Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Κατάρρευση Ε.Σ.Υ. στη Δυτική Μακεδονία

Δυστυχώς, το μοιραίο για τις Νοσοκομειακές μονάδες στην Δυτική Μακεδονία επήλθε. Το επιδιωκόμενο από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών λειτουργικό αδιέξοδο σε κλινικές, τομείς, αλλά και σε ολόκληρες νοσοκομειακές μονάδες είναι πραγματικότητα.
Το «Μποδοσάκειο» ανέστειλε την εφημεριακή του λειτουργία στο σύνολο της, ενώ η Παθολογική κλινική του έβαλε λουκέτο. Το «Μαμάτσειο» αναστέλλει για εφημεριακή του κάλυψη για τα παθολογικά περιστατικά, ενώ λίαν συντόμως θα συμβεί το ίδιο και για τα χειρουργικά. Οι Παιδιατρικές κλινικές λειτουργούν ανά δεκαπενθήμερο ή καθόλου σε όλη την Δυτική Μακεδονία. Έπεται και συνέχεια στο δράμα….
Βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, νυν και πρώην, καθώς και οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, δείχνουν να έχουν μετοικήσει σε άλλους πλανήτες και επιλύουν την ανθρωπιστική κρίση, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν με τις επιλογές τους, με βαρύγδουπες δηλώσεις ευαισθησίας και αγωνιστικότητας από τα έδρανα και το βήμα της Βουλής, ψηφίζοντας όμως νόμους, τροπολογίες και διατάγματα που επιδεινώνουν την ήδη βεβαρυμμένη κατάσταση, ή συγκαλώντας ανούσια συμβούλια επικοινωνιακής σκοπιμότητας.
Κύριε υπουργέ Υγείας, καλείσθε, τόσο ως υπουργός, όσο και ως γιατρός, να αντιμετωπίσετε θεραπευτικά την ασθένεια του ΕΣΥ ή να του χορηγήσετε πιστοποιητικό θανάτου και να προβείτε στον ενταφιασμό του.
Εμείς οι πολίτες, ως μέλη μιας κοινωνίας που εξαθλιώνεται από τις επιλογές σας, διατηρούμε το διατηρούμε το δικαίωμα να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τα σχέδια σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΔΥΜ
Αγγελόπουλος Άγγελος

1 σχόλιο:

  1. βρε δεν πανε να κουρευτουν αν παθουν κατι τα παιδια μας που να τα παμε?ας μας δωσουν τις διευθυνσεις τους οι βουλευτες να τους τα πηγαίνουμε.δεν θα ξαναρθουν οι εκλογες μαυρο δαγκωτο σε ολους και στους νυν και στους προηγουμενους ολοι τους απατεωνες,δολοφωνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.