποψη σου είναι πέρα για πέρα σωστή.
      14 Αεροδρόμιο - ασφαλτόστρωση -Δακ - πίστα αγώνων Και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου
      15 Καθιέρωση μαθήματος κυκλοφοριακής παιδείας από το δημοτικό σχολείο μέχρι ( ειδικά ) το Λύκειο . Οι αυριανοί οδηγοί να γνωρίζουν πρίν πάρουν το δίπλωμα στοιχειώδης κανόνες κυκλοφοριακής παιδείας. Πάντως όχι πάλι πεταμένα χρήματα για ημερίδες συνέδρια εκδρομές στο πάρκο κυκλοφοριακής παιδείας χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο στα παιδιά μας κλπ που τα παρακολουθούν οι ομιλητές και δέκα με είκοσι άτομα.
      16 Αυστηρή Τήρηση ωρών μεταφόρτωσης έξω από την πόλη και διανομής με μικρά ημιφορτηγάκια μέσα στην πόλη . Το ¨πιλοτικό πείραμα" θα έλεγα στο πεζόδρομο πέτυχε έως ένα βαθμό. Το ίδιο πρέπει να εφαρμοστεί με αυστηρότητα στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας στους επαγγελματίες που μπαινοβγαίνουν κακά τα ψέματα ότι ώρα γουστάρουν .
      17 Σεβασμός των οδηγών οχημάτων στους διαβάτες αλλα και οι πεζοί να προσέχουν όταν διασχίζουν έναν δρόμο μία διασταύρωση.Πάντα κοιτάμε προς όλες τις κατευθύνσεις πρίν περάσουμε στο απέναντι πεζοδρόμο. Στοιχειώδεις κανόνες που τις γνωρίζουν παιδιά του δημοτικού σχολείου και δεν τις εφαρμόζουν οι γονείς των
      18 Οι ράμπες για ανάπηρους για μαμάδες με μωρά στα καροτσάκια δεν υπάρχουν ως διακοσμητικά στοιχεία των πεζοδρομίων. Υπάρχουν για να δίνουμε πρόσβαση στα άτομα αυτά.Στοιχειώδεις κανόνες που τις γνωρίζουν παιδιά του δημοτικού σχολείου και δεν τις εφαρμόζουν οι γονείς των

      Διαγραφή
  21. Αγγελούδι..τι τραγικό παιχνίδι σου'παιξε η μοίρα! Είμαι συγκλονισμένος αν και δεν γνωρίζω το παιδάκι..Κουράγιο και δύναμη στους γονείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλό ταξίδι μικρή...να προσέχεις τους γονείς σου απο εκεί που είσαι! καλή δύναμη στους οικείους...τα λόγια είναι περιττά.ΔΥΝΑΜΗ!

    2*11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπουλα μου καλο παραδεισο.....Και δυναμη στην μανουλα στον μπαμπακα
    ......Στους παππουδες και γιαγιάδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειναι θεμα χρονου να γινουν και αλλα ατυχηματα.Στις διαβασεις δεν σταματα κανενας και ολοι τρεχουν με 100 χλμ και βαλε μεσα στην πολη.Πλατεια ηρωων,εκκλησια Αγιας Παρασκευης και απο τον πανω και κατω δρομο καθως και η ευθεια μπροστα απο το νοσοκομειο μεχρι και τα γυμνασια-λυκεια ειναι κατα την αποψη μου τα πιο επικυνδινα σημεια.Η λυση ειναι να μπουν καμερες και σαμαρακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μας φτάνουν οι λακκούβες, θες και σαμαράκια εσύ...

