Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Επίθεση εις βάρος του κατήγγειλε ο δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος (video)

Για επίθεση εις βάρος του από δύο άτομα, τα οποία κατονόμασε, στις 3 τα ξημερώματα, έκανε λόγο ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος. Όπως ανέφερε, κατέθεσε ήδη μήνυση και θα ακολουθήσουν αγωγές, ώστε το όλο θέμα να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Χαρακτηριστικά είπε πως «το βράδυ της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου, ενώ επέστρεφα στο σπίτι μου από τον πεζόδρομο στην Παύλου Μελά, δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα, τα οποία βγήκαν από ένα αυτοκίνητο μαύρο, χωρίς να γνωρίζω σε ποιον ανήκει, και με γρονθοκόπησαν.
Τα άτομα αυτά ήταν ο οδηγός του Βουλευτή και ένας υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη, ο κ. Γιώργος Κωτσαλίδης.
Φυσικά, μετά από την επίθεση αυτή πήγα στην αστυνομία, κατήγγειλα το γεγονός, υπέβαλλα μήνυση και θα υποβάλλω και τις αγωγές που προβλέπει η νομοθεσία.
Μαζί μου ήταν και ο κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ενώ μάρτυρες είναι και ο κόσμος από τα γύρω μαγαζιά».

Δείτε το video

103 σχόλια:

  1. Για την ταμπακιέρα κ Δήμαρχε τίποτα! Στα καλά καθούμενα δεν χτυπάς ούτε φίδι! Την αλήθεια στο λαό! Τελικά τι περιμένουν << οι δράστες >> και δεν μιλάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

      Διαγραφή
  2. όποιος σπέρνει ανέμους κύριε δήμαρχε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στείλτε το Στάθη σπίτι μόνο κακό δε θα κάνετε στη Φλώρινα

      Διαγραφή
  3. Πωπωπω!!! Αμαν βρε Γιαννη! Τι θ΄απογινομαι χωρις εσενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς το Στάθη όμως θα απογίνωμε ήρεμη δύναμη και σιωπηλή πλειοψηφία

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΟ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΜΑ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΜΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλα τα είχαμε οι τραμπούκοι μας λείπανε. Αν αληθεύουν όλα αυτά ,ποια θέση θα πάρει ο κων/νιδης ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ta sxolia tis omadas tou ta opoia diabazeis einai i thesi tou. etsi leitourgousan kai etsi tha leitourgoun. k opoios paei kontra ksilo!

      Διαγραφή
  6. Φάγατε, ήπιατε, γλεντήσατε (με τα λεφτά του λαού) και τώρα πλακώνεστε. Όλα αυτά στις πλάτες ενός κόσμου που προσκυνά στις λ@ς και στα ρουσφέτια σας. Ως πότε αυτός ο τόπος θα ανέχεται λ@@@, μπράβους της νύχτας και τυχοδιώκτες;;;;; κρίμα Φλωρινίτσα μου δεν αξίζεις τέτοια μοίρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ντρεπεται καθολου? Να παραιτηθει τωρα. Αυτος ξεκινησε να βριζει και μαλιστα προκαλεσε υλικες ζημιες στο αυτοκινητο που ηταν ο αστυνομικος του βουλευτη.Υπαρχουν μαρτυρες!Ντροπη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΦΟΝΑΖΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ... ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

      Διαγραφή
  8. Ευτυχώς γνωρίζουμε τον κ. Κοτσαλίδη όπως και τον κ. Καραστέργιο και μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας, είναι ανυπόστατα όλα όσα λέει Βοσκόπουλος που προσπαθεί πάντα με τον ίδιο τρόπο να παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα τους αναγνώστες σας, οι πληροφορίες πάντως λένε πως ήταν ο ίδιος σε κατάσταση εκτός εαυτού και έβριζε τους δύο παραπάνω κυρίους, καλά κρασιά λοιπόν κύριε βοσκόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ; ΠΙΑΣΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ;

      Διαγραφή
    2. εσυ απο το γραφειο του δημαρχου σταματα να απαντας σε καθε σχολιο γιατι μας εχεις πρηξει

