Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Συνάντηση στελεχών του ΕΒΕ Φλώρινας με το νέο διευθυντή του ΑΗΣ Μελίτης

Την Δευτέρα 29-02-2016 ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης Σάββας και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Βυσσίνης Ιωάννης του Επιμελητηρίου Φλώρινας συναντήθηκαν με τον νέο διευθυντή του ΑΗΣ Μελίτης κ. Παπαβραμίδη Δημήτριο στον ΑΗΣ Μελίτης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Δεληγιώργης Χρήστος- εργαζόμενος της ΔΕΗ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία με τον νέο διευθυντή, η δικτύωση και η συνεργασία της ΔΕΗ με την τοπική επιχειρηματικότητα (τηλεθέρμανση και θερμοκήπια). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος παρουσίασε στον νέο Δ/ντη τον ρόλο και τους στόχους του Επιμελητηρίου μας. Από την πλευρά του ο κ. Παπαβραμίδης αναφέρθηκε στον διακριτό και κοινωνικό ρόλο καθώς και το έργο που επιτελεί η ΔΕΗ.

Τέλος, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για μια καλή συνεργασία προς το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και της χώρας μας.

6 σχόλια:

  1. Αυτό και αν είναι ανέκδοτο!!!! Ο Δεληγιώργης "εργαζόμενος" της ΔΕΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτο ο συνδικαλισμος εχει ξευτελιστει και δεν ειναι αμετοχος ευθυνων για την σημερινη κατασταση.
    Το επομενο σταδιο στις επομενες εκλογες αντε και Αντιπεριφεριαρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιταξε φιλε αυτη η ιστορια με τα ορυχεια, μονιμα ετσι θα λειτουργει απολυσεις,διαθεσιμοτητες,εκβιασμοι των εργολαβων προς την ΔΕΗ παρασκηνια και οι εργαζομενοι τα πειραματοζωα που ολα θα γινονται σε βαρος τους.
      Διαλεξατε αντι να καλλιεργειτε με αξιοπρεπεια τα χωραφια σας με προτυπες καλλιεργειες να βαλλετε και τα αμπελια σας ,κτηνοτροφικες οργανωμενες μοναδες,γινατε για λιγα δυστυχως χρονια ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΙ εργατες.
      Και οταν συντομα αντε σε 2-3 χρονια που θα τελειωσουν οι εξορυξεις λιγνιτη ΜΕΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ???? Ολα θα τα εχουν καταντησει τρυπες και αθλιοτητα,τουλαχιστον ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟς ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ.
      Ταυτοχρονα την επαναφορα των εκτασεων στην προτερη κατασταση,γιατι αυτο προβλεπεται απο τον ΝΟΜΟ.
      Και μην ξεχνατε οτι υπαρχει η περιπτωση διακοπης εξορυξης λιγνιτη σαν ασυμφορη και θα πρεπει να προγραμματισετε τι θα κανετε σε αυτην την περιπτωση.

      Διαγραφή
    2. Έλεος πια με αυτά τα κωλοορυχεία! Δυστυχώς, στο μπουρδέλο που ζούμε, ο τρόπος εκμετάλλευσης του λιγνίτη αφήνει καρκίνο, κρανίου τόπους και φουσκωμένους λογαριασμούς. Ε, και κάποια κέρδη για κάποιους λίγους... Αλλά όλη αυτή η πονεμένη ιστορία είναι άλλο θέμα. Από ‘κεί και πέρα, στην ύπαιθρο ζεις ρε φίλε! Τι σε χαλάνε τα θερμοκήπια! Δηλαδή, όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν λιγνίτη κάτω από τα πόδια τους, τι κάνουν; Ήμαρτον!
      Διογένης

      Διαγραφή
  4. Και ένας εργαζόμενος στη συνάντηση ο Δεληγιώργης. Οι άλλοι εκατοντάδες εργαζόμενοι της δεη δουλεύουν για να το παιζει παράγοντας ο Δηληγιώργης.
    Εκείνη την ώρα αυτός ο εργαζόμενος πως ήταν εκεί στη συνάντηση, είχε άδεια;
    Εισέπρατε χρήματα για βάρδυα στο ΑΗΣ όσο ήταν γραμματεας στο εργατικό κεντρο χωρίς ποτέ να έχει κάνει βάρδυα; Απάντα Δεληγιώργη όχι σε μένα στους συναδέρφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.