Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιορδάνη Μπάντη

Φίλες και Φίλοι,
Ασπαζόμενος τις διακηρύξεις του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση των προσώπων, καθώς και για διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις απέναντι στα κοινωνικά και οικονομικά θέματα που μαστίζουν την πατρίδα μας, θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για σύνεδρος της Π.Ε. Φλώρινας.

Είμαι πεπεισμένος ότι χρειάζεται άνοιγμα στην κοινωνία πάνω σε νέες βάσεις που θα μπορέσουν άμεσα να καταστήσουν την παράταξή μας, παράταξη ελπίδας και ευθύνης, παράταξη διακυβέρνησης της χώρας, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για το Νομό Φλωρίνης και γενικότερα για την Ελλάδα. Πιστεύω βαθιά μέσα μου, όπως κάθε Νεοδημοκράτης, ότι η χώρα μπορεί να ξαναβρεί το δρόμο της, στηριζόμενη στις αξίες , τα ιδανικά αλλά κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό της παράταξής μας.

Την Κυριακή 3 Απριλίου μπορούμε όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.

Ιορδάνης Ζ. Μπάντης
Οικονομολόγος Α.Π.Θ.
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

7 σχόλια:

  1. Τωρα ησυχασα,ο Ντανης επιτελους ειναι υποψηφιος,μπορω να πορευτω εν ειρηνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στελιος Καρακατσάνης επιστημονικη καταρτηση, πολυπειρος στα πολιτικα πραγματα,παθος γι΄αυτον τον τοπο , εντιμος και απλος. Να μη ρισκαρουμε σε λυσεις αποτυχημενες . Να ξεκολισουμε απο τις παρείστικες και συγγενικες σχεσεις και να τιμησουμε την υποψηφιοτητα του Στελιου Καρακατσάνη.

      Διαγραφή
  2. Ασπάζομαι τις διακηρύξεις του Προέδρου μας........ Τι δουλικότητα είναι αυτή στη Ν.Δ είσαι και ΟΧΙ σε ολοκληρωτικό καθεστώς. Κρίμα κι είσαι νέο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος ένας υποψήφιος σωτήρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε σχέση με άλλους ο Ντάνης είναι όαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tα 210 εκατομύρια χρέος της Ν.Δ. ποιος θα τα πληρώσεi;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το χρέος είναι έως όσο νυχτώνει μεγαλώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.