Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πέτη Πέρκα: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο (video)

Τοποθέτηση της υποψήφιας βουλευτού Φλώρινας Πέτης Πέρκα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή Τώρα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στη δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου.

32 σχόλια:

  1. Βαρεθηκαμε πια με τους κομητες που ερχονται στη Φλωρινα για να μας σωσουν. Που βρεθηκε ξαφνικα αυτη η Πέρκα; Φλωρινιωτες μην τσιμπατε. Ψηφιστε ανθρωπους που μενουν και πονανε τον τοπο τους . Φτανει πια με τους εξ Αθηνων σωτηρες που τους στελνουν τα κομματα για να εχουν μακρυ χερι και αυτι στην επαρχια. Συντροφια του Συριζα και οσοι θα ψηφισετε ΣΥΡΙΖΑ , στειλτε την κυρια με την μπασα φωνη απο εκει που ηρθε. Ψηφιστε Σελτσα, ψηφιστε Σαπαλιδη, ψηφιστε Σπυρτου οχι αυτην που ηρθε εδω για να χαλασει τη σουπα και να κλεψει την εδρα απο εναν υποψηφιο που ζει και μοχθει στους -20 το χειμωνα. Ειδαμε και τον Κορτσαρη πως συμπεριφερθηκε. Με τον που τον στειλανε οι Φλωρινιωτες ουτε για καφε δεν ανεβηκε. Φτανει πια με τους δοτους. Κριμα στο ΣΥΡΙΖΑ. Νεοδημοκρατικες και Πασοκογενεις μεθοδους αρχισε να υιοθετει και δεν ξεκινα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπράβο σου 3.17...πολύ σωστές και τεκμηριωμένες οι απόψεις σου....φτάνουν οι σώτηρες της Φλώρινας που έχουν να πατήσουν εδώ από τη μέρα που γεννήθηκαν

      Διαγραφή
    2. Ρε Ανώνυμε 20 Ιανουαρίου 2015 - 3:17 μ.μ,.Ποιος ή ποια είσαι εσύ που θα μας πεις τι θα ψηφίσουμε; Είσαι από την Φλώρινα; Ποιος ποια νομίζεις ότι είσαι και ήσουν σίγουρος-η ότι η Πέρκα ήρθε να σου κλέψει την έδρα;Πώς είσαι τόσο σίγουρος-η ότι θα σε ψηφίζαμε;Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Όλοι αυτοί που θα ψηφίσουν αυτή τη φορά Σύριζα θα ψηφίσουν γιατί είδαν και το όνομα της Πέρκα! ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!Νομίζεις ότι θα ψηφίζαμε Σύριζα αν δεν ήταν η Πέρκα στο ψηφοδέλτιο; Η Πέρκα και μόνο αυτή μπορεί να ανεβάσει το ποσοστό του Σύριζα στη Φλώρινα! Ποιος άλλος θα μπορούσε; Δεν θα μας πεις εσύ τι είναι καλύτερο για το τόπο μας. Εσύ να έχεις άποψη για τον τόπο που γεννήθηκες και μεγάλωσες, γιατί δεν μου φαίνεσαι να είσαι από εδώ! Πολύ εύκολα μας λες τι να ψηφίσουμε χωρίς να γνωρίζεις ανθρώπους και καταστάσεις. Και για να τελειώνουμε μαζί σου: Ψηφίζουμε την Ελληνίδα Φλωρινιώτισα Πέτη Πέρκα(γιατί πάνω από όλα είμαστε έλληνες) η όποία έχει όλα τα τυπικά προσόντα για να μας εκπροσωπήσει στη βουλή(που αν θυμάσαι είναι στην Αθήνα, που καίγεσαι τόσο πολύ να πας), καθώς επίσης έχει και τα ουσιαστικά εκείνα προσόντα που θα πρέπει να έχει ένας πολιτικός όπως ανωτερότητα, κατάρτηση, άνεση, παρουσία και εμφάνιση(αφού θέλεις να τ΄ακούσεις).Και επειδή άνθρωποι σαν εσένα μόνο κακό κάνουν στον Σύριζα θα σου υπενθυμίσω ότι:Μόνο με τις ψήφους των υποστηρικτών άλλων κομμάτων θα πάρει έδρα ο Σύριζα στην Φλώρινα. Οπότε θα έπρεπε να ήσουν πολύ πιο προσεκτικός-ή σε ότι λες.Κανονικά θα έπρεπε να σε διαγράψουν από το Σύριζα.Αυτοί όπως πολύ καλά ξέρεις ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΕΤΗ ΠΕΡΚΑ.και κανέναν άλλο. Γιατί χρειαζόμαστε μια σοβαρή ΕΛΛΗΝΙΔΑ να μας εκπροσωπήσει ΕΠΑΞΙΑ και να σταθεί στην βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ με την προσωπικότητα και την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ!Καρακίτς καταστάσεις δεν τις θέλουμε και τις μαυρίζουμε!
      (ΥΠΠ)

