Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Με 5 χρυσά, 6 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια γύρισε ο ΑΟΦ από το 1ο Κύπελλο Σκι Δρόμων Αντοχής

Μια καλή αρχή ήταν για τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας η συγκομιδή 16 μεταλλίων, στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Σκι Δρόμων Αντοχής.

Στο Χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου Ιωαννίνων, στις 20-3-2016 πραγματοποιήθηκε το 1ο Κύπελλο Χιονοδρομίας με τον τοπικό σύλλογο ΕΟΣ Μετσόβου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας άξιους διοργανωτές, με σύμμαχο τον καλό καιρό και με την παρουσία 7 Χιονοδρομικών συλλόγων.

Παρών, με την πολυπληθέστερη αποστολή, ήταν και ο ΑΟΦ με 28 αθλητές, που έλαβαν μέρος σε αγωνίσματα σε όλες τις κατηγορίες. Για τις πολύ μικρές κατηγορίες, οι αγώνες δεν είχαν σαν στόχο την διάκριση αλλά την συμμετοχή, όμως αξίζει να αναφερθούν οι πρώτες θέσεις όλων των παιδιών προαγωνιστικής ηλικίας του ΑΟΦ, μιας και η υπεροχή τους σε τεχνική και φυσική κατάσταση, ήταν ολοφάνερη με διαφορά.

Εξαιρετική η εμφάνηση μετά από πολλά χρόνια της Λαδοπούλου Βούλας καθώς και της Μούλελη Κατερίνας, που μητέρες πιά, μετά από 20 χρόνια,(έχοντας και αυτές τα παιδιά τους να αγωνίζονται με τον ΑΟΦ) έτρεξαν αξιοπρεπώς κατακτώντας μάλιστα, η μεν Λαδοπούλου την 1η θέση η δε Μούλελη την 5η θεση, στην κατηγορία γυναικών. Από τους υπολοιπους αθλητές του ΑΟΦ ξεχώρισαν οι: Αθανασίου Αθανάσιος-Σαρακίνη Ελευθερία-Ροσενλής Βασίλης-Μπέλλη Μαρία, που πρώτευσαν στις κατηγορίες τους.

Τους αθλητές συνόδευσε ο προποντής τους Τίτας Χρήστος, καθώς και πλήθος γονέων, που βοήθησε στην οργάνωση της αποστολής. Να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες Λαδοπούλου και Μούλελη, αγωνίζονται τυπικά με τον ΣΟΧ Φλώρινας, αλλά προπονούνται συστηματικά και υποστηρίζονται υλικοτεχνικά από τον ΑΟΦ, ενώ και πριν 20 χρόνια, όντας πρωταθλήτριες Ελλάδος, προπονητής τους ήταν ο Τίτας Χρήστος.

Το Δ.Σ του ΑΟΦ συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους Χορηγούς του: café MIKEL –Αφοι ΜΠΕΛΛΗ-Οπτικά Κοίδου Φουντουκίδου.

Official site AOF: www.aoflor.gr

Τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ:

1. ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 8ος ΑΝΔΡΩΝ
2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1ος ΠΑΙΔΩΝ 1
3. ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3ος ΠΑΙΔΩΝ 1
4. ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2ος ΠΑΙΔΩΝ 1
5. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3ος ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
6. ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2ος ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
7. ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ 7η ΓΥΝΑΙΚΩΝ
8. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ 5η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2
9. ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ 2η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2
10. ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 9η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2
11. ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ 3η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2
12. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 5η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2
13. ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ 3η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1
14. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΦΛΩΡΑ 8η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1
15. ΝΟΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 6η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1
16. ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ 2η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1
17. ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ 7η ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1
18. ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΞΕΝΙΑ 2η ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
19. ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 1η ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
22. ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1ος ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
21. ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2ος ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
22. ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3ος ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ
23. ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 4ος ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ
24. ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 5ος ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ
25. ΠΕΙΚΟΣ ΙΑΣΩΝΑΣ 6ος ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ
26. ΜΠΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ 1η ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ
27. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑ (sox) 1η ΓΥΝΑΙΚΩΝ
28. ΜΟΥΛΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (sox) 5η ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.