      Διαγραφή
  9. ...3 τα χαράματα...Όποιος τις νύχτες περπατεί .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι εκλογές τελείωσαν, κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο λαός της Φλώρινας επέλεξε δήμαρχο.............υπομονή πέντε χρόνια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;; ΜΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βγήκε όλη η ομάδα να βρίζει και να κατηγορεί; αντί να κατεβάσετε το κεφάλι από ντροπή μιλάτε κιόλας, μύγες και κουνούπια! ωραίος πολιτικός πολιτισμός! ωραίο επίπεδο! ωραία ποιότητα! ανδρικό χτύπημα! πίσω από την πλάτη!!!!! σα δεν ντρέπεστε.... με τραμπουκισμούς θα ξεπεράσετε τον πόνο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΥΔΙΟΥ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΜΠΟΥΚΟΙ!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

      Διαγραφή
  13. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ!!).......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1624 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η επίθεση ήταν προσωπική σε Κωτσαλίδη και Καραστέργιο, ο Βοσκόπουλος πάει να το αναγάγει σε πολιτικό σκάνδαλο. Άλλα συμφέροντα παίζπνται εδώ. Κρίμα που οι 2 προαναφερόμενοι κύριοι δεν σας έκαναν τόπι... Και περνάνε και αυτόφορο τσάμπα και άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ante re blog anebase kai ola ta sxolia mipvs kathistereis epitides;ενημερωση εδω και τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δε μπορούν να ανέβουν όλα τα σχόλια, είτε λόγω των χαρακτηρισμών που περιέχουν, είτε λόγω όσων αναφέρουν και τα οποία μπορεί να οδηγήσουν εμάς στα δικαστήρια. Το όλο θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη η οποία και θα αποφανθεί και εκεί θα ακουστούν όλα τα γεγονότα και οι απόψεις. Τα ανώνυμα σχόλια που περιγράφουν γεγονότα, τα οποία μπορεί στο δικαστήριο να μην στέκουν, θα έβγαιναν ευχαρίστως εδώ εάν ήταν επώνυμα. Το όλο ζήτημα είναι λεπτό και ας μην κάνουμε εμείς τους εισαγγελείς, αλλά ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να λάβει την όποια απόφαση.

      Διαγραφή
  17. αντε στείλτε σπίτι το σταθικό συναπάντημα να ανασάνει ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολλα ψεματα δημαρχε στο τελος θα πιαστεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήμουν παρών στο συμβάν, και θα έρθω και στο δικαστήριο σαν μάρτυρας, ο κύριος Βοσκόπουλος δεν έβλεπε μπροστά του, ούτε ποιους έβριζε, ούτε τι έλεγε, ούτε καν το χρώμα του αυτοκινήτου δεν θυμάται. Τα παιδιά από το συμβάν δεν τα γνωρίζω προσωπικά, ούτε έχω κομματικές διαφωνείες με κανέναν. Αλλά οι συκωφαντίες πρέπει να κοπούν και να αποκατασταθεί η αλήθεια. Ντροπή σε όλους όσους δεν αναγνωρίζουν ότι η ηγετική εξουσία προέρχεται από την εσωτερική δύναμη του καθενός και όχι το αντίθετο. ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ !

      Διαγραφή
    2. ΕΛΠΙΖΩ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!!

      Διαγραφή
  20. oso gia to amaxi poy bandalise ki ekei yparxoyn martires.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμφύλιος στο ακροδεξιό στοιχείο της Φλώρινας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!

