Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Όλγα Μούσιου: «Συμμετέχω στο νικηφόρο συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου»

Την απόφασή της να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Βοσκόπουλου ανακοίνωσε χθες η Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, τονίζοντας πως «ο κ. Βοσκόπουλος είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για τη θέση του δημάρχου». Οι λόγοι αυτής της απόφασης, σύμφωνα με την κα Μούσιου, είναι αυτοδιοικητικοί και ανθρώπινοι.





Αναλυτικά το κείμενο της συνέντευξης:

Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μου και μου προσφέρετε τη σημαντική δυνατότητα να επικοινωνήσω με τους συνδημότες μας και να κάνω τις πρώτες δημόσιες προεκλογικές μου ανακοινώσεις.
Όπως γνωρίζετε, κλείνει για μένα μια οκταετής περίοδος, όπου συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές για δυο συνεχείς φορές ως επικεφαλής Δημοτικών Συνδυασμών. Αυτό αποτέλεσε μια πολύ τιμητική διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας συνεργάστηκα άμεσα με σχεδόν 300 συνδημότες μου, που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την χαρά να ηγηθώ δυο Δημοτικών Συνδυασμών, γιατί από τις δυστοκίες που παρατηρούνται στις φετινές εκλογές διαπιστώνουμε ότι η κατάρτιση Συνδυασμού είναι ένα δύσκολο εγχείρημα.
Ευχαριστώ, λοιπόν, όλους αυτούς τους συνεργάτες, παρόντες και απόντες, καταξιωμένα πολιτικά στελέχη και φερέλπιδες νέους και νέες, ενεργούς πολίτες, τον καθένα ξεχωριστά με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους κάνοντας σε πολλές περιπτώσεις γενναίες πολιτικές υπερβάσεις. Και τέλος, ευχαριστώ την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου, Μιχάλη, για την αμέριστη αγάπη και τη συμπαράστασή του.
Αγαπητοί μου φίλοι, η τρέχουσα προεκλογική περίοδος βρίσκει την περιοχή της Φλώρινας και την τοπική μας κοινωνία σε βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση. Η Φλώρινα, πρωταθλήτρια της ανεργίας βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική ύφεση, που πλήττει όλες τις κοινωνικές ομάδες αδιακρίτως και εκδηλώνεται άμεσα σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας μας. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, κράτος και αγορά συμπαρασύρονται σε μια επικίνδυνη πορεία και οφείλουμε όλοι να ενεργοποιηθούμε και να συνδράμουμε στην αλλαγή πλεύσης της χώρας και του τόπου μας.
Μέσα σε αυτό το ζοφερό τοπίο της οικονομικής μας καθημερινότητας η ενίσχυση του ρόλου και των λειτουργιών της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης αναμφίβολα συνιστά την μεγάλη ελπίδα της αλλαγής και της προόδου για τον τόπο. Στην πρόκληση αυτή των καιρών, θεωρώ ότι όλοι οφείλουμε να δώσουμε το παρόν μας και να συνεισφέρουμε στο μεγάλο στοίχημα της ανάπτυξης της χώρας μας, αλλά και της «μικρής μεγάλης μας πατρίδας».
Δεν σας κρύβω ότι στο προηγούμενο διάστημα δέχτηκα πολύ ενδιαφέρουσες και τιμητικές προτάσεις από τέσσερις υποψήφιους Περιφερειάρχες, για να αγωνιστώ μαζί τους, είτε ως υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης είτε ως περιφερειακή Σύμβουλος. Τους ευχαριστώ θερμά και τους εύχομαι καλόν αγώνα, αλλά η μεγάλη αγάπη της ζωής μου είναι ο τόπος που γεννήθηκα και ζω όλα μου τα χρόνια, ο Δήμος Φλώρινας, και θέλω να στηρίξω τον τόπο αυτόν για ζήσουν εδώ και τα παιδιά μου.
Γνωρίζετε τη διαρκή ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μας, το γνήσιο ενδιαφέρον μου για την επίλυση των ζητημάτων της περιοχής μας, τις καίριες παρεμβάσεις μου σε σημαντικά θέματα και τη σθεναρή μου αντίδραση σε επιλογές που βλάπτουν τη Φλώρινα. Ξέρετε καλά τους αγώνες και την καθημερινή μου προσπάθεια να στηρίξω με τη συνδρομή μου συλλογικά και προσωπικά ζητήματα.
Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης, λοιπόν, παραμένοντας στον πολιτικό μου χώρο και διατηρώντας όλα τα πολιτικά μου χαρακτηριστικά, στην παρούσα πολιτική συγκυρία, όπου δημιουργούνται νέες συλλογικότητες και συνεργασίες, επέλεξα να συνεργαστώ με τον Δήμαρχο, τον κ. Βοσκόπουλο, συμμετέχοντας στον νικηφόρο σχηματισμό που έχει συγκροτήσει για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, συμπράττοντας με μια ομάδα αποφασισμένων και έντιμων συνεργατών με σκοπό να διαχειριστούμε τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας και με τη κοινή μας προσπάθεια να πετύχουμε να υλοποιήσουμε τους ρεαλιστικούς και οραματικούς μας στόχους.
