Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας στηρίζει Μουμουλίδη

Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν μείζον πολιτικό γεγονός. Οι δυνάμεις της Αριστεράς, με τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν μια ιστορική μάχη για την ανατροπή της σημερινής αδιέξοδης κατάστασης.
Οι οργανώσεις μελών ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Φλώρινας και τα εκλεγμένα όργανα τους, δηλώνουν ολόπλευρη στήριξη, στον Περιφερειακό Συνδυασμό «αλλαΖουμε εποχη», με επικεφαλής τον Θέμη Μουμουλίδη.
Μέλη που είναι υποψήφιοι, συμμετέχουν και δρουν σε άλλους συνδυασμούς, δεν έχουν καμία οργανωτική σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ και είτε έχουν παραιτηθεί, είτε έχουν διαγραφεί. Η οικειοποίηση των αγώνων του ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση της κοινωνίας, δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Ελπίζουμε σε μια υγιή πολιτική αντιπαράθεση, θέσεων και επιχειρημάτων, δείχνοντας εμπιστοσύνη στη δημοκρατική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Για την Π.Ε ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας
Ο συντονιστής
Τσαούσογλου Τάσος

38 σχόλια:

  1. Δηλαδή έχετε διαγράψει τα στελέχη που είναι σε άλλους συνδυασμούς; Πολύ γρήγορα αντιγράφετε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
    Που είναι ο παλιός Σύριζα με τις πλατφόρμες του, με τις αριστερές πρωτοβουλίες του, με τις τάσεις και τις συνιστώσες?

    Όποιος διαφοροποιείται διαγράφεται; τώρα;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχουν γραφτεί. Το παραπάνω είναι ένα δελτίο τύπου προσεγμένο και ζυγισμένο έτσι όπως πρέπει.
      Με μηνυματικό χαρακτήρα για τους καιροσκόπους της πολιτικής, αλλά και ξεκάθαρο απέναντι στο κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, που ξέρει ότι η κυβέρνηση και η βάναυση πολιτική της, δεν θα πέσει χωρίς αγώνες.
      Σαφώς και είναι σεβαστή η οποιαδήποτε πολιτική επιλογή και για αυτό ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
      Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να πατάει ταυτόχρονα σε 10 βάρκες πχ και με ΣΥΡΙΖΑ και με Καρυπίδη και με Βοσκόπουλο και με Αργυριάδη κλπ. Δεν μπορείς να είσαι και με τους μεν και με τους δε. Δηλαδή αφού ακολουθείς άλλο συνδυασμό, από αυτό που προτείνει το κόμμα σου, τότε δεν μπορείς να παίζεις και ολίγον έτσι και ολίγον αλλιώς.
      Κανείς δεν πάει με το ζόρι σε ένα κόμμα, το κάνει επειδή πιστεύει σε μια κινηματική διαδικασία, σε ένα όραμα, σε κάποιους ανθρώπους και αγωνίζεται για τα συγκεκριμένα προτάγματα.
      Όποιος λοιπόν διαπιστώνει ότι κάτι δεν του αρέσει στα πλαίσια της δημοκρατίας ανακοινώνει την απόφαση του και αποχωρεί.
      Δεν μπορεί λοιπόν κάποιοι υποψήφιοι με τον Καρυπίδη ακόμα και σήμερα να σφετερίζονται το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ για ίδιον όφελος. Ελπίζω να το καταλάβουν ότι αυτό αποτελεί ολέθριο επικοινωνιακό λάθος πρώτα για αυτούς και μετά για τον ίδιο τον Καρυπίδη.
      Επίσης δεν κατάλαβα από πότε γίναμε όλοι τόσο προοδευτικοί, ώστε να θεωρούμε ότι ακόμα και αυτοί που πάνε σε αντίπαλους συνδυασμούς, μπορούν να είναι μέλη μας στο δικό μας συνδυασμό.
      Άλλο πράγμα η διαφορετικότητα των απόψεων και η πολιτική διαφωνία, από την οποία συνδιαμορφώνεται μια ορθή πολιτική άποψη που δεν πρέπει άμεσα να οδηγεί σε διαγραφή ( για το ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αντίστοιχη καταστατική πρόβλεψη) και άλλο πράγμα πάω με άλλο κόμμα ή συνδυασμό.
      Τότε από αύριο ας πάνε μερικοί υποψήφιοι πχ του Βόσδου να γίνουν έτσι για την πλάκα τους μέλη στο ΚΚΕ και το αντίθετο.
      Να πούμε κάτι πιο λάιτ, εάν περνάνε κάθε βράδυ από το πολιτικό γραφείο του Στάθη οι υποψήφιοι του Βοσκόπουλου, για να δηλώνουν οπαδοί, άραγε θα τους πάρει κανείς στα σοβαρά;
      Τέλος να πω κάτι πιο προχωρημένο για να κλείσω, αν ό ή η σύζυγος μας γνωρίζαμε ότι μας απατά, θα συνεχίζαμε να συνυπάρχουμε μαζί του ;

      Διαγραφή
  2. Διαγράφετε στελέχη του Σύριζα; Λίγη φειδώ στις διαγραφές διότι μια μέρα θα γυρίσετε και θα δείτε γύρω σας ότι η οργάνωση σας αποτελείται αποκλειστικά από τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα μας κάνεις ρε Τάσο; Εσύ στον Δήμο Φλώρινας ποιον στηρίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονοματάκια δεν έχουν αυτά τα στελέχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΜΠΙΡΟ ΕΝΝΟΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ,ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ..