      Διαγραφή
  23. Γατί ανεβάζετε το βίντεο με όσα λέει ο Βοσκόπουλος και δεν κάνετε πλήρες ρεπορταζ να ακουστεί και η άλλη άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τυχαία περνούσα απο το σημείο που έγινε το περιστατικό, ο Δήμαρχος δεν ήξερε τι έλεγε και τι έκανε ,αυτός που ήταν παρέα του να πει την πάσα αλήθεια αλλιώς θα κατηγορηθεί για ψευδομαρτυρία.Θα καταθέσω στο δικαστηρίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Eimaste foitites apo th cypro kai perpatoysame sto pezodromo th fasaria th ksekinise aytos me to moystaki meta mas ipan oti einai o dimarxos tis polis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ετσι είναι πάντα Γιάννη. Όποιος την νυχτα περπατει λάσπες και σκ@@@ πατεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βγήκαμε στα μπαλκόνια απο τις φωνές και αντικρύσαμε έναν δήμαρχο να ορίεται και να μη γνωρίζει τι κάνει, έσπασε τους καθρέπτες του ανθρώπου έβριζε τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και αυτοί προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.Κρίμα στα blogs που τον παρουσιάζουν σαν θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τον παρουσιάζουμε ως θύμα. Παρουσιάζουμε τα όσα ο ίδιος ισχυρίζεται για το περιστατικό.

      Διαγραφή
    2. Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ!! ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..............Σ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΛΩΡΙΝΑ!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!

      Διαγραφή
  28. Πολλοί συμπολίτες μας είναι μάρτυρες της ιδιαίτερα προκλητικής συμπεριφοράς του κ. Δημάρχου προς κάθε πολιτικό αντίπαλο προσωπικά, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σκέψεις ενός αφελούς ψηφοφόρου: 1) Είναι γνωστό ότι ο κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, εδώ και αρκετά χρόνια επιθυμεί να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ως υποψήφιος βουλευτής. 2) Από συνεργάτες του κ. Δημάρχου έχει διαρρεύσει ότι ο κ. Βοσκόπουλος, αμέσως μετά την επανεκλογή του έθεσε ως στόχο τη συμμετοχή του αδελφού του (παιδιάτρου) στο ίδιο ψηφοδέλτιο, σε μια προσπάθεια να καταστήσει το Δήμο Φλώρινας σε φέουδο της οικογένειας Βοσκόπουλου. Εικασίες για μελλοντικό ενεργό ρόλο του ξαδέλφου του κ. Παύλου Βοσκόπουλου στα δρώμενα της πόλης μας, ελέγχονται ως προς την ακρίβειά τους. 3) Ο κ. Αντωνιάδης και ο κ. Κωτσαλίδης, εκτός από ομοϊδεάτες και συγχωριανοί είναι και συγγενείς. Επομένως ο κ. Αντωνιάδης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση ως αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας του επεισοδίου. Αν υποστηρίξει τον κ. Δήμαρχο, θα υποστεί εκτεταμένη εκλογική φθορά από το περιβάλλον των συγχωριανών του και όχι μόνον ... Αν πει την αλήθεια θα πρέπει να συγκρουσθεί με τον κ. Δήμαρχο, από τον οποίο - ούτως ή άλλως - θα υποστεί φθορά αφού ο τελευταίος θα στηρίξει τον αδελφό του. 4) Ρητορικό ερώτημα: Μήπως ο κ. Δήμαρχος έχει "στοχοποιήσει" κάθε πρόσφατο, ή εν δυνάμει μελλοντικό εσωκομματικό αντίπαλο του αδελφού του; Για κάθε ενδεχόμενο οι κ.κ. Βόσδου, Παπασωτηρίου κ.λ.π. ας έχουν το νου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλεπεις και ανθρωπακια πρασινα να πετανε στον ουρανο πανω σε δισκους;

