Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Σύσκεψη για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας - Πισοδερίου

Σύσκεψη με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας - Πισοδερίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γέρου, η ομάδα μελέτης της ΑΝΚΟ για τη σύνταξη του Σχεδίου Εργασίας και του Στρατηγικού Σχεδίου του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου, ο Διευθυντής της Δασικής Υπηρεσίας Φλώρινας, το Δ.Σ. και ο νομικός σύμβουλος του Συνεταιρισμού Δασοκτημόνων Πισοδερίου, καθώς και ο νομικός σύμβουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης κατατέθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα σχετικά με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα γενικότερου σχεδιασμού και ανάπτυξης που αφορούν την Π.Ε. Φλώρινας, όπως η παράκαμψη του ορυχείου Βεύης και το πώς αυτή πρέπει να εισηγηθεί στο Υπουργείο Υποδομών για να υπάρξει έγκριση, ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση του αρδευτικού δικτύου του φράγματος Τριανταφυλλιάς, ζητήματα σχετικά με τους βιολογικούς καθαρισμούς της Π.Ε. Φλώρινας και η υδροδότηση του Δήμου Αμυνταίου.

8 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ....ΜΑΡΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ? ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ" ΦΛΩΡΙΝΑ ΒΙΓΛΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΡΩΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙς???? ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ? ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί αποτέλεσμα είχε η συνάντηση; Αποφάσεις λήφθηκαν; Ή ήταν απλά μια συνάντηση για καφέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν μια πρώτη συνάντηση για εναν σχεδιασμό 20ετίας. Τα μισά να γίνουν θα αλλάξει όψη ολος ο Νομός. Ευτυχώς το σχέδιο εκπονεί η ΑΝΚΟ και οχι η ΑΝΦΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζεις. Ρώτα κι εμάς στην Κοζάνη για την ΑΝΚΟ. Σκέτο ανέκδοτο

      Διαγραφή
  4. Απο φρου-φρου και αρωματα,καλα παμε.Μονο ιδεες και σχεδια επι χαρτου υπαρχουν.
    Βουληση δεν υπαρχει.
    Ετσι αγαπαμε τον τοπο μας,αρχοντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να αποφασίσετε, πάλι ότι θέλει αυτός θα σας κάνει. Κ ξέρετε όλοι ποιον εννοώ! Χρόνια δεν μπορεί να στεριώσει τίποτα άλλο εκεί πάνω! Κ κανένας δεν κάνει τίποτα για αυτό. Στα καλά χρόνια κερδισμένος ήταν μόνο ένας! Καθίστε τώρα με την κρίση να συζητάτε για σχεδιασμό κ ανεκπλήρωτα πλάνα δεκαετίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aν δεν κατασκευαστεί γόνδολα από Αλωνα για βίγλα και οι πιστες φταδουνε έως Ανταρτικο ,το χιονοδρομικό είναι τελειωμένο.Απλως κάνετε συναντήσεις για το βιογραφικό της περιφέρειας,όπως και η ημερίδα τουρισμού που διοργανώσατε πριν κάτι μήνες με τα @@@ της Εταιρείας τουρισμού Δ.Μακεδονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο γραφικό και αστείο είναι να γίνεται σύλλογος Βίγλας Πισοδερίου τη στιγμή που εκεί ποτέ δεν έμεινε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΤΗΣ.
    Ντρέπονται φάινεται να λέγονται σύλλογος Πισοδερίου απλώς ή θεωρούν το χωριό τους πολύ λίγο και οπισθοδρομικό ώστε να το τιμήσουν δίνοντας το όνομα του χωριού στο σύλλογο.
    Και δε φτάνει αυτό που ταυτίζονται με το χιονοδρομικο της Βίγλας που θα το σώσουν κι έχουν παρατήσει το Πισοδέρι, καμμιά αναφορά και καμία μέριμνα,άμα τους δείς δεν μιλάνε ούτε βλάχικα ούτε στους χορούς τους βλάχικα βάζουν,το παίζουν ηπειρωτες χιονοδρόμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.