Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας για την Υγεία

Σε έκτακτη ειδική συνεδρίαση συνέρχεται το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας, την προσεχή Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο Πέρασμα, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

«Ενημέρωση και προοπτικές για τα δεδομένα και τα προβλήματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Περιφερειακά Ιατρεία, Κέντρα Υγείας), όπως και Δομών Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας και Κοινωνικής Πολιτικής (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΗΦΗ, ΚΑΠΗ, ΚΔΑΠ, Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών, Δομές ψυχικής υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης) του Δήμου Φλώρινας και Διαβούλευση – κατάθεση προτάσεων για τον Επανασχεδιασμό του Χάρτη Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες του Δήμου Φλώρινας».

Εισηγητές ο κος Ιωάννης Βοσκόπουλος, Δήμαρχος Φλώρινας και ο κ. Σταύρος Γιαννακίδης, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνεδρίαση μπορούν να κατατεθούν απόψεις και προτάσεις από φορείς, συλλογικές οργανώσεις και πολίτες, πέραν των προσκεκλημένων. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να καταθέσουν και σύντομο σχετικό υπόμνημα με τις προτάσεις τους, προκειμένου να αποκρυσταλλωθούν με σαφήνεια οι θέσεις και οι τελικές προτάσεις της διαβούλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.