      Διαγραφή
    2. Γιατί ο Μπίρος ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ; Μάλλον εννοεί τον Πεσκέλογλου και την Παναγιωτίδου. Εντάξει λογικό ειναι να διαγραφούν όσοι κατεβαίνουν σε αντίπαλα ψηφοδέλτια. Δηλαδή θα κατέβαζε ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του θα έβαζαν με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;

      Διαγραφή
    3. Ο Μπιρος ηταν πρωτα ΠΑΣΟΚ μολις το δε να αργοπεθαινει εγινε ΣΥΡΙΖΑ.Τώρα πιστευει οτι η ανατροπη εχει ρευμα παει εκει.Αλλα για να καταφερει να βγει εστω και σαν αντιπολιτευση γιατι για κατι αλλο δεν τον κοβω πρεπει να τρεξει για τα ψηφαλακια.Πολυ.Απο χτες επρεπε να τρεχει.

      Διαγραφή
  5. Άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ τι στηρίζει και άλλο ο Τάσος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγκριση από το Τουρκικό Προξενείο και από το Ισραηλιτικό Συμβούλιο πήρατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι πήραν από εσένα τον χρυσαυγίτη έγκριση για το τι υποψήφιους να βάλουν

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο. Δεν ήταν ανάγκη.

      Διαγραφή
    3. Πάντα. Ζητανε άδεια και κουνάνε την ουρά τους. Διαφορετικά το αφεντικό μαλώνει.

      Διαγραφή
  7. Γι αυτό η ''κορυφαία'' τριάδα της ένωσης αστυνομικών πήγε Καρυπίδη.. Τους διώξατε και εσεις μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί είναι γυρολόγοι αρπακολατζήδες,μόνον η Μούσιου είναι για αυτούς σταθερή αξία(τουλάχιστον για τους δυο εξ΄αυτών),από εκεί να καταλάβεις!!

      Διαγραφή
  8. δηλαδή Τάσο όσοι πήγαν με τον Καρυπίδη είναι πλέον εχθροί του Σύριζα? ΄Ετσι εύκολα ξεχνάτε τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα σας...και είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς με την απόφαση τους να πάνε εκεί που πήγαν...κρίμα γαι το Σύριζα να διαγράφει άξια μέλη και να δέχεται στους κόλπους του κάτι άθλιους πασόκους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελοιότητες!!! Στο γνωστό 5% θα είναι ο Μουμουλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΣΥΡΙΖΑ Mουμουλίδη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ Καρυπίδη θα καταλάβετε τι βλακεία κάνατε μετά τις εκλογές με τα εμπρός πίσω και κοιταξτε να βάλετε μυαλό πριν τις βουλευτικές εκλογές γιατί όσο εύκολα ήρθαν τα μεγάλα ποσοστά τόσο εύκολα φεύγουν (συμβουλή από έναν φίλο και ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο φίλος

      Διαγραφή
    2. Επειδή κανένας δεν είναι φίλε μου πρόβατο, κανένα μα κανένα ψηφοφόρο τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και άλλου κόμματος δεν μπορείς να τον θεωρείς δεδομένο ότι θα ψηφίσει το Χ ή τον Ψ υποψήφιο. Αυτό όμως που οφείλει να γνωρίζει είναι τι και ποιόν ψηφίζει. Επάνω σε αυτή τη λογική όσοι έχουν γνωρίσει το Θέμη Μουμουλίδη, ξέρουν πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα πολύ καταρτισμένο άτομο, νηφάλιο, χωρίς ξύλινο λόγο, με προοδευτική αριστερή συνείδηση και κυρίως καθαρό πρόσωπο που αυτό τα λέει όλα. Εξάλλου και το λογότυπο αυτό δηλώνει
      http://allazoumeepochi.wordpress.com/.

