Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Για το πρόβλημα με τα αδέσποτα στις γειτονιές της Φλώρινας

Στην περιοχή που βρίσκονται το ΙΚΑ και η ΔΕΗ συγκεντρώνονται κάθε βράδυ δεκάδες σκυλιά. Γαβγίζουν ακατάπαυστα και δε μας αφήνουν να κοιμηθούμε.
Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στη γειτονιά. Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες γειτονιές.
Προφανώς υπάρχουν αδέσποτα, αλλά και ανεγκέφαλοι ιδιοκτήτες που δεν κρατάνε τα σκυλιά τους δεμένα και τα αφήνουν να περιφέρονται στους κοινοχρήστους χώρους.
Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους του δήμου, αλλά δεν είχα καμία τύχη.
Παρακαλώ να αναφέρετε την κατάσταση στο blog σας, μήπως και κινητοποιηθεί κάποια αρχή και λύσει το πρόβλημα πριν υπάρξουν χειρότερα.

Αναγνώστρια

49 σχόλια:

  1. στην κεντρική πλατεία να δείς τι γινόταν εχθές το βράδυ ...γαυγίσματα από παντου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η πόλη έχει γεμίσει αδέσποτα που τριγυρίζουν 5-6 μάζί και επιτίθενται στους περαστικούς. Κάποια από αυτά είναι και μεγαλόσωμα και πως να το κάνουμε ρε Δήμαρχε κάποιοι από εμάς φοβόμαστε κιόλας. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε να κλειστούμε στα σπίτια μας και να κυκλοφορούν έξω μόνο τα σκυλιά; Δημοτική αρχή δεν είναι μόνο το να εμφανιζόμαστε σε εκδηλώσεις, σε γλέντια, σε πανηγύρια, σε φαγοπότι, αλλά πρέπει να φροντίζουμε για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι εμένα μου επιτέθηκαν 5-2 σκυλιά στην λεωφόρο Νίκης ( έχω και μάρτυρες) , είπα τα παράπονα μου στον υπεύθυνο , μα δυστυχώς ακόμη τα βλέπω να κυκλοφορούν στην περιοχή από την οδό Ονείρων τα Γυμνάσια μέχρι το κτήριο της Αγίας Όλγας. Το ένα μάλιστα είναι χρώματος άσπρου γιγαντόσωμο μαζί με άλλα μικρόσωμα. Απορώ πώς βρέθηκαν τόσα σκυλιά φύλαξης κτηνοτροφικών μονάδων μέσα στην πόλη ; Δεν γνωρίζω ποιοι έχουν την ευθύνη γι αυτό αλλα εάν επιτεθούν και τραυματίσουν σοβαρά εμένα ή σε κάποιο παιδι στην γειτονιά ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ η σε ποιόν να καταθέσω αγωγή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα γιατί σε αφήνουν και κυκλοφορείς ακόμα. Για άσυλο είσαι κακομοίρη. Για εσένα μόνο ο θεός μπορεί να αναλάβει την ευθύνη. Πρόσεξε μακριά από φόλες,.........εύκολα θα βρεθείς.

      Διαγραφή
    2. 1034

      Πώς κρίνεις έτσι αυθαίρετα ένα άτομο που σχολιάζει; Γνωριζόμαστε;

      Από που κι πού έχεις τόσο θράσος και ποιος νομίζεις ότι είσαι και κρίνεις το σχόλιο μου; ΄Συνήγορος του καρακόλη είσαι; Αν είσαι να μας το πείς ευθέως.

      Έθεσα κάποιες απορίες κι αυτές απαγορεύοντε ; Από ποιον και από ποιους ; Από εσένα; Και ποιος είσαι ΕΣΥ που θα απαγορεύσεις να σχολιάζουμε να θέτουμε τους προβληματισμούς ακόμη και τους φόβους για ότι συναντάμε καθημερινά ;

      Πάνε σε κανέναν κτηνίατρο παιδάκι μου γιατί είσαι χειρότερος από τα σκυλιά που μου επιτέθηκαν .Ακου θα ρίξεις φόλα και ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούμε στην πόλη......Τέτοια θρασύτητα από που πηγάζει; ΄Μήπως θέλεις να τα πούμε από κοντα ; Μήπως θέλεις να συναντηθούμε σύντομα στο Α.Τ. ?
      Το σχόλιο σου τι θέλεις να μου πείς ότι υποκρίπτει έμεσα και άμεσα ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ μου;

      Στην Φλώρινα δεν μας φτάνουν τα αδέσποτα έχουμε και τις λογής λογής φόλες που θα ρίξουν....