Η επιλογή μου αυτή σηματοδοτεί ότι η συμμετοχή μου στα κοινά είναι μια διαρκής πορεία και ως μάχιμη αγωνίστρια, δεν διστάζω να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου που τους εμπιστεύομαι και τους αγαπώ. Οι λόγοι της επιλογής του συγκεκριμένου Συνδυασμού είναι καθαρά αυτοδιοικητικοί, αλλά και ανθρώπινοι. Θεωρώ ότι ο κ. Βοσκόπουλος είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή την παρούσα στιγμή για τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας και εξηγώ αναλυτικά στη συνέχεια.
Καταρχήν, ο κ. Βοσκόπουλος είναι ένας άριστος τεχνοκράτης, καταξιωμένος επαγγελματικά στην τοπική μας κοινωνία, που δεν αναζητά επαγγελματική στέγη στον δημαρχιακό θώκο. Είναι πολύ έμπειρος πλέον και αφοσιωμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση, εφόσον επί 8 χρόνια ασχολείται με αυτήν, και άσκησε αποτελεσματικά τον ρόλο του ως Νομάρχης και ως Δήμαρχος. Η εμπειρία του αυτή αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη διαχείριση των σοβαρών θεμάτων του τόπου, όπως είναι ο τομέας της ενέργειας και της ανάπτυξης. Επιπλέον, ο κ. Βοσκόπουλος, είναι, όπως κι εγώ, αυτόφωτος πολιτικά και αυτοδύναμος, δεν χειραγωγείται και δεν εξαρτάται από τα παλαιοκομματικά κατεστημένα πολιτικά συστήματα της περιοχής μας, για αυτό και δέχεται τόσες μεθοδευμένες συκοφαντικές επιθέσεις από «γνωστούς-άγνωστους» κύκλους.
Στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας του ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός, πέτυχε τη συνένωση του νέου Καλλικρατικού Δήμου Φλώρινας και τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες που κληρονόμησε. Εκπλήρωσε σημαντικό μέρος των προεκλογικών του δεσμεύσεων, αναφέρω χαρακτηριστικά τη μείωση της τιμής του νερού, και μέσα σε μια Ελλάδα που τελματώνει στην κρίση, πέτυχε την υπογραφή του μέγιστου για την περιοχή μας έργου της Τηλεθέρμανσης, ενός έργου πνοής για τον Δήμο Φλώρινας.
Ήταν παρών σε όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου και με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο έδωσε το ηχηρό μήνυμα της τοπικής κοινωνίας για τα ζέοντα θέματα (ενεργειακά, Τριτοβάθμια Τμήματα του Δήμου, κλπ.). Θα περιοριστώ σε αυτά, εφόσον θα υπάρξει επίσημος και αναλυτικός απολογισμός του Δημάρχου. Δεν έχει γραφτεί σε βάρος του ούτε μια σοβαρή αντιπολιτευτική αράδα και όσα αρνητικά του καταλογίζουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι αναφέρονται καθαρά σε προσωπικές αντεγκλήσεις και διαφορές. Στην ουσία η πλειονότητα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πάνω από 95% τις υπολογίζω νοερά) ήταν ομόφωνες και οι ελάχιστες διαφωνίες ήταν για θέματα περισσότερο ιδεολογικού χαρακτήρα, παρά πρακτικού.
Επιπρόσθετα, ο κ. Βοσκόπουλος έχει σχηματίσει μια αρραγή ομάδα υπεύθυνων συνεργατών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άριστα στις απαιτήσεις των ρόλων που τους ανατέθηκαν. Λειτούργησαν με σύμπνοια και ομοψυχία, με ελάχιστες απώλειες στη διάρκεια της τετραετίας. Η ομάδα αυτή έχει δυναμική και αποτελεί τον σταθερό κορμό του ανανεωμένου Συνδυασμού «Αναπτυξιακή Πορεία». Στόχο μας αποτελεί μια αυτοδιοίκηση του Δήμου Φλώρινας που θα είναι ο φορέας της κοινωνικής και οικονομικής προόδου, της ουσιαστικής κοινωνικής συμμετοχής και της ισόρροπης και αειφόρου ανάπτυξης.
Μετά την πάροδο τόσων ετών, θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στα κοινά έχει θετικό πρόσημο, η μέχρι τώρα πολιτική πορεία μου απέδειξε ότι διαθέτω το ήθος και την ικανότητα να συνεισφέρω με αποτελεσματικότητα, εντιμότητα και διαφάνεια στις τοπικές υποθέσεις και να κινητοποιήσω τις ζωντανές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας, ώστε να αξιοποιήσουμε τα αναπτυξιακά συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Γνωρίζετε ότι οι στόχοι μου δεν είναι καιροσκοπικοί και ιδιοτελείς. Αγαπώ το επάγγελμά μου, το ασκώ επιμελώς ως λειτούργημα και δεν προτίθεμαι να το εγκαταλείψω, αλλά θεωρώ ότι, εφόσον εκλεγώ, θα μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω μέσα από ρόλους που με ενδιαφέρουν και σχετίζονται με την Κοινωνική πολιτική, τον Πολιτισμό και την Παιδεία.
