Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

23 μετάλλια και 3 κύπελλα για τον ΑΟΦ στους Πανελλήνιους Αγώνες Χιονοδρομίας 2016

Με 23 μετάλλια στο σύνολο και 3 κύπελλα, γύρισε στην Φλώρινα η αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκι Δρόμων Αντοχής, που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια Ημαθίας στις 26-27/3/2016.

Δυναμικό παρών για τον ΑΟΦ, που ήταν και πάλι ο πολυπληθέστερος σύλλογος με τους 29 αθλητές του, προπονητή τον Τίτα Χρήστο και αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο Μπόσκο Αλέξανδρο. Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες , το Σάββατο 26/3 στο Ατομικό –Ομαδικό sprint 1.2m και την Κυριακή 27/3 στα 5km distance, κατακτώντας 3 Κύπελλα - 4 Χρυσά (ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛ-ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) - 9 Αργυρά - 10 Χάλκινα μετάλλια. Στο Ομαδικό sprint 3 X 2 X 1,2km, η ομάδα του Ομίλου κατάκτησε την 2η θέση.



Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις πολλές δυσκολίες και στην απιστευτη ταλαιπωρία που περίμενε την 40μελή αποστολή (αθλητές και γονείς) του ΑΟΦ και τις 2 ημέρες αγώνων. Δοκιμάστηκαν τα νεύρα και την υπομονή μας, αφού μας αναγκάσανε να κουβαλούμε σάκους με σκι 150 κιλών, περπατώντας για 60 min σε 1 μετρο χιόνι με παιδιά 7 και 8 χρονών, σε απίστευτες κατηφορικές κλίσεις (ευτυχώς ήταν παρόντες οι γονείς και βοήθησαν).

Το Δ.Σ του ΑΟΦ συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και τους Χορηγούς του: café MIKEL –Αφοι ΜΠΕΛΛΗ-Οπτικά Κοίδου Φουντουκίδου.

Official site AOF: www.aoflor.gr

Τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ



Το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.