      Διαγραφή
    3. Θα μου συστήσεις τον δικό σου;;;;

      Διαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.
    ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΝΟΥΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η εθνικότητα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το θέμα 12.11. ασχολήσου με κάτι άλλο...

      Διαγραφή
    2. Όποιος πετάξει φόλες κακό ψόφο να έχει.

      Διαγραφή
  5. Οι κυνηγοι και οι κτηνοτροφοι ευθυνονται σε μεγαλο βαθμο για το προβλημα με την ανεξελεκτη αναπαραγωγη των σκυλων εργαλειων τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στο κύκλο έχει κάνα πεντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα αποκλείεται να σε πειράξουν τα σκυλιά έχουν γούστο.

      Διαγραφή
    2. Α ρε παιδιά και στην Αχλαδα γίνεται χαμός από σκυλιά.Τα σκυλιά δεν φτενέ όλο το κακό ξεκινάει από τους ιδιοκτήτες;Φόλα χρειάζονται οι ιδιοκτήτες.Θέλουμε τώρα λύση Αγαπητοί Οικολόγοι.

      Διαγραφή
  7. Τα μηνύματα προφανώς τα έγραψε το ίδιο πρόσωπο. Εμένα μου επιτέθηκε μια λεοπάρδαλης, παρατρίχα γλύτωσα. Μακριά από τα αδέσποτα και το κυνήγημα μαγισσών . Υπάρχει νόμος και εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο φίλος /η !!! σε λίγο θα μας πούνε πως τα αδέσποτα σπέρνουν τον τρόμο παντού σαν ζόμπι!!

      Διαγραφή
  8. 10:47 ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.................ΚΑΙ ΜΕ ΓΛΥΤΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ.............

      Διαγραφή
    2. Κακός σε γλίτωσαν.

      Σ.Γ.

      Διαγραφή
    3. προφανώς είσαι ο ίδιος 1122, 142 , 304 και εκείνος που τις ίδιες ώρες έπαιζες με το κινητό σου ακατάπαυστα σε καφετέρια σήμερα το μεσημέρι ..Με λίγα λόγια ή παραισθησιογόνα έχει πάρει η μάλλον είσαι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ...ΕΚΤΟΣ θέματος είσαι σίγουρα...Χρειάζεσαι μάλλον ...ειδικό κτηνίατρο παιδάκι μου...

      Διαγραφή
    4. ΜΟΡΦΗ ΕΙΜΑΙ 3:Ο4 ΜΟΡΦΩΜΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΧΙ

      Διαγραφή
    5. 3;13 εσύ είσαι επικίνδυνος , όχι τα σκυλιά. Για ψυχίατρο είσαι καραγκιόζη.

      Διαγραφή
    6. 4:22 βλέπω ότι έχεις εμπειρία στους κτηνίατρους. Θα μου συστήσεις αυτόν που σε παρακολουθεί. Τι φάρμακα σου δίνει;;;;;

      Διαγραφή
    7. 4:22 πολύ καιρό είσαι έτσι ;; Ο κτηνίατρος σου πρέπει να σου αλλάξει θεραπεία.

      Διαγραφή
  9. έχει γεμίσει ο τόπος με αδέσποτα σκυλιά και χωρίς να έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο είδος ζώου, ίσα ίσα τα αγαπάω, μία φορά με κυνήγησαν κάπου στα 5 μικρά σκυλιά στο παλιό ΙΚΑ ενώ ήμουν με το ποδήλατο.. μάλιστα τα 2 είχαν λουρί αλλά τα βλέπω συχνά έξω μόνα τους... επίσης σε κάθε πεζοδρόμιο πατάμε σκυλοτροφές και περιττώματα σκύλων... το πρώτο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει γιατί είναι αντιαισθητικό (ταίστε τα σκυλιά στο σπίτι σας και όχι στο πεζοδρόμιο). το δεύτερο είναι αναγκαίο κακό... Αγαπητέ σκυλόφιλε που θα σε ενοχλήσει το σχόλιο μου, σε παρακαλώ υιοθέτησε κανέναν σκύλο μιας και εμείς μένουμε σε διαμέρισμα και δε μπορούμε να κάνουμε φασαρία με τους γείτονες... μένω στην περιοχή των τρένων και ο τόπος είναι γεμάτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΩΣ ΣΤΗ ΣΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΥΣΗΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΩ ΥΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΖΩΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΟΛΑ?ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ.ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ.ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΗΣΤΡΕΣ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΘΑΡΙΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΡΠΥΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΖΩΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φίλε στο κινητό σου δεν εχει μικρή γραμματοσειρά ;;; Μας έβγαλες τα μάτια με τα κατεβατά σου.Πάλι από την καφετέρια παίζεις με το κινητό σου;;;;

