Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 30 Μαρτίου 2016, με μοναδικό κατεπείγον θέμα την έκδοση ψηφίσματος λόγω της αδόκητης απώλειας της εκλεκτής Συμπολίτισσάς μας Βικτωρίας Στύλου, μητέρας του πρώην Δημάρχου Φλώρινας, κ. Δημητρίου Στύλου.
Η εκλιπούσα υπήρξε αφοσιωμένη μητέρα και οικογενειάρχης, μια εξαίρετη Φλωρινιώτισσα με εξέχων ήθος, σεμνότητα και ευγένεια, άνθρωπος της προσφοράς και της καλοσύνης, αγαπητή στους συμπατριώτες της και στυλοβάτης της οικογενειακής παράδοσης. Η αδόκητη εκδημία της προκάλεσε συναισθήματα συγκίνησης στην τοπική κοινωνίας της Φλώρινας.
Για τους παραπάνω λόγους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Νικόλαος Μουρατίδης, με αισθήματα λύπης

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία της αείμνηστης Βικτωρίας Στύλου, δημόσια και στην οικογένειά της, ευχόμενοι η μνήμη της εξαίρετης εκλιπούσης να συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων της και να απαλύνει τον πόνο τους για την απώλειά της.

Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής αντί στεφάνου, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας, αντίστοιχο χρηματικό ποσό στον «Σύλλογο Μοναστηριωτών και των πέριξ εν Φλωρίνη» στη μνήμη της εκλιπούσης συμπατριώτισσάς μας και να παραστούν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στην Εξόδιο Ακολουθία.

Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στον υιό της εκλιπούσης, κ. Δημήτριο Στύλου, πρώην Δήμαρχο Φλώρινας, και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας
Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.