      Διαγραφή
    2. Ε??? Αρε βλάχο , τους έβαλες να φαγωθουν?
      Λοιπόν να σοβαρευτούμε λιγο. Ολη την ιστορία φαίνεται να την έχει στησει, έστω και παρασκηνιακά, ο Κωνσταντινίδης. Σκέφτομαι:
      Τον Παπασωτηρίου τον ακύρωσε κάνοντας τον συνέταιρο στις δημοτικές εκλογές. Τον Αντωνιάδη τον "ροκανίζει" καθημερινά, οχι επειδή τον φοβάται, αλλά καλού κακού ας έχει το νου του. Ηδη ο Αντωνιάδης δέχτηκε ένα πλήγμα, διότι, στη συνειδηση του λαού δεν μπορεις να είσαι και με τον χωροφύλακα και με τον Αστυφύλακα. Εδώ, ενω ηταν στην παρέα του Δημάρχου έσπευσε να καταθέσει την άποψη του υπέρ του....αστυφύλακα. Οπότε ο Κωνσταντινίδης παραμένει όρθιος και δοκιμαζειτην τύχη του ερχόμενος σε επαφές με το κέντρο των αποφάσεων στην Αθήνα. Ειναι σίγουρο οτι αποβλέπει και στην εξέλιξη αυτής της υπόθεσης και στα πιθανα οφελη που θα αποκομίσει από την όποια πολιτική βλάβη εχει υποστεί ο Δήμαρχος.
      Τώρα λοιπόν οι επίδοξοι μνηστήρες του βουλευτικού αξιώματος (είναι περισσότεροι απο τρεις), βρήκαν τον μπελά τους ....... "λες ρε...να ηρθε η ώρα να το σκεφτώ σοβαρά???..." είπε ένας εξ αυτών, που μέχρι τώρα λούφαζε παραμονευοντας!
      Σημασία έχει οτι το παιχνίδι άρχισε......και όποιος αντέξει. Και Σωτήρη, Αποστόλη, Βασίλη, ή οποιος κι αν είσαι, νωρις στο σπίτι. Δεν ξέρεις με ποιον μπορει να συναντηθείς τη νύχτα.........

      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΩ!

      Διαγραφή
    3. ολοι μαζί για τη βούρτσα είναι

      Διαγραφή
  30. ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ, ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΑ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι σε καποια συναντηση αλλα στην καφετέρια υποψηφίου του και διασκέδαζε και καλά εκανε.

      Διαγραφή
    2. τι λέτε ρέ;;;;

      εδώ ο μπάρμπισ έγραψε ότι 3 τα μεσάνυχτα ήταν ο Δήμαρχος μας σε...ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! ά θα σας μαλώσω ! δεν έχετε καλή και έγκυρη....ενημέρωση καρφάκια κάτω από τα αμάξια . άκου έκεί ήταν σε καφετερία. Δεν πάτε καλά όλοι σας!

      Διαγραφή
    3. Σε λιγο θα μας πείτε ότι έπαιζε μπλάκ τζάκ σε ίντερνετ καφέ στο πεζόδρομο....Ρε Δεν πάτε καλά όλοι σας

      Διαγραφή
    4. ΕΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ?

      Διαγραφή
  31. Ετσι αντιλαμβανοντε την δημοκρατια οι του Σταθη . Χασανε και βριζουν χτυπανε απειλουν. εινα σχολη δεν ειναι μεμονωμενο κρουσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ίσως για τον κ. Αντωνιάδη να είναι μία από τις λιγοστές ευκαιρίες του να αποδείξει ότι στο βωμό των μικροπολιτικών συμφερόντων του δε πρόκειται να πέσει στην καλά στημένη παγίδα και να πει όλη την αλήθεια για όσα άκουσε τιμώντας τη μνήμη των συγγενών του που συγχωρέθηκαν και κάποιος τους έβρισε προσβάλλοντας βάναυσα τη μνήμη τους.Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα! Τη συγγένεια τη τιμάς με τις πράξεις σου.Κι αν έχουν κουφαθεί να θυμούνται ότι ο θεός ακούει το δίκαιο πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Opios kanei polu kako kai se polous anthopous kapia stigmi to dexete piso!!! Dikeosini legete k einai logiko epakoloutho ton gegonoton.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ποιος χτυπάει παλαμάκια,
    στα όμορφα τα κοριτσάκια,
    που χορεύουν πάνω στα τραπεζάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιάννη Αντωνιάδη μην παρασύρεσαι και μην καίγεσαι. Απογαλακτίσου γιατί ο δήμαρχος κένει τη δική του δουλειά και εσύ θα βρεθείς στον άσσο.
    Μην κάθεσαι ανάμεσα από σταθη και βοσκό. Βγες μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.........
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το Γραφειο του Σταθη ανελαβαι εργολαβικα την στηριξη των δυο ρωμαλαιων ανδρων ανεβαζοντας ολα τα σχολια εβγε. Τιποτα για την ταμπακιερα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ 19/11 ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΤΣΠΙΜΠΗΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ??!!!