      Διαγραφή
    3. Καλά εσύ μόνο στο χωριό σου κάθεσαι; Τόσα χρόνια στη ΦΛΛώρινα δεν έρχεσαι;Ούτε στο παζάρι;ΦΛΛωρινιώτες φίλους μάλλον δεν έχεις, πού να ξέρεις ποιος έρχεται ποιος δεν έρχεται, ξεκόλλα και γίγο από το χωριό!

      Διαγραφή
    4. Προτιμώ την μπάσα φωνή από την τσιριχτή, Προτιμώ τις ωραίες γυναίκες με σοβαρότητα και αυτοπεποίθεση από τις ανασφαλείς.

      Διαγραφή
    5. Το πρόβλημα εδώ είναι πολύ χειρότερο γιατί η συγκεκριμένη κυρία μας κοροϊδεύει και μας παρουσιάσει ότι έχεις άκρες στην Αθήνα ενώ είναι ανύπαρκτη! Άντε στους παπάδες να σε σώσουν γιατί από ότι ακούγετε οι άκρες στου στην Αθήνα (ονόματα δεν λέμε όλοι ξέρουν) έχουν ξεφουσκώσει κομματικά και έχουν χαθεί από την τηλεοπτική πιάτσα! Αχ Βίτσα Βίτσα που πήγες και δεν ακούμε της παλαιοκομουνιστικές σου ασυναρτησίες!!! Αυτά για να μην λέτε ότι δεν ξέρατε από πριν!!!

      Διαγραφή
  2. Ρατσισμός και ξενοφοβία, κλασσικά συμπτώματα μιας υπανάπτυκτης και οπισθοδρομικής κοινωνίας που δεν θέλει να εκσυγχρονισθεί.
    Ο απλός κόσμος δεν σκέφτεται έτσι, αλλά αυτά του τα υποβάλλουν οι ανίκανοι και ατάλαντοι ντόπιοι ανταγωνιστές της εξουσίας. Το παραπάνω σχόλιο είναι απλά ενδεικτικό του κλίματος που καλλιεργούν οι αντίπαλοι της κ. Πέρκα στο ίδιο ψηφοδέλτιο τον τελευταίο καιρό, διαποτισμένο από μίσος και αχαλίνωτο προσωπικό ανταγωνισμό, εν όψει βεβαίως της διαφαινόμενης ήττας τους. Ακόμα και η "μπάσσα φωνή της" τον ενόχλησε δήθεν τον αθεόφοβο. Αφήστε δε τις επιθέσεις που δέχονται (κυρίως από την πλευρά του επιεικώς ανύπαρκτου Σέλτσα) όσοι δείχνουν να τη συμπαθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στερούμενος ουσιαστικών προσόντων ο κ. Σέλτσας, λανσάρει το αρχαίο σύνθημα "δικό μας παιδί", "νάσε ντέτε" το λένε αλλού. Θα πιάσει βεβαίως σε κάποιο ποσοστό, αλλά οι καθυστερημένοι στη Φλώρινα δεν είναι τόσοι πολλοί ώστε να στείλουν αυτόν στη βουλή καταδικάζοντας τον τόπο σε μια κακή βουλευτική θητεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σύνθημα μου φέρνει εμετό!Σιγά το σύνθημα που πιάνει!Ποιος τον ξέρει τον Σέλτσα;Και αν τον ξέρει με τι τον έχει συνδέσει; Δεν θέλουμε τέτοιους τύπους ούτε στον Σύριζα ούτε σε άλλο κόμμα! Άντε τώρα που ξυπνήσαν όλοι και θέλουν να γίνουν βουλευτές!

