Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Συναντήσεις Βοσκόπουλου - Σέλτσα σε υπουργεία για ευρωπαϊκά προγράμματα, κολυμβητήριο και κτίριο ΕΛΓΟ «Δήμητρα»

Με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης των Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χαράλαμπο Κασίμη συναντήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος μαζί με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Σέλτσα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Υπουργείου συζήτησαν για τα ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία υλοποιήθηκαν από το Υπουργείο τα προηγούμενα έτη, καθώς και για αυτά τα οποία θα τρέξουν αυτή την περίοδο.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Νίκο Στουπή, όπου συζητήθηκε το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κολυμβητηρίου του Δήμου Φλώρινας, καθώς ένα μέρος του οικοπέδου στο οποίο είναι κατασκευασμένο ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το υπόλοιπο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Βουλευτής ανέφεραν στον κ. Γενικό τη σχετική αλληλογραφία που υπάρχει από το 2013 μεταξύ του Δήμου Φλώρινας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και ζήτησαν την παραχώρηση του οικοπέδου στον Δήμο, προκειμένου το κολυμβητήριο να επέλθει στην κυριότητά του, ώστε να μπορέσει να προβεί και στη λειτουργία αυτού.

Ο κ. Κασίμης, ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο την τροποποίηση του αιτήματος του Δήμου Φλώρινας, προκειμένου να μπορέσουν να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες και να μπορέσει να παραχωρηθεί ο χώρος του οικοπέδου στον Δήμο Φλώρινας.

Τις επόμενες δε ημέρες, θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση των τριών πολιτικών αντρών και των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, ώστε ο Δήμος Φλώρινας να καταθέσει το τροποποιημένο του αίτημα.

Τέλος, ο κ. Δήμαρχος παρακάλεσε τον κ. Γενικό για την άμεση παραχώρηση του κτιρίου ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στο Δήμο Φλώρινας, ώστε να προχωρήσει με τη σειρά του στην επισκευή του για τη στέγαση του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας.

8 σχόλια:

  1. Ωραία φωτογραφία. Για γέλια και για κλάματα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λιγμενα παιρνεις η πινεις κατι υποπτο...υπερμετρα για γελια κ'για κλαματα εσυ εισαι.πηγαινε βρε παιδακι μου σε κανα ειδηκο και ασε μας ησηχους.

      Διαγραφή
  2. Μπέρδεψαν και τα ονόματα. Μια τον Κασίμη μιά τον Στουπή για το Κολυμβητήριο έκαναν τον αναγνώστη στουπί. Βέβαια και τα δύο θέματα σημαντικότατα. Είθε να ευωδοθούν.
    Satyro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λιγμενα παιρνεις η πηνεις κατι υποπτο..."ποιος μπαιρδεψε τα ονοματα".Πανε βρε παιδακι μου σε κανα ειδικο η μαλλον θα σου συνηστουσα να πας σε κανα κεντρο απεξαρτησης για να μειωσεις τις σχολιαζουσες ανοηδιες σου.

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι ο 912. τελεικά θέλω να σας αναφέρω ένα καλό νέο!ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!!!!!Όσο για τον 446 καλά μου έκανε.ΣΥΓΝΏΜΗ!

      Διαγραφή
  3. Αντε Δήμαρχε να ανοίξεις και το κολυμβητήριο όπως υποσχέθηκες.Ο ζωολογικός κήπος ειναι έτοιμος για το καλοκαίρι.
    Τελικά αν κάνεις πράξη τα λεγόμενα σου μήπως ενοχλείς κάποιους;Μήπως Κάποιοι θέλουν να μην γίνονται έργα για μικροπολιτική;;
    Εσύ αγνόησε τους και συνέχισε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λειτουργία του κολυμβητηρίου μαζί με την τηλεθέρμανση θα ειναι υποσχέσεις του Βοσκοπούλου στις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Φλώρινα έλυσε το πρόβλημα των κολυμβητικών εγκαταστάσεων .Πάμε και για άλλα πιο HOT SP...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.