Καλώ τους συνδημότες μας και πάλι να δώσουμε μαζί τον μεγάλο αγώνα για να πετύχουμε:
• Την άρση της απομόνωσης και την καλύτερη προσβασιμότητα στον Δήμο της Φλώρινας με τον κάθετο άξονα που δικαιούμαστε, με ασφαλή οδικά δίκτυα σε όλο τον νομό και με την επέκταση των οικονομικών μας δραστηριοτήτων στις γειτονικές χώρες.
• Τα ισχυρά Πανεπιστημιακά Τμήματα και τα ελκυστικά Τμήματα Α.Τ.Ε.Ι. που θα συνδέουν την ερευνητική δραστηριότητα με την τοπική ανάπτυξη.
• Την υποστήριξη των νέων, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας και μορφωτικών θεσμών.
• Την υποστήριξη του αγροτικού πληθυσμού, των γεωργών και των κτηνοτρόφων του νομού μας με ισχυρές επιδοτήσεις, με ενημέρωση και νέους θεσμούς, και την ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου της Φλώρινας.
• Την αειφόρο ανάπτυξη της Φλώρινας και την έμφαση στον εναλλακτικό τουρισμό που αρμόζει στη φυσική ομορφιά και στον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής μας.
• Έναν νέο ενεργειακό σχεδιασμό που θα αξιοποιεί τον ορυκτό μας πλούτο και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και θα αναδείξει την Φλώρινα σε ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας, με τα μέγιστα ανταποδοτικά οφέλη (θέσεις εργασίας, μετεγκαταστάσεις, αυξημένος τοπικός πόρος).
• Μια στιβαρή κοινωνική πολιτική για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, των πολυτέκνων, των ΑμεΑ, αλλά και των γυναικών, των ατόμων της τρίτης ηλικίας και των παιδιών του Δήμου μας.
Αγαπητοί μου φίλοι, γνωρίζετε ότι η πολιτική μου πορεία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Έχω δεχτεί ένα μπαράζ προσωπικών επιθέσεων με απίστευτες ψευδείς λασπολογίες, και έχουν γίνει επανειλημμένες απόπειρες απαξίωσης μου επώνυμα και ανώνυμα, όπως γίνεται ήδη και με την επιλογή μου αυτή. Δυστυχώς για τους συκοφάντες, η κοινωνία της Φλώρινας είναι πολύ μικρή και όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά.
Η προσωπική και η επαγγελματική μου πορεία μου έχουν δώσει να ευκαιρία να έχω μια ανεξαργύρωτη και αδιαπραγμάτευτη σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με τους συμπατριώτες μου. Είναι ένας βαθύς και ειλικρινής δεσμός αγάπης που είναι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου όλα αυτά τα χρόνια. Η στέρεα προσωπική μου σχέση με τους συμπολίτες μου είναι ανέγγιχτη, γιατί όλοι γνωρίζουν τον τρόπο που ζω και πολιτεύομαι. Και όλοι ξέρουν καλά ότι από την εμπλοκή μου με την πολιτική δεν αποκόμισα παρά μόνο ηθικά και συναισθηματικά οφέλη, εφόσον τα περιουσιακά στοιχεία μου και της οικογένειάς μου είναι ακριβώς τα ίδια εδώ και 15 χρόνια, όπως και το «πόθεν έσχες» μου, που είναι στη διάθεσή σας.
Το κάδρο της μικροπολιτικής και των ραδιουργιών είναι ανάρμοστο για όσους θέλουν να είναι χρήσιμοι στην κοινωνία. Πέρα από τους αχυρανθρώπους, τους «κουκουλοφόρους του διαδικτύου» και τους ψιθυριστές των πεζοδρομίων υπάρχει η πραγματική κοινωνία με τα ζέοντα προβλήματά της και σίγουρα όσοι λειτουργούν με τον τρόπο αυτόν δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον τόπο. Καλώ, λοιπόν, όλους να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, γιατί η Φλώρινα χρειάζεται Δημοτική αρχή με αξίες, σχέδιο και όραμα και χρειάζεται όλους μας σε δράση. Όλους τους πολίτες του Δήμου μας για μια κοινωνική συμμαχία, πέρα από τις όποιες διαχωριστικές περιχαρακώσεις, για να ενώσουμε τη φρεσκάδα των ιδεών μας και το πάθος μας για το μέλλον για να δημιουργήσουμε μαζί τον ισχυρό ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!
Είμαι πάντα δίπλα σας και οραματίζομαι πάντα μαζί σας την Φλώρινα των ανοιχτών οριζόντων, της Παιδείας, της Βιώσιμης Ανάπτυξης, με ποιότητα ζωής, με ανθηρές επιχειρήσεις, με πιστοποιημένα προϊόντα, με ενημερωμένους αγρότες, με εργαζομένους νέους, με πολίτες που απολαμβάνουν την ευημερία και την κοινωνική προστασία που μας αξίζει. Την Φλώρινα που πορεύεται με ομοψυχία και ομόνοια προς την πρόοδο και την ανάπτυξη! Για αυτήν τη Φλώρινα αγωνίζομαι και πιστεύω πως οι συμπατριώτες μου θα μου δώσουν τη δύναμη με την στήριξή τους να προσφέρω τις δυνάμεις μου στον τόπο μας!
Εγκάρδιες πασχαλινές ευχές σε όλους! Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας!