      Διαγραφή
    2. Οχι και να στείλουμε τον Σέλτσα στη βουλή.
      Ποιος θα τον ψηφίσει αυτόν άραγε; Το "νάσε ντέτε"σε πόσους πιάνει;Και πού; Οι περισσότεροι αηδιάζουν όταν ακούνε τέτοια., και ευτυχώς δηλαδή.

      Διαγραφή
  4. Τη λάσπη πέτα την καλύτερα στα μούτρα σου αντί στα μούτρα της Πέρκα. Καταρχάς ποιος άλλος ''κομήτης'' σου ήρθε εσένα εξ Αθηνών να σε σώσει; Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές ήταν και είναι ''ντόπιοι''. Πρέπει να καταλάβεις και εσύ και ορισμένοι λίγοι άλλοι ότι ο βουλευτής που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο έναν νομό, έναν τόπο δεν μπορεί να είναι μόνο ο ''Κωστάκης'', η ''Αννούλα'' της και καλά ''διπλανής'' πόρτας. ΑΠΑΙΤΟΥΝ οι καιροί ανθρώπους ΣΟΒΑΡΟΥΣ πάνω απ'όλα, με γνώσεις, εμπειρίες και κάποιες γνωριμίες ακόμα αν θέλεις ώστε να εκπροσωπήσουν Ε Σ Ε Ν Α αύριο με σοβαρότητα στην Αθήνα. Πόσες φορές είδες τον Κωνσταντινίδη ή τον Γερμανίδη να μιλούν στο βήμα της βουλής για τα προβλήματα αυτού του τόπου; ΠΟΣΕΣ;

    Φτάνει λοιπόν η χιλιογλυμμένη καραμέλα να ''μένει'' ο υποψήφιος στον τόπο του γιατί είδες που μας έβγαλε. Άλλωστε, λυπάμαι που θα σου χαλάσω ούτως η άλλως την επιχειρηματολογία, μιας και η Πέρκα γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ, απλά σπούδασε και εργάστηκε στη Θεσσαλονίκη όπως χιλιάδες άλλοι Φλωρινιώτες που πονάνε τον τόπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορτσάρης-Λιάνης ! Τους ξανά είδατε μετά την ήττα τους; ;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν τους είαδαμε, γιατί όσοι τους γλύφατε και δεν σας έκαναν τα γούστα, τρέξατε αλλού να
      ππροσφέρετε τις "υπηρεσίες" σας και έτσι σπάμε αλλού πλάκα.

      Διαγραφή
  5. Κανένας ρατσισμός και ξενοφοβία...Ο άνθρωπος του κάθε τόπου είναι φυσικό να γνωρίζει τα προβλήματα του και μπορεί να τα επιλύσει ευκολότερα και με τον καλύτερο γιατί ¨πονάει" τον τόπο του!!Τους "φυτευμένους" από υψηλά στελέχη που συστήνονται ως Υπουργοί και δεν μπορούν να απαντήσουν σε στοιχειώδεις ερωτήσεις πάνω σε θέσεις του κόμματος (βλ. Συνέντευξη της κα Πέρκας στο ΣΚΑΙ) για το καλό και μόνο του τόπου μας θα προσπαθήσουμε να τους απομακρύνουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Πέρκα όχι της Πέρκας κ μπράτσκο or κ. μπράτσκα.Εμείς αυτήν την θέλουμε, άξια ελληνίδα να μας εκπροσωπήσει στην βουλή των ελλήνων. Εσένα αν δεν σου αρέσει να ψηφίσεις άλλον -άλλη ή τον εαυτό σου.Αν και με τέτοια ελληνικά, τρομάρα σου αν είσαι υποψήφιος ή υποψήφια!