      Διαγραφή
  25. Ολοι η οδηγοι μεγαλα και μικρα οχηματα δεν βαζουμε σημασια στον Κ.Ο.Κ ολοι κοιταμε μονο πως θα περασουμε βιαστικα . προχθες ο αλλος στα φαναρια στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ κοντεψε να με κανει ενα με τους καδους γιατι περασε με κοκκινο επειδη δεν υπηρχε αμαξι απο την αλλη μερια.η τροχαια ανυπαρκτη . πριν ενα χρονο ακριβως μια ηλικιωμενη κυρια κοντα 80 στο Σιδερη πανω απο την Αγια παρασκευη την χτυπησε ο μαλιστα 2 φορες λεγοντας πως τυφλωθηκε απο το φως . τι να λεμε και ενα σωρο αλλα τροχαια . καλο παραδεισο ψυχουλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προσεύχομαι για να έχει ανάπαυση το κοριτσάκι και δύναμη η οικογένειά της. Είμαστε όλοι μαζί τους σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλο παραδεισο στο αγγελουδι....καλο κουραγιο στους γονεις...μακαρι να ειναι το ταλευταιο δυστυχημα ....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...σχολεια δημος τροχαια διαφορει φορεις ας ξεκινησουμε μια εκστρατεια πληροφορησης για ασφαλης οδηγηση σωστη κυκλοφορια στους δρομους,ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ειδικά στο κομμάτι εκείνο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα μεγάλα οχήματα που πάνε και έρχονται προς το τελωνείο, είτε λόγω του όγκου τους, της στενότητας του δρόμου ή των άλλων σταθμευμένων οχημάτων που παρακωλύουν την κίνηση.Ήταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύμα.Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλό παράδεισο ψυχουλα κουράγιο στην μανούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλο παραδεισο στο αγγελακι..κουραγιο στους γονεις και τα συλληπητηρια μας...ΕΚΛΙΠΑΡΩ τον Δημαρχο να βγαλει τα φορτηγα και λεωφορεια που παρκαρουν στο σταθμο και να τα μετακινηση σε ενα μερος εξω απο την πολη πριν γινει κανενα αλλο ατηχημα. Οσο ποιο λιγα βαρεα οχηματα παρκαρουν μεσα στην πολη τοσο ποιο λιγες οι πιθανοτητες να γινουν ατηχηματα. Επισης σας παρακαλω να σταματατε στις διαβασεις πεζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εληνα καλο παραδεισο να εχεισ συληπητειρια απο το 1 δημοτικο !!!!!!!!!!!!!και οι οδηγοι περησοτερο προσοχη!!!!!!!!!!κουραγιο στην οικογενια συληπητειρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δυστυχως πολλοι πρεπει να νιωθουν τυψεις για το μικρο αυτο κοριτσακι.Ελεγχος σε πολλα απο το γιατι βγηκε απο το σπιτι του μονο ,γιατι δεν το ειδε ο οδηγος, γιατι πηγε να περασει χωρις να προσεξει το φορτηγο,γιατι ,γιατι,....Λυπαμαι αλλα πρεπει να προσεχουμε ολοι μας παρα πολυ,οδηγοι, γονεις,παιδακια ,παιδια.ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι μια φορα ζουμε.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. H τροχαια είναι ανυπαρκτη. Όλοι οι πεζοί βλέπουμε τα στραβά και η τροχαία αρακτή στην vodafon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καφεδάκι και βόλτες να περάσει η ώρα.......ουτε παρατήρησεις- υποδείξεις δεν κάνουν.Ας μην μιλάμε για κλήσεις.......

      Διαγραφή
    2. Κι άλλες υποδείξεις και κλήσεις θέλεις άνθρωπέ μου εσύ; Δε φτάνει που μπαστακώνονται κάθε βράδυ στον κύκλο στην είσοδο της πόλης και σταματάνε τον κοσμάκη χωρίς λόγο; Σταματήστε τουλάχιστον φορτηγά ή καμία ξένη πινακίδα να ξέρουμε και τι καπνό φουμάρουν. Άντε επιτέλους εδώ μέσα τόση αστυνόμευση δήθεν σε κουφά σημεία... Άκου στον κύκλο της Φλώρινας περιπολικά κάθε τρεις και λίγο λες και είμαστε στο Μαϊάμι και ο άλλος ζητάει να του κόψουν και κλήσεις...

      Διαγραφή
    3. Μάλλον είσαι απ'αυτούς που παρκάρουν όπου τους βολεύει και δεν θες να στο χαλάσουν.Συνέχισε έτσι. Δεν σε πειράζει να περπατάς στο δρόμο αντί στο πεζοδρόμιο. Να παρκάρεις στα φανάρια και πάνω στην διάβαση για να παίξεις στο στοιχηματάκι σου, και στο ποτάμι(στο πεζοδρόμιο εννοείται) για να πιείς το καφεδάκι σου....