      Διαγραφή
  11. Ο πολιτικός χρόνος του Τασούλη τελειώνει. Μόλις έρθει εκείνη η ώρα, κανένας άλλος, παρά μόνο ο απλός κόσμος θα το επισημοποιήσει, βάζοντας την ''υπογραφή'' στο ''απολυτήριο'' του.
    Άλλο αυτό και άλλο οι ''εφιάλτες'' του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα Πολιτικά γκαρακιοζιλικια του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας δεν έχουν τέλος. Φυσικά δεν είναι τυχαίο το ποιος συντονίζει. Αυτός που μιλούσε για τον Καρυπίδη πριν από ένα μήνα στην Οδό Ονείρων. Αυτός που πίνει καφέ με τον Αργυριάδη αντί να είναι δίπλα στο Γκέκτση. Κρίμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με αυτούς που στήριξαν Καρυπίδη και συνεχίζουν να στηρίζουν Αργυριάδη, σύντροφε συντονιστή......., τι πρέπει να κάνουμε; Να τους διαγράψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσείς παρακαλούσατε μέχρι χθες να γραφτούν νέα μέλη και τώρα τους διαγράφετε με τέτοια ευκολία;; Tόσοι πολλοί γράφτηκαν τελικά που δε χωράνε στο κόμμα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΡΙΖΑ .ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΜΕΙΝΑΝ.ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν γλιστράμε από τα δάκρυα... Μην συγκινήσε τόσο για την χαμένη δημοκρατικότητα του ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
  16. Μπορεί ο κ. Τάσος να μας πει ποιοι παραιτήθηκαν και ποιοι διαγράφηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πρωτοβουλία υγειονομικων υπαλλήλων νοσοκομειου24 Απριλίου 2014 στις 11:05 μ.μ.

    Σύμφωνα με το καταστατικό ιδρύσεως του συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας η θητεία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου έχει πρακτικά λήξει εδώ και 4 μήνες!!!!. Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων με την διαθεσιμότητα των οδηγών ασθενοφόρων -θυρωρών -νυχτοφυλάκων άλλα και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί, άλλα και με το τι μέλλει γενέσθαι στον χώρο του νοσοκομείου μας , ο σύλλογος έστω και πάρα πολύ αργά , κατόπιν εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου με 3 αναπληρωματικά μέλη, εκλογή και ανάδειξη νέων αντιπροσώπων εργαζομένων στην περιφέρεια και στην κεντρική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας όπου ανήκουμε.Δυστυχώς το απερχόμενο Δ.Σ. και οι εκπρόσωποι μας στο σωματείο η στην Ομοσπονδία μας αποδείχθηκαν τόσο ανεπαρκείς όσο και αμέτοχοι - κατώτεροι των κρίσιμων περιστάσεων που αντιμετωπίζει στο σύνολο οι εργαζόμενοι ο κόσμος και όχι μία συγκεκριμένη επαγγελματική ειδικότητα .Θέλαμε πρίν 3 χρόνια ένα δυνατό σωματείο , με φρέσκα πρόσωπα και νέες ιδέες μα το έργο που άφησε το απερχόμενο ΔΣ ήταν από επιφανειακό ( μία ημερίδα νοσηλευτριών και μία εορτή κοπής βασιλόπιττας σε κοσμικό κέντρο της πόλης ),εκρίθη από το σύνολο των υπαλλήλων από ελάχιστο , ανύπαρκτο στους διάφορους επαγγελματικούς η κοινωνικούς αγώνες , έως μηδενικό στην πράξη εκ του αποτελέσματος.Ούτε συγγραφή πρακτικών στις μονοψήφιες ( 4-5 ) συνεδριάσεις των δεν έχουν καταχωρήσει στα πρακτικά του συλλόγου, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε!

    Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση τους, η κατάθεση υποψηφιοτήτων μεμονωμένων υποψήφιων η κοινού ψηφοδελτίου θα γίνει στην εφορευτική επιτροπή που έχει οριστεί με τελική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων την 24η Απριλίου 2014 και ώρα 13.30μμ. Σχετική ανακοίνωση έχει τοιχοκολληθεί στους χώρους του νοσοκομείου από τις 18 Απριλίου 2014 Κατόπιν θα προχωρήσει σε εκλογικές διαδικασίες που έχουν οριστεί την 28η Απριλίου 2014 Καλούνται όλες και όλοι οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως ειδικότητας (πλήν των ιατρών) σε μαζική συμμετοχή είτε σαν υποψήφιοι είτε ως συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή όλων είναι κρίσιμη και σημαντική διαφορετικά πάυει να έχει λόγο ύπαρξης το σωματείο μια και είναι το μοναδικό συλλογικό μας όργανο αλλά και η φωνή μας μέσα και έξω από το νοσοκομείο Τα ονόματα του νεοεκλεχθέντος Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών εκλεγμένων σύντομα θα σας ανακοινωθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eαν ο Συριζα στη Φλωρινα είναι έτσι, φαντάσου τα χάλια των υπολοίπων κομμάτων, μια περιοχή χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε καλά και συ με το ΚΚΕ. Μην τον τραβάς. Εκεί είναι προβατάκια. Στο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον δεν κάνουν μπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μακεδονες στο βορρα και τουρκοι στη θρακη . θα παθετε πλακα ανθελληνες του συριζα. χ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενας ακόμα λόγος για ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, όολοι οι Φλωρινιώτες.


    http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/04/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ολοι οι μακεδονες,ανεξαρτητου καταγωγης ΣΥΡΙΖΑ,ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΡΥΣΤΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μαλακεντόντσκι μπορεί. Οι Μακεδόνες μαύρο.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.