      Διαγραφή
  6. Κανένας ρατσισμός και ξενοφοβία...Ο άνθρωπος του κάθε τόπου είναι φυσικό να γνωρίζει τα προβλήματα του και μπορεί να τα επιλύσει ευκολότερα και με τον καλύτερο γιατί ¨πονάει" τον τόπο του!!Τους "φυτευμένους" από υψηλά στελέχη που συστήνονται ως Υπουργοί και δεν μπορούν να απαντήσουν σε στοιχειώδεις ερωτήσεις πάνω σε θέσεις του κόμματος (βλ. Συνέντευξη της κα Πέρκας στο ΣΚΑΙ) για το καλό και μόνο του τόπου μας θα προσπαθήσουμε να τους απομακρύνουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κα Πέρπα. Αποτελεί μία υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ που Ξ Ε Χ Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι. Συγχαρητήρια κα Πέρπα. Αγνοήστε τα "συντροφικά μαχαιρώματα" και συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε μια εποχή που η πληροφορία και η τεχνολογία τρέχουν και εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, εμείς καθόμαστε και συζητάμε αν κάποιος υποψήφιος είναι από εδώ και αν γνωρίζει ή όχι τη Φλώρινα κλπ, λες και το ζητούμενο είναι αυτό.
    Aν ένας πολιτικός, υπουργός ή ακόμα και Πρωθυπουργός χρειάζεται να είναι από ένα συγκεκριμένο τόπο για να δώσει λύσεις στα προβλήματά του, τότε ωφελημένοι θα είναι μόνο αυτοί που θα έχουν υπουργό κλπ.
    Το βασικό είναι η πολιτική βούληση και η δυναμική του πολιτικού να μεταφέρει τα προβλήματα στην πηγή των αποφάσεων όπου στην προκειμένη είναι το ελληνικό κοινοβούλιο.
    Εκτός αυτού δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο όταν θέλει κάποιος να ενημερωθεί ακόμα και για τα πιο εξειδικευμένα ζητήματα μιας περιοχής, αρκεί να έχει την σχετική διάθεση- ευστροφία και πρόθεση να ασχοληθεί με τα κοινά.
    Διαφορετικά δεν έχει έννοια να κάνουν τις περιοδείες τους και τις επαφές τους οι πολιτικοί ανά την Ελλάδα τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
    Η Μέρκελ για παράδειγμα δεν κατανοεί τα προβλήματα της Ελλάδας όχι γιατί δεν ζει εδώ, αλλά γιατί ασκεί μια συγκεκριμένη νεοφιλελεύθερη πολική, που στραγγαλίζει τους αδύναμους λαούς του Νότου.
    Εξάλλου και οι έλληνες πολιτικοί όταν διαπραγματεύονται με τους ομολόγους τους, λειτουργούν με την πεποίθηση ότι θα γίνουν κατανοητές οι ελληνικές θέσεις, σε πολιτική και κοινωνική βάση και προφανέστατα ποτέ δεν σκέφτονται ότι θα πρέπει απαραιτήτως να βρουν, πχ έναν κτηνοτρόφο υπουργό γεωργίας στη Γαλλία, για να γίνουν κατανοητές οι θέσεις των αγροτών μας.
    Εκτιμώ ότι είναι σημαντικό να υπάρχει και τοπική σχέση του πολιτικού αλλά δεν είναι μοναδικό κριτήριο, δηλαδή η κα Πέρκα τα συγκονωνιολογικά θέματα που είναι ειδικότητά της τα αντιλαμβάνεται μόνο στη Θεσσαλονίκη, λίγο στην Αθήνα και καθόλου στη Φλώρινα;
    Τότε αγαπητοί μου ένας επιστήμονας θα ήταν άχρηστος οπουδήποτε αλλού εκτός του τόπου του.
    Άρα τα σχόλια είναι προσχηματικά και όχι επί της ουσίας, γιατί όλοι ξέρουμε ότι Πέτη είναι σε θέση και θα μεταφέρει τη φωνή της Φλώρινας στην Αθήνα, γεγονός που την κατοχυρώνει ως πολιτικό και προφανώς αυτό είναι που ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως θα προτιμούσα έναν υποψήφιο που έχει εμπεδώσει το πρόγραμμα του κόμματος του, και μπορεί να επιχειρηματολογήσει για τα βασικά του στοιχεία και δεν πετάει κοτσάνες όταν πιέζεται (500000) διανθισμένες με ακατανόητα φληναφήματα.

    Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά η κυρία Πέρκα πρέπει να δουλέψει πολύ ακόμα στα βασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ δεν θα σταθώ ούτε στις καταγωγές, ούτε στις φωνές, ούτε στον τόπο κατοικίας.
    Απλώς η γυναίκα είναι ανεπαρκής...
    Η συνέντευξη, που κακώς την έβγαλε στον αέρα, το αποδεικνύει περίτρανα.
    Αυτός ο τόπος είχε και πολύ καλύτερους βουλευτές, είτε συμφωνούσαμε μαζί τους πολιτικά είτε όχι.
    Ωστόσο, αν εκλεγεί, μην απορήσετε αν τη δούμε και υπουργό με τις "πλάτες" που έχει.
    Ε ρε κατακαημένε ΣΥΡΙΖΑ. Ο πατερναλισμός και η οικογενειοκρατία από τα γεννοφάσκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλον σε πείραξε το κρύο, ότι νάναι λες, ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή!
      Μακάρι να την δούμε υπουργό!Γιατί φαντάζεσαι κανέναν άλλο να στέκεται καλύτερα για υπουργός;

      Διαγραφή
    2. Προς Ανώνυμο 21 Ιανουαρίου 2015 - 12:32 π.μ
      .Μα γιαυτό επιπλέον πρέπει να την ψηφίσουμε επειδή έχει και δυνατότητες να γίνει και Υπουργός η Πέτη Πέρκα. Εσείς τι δυνατότητες έχετε; Όχι και δεν έχετε! Έχετε τη δυνατότητα να εκροσωπήσετε την Ελλάδα, την Φλώρινα και τα συμφέροντά της; Έχετε τη δυνατότητα να σταθείτε επάξια στην Αθήνα;Έχετε εμπειρία από κοινωνικούς ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥΣ αγώνες;Γιατί πρώτα είμαστε έλληνες και μετά Φλωρινιώτες!
      Σας ξέρουν άλλοι εκτός από τον στενό σας κύκλο; Σας θεωρούν τόσο άξιο που θα δουλέψετε υπέρ τω συμφερόντων της Φλώρινας και της Ελλάδας γενικότερα;
      Εάν όχι, τότε αφήστε μας ήσυχους και αρκετά έχετε καταγραφεί στη συνείδησή μας σαν μικρόψυχο και επικίνδυνο άτομο! Διεκδικήστε την καριέρα των ονείρων σας σαν πρόεδρος της επαγγελμματικής τάξης στην οποία ανήκετε, σαν φίλος του τρένου, του ΚΤΕΛ κτλ. Γίνετε Σταθμάρχης!Γιατί όχι; Τι κρίμα που δεν μπορείτε να γίνετε και πρόεδρος του χωριού σας!Όχι, όχι εξαιτίας του Καλλικράτη, εξαιτίας του ότι και εκεί δεν σας θέλουνε!Μήπως ξέρετε γιατί;