      Διαγραφή
  38. ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ Ο ΚΩΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε γιάννη ο κωτσαλίδης μήπως σε φιλούσε γιατί αλλίως θα ήταν το προσωπάκι σου και όχι ντουζένιο και λούτρινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Κωτσαλίδης με τον Αντωνιάδη μήπως είναι συγγενείς;

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμε 11.00 δε βλέπω πράσινα ή άλλου χρώματος ανθρωπάκια πάνω σε δίσκους να πετάνε στον ουρανό. Δυστυχώς δε βλέπουμε τα ίδια πράγματα. Όμως, έχω βαρεθεί να βλέπω πολλά σιχαμερά ανθρωπάκια του δικού σου ηθικού αναστήματος, να μετράνε καθημερινά τα πλακάκια στον πεζόδρομο και να σχολιάζουν όλους τους άλλους σαν μεθυσμένες γεροντοκόρες ή Κατινίτσες της γειτονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμε 10.15 εκτίθεσαι. Οι άλλοι δύο ήταν τρεις και είχαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός απ' αυτούς. Όσο για το που ήταν και τι έκαναν δε θα μας δώσουν και λογαριασμό. Ότι θέλουν κάνουν στο βαθμό που δεν ενοχλούν κανέναν. Όσο για τον κ. Δήμαρχο, ήταν σε σύσκεψη τα ξημερώματα; Ούτε γαλατάς να ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν ο πρώτος πολίτης της πόλης προκαλεί επεισόδια, είναι ένα θέμα πάρα πολύ σοβαρό. Αλλά τι έκανε τέτοια ώρα έξω αυτός ή η άλλη παρέα είναι κάτι που δεν αφορά κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δύο χωριάτες πλακώθηκαν στο ξύλο, στον πεζόδρομο της πόλης. Θυμίζει το σοφό ρητό: Δύο γ@@@@@@ι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η μόνη απαράδεκτη πράξη του Δημάρχου. Η αρχή έγινε με την απροκάλυπτη άσκηση πολιτικής δίωξης σε βάρος υπαλλήλων, οι οποίοι ή δεν τον ψήφισαν ή είχαν την ατυχία να έχουν συγγενείς υποψηφίους με τον Κωνσταντινίδη. ΑΙΣΧΟΣ. Απαράδεκτη νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Απο τα λεγομενα και τας περιγραφας ... εχω να επισημανω δυο πραγματα και να συμπερανω οτι για ολα φταιει η Αστυνομια.
    1) Τι δουλεια εχει αυτοκινητο σε πεζοδρομο ?
    2) Αφου ο κ. Δημαρχος ήταν @@@, πως του επετραπει να υποβαλει μυνησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. φουρτουνακηδες και βροντακηδες..A ρε φλωρινιωτες 2 @@@ εχουν παει την πολη μας 20 χρονια πισω και εσεις μαλωνετε μεταξυ σας.Ποσο αξιοι της μοιρας ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε είστε καλά; Ο βοσκός κατά κανόνα χρησιμοποιεί @@@ και σας φταίει ο Στάθης ή ο Πέτρος ή ο Τράϊκος ή ο Φούφοτος; Ο βοσκός είναι @@@ και θα το καταλάβετε όταν εσείς θα βρεθείτε στη θέση των θυμάτων του, γιατί σίγουρα θα σας πουλήσει στην ψύχρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Quiz: Το νύχι του Δημάρχου έσπασε από τα παλαμάκια που κτυπούσε, από το "γρονθοκόπημα" του λέει ότι έφαγε ή από τα κτυπήματα που ο ίδιος κατέφερε στον καθρέπτη του οχήματος τον οποίο και έσπασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝΕ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο Δήμαρχος έγινε ρεζίλι. Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Βλέποντας τόσο πολλούς μάρτυρες οι οποίοι τον διέψευσαν, αναγκάστηκε να ανακαλέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Και να σκεφτεί κανείς ότι η πενταετής θητεία του Δημάρχου μόλις άρχισε. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά από γραφικά έως απαράδεκτα. Ο βοσκός πήρε φόρα και δεν ξέρει που πρέπει να σταματήσει. Μάλλον πουθενά. Αφού έχει δηλώσει ότι όποιος δεν ήταν μαζί του είναι εχθρός του και θα αντιμετωπισθεί ανάλογα. Θαυμάστε νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. χωριατης εισαι και φαινεσαι 1.44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τωρα αρχιζει το παρτυ..............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το καλάμι είναι το πιο ατίθασο άλογο. Πολλοί καλαμοκαβαλάρηδες την έχουν πατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ανακαλεσε και ζητησε και συγνωμη..αυτο απο μονο του τα λεει ολα..δεν μπορεις να σπιλωνεις συνειδησεις κατονομαζοντας δημοσια ανθρωπους και μετα με μια συγνωμη(αναγκαστικη αφου οι μαρτυρες ολοι ηταν εναντιον του)να συνεχιζεις σα να μη συνεβει ποτε τιποτα..οχι μονο δε θα πρεπει να γινει δεκτη η συγνωμη αλλα και μηνυση για συκοφαντια θα πρεπει να κανουν αυτοι που υπεστησαν την για αλλη μια φορα εκδικητικη σταση του "πρωτου"κατα τα αλλα πολιτη του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΚΗ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.
      ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ .ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ... ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.
      ΘΕΛΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  56. Μεγάλη ΗΤΤΑ της συκοφαντίας, της εκδικητικότητας και της επικίνδυνης σπίλωσης εναντίον αθώων συμπολιτών μας.Δεν είναι ωραία δείγματα πολιτικής συμπεριφοράς και σίγουρα στη συνέχεια που ακολουθεί περιμένουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΤΤΑ αυτών των ύπουλων πρακτικών.Εμείς οι απλοί πολίτες δε πρέπει να αφήσουμε την επικράτηση τέτοιων πρακτικών. Μιλήστε, μη φοβάστε να πείτε αυτά που είδατε.-όσοι είδατε και είστε πολλοί-Το χρωστάμε σε αυτούς τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται αλλά και στα νέα παιδιά που μας βλέπουν.Υπάρχει συνέχεια...Οχι άλλες γελιότητες. ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. καλά έλεγε κάποιος .....ΟΤΙ ΚΑ΄ΠΟΙΟ ΥΠΟΠΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ....το δούλεμα πάει σύννεφο αλλα και το πολύ ψέκασμα μαζί (με τον α@@@) κάνουν κακό μεγάλο κακό στην Φλώρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. παραμυθι μονο ενας μαρτυρας υπηρξε απο την πλευρα καραστεργιου ... ολο παραπληροφορηση ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. τα παπαγαλακια του σταθη παραπληροφορουν τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΩΣΕΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε για ποιά οικογένεια μιλάς....Από ότι βλέπω, εκτός από κομματικές διαστάσεις το θέμα πάει να αναχθεί και σε προσωπική έχθρα....΄΄Η αλλιώς ζήλεια και κακία σαν και αυτές που φωλιάζουν σε κάθε μικρή επαρχιώτικη κοινωνία.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ;

