Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

"Κλείδωσε" η προεδρία του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας - Ποιοι οι επικρατέστεροι για τις θέσεις των αντιδημάρχων

Η Ζέτα Ρίζου είναι τελικά η "εκλεκτή" του Γιάννη Βοσκόπουλου για την προεδρία του νέου δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Η ψηφοφορία για την εκλογή του προεδρείου θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί.
Με την απόφαση αυτή του δημάρχου Φλώρινας, φαίνεται πως ξεκαθαρίζει και το τοπίο σχετικά με τις θέσεις των πέντε αντιδημάρχων. Τολμώντας μια πρόβλεψη, οι επικρατέστεροι είναι οι Αθανάσιος Μπέλτσος, Άρης Αριστείδου, Νίκος Αλεξιάδης, Βαγγέλης Σταυρίδης και Δημήτρης Λουκάς (στην περίπτωση που ο τελευταίος αρνηθεί τη θέση του διεκδικούν οι Γρηγόρης Σαπουντζής και Χρήστος Μπαρδάκας).

20 σχόλια:

  1. Συγνώμη, αλλά η συγκεκριμένη δεν έχει ασυμβίβαστο εκλογής ως διευθύνων σύμβουλος εταιρίας ΟΤΑ? Το άρθρο 14 είναι σαφέστατο...

    Αντι να εκπέσει της εκλογής θα την έχουμε και Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποντικέ προς τι το εκλεκτή εντός εισαγωγικών. Υπονοείς κάτι ή γνωρίζεις πράματα που θα πρέπει να μας τα κάνεις γνωστά;Αναμένω ... ροζ λεπτομέρειες. Ρόλο θα έχει και η αγία οικογένεια στα διοικητικά του Δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι βρε παιδια δεν μπορει οο Σαπουντζης γιατι πρεπει πρωτα να γινει μητροπολιτης,ο παρτακιας,προισταμενος στην ΔΕΗ ,προεδρος τησ ενωσης των αγροτων,κτηνοτροφος στην Κελλη και απο παντου αμοιβομενος φυσικα.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG!
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΑΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΤΟΥΤΟΥ!!!
    ΠΟΝΤΙΚΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε (3.53) δεν υποννοώ τίποτα απολύτως. Η έκφραση που χρησιμοποίησα, χρησιμοποιείται κατά κόρον σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Μην πάει το μυαλό σας συνέχεια στο πονηρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, Ο κ ΛΟΥΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ (ΑΡΘΡΟ 73 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ & ΑΡΟΡΟ 72 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ) ΣΤΟΥΣ 5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΦΟΥ ΤΟΝ ΨΥΦΗΣΑΝΕ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΕ;ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΜΕΤΑ Η ΜΑΜΑ.ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ''''''''''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγιοριτης απογονος Ρωμαιων2 Ιανουαρίου 2011 στις 3:30 μ.μ.

    εχει αρχισει να μου αρεσει η φλωρινα!!!! ολα ειναι τοσο παραλογα και που φαινονται σωστα...ειναι η δημοκρατια του μ@@@μιομαστε....και οι φλωρινιωτες τυφλοι οπως παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να και αν σε αρέσει, να και αν δε σε αρέσει, τενεκέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγιοριτης απόγονος Ρωμαιων3 Ιανουαρίου 2011 στις 8:28 μ.μ.

    Σε εμένα απευθηνεσε φτωχε αμυαλε πλανημενε δημοκρατη ;;; Τενεκες τι σημαίνει ;; Εκτός της γνωστής του δοχειου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ?
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ.......ΩΧ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.
    ΠΩ ΠΩ!!!!!!!!!!ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΦΑΜΗΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε παιδιά, εκείνο το τραγούδι της Βέρας Λάμπρου, γιατί δεν ακούγεται τελευταία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΙΝΕ ΔΙΣ ΠΛΑΤΙΝΑ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΠΙΑ ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΡΙΣΚΕΙ....ΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΑΙΘΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΖΩ. ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥΞΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και πολιτικό τραγούδι θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς, αν το καλοσκεφθείς. Λέτε να είναι "απαγορευμένο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια κοπελίτσα απο το πουθενά. Άχρωμη, άοσμη, ζεί σ'αυτή τη πόλη! Φτάνει ποια. Ναι στους νέους όχι στους ομως στους ουρανοκατέβατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ????? ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ "ΔΙΕΥΘΥΝΩΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" ΤΗΣ ΑΝΦΛΩ ( ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!!!) ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η νδουλα ; Ή ΚΑΠΟΙΟ "ΑΛΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ" ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γιατί δεν μου κάνει καθ'ολου εντύπωση για την συγκεκριμένη κυρία, δεσποινις (δεν ξέρω τι είναι, δεν με αφορά) μα ούτε η πρώτη κυρία του δήμου φλώρινας να ήτανε. . .
    αηδία πια. Η συγκεκριμένη έκαψε κόσμο και κοσμάκη στην ΑΝ.ΦΛΩ.. Έδιωξε αξιόλογα άτομα επειδή δεν ήταν διατεθιμένοι να την ψηφίσουν όντας υποψήφια βουλευτής. Ωραία πρακτική εξόντωσης των ανθρώπων, η τιμωρία με ανεργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.