      Διαγραφή
    2. 12:55 εσύ πρόσεχε ,γιατί αυτό που παίζεις όλη μέρα θα σε βαρέσει στο κεφάλι.

      Διαγραφή
    3. 12:55 καλύτερα να παίζεις με το κινητό σου παρά με τίποτα άλλο......

      Διαγραφή
  12. Είναι κρίμα να βλέπουμε να κακοποιούνται τα ζώα και μάλιστα μερικές φορές με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο...πρέπει ο δήμος να κάνει κάτι και όσοι φιλόζωοι θέλουν να τα ταΐζουν να μπορούν να προσφέρουν σε έναν οργανωμένο τόπο. Δυστυχώς όμως περιμένουμε να συμβεί κάποιο κακό και μετά να επιληφθούν του θέματος....είναι όμως σοβαρό...ας βρεθεί κάποια λύση, πριν υπάρξουν θύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην πλατεία του Ι.Κ.Α στο παρελθόν , κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα πέταξαν φόλες και δολοφόνησαν αθώα σκυλάκια. Μην διανοηθεί κανένας ανεγκέφαλος να κάνει το ίδιο . Να είναι σίγουρος ότι αυτήν την φορά θα βρεθεί θα καλοπεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε να είσαι σίγουρος για αυτό τα καθήκια θα βρεθούν . Αυτή τη φορά έχουν γνώση οι φύλακες.

      Διαγραφή
    2. Ο νόμος είναι πολύ αυστηρώς για όποιον βασανίζει η σκοτώνει ζώο. Στην αστυνομία κατευθείαν γιατί αυτό μόνο καταλαβαίνουν αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα, οι ψυχασθενείς δολοφόνοι.

      Διαγραφή
  14. Εσείς που λέτε πως γίνεται το χάος απο αδέσποτα που επιτίθενται χαλαρώστε λίγο.. Το σκοινί τριχιά το κάνατε! έχω περάσει και περνάω απο αυτές τις περιοχές και δεν βλέπω κάτι το τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζετε !! Το κόβω (δυστυχώς) ένα βράδυ με φεγγάρι να βγούν τα ανθρωπόμορφα τέρατα παγανιά και να πετάξουν φόλες βρωμιζοντας την ψυχή τους με κακία και πίσσα! Αν υπάρχει έστω και το παραμικρό πρόβλημα με τα αδέσποτα θα παρακαλούσα τον Δήμο να φροντίσει επιτέλους για ένα σωστό κυνοκομείο (και το τοτίζω..σωστό) ώστε να μπορούν να συνυπάρχουν 2ποδα και 4ποδα στην κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σίγουρα ...2ποδα 4ποδα και έσύ ο μονόποδος!!!!

      Διαγραφή
    2. Τωρα που στην αχλαδα δεν δουλεύει το ορυχείο η Νεολαία ας μαζεύει σκυλιά ψυχούλες είναι.(Ζητω η Ελευθερία;

      Διαγραφή
    3. 12:54 και εσύ το εξωγήινο UFO.

