Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Λευτέρης Αυγενάκης: «Η Ν.Δ. σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει» (video)

Στη Φλώρινα βρέθηκε το μεσημέρι ο αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συσκέψεων των στελεχών της ΝΔ ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το τριήμερο 22-24 Απριλίου.

Σε συνέντευξη τύπου τόνισε πως η Ν.Δ. συντομότατα θα κληθεί να κυβερνήσει, ενώ χαρακτήρισε ανίκανη και αναποτελεσματική της συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.



9 σχόλια:

  1. Σιγά μη σκίσετε κανένα καλτσόν !
    Χα Χα Χα Χα Χα Χα

    K.L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάνει βρε παιδιά. Τόσα χρόνια κυβερνούσατε και είδαμε τα χαΐρια σας. Γιατί δεν ακολουθείτε το Πασοκ; Αφήστε και κανέναν άλλο κόμμα να κυβερνήσει. Όχι σαν το Σύριζα φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νδ σύντομα θα κυβερνήσει; Δεν νομίζω , δεν νομίζω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο το παιδι τον Αυγενακη,θα τον δινατε γαμπρο στην κορη σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To νέο δεξιό κόμμα έρχεται. Πολλοί ιδεολογικά άστεγοι θα βρούμε στέγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με φθαρμένα υλικά και θολή ιδεολογία. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει τύχει. Ο Σαμαράς την είχε μετατρέψει σε δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σαν αυτοκράτορας. Τελικά εμείς δεν φεύγουμε από την Ν,Δ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απομακρύνθηκε από εμάς.

      Διαγραφή
  6. Έχω μία απορία...όλα τα κομματα νικάνε και όλη η Ελλάδα χάνει διαρκώς. ¨κάποιος πρέπει να μου δώσει μία πειστική απάντηση πώς γίνεται διαρκώς αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.