Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η ΕΡΤ Κοζάνης μεταδίδει Δελτίο Ειδήσεων στα αραβικά για τους πρόσφυγες

Η ΕΡΤ Κοζάνης, στον ρόλο της ως Δημόσια Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση και στο πλαίσιο της συμπαράστασης της στους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες, που βρίσκονται στη Δυτική Μακεδονία, θα μεταδίδει από τις συχνότητες της (100,2 και 100,6 FM) και διαδικτυακά στο www.ert.gr/kozani για όσο διάστημα φιλοξενούνται στην περιοχή μας πρόσφυγες, δελτίο ειδήσεων στην αραβική γλώσσα.

Το δελτίο ειδήσεων θα μεταδίδεται μετά την περιφερειακή μεσημβρινή ραδιοεφημερίδα, με στόχο την έγκυρη ενημέρωση των προσφύγων στο μακρύ ταξίδι τους, προς τις χώρες στις οποίες επιθυμούν να φτάσουν.

Η ΕΡΤ Κοζάνης, όπως και σε πολλές άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, θα προσπαθήσει εκ νέου να προσφέρει την βοήθεια που απαιτείται στο κοινωνικό σύνολο, αυτή την φορά και στο πρόσωπο των προσφύγων που φιλοξενούνται στην περιοχή.

Επιμέλεια Δελτίου Ειδήσεων: Κώστας Δαβάνης
Μετάφραση: Καχλάν Συριανός
Εκφώνηση: Σεράμπ Μαχμούτ


Για την ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ
Ο Συντονιστής
Δημήτρης Γαϊτάνης

7 σχόλια:

  1. Βάλτε και ένα Μουφτή να κάνει το κήρυγμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτό την άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ την ΕΡΤ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Χαλεπι τη Βαγδατη και αλλες πολεις υπηρχαν και λειτουργουσαν Ορθοδοξοι Ναοι Πατριαρχης και παπαδες σε αγαστη συνυπαρξη με τους Μουσουλμανους..Εμεις τρεμουμε την αλλη δοξασια..Ειμαστε βλεπεις Ευρωπαιοι..Τρομαρα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου πατάνε στις εκκλησίες κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα για κάνα τεταρτάκι λόγο εκσυγχρονισμού και προπαγάνδας, τότε καταλαβαίνεις πως όταν εμείς το παίζουμε άθεοι, άλλοι θα βρούνε την ευκαιρία να καλύψουν το κενό.
      Τους μιναρέδες θέλω να τους βλέπω μόνο σε παλιές φωτογραφίες της πόλης που δήλωναν κατάλοιπο της Τουρκοκρατίας. Μέχρι εκεί...

      Διαγραφή
    2. Σιγά βρε 2:11 που δεν θα αντέξουμε δυο θεούς, όταν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι άντεχαν 12!

      Διαγραφή
    3. Εγώ απορώ πως μας αντέχει ο ένας Θεός τόσα μιλιούνια μυαλά με διαστροφή 8:29

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ 8:29. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν κάτι @@ να, σε αντίθεση με τους μοσχοαναθρεμένους Νεοέλληνες...
      Συνεπώς ένας θεός και πολύ μας είναι!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.