Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ενημέρωση των καταστηματαρχών της Φλώρινας για την ανακύκλωση γυαλιού

Συνεχίζεται εκ νέου το πρόγραμμα ενημέρωσης των Επαγγελματιών-Καταστηματαρχών Χώρων Εστίασης, Ψυχαγωγίας και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, από τη ΔΙΑΔΥΜΑ και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), κοντά στις θέσεις που τοποθετήθηκαν οι ειδικοί κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού, με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανακύκλωση του γυαλιού.

Ήδη, από τις αρχές Ιουνίου 2015, τέλη Οκτωβρίου και αρχές Δεκεμβρίου 2015 έγιναν αντίστοιχες ενημερώσεις.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 λοιπόν, και ώρες 17:30-22:00, εκπρόσωποι της ΔΙΑΔΥΜΑ μαζί με εργαζομένους του Δήμου Φλώρινας, θα ενημερώσουν τους καταστηματάρχες για την ανακύκλωση του γυαλιού, όπου θα δίδεται στα καταστήματα ενημερωτικό φυλλάδιο και επιστολή, καθώς και άλλα δώρα.

5 σχόλια:

  1. Και για το κάπνισμα στα καταστήματά τους να γίνει μια ενημέρωση ! Πότε επιτέλους θα εφαρμοστή ο νόμος σε αυτό το κράτος ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλουμε να πάμε για έναν καφέ και δεν σέβονται ούτε τα παιδιά μας. Στο τέλος, θα αναγκαστούμε να κάνουμε τις προβλεπόμενες καταγγελίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλετε να πιείτε καφέ και σκέφτεστε τα παιδιά σας να τα πάτε σε έναν παιδότοπο που δεν καπνίζουν. Το παιδάκι σου θα παίξει και εσύ θα πιεις το καφεδάκι σου! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έπεσε σύρμα....Ετοιμαστήτε για αιφνιδιαστικές εφόδους στα κέντρα διασκεδάσεως ///Θα αμολυθούν οι Ράμπο κατά του καπνίσματος σιγαρέτων ναργιλέδων και ΠΙΠΑΣ....Εχετε τελικά πολύ πλάκα στην Φλώρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η εισαγγελέας ενημερώθηκε αλλά δεν έγινε κάτι. «Θα επικοινωνήσω με την αστυνομία να αυξήσει τους ελέγχους» η απάντησή της .
    Δεν είδα ελέγχους και αποτελέσματα.
    Σ. Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.