      Διαγραφή
  11. Απλά χάνουν οι Φλωρινιώτες αν δεν βγάλουν την Σπύρτου που είναι η καλύτερη υποψηφιότητα της Φλώρινας την τελευταία δεκαετία. Διάβασε βιογραφικά και δράση και θα δεις.
    Έρμη Φλώρινα !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις τι βιογραφικό έχω! Να δεις και που μένω , τι αγώνες κάνω και που πήρα σπίτι! Δεν εχω όμως το θράσος να θέλω να εκλεγώ στην πόλη που με βολεύει να μείνω. Τι να τα κάνεις τα πτυχία όταν σε τέτοιες στιγμές που ο άνθρωπος βγάζει τον χαρακτήρα του δείχνει και την πραγματική ποιότητά του. τσάμπα τα πτυχία, πτυχιούχους έχουμε πολλούς, δεν τους ψηφίζουμε όμως γιαυτό, τα πτυχία τα πήραν για τον εαυτό τους και να διανθίσουν το βιογραφικό τους. Δε σημαίνει ότι θα ζαλιστούμε από αυτό! Αλλο τα πτυχία και άλλο η αξιοπρεπείς στάση και η αξιοπρέπεια. Επίσης κάνει πολύ άσχημη εντύπωση να βάλεται η συμπατριώτισα μας Πέτη Πέρκα από ξένους ξένες με το τόπαο. Πάτε λοιπόν να πείσετε, τρέξτε γιατί ό αγώνας δεν γίνεται με αθέμιτα μέσα από τα μπλοκς, αλλά αλλού. Μας έχετε πείσει ότι δεν πρέπει να σας ψηφίσουμε, μη κοπιάζετε άλλο και μη χαλάτε περισσότερο την εικόνα σας!.
      (ΥΠΠ)

      Διαγραφή
    2. Το ΥΠΠ τι σημαίνει άραγε;

      Μάλλον Υφιστάμενος της Π.Π.

      Διαγραφή
    3. Τιμή μου θα ήταν, αλλά ούτε καν ξέρει ότι είμαι υπερ της.Ούτε φαντάζεται πόσοι θα την ψηφίσουν. Όλοι όσοι δεν κάνουν θόρυβο δεν φιλοδοξούν να γίνουν προιστάμενοι και δεν είναι κανενός υφιστάμενοι. Κρίση έχουμε, δεν έχουμε ανάγκη κανέναν πολιτικό από κανένα κόμμα. Οι καιροί δείχνουν ότι η Πέτη Πέρκα είναι το πλέον καταλληλο άτομο να ψηφίσουμε σε αυτές τις εκλογές. Ο χαμηλού επιπέδου πόλεμος που γίνεται εναντίον της, με ανάγκασαν να πάρω θέση στα μπλοκ υπέρ της όχι για να πείσω, ο κόσμος είναι ήδη μαζί της, αλλά για να βάλω κάποιους άλλους-άλλες στη θέση τους, που προσβάλλουν την νοημοσύνη μου-μας!
      ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑ Λοιπόν!

      Διαγραφή
  12. Οι δάσκαλοι να πάνε στα σχολεία τους, να μην παίρνουν πολύ αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και oi υπάλληλοι δήμων σαν την κυρία που υποστηρίζεις πίσω στην γυάλα του δημοσίου και της συνδικαλιστικής ομφαλοσκόπησης. Ρε αφού είναι αστέρι που λέτε γιατί δεν εκλέχθηκε Θεσσαλονίκη την προηγούμενη φορά η Αθήνα που είναι και ο αγαπημένος της κυρ Βιτσας. Τον οποίο μάλλον δεν τον βλέπω πουθενά και γενικότερα δεν τον βλέπω καλά με της κοτσάνες που έχει εκσφενδονίσει τελευταία. Αλλά η εν λόγο ξανθιά συνεχίζει να πουλάει φούμαρα ότι έχει άκρες στο κόμμα. Ντροπή!!!

      Διαγραφή
    2. Το αστέρι εκλέγεται στον τόπο καταγωγής του, εσύ να πας στον δικό σου!

      Διαγραφή
    3. Να πάει, αλλά για να εκλεγεί πρέπει να είναι αστέρι, αλλά δεν είναι! Λύσσα έχει εναντίον της Πέρκα, ξέρετε γιατί; Γιατί ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!

      Διαγραφή
  13. Και όσοι δεν εκλεγούν διορίζονται γραμματείς, όπως τις παλιές 'καλές' μέρες. Θερμά συγχαρητήρια για την αξιοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.