Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Βράβευση μαθητών της Π.Ε. Φλώρινας που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς (video)

Περίπου 100 μαθητές και μαθήτριες σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Π.Ε. Φλώρινας βράβευσε χθες το παράρτημα Φλώρινας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Οι μαθητές και μαθήτριες διακρίθηκαν στους μαθητικούς διαγωνισμούς «Παιχνίδι και Μαθηματικά», «Ο Θαλής», «Ο Ευκλείδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και «Υπατία» και «Κ. Καραθεοδωρή» του Παραρτήματος Ημαθίας.




7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των διαγωνισμών, αλλά κυρίως στα παιδιά που συμμετείχαν και διακρίθηκαν. Ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΤΑ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτοι οι διοργανωτές οι οποίοι δεν ενημέρωσαν όλα τα τα σχολεία και δεν έδωσαν τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν στην εκδήλωσή τους.
    ΄Ηταν για συγκεκριμένα άτομα η εκδήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απαράδεκτο είναι να μην γνωρίζεις και να κρίνεις τις ανιδιοτελείς προσπάθειες κάποιων ανθρώπων. Τα Σχολεία ενημερώθηκαν αρμοδίως.

      Διαγραφή
  4. Όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του νομού είχαν ενημερωθεί για την εκδήλωση και τους μαθητές/μαθήτριες που διακριθήκαν με e-mail από την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Μάλιστα,για τους μαθητές του Δημοτικού, επειδή αφορούσε στο σχ.έτος 2014-15 στείλαμε στα Γυμνάσια του νομού και την κατάσταση της ΣΤ τάξης.
    Τα βραβεία των παιδιών που απουσίαζαν από την εκδήλωση παραδόθηκαν την Δευτέρα το πρωϊ στα γραφεία της Α/θμιας για το Δημοτικό και στα κουτιά αλληλογραφίας των σχολείων της Β/θμιας.
    Αν παρόλα αυτά κάποιος έχει αμφιβολίες για κάτι, ας επικοινωνήσει ΕΠΩΝΥΜΑ με ένα email στην διεύθυνση emeflorinas@gmail.com του παραρτήματος Φλὠρινας της ΕΜΕ, για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
    Ανώνυμοι σχολιασμοί και επικρίσεις γίνονται μόνο για να προκαλέσουν κάποιοι αβάσιμες εντυπώσεις!

    Λαζαρίδου Μαρία-Γεν. Γραμματέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.