      Διαγραφή
    4. Εμένα μη μου κουνάς καλύτερα το δάχτυλο χωρίς καν να με ξέρεις. Δεν παρκάρω όπου με βολεύει, έχω γκαράζ. Περπατώ στο πεζοδρόμιο και με ενοχλεί όταν περπατούν στη μέση του δρόμου. Όπως είπα, διαθέτω γκαράζ οπότε δεν παρκάρω σε κανένα φανάρι ή διάβαση ούτε έχουμε φανάρια στην Φλώρινα μπροστά στα οποία μπορεί να παρκάρει κανείς ούτως ή άλλως. Δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα και δεν έχω πατήσει γενικά σε προποτζίδικα ούτε για να χαιρετήσω και ούτε ξημεροβραδιάζομαι σαν σκυλί στις καφετέριες όλη μέρα. Κατάλαβες; Λοιπόν επειδή έχεις πέσει σε όλα έξω και είναι προφανές ότι αυτός που περιγράφεις είσαι εσύ ο ίδιος, να είσαι πιο προσεκτικός την άλλη φορά για να μη σχολιάσω ότι δεν τόλμησες καν να απαντήσεις στην ουσία του σχολίου μου.

      Διαγραφή
  34. Και κάμερες να μπουν θα σβήνουν τις παραβάσεις των "γνωστών και φίλων". Πόσες φορές αστυνομικοί τρέχουν απρόσεκτα και σε εμάς εδώ είναι σηνηθισμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν εχω λόγια να περιγράψω την οδύνη που αισθάνομαι..Μια μανα σημερα κηδεύει το μοναχοπαίδι της το σπλάχνο της το κοριτσάκι της κ τρέμω να σκεφτώ καν τον πόνο που νοιώθει ο Θεός να δώσει σε αυτή κ τν άντρας της δύναμη κ κουράγιο... Συλλυπητήρια βέβαια σε όλη τν οικογένεια ο χρόνος είναι γιατρός λενε...ο πόνος δεν χάνεται απλά μαθαίνεις να ζεις μαζί του..Καλό παραδείσο άγγελουδι μου παρέα κ με αλλα αγγελούδια εκεί ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τεράστιο και μοιραίο απ'ότι αποδείχτηκε λάθος, είναι οι αλλαγές που έκανε ο Δήμος στην Μπουάτ στο σταθμό. Πέρα απ'την καταστροφή στο πράσινο και την αντικατάστασή του από κακόγουστους λάκκους με νερό και τα μαρμάρινα παγκάκια, τραγικό κυρίως λάθος είναι ότι βγήκαν τα προστατευτικά κάγκελα. Τα παγκάκια έφτασαν μέχρι τον δρόμο! Πώς να μη ξεφύγει μετά το παιδί όταν το οδόστρωμα είναι χωρίς κάγκελα, 2 μέτρα από το μέρος που παίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό αυτό που λες. Τα κάγκελα δεν θα έπρεπε να βγουν. Μπορούν καμιά φορά να σώσουν ζωές.

      Διαγραφή
    2. Τι λές ρε 414 ;;; Ο Δήμαρχος πολύ καλά έκανε που έφτιαξε την Μπουάτ για να παίζουν τα παιδιά μας . ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΛΩΤΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΝΑ από τον Σταθμό. Πάνε να σε δεί κανένας ειδικός ρε. Χάνοντε οι ελευθεροι χώροι αναψυχής στην πόλη για τα παιδιά μας για να παρκάρει και να σκοτώνει ο καθένας τα παιδιά μας. Φτάνει πιά έλεος σταματήστε την προπαγάνδα της ηλιθιότητας χάνοντε ζωές και εσείς για όλα ο Δήμαρχος και η κατσίκα του γείτονα για να...παρκάρεις εσύ και η παρέα σου όπου γουστάρεις ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ . Από κάτι τέτοιους σαν εσένα έχει πληρώσει πολλά η πόλη μας αγαπητέ αγαπητή 414 .

      Διαγραφή
    3. Άλλος μας προέκυψε εδώ πάλι... Λοιπόν για πες μας εσύ ρε ''824'' που θες να φύγουν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα από το σταθμό, ο κόσμος που θα το βάλει το αμάξι του; Στην τσέπη του; Εσύ προφανώς μένεις σε κάνα χωριό και το βάζεις μπροστά απ'το σπίτι σου αλλά στο σταθμό υπάρχουν 5οροφες πολυκατοικίες γεμάτες κόσμο. Και στα λέω αυτά ενώ θα μπορούσα εκ του ασφαλούς να μη το σχολιάσω, μιας και όπως είπα και σε έναν άλλο πιο πάνω(αν δεν είσαι ο ίδιος...), διαθέτω γκαράζ οπότε δεν έχω πρόβλημα με την στάθμευση. Αναγνωρίζω όμως, σε αντίθεση με εσένα, πως υπάρχει κόσμος που έχει πρόβλημα με το που θα παρκάρει και σε ρωτώ ποια είναι η δικιά σου λύση.

