Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Συγχαρητήριο του ΕΒΕ Φλώρινας

Το Επιμελητήριο Φλώρινας συγχαίρει το μέλος του Οινοποιία "ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ" και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη του κ. Χρήστο Μπόσκο, όπου στον διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY από 6.000 κρασιά από όλον τον κόσμο, το νέο μονοποικιλιακό κρασί της εταιρίας το λευκό Sauvignon Blanc 2015 Vegoritis κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ το ίδιο κρασί στον 16ο Διεθνή διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης το αργυρό.

Επίσης το ερυθρό κρασί Μύλος 2013, στον διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY στο Βερολίνο, κατέκτησε για δεύτερη φορά το ασημένιο μετάλλιο.

Οι συνεχόμενες διακρίσεις τόσο της εταιρίας "ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ" όσο και άλλων εταιριών στον τομέα του κρασιού και γενικότερα στον αγροδιατροφικό αναδεικνύουν την περιοχή ως οινοποιϊκό και γαστρονομικό προορισμό. Το μεράκι, η εργασία, η διάθεση για προσφορά, η αγάπη για τον τόπο δίνουν αυτά τα αποτελέσματα.

Το Επιμελητήριο μας αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανο για τις συνεχόμενες διακρίσεις των επιχειρήσεών μας και δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.