      Διαγραφή
    4. ¨9¨:16 πολύ σωστή και ανθρώπινη τοποθέτηση. Κάποιοι άνθρωποι με τις φοβίες τους και τις υπερβολές τους ,δημιουργούν ηθελημένα ή άθελα το κατάλληλο κλίμα για να δράσουν οι δολοφόνοι με τις φόλες;;;;;;

      Διαγραφή
  15. Από τη μία οι ηλίθιοι που πετούν φόλες και από την άλλη οι ηλίθιοι που επειδή υπάρχουν δολοφόνοι αδέσποτων για να τους τιμωρήσουμε πρέπει να αφήσουμε τα αδέσποτα να γεμίσουν την πόλη.
    Ηλίθιοι όλης της πόλης ενωθείτε.
    Η βλακεία είναι ανίκητη.
    Στα σοβαρά τώρα.
    Τρελογιατρός χρειάζεται. Να μαζέψει και τους μεν και τους δε που κυκλοφορούν αδέσποτοι και κοπρίζουν την κοινωνία με την ηλιθιότητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8;33 αν υπήρχε βλακόμετρο θα το είχες τερματίσει.

      Διαγραφή
  16. Εσύ είσαι σε προχωρημένη κατάσταση. Με την περίπτωση σου η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. Μεγάλε αν ενωθούν την προεδρία δεν την χάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα ο 8:33 την προεδρία δεν την χάνει με τίποτα. Μεγάλη μορφή , που ήταν κρυμμένος τόσο καιρό.

      Διαγραφή
  17. ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ..ΤΡΑΒΑ ΚΟΡΔΕΛΑ ...ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξημερώματα Δευτέρας 27 Ιουλίου, ώρα 5.10 στην περιοχή των δικαστηρίων. τρία αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε διερχόμενο ποδηλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Είναι αλήθεια πως τα αδέσποτα σκυλιά είναι επικίνδυνα γιατί σχηματίζουν αγέλες και αισθάνονται κυρίαρχα της περιοχής τους. Γι' αυτό επιτίθενται. όσο γι' αυτούς που προσπαθούν να διακωμωδήσουν την κατάσταση, εύχομαι να μην πέσουν οι ίδιοι ή μέλη της οικογενείας τους θύματα τέτοιας επίθεσης. Θα είναι πολύ οδυνηρή εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει ισχύει για σας, 9:39 και 9:46 που προφανώς είναι το ίδιο πρόσωπο. Στην πόλη μας έχει πολύ καλούς ψυχολόγους, Μπορείτε να πάτε για να αντιμετωπίσετε τις φοβίες .

      Διαγραφή
  20. Αν τα αδέσποτα είχαν φωνή θα μπορούσαν να μας πουν περισσότερα για ανθρώπους τέρατα που τα κακομεταχειρίστηκαν. Αυτά το μόνο που κάνουν είναι να αγαπούν τους ανθρώπους που τα αγαπούν. Aν σκοτώσουμε ότι φοβόμαστε θα πάμε στο νόμο της ζούγκλας. Η λύση δεν είναι τα παράνομα κυνοκομεία κολαστήρια και φυσικά ούτε οι φόλες που πετούν κάποια παρανοϊκά ανθρωποειδή . Ο νόμος είναι αυστηρώς ποινή φυλάκισης και βαριά πρόστιμα. Η λύση είναι στειρώσεις και επιστροφή στον χώρο που τα βρήκαν και φυσικά ταΐστρες και νερό. Αυτό λέει ο νόμος και εφαρμόζουν οι περισσότεροι δήμοι. Υπάρχουν ευρωπαϊκά προγράμματα που στηρίζουν οικονομικά όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω με τον η την 10.50. Υπάρχουν νόμοι ευρωπαϊκά προγράμματα μα δυστυχώς στην Φλώρινα ...( τα σχόλια ΄περισσεύουν)

      Απευθυνόμενος στην Αναγνώστρια που έστειλε την επιστολή της προς δημοσίευση ..όπως κατάλαβες δεν βρέθηκε η κατάλληλη ανταπόκριση σε αυτά που έγραψες κρίνοντας απ τα σχόλια .Την επόμενη φορά να απευθυνθείς στους υπεύθυνους και μάλιστα γραπτώς .Οπως κατάλαβες οι άνθρωποι στην πόλη σου δεν ασχολούνται σοβαρά με το θέμα που ανάπτυξες αλλα αντιθέτως εκτονώνουν τα απωθημένα τους πάνω στα αδέσποτα (κυριολεκτικώς μεταφορικώς και αλληγορικώς) , κάνουν την πλάκα τους η μεταθέτουν τις ευθύνες ο ένας βρίζοντας τον άλλον.Λυπηρή η όλη εικόνα για τα συμπαθή αδέσποτα ζωάκια στην πόλη σας.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.