      Επίσης, λες ξανά και ξανά ότι ''χάνονται ζωές'' για να ''παρκάρω εγώ και η παρέα μου(;;;) όπου γουστάρω(;)'' και ''για να παρκάρει και να σκοτώνει ο καθένας τα παιδιά μας'' θαρρείς και το παιδάκι το πάτησε κάποιος που προσπαθούσε να παρκάρει το Ι.Χ. του στον σταθμό και όχι μια ΝΤΑΛΙΚΑ.

      Τέλος, και επειδή με τις ασυναρτησίες που γράφεις χωρίς να τις ξαναδιαβάσεις με παρασύρεις και εμένα, η ουσία είναι ότι η Μπουάτ ήταν πολύ καλύτερη σαν χώρος(ιδιαίτερα για παιδιά) ΠΡΙΝ τις αλλαγές. Ο χώρος που είχαν τα παιδιά για παιχνίδι ήταν πολύ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ, υπήρχε μαλακή ΑΜΜΟΣ και κυρίως ΚΑΓΚΕΛΑ γύρω γύρω. Λοιπόν αν εσύ θεωρείς ότι τώρα ο χώρος έγινε πιο φιλικός για τα παιδιά αστόχησες. Ο χώρος διαμορφώθηκε τώρα με προσανατολισμό ως καφετέρια κυρίως για ΕΝΗΛΙΚΕΣ ή χώρος για ΠΕΡΙΠΑΤΟ και όχι ως χώρος για να παίζουν με ασφάλεια παιδιά. Οπότε ξεκόλλα γιατί γράφεις ανεδαφικά πράγματα.

      Διαγραφή
    4. Ο η Η 215 είναι εκτός θέματος και μάλλον χρειάζεται.. ειδικό παιδοψυχίατρο.

      Διαγραφή
    5. Εσύ είσαι προφανώς ο ανώνυμος των 8.24 από πάνω που μόλις συνειδητοποίησες τι μπούρδες έλεγες και από το ζόρι και τον πανικό σου έγραψες αυτήν την ανάρτηση επιπέδου νηπιαγωγείου. Δεν πειράζει. Κοίταξε απλώς την άλλη φορά να προσέχεις τι γράφεις ή μην γράφεις καθόλου. Μόνο εκτός θέματος δεν είμαι. Είναι πολύ πιθανόν όπως εξήγησα αναλυτικά, οι αλλαγές στην περιοχή του σταθμού να υπήρξαν μία από τις αιτίες που συνέβη η τραγωδία. Εσύ, αντίθετα, άρχισες να λες ότι το κοριτσάκι πάτησαν τα σταθμευμένα στο σταθμό αυτοκίνητα! Λοιπόν δεν αξίζει άλλο να ασχολούμαστε με το παραλήρημά σου είναι προφανές ότι είσαι ανήλικος

      Διαγραφή
  37. Ο Δήμαρχος μας ο οποίος αρκετές φορές και σε διάφορες συζητήσεις καταγγέλλει την αστυνομία για τους ελέγχους που κάνει μέσα στην πόλη τι γνώμη έχει τώρα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης μικρής και καλό παράδεισο κοριτσάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λίγες σκόρπιες σκέψεις.....
    Είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό; Και όμως έχει γίνει.
    Φρίκη, οδύνη, θλίψη, σπαραγμός......
    Ένα μεγάλο γιατί κυριαρχεί μέσα μου!!!
    Δυστυχώς δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.....
    Πασχαλίτσα κοριτσάκι μας θα σε θυμόμαστε για πάντα!!!
    Πολύ λυπήθηκα γι' αυτό που συνέβη.
    Μπαμπά και μαμά του κοριτσιού σας εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Καλό παράδεισο στο μικρό αγγελούδι!!!
    Παρακαλώ πολύ τους τοπικούς άρχοντες να μεριμνήσουν για την μνήμη του παιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Είμαι συνάδελφος με τον Ηλία από την λημνο.μόλις το μάθαμε νομίζαμε ότι μας κάνανε πλάκα. Συλλυπητήρια στα παιδιά ο θεός να τους δίνει κουραγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.