      Διαγραφή
  61. Γιάννη Βοσκόπουλε, Δήμαρχε και πρώτε πολίτης της Φλώρινας. Έπαιξες βρώμικα και έχασες. Αναγκάστηκες να ανακαλέσεις και να ζητήσεις συγνώμη. Παραδέχτηκες ότι είπες ψέματα μπροστά στην κάμερα, απευθυνόμενος στο σύνολο των αναγνωστών των blogs. Αυτή η ενέργειά σου, σημαίνει ταυτόχρονα και παραδοχή ψευδούς καταμήνυσης, η οποία συνεπάγεται και ποινικές ευθύνες από την πλευρά σου. Να παρακαλάς ο αστυνομικός να βγάλει τον καλό εαυτό του και να μη δώσει συνέχεια. Σταμάτα το θέμα εδώ, γιατί κάθε συνέχεια είναι σε βάρος σου. Μη συνεχίζεις να εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμε 7.39 μην εκτίθεσαι και κατηγορείς για παραπληροφόρηση τους άλλους, όταν εσύ είσαι ο εργολάβος της παραπληροφόρησης. Δε βοηθάς κανέναν. Ο Δήμαρχος είδε πολλούς μάρτυρες πρόθυμους να τον διαψεύσουν, γι' αυτό αναγκάστηκε να κάνει γαργάρα τις δηλώσεις του. Δεν ανακάλεσε από καλοσύνη αλλά από ζόρι. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τσιράκια του βοσκού μην επιμένετε. Εκ θέτετε περισσότερο τον εκλεκτό σας αντί να τον προστατεύετε. Λυπηθείτε τον και μην του κάνετε περισσότερο κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμε 4.15 θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα όπως τα περιγράφεις ή κάπως έτσι. Μόνο που ... σε διαψεύδει ο ίδιος ο Δήμαρχος, ανακαλώντας και ζητώντας συγνώμη. Μην επιμένεις στις θέσεις σου γιατί ο ίδιος δεν εκτιμά το γεγονός ότι προσπαθείς να τον καλύψεις και σε εκθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γιάννη Βοσκόπουλε, Δήμαρχε και πρώτε πολίτης της Φλώρινας. Έπαιξες και έχασες. Αναγκάστηκες να ανακαλέσεις και να ζητήσεις συγνώμη. Παραδέχτηκες ότι είπες ψέματα μπροστά στην κάμερα, απευθυνόμενος στο σύνολο των αναγνωστών των blogs. Αυτή η ενέργειά σου, σημαίνει ταυτόχρονα και παραδοχή ψευδούς καταμήνυσης, η οποία συνεπάγεται και ποινικές ευθύνες από την πλευρά σου. Να παρακαλάς ο αστυνομικός να βγάλει τον καλό εαυτό του και να μη δώσει συνέχεια. Σταμάτα το θέμα εδώ, γιατί κάθε συνέχεια είναι σε βάρος σου. Μη συνεχίζεις να εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αν πραγματικά χτύπησαν τον Γιάννη Βοσκόπουλο και αν δεν βρέθηκε κανένας μάρτυρας να το καταγγείλει ή ακόμη χειρότερα ενώ το είδαν καταγγέλουν το αντίθετο, τότε μιλάμε για πραγματικό ΑΙΣΧΟΣ! Αλητεία λέγεται αυτό. Δεν ξέρω τι έγινε πραγματικά τυχαία διαβάσα το άρθρο και πολύ θα ήθελα να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φιλαράκο άσε τα σάπια δε σώνεις έτσι τίποτα, αντίθετα τον εκθέτεις κι' άλλο. Από κουτοπονηριές, αλητείες και ίντριγκες χορτάσαμε! Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δήμαρχε, επιβεβαίωσες τη ρήση “αρχή άνδρα δείκνυσι”. Η ποιότητα του ανδρός φαίνεται όταν αναλάβει αξιώματα και εξουσία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τον δήμαρχο τον εκλέγουμε να διαχειρίζεται κρίσεις και μάλιστα “εν αγάπη” και όχι να προκαλεί με την εκδικητική συμπεριφορά του προς όσους δεν τον ψήφισαν. Άρα , δήμαρχε, “εζυγίσθης , εμετρήθης και ευρέθης ελλιπής” .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμε 6.01 συμφωνώ μαζί σου αλλά ...... αν ο Δήμαρχος προκάλεσε επεισόδιο και η άλλη πλευρά επέδειξε αυτοσυγκράτηση και στη συνέχεια ο Δήμαρχος συκοφάντησε τους δημότες που δεν "τσίμπησαν", αυτό πως λέγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. O kosmos xanete... Kapoia atoma apo esas tous kurious exoun thn doulitsa tous konta stous dimarxous k tas bouleutas, h perisoteri den exoun douleia, den exoun na fane. To jerete para polu kala posa ma posa lefta peftoun sto dhmo. Me pola mhdenila diladi ekatomiria k oxi xiliades, k poio einai to apotelesma mhden.prepei na ntrepeste ligo, bgine ena boh8ima gia kapoious pou exoun mikri forologiki d. Oloi h elada pernei ektos thn florina,jerete giati? Giati den ajizi kaneis apo autous k asxeta pou peftoun ekatomiria sthn florina k den ta lene sto kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΙΚΤΟ. ΤΟ ΦΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΤΣΙΜΠΑΕΙ!
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.