Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Στα προημιτελικά έφτασαν οι Νεάνιδες στη Σπάθη

Ιδιαίτερα ευχάριστα ήταν τα νέα από την 4η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Νόβισαντ της Σερβίας. Στα ομαδικά της Σπάθης Νεανίδων η Εθνική ομάδα έφτασε στα προημιτελικά.

Οι Χούρι, Γκιώνη, Ψωφάκη και Δήμκου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στη φάση των «16» τα κορίτσια κέρδισαν την Γεωργία με εκπληκτική ανατροπή. Στο τελευταίο πεντάρι η Χούρι με σιδερένια θέληση και καθαρό μυαλό, αν και αγωνίστηκε με την πλάτη στον τοίχο, μιας και η Ελλάδα έχανε 40-37, κατάφερε με ένα σερί 8-1 να δώσει τη νίκη με 45-41 και ταυτόχρονα μία μεγάλη πρόκριση. Στα προημιτελικά τα κορίτσια του Θανάση Δελενίκα βρέθηκαν αντιμέτωπα με την Ουκρανία, η οποία ήταν το μεγάλο φαβορί. Παρόλα αυτά η Εθνική Νεανίδων κυνήγησε με αξιώσεις τη νίκη, αλλά λύγισε με 45-40 κι έμεινε στην 8η θέση.

Στο Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων (Σούλιος, Ανδριόπουλος, Μαυρίδης, Φατούρος) η Εθνική πήρε την 16η θέση, ενώ στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων (Τσώκας, Φ. Γκόγκος, Αλ. Γκόγκος, Κρητικός) η Εθνική ομάδα κατέλαβε την 19η θέση.

Πηγή: sportsland.gr

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουθενά δεν αναφέρονται οι επιδόσεις της Ε.Δήμκου στο ατομικό. Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως βλέπετε, είναι αναδημοσίευση της είδησης από άλλο site και όχι δελτίο τύπου κάποιου συλλόγου. Μην τα εμπλέκετε σκοπίμως. Είναι άκομψο. Και πολύ περισσότερο να ρωτάτε και να στέλνετε απαντήσεις ο ίδιος / η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.