Πηγή video: Ράδιο Φλώρινα

134 σχόλια:

  1. Μπράβο Ολγα
    Ο Βοσκόπουλος θα βγεί πανηγυρικά από την πρώτη Κυριακή με τη συμβολή σου.Σε αυτό συμβάλλει βέβαια η αδύναμη και ευκαιριακή υποψηφιότητα Τσιώκα – Κωνσταντινίδη και έμμεσα οι άλλοι συνδυασμοί που αδυνατούν να συγκροτήσουν πόλο ικανό να πάρει το Δήμο.

    Στις 18 Μαιού ο Βοσκόπουλος θα είναι δήμαρχος για άλλα πέντε χρόνια, και το Λιανικό Πασόκ με Τσιώκα και λοιπός καθώς και η δεξιά του Μνημονίου -Κωνσταντινίδης θα μπεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θάβοντας τις φιλοδοξίες και τα όνειρα των πολιτευτών της δεξιάς.

    Δεύτερος γύρος δεν θα υπάρξει ο Βοσκόπουλος παίρνει την εκλογή από τα αποδυτήρια…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μετά ξανά κοιμήθηκες 8:29 χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Τσιώκα προλαβαίνεις να πας με Βοσκόπουλο

      Διαγραφή
    3. Το πιο γερό δίδυμο Όλγα-Ζέτα. Και τα παιδιά μας στην απέξω για χάρη της Ζετούλας.
      Ντροπή Όλγα.

      Διαγραφή
    4. Αν οι Φλωρινιώτες είναι τόσο ανεγκέφαλοι ας ξαναψηφίσουν το Βοσκόπουλο.
      Πάντως δεν είναι μόνο αυτός ή ο Στάθης, υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι...

      Διαγραφή
    5. ΚΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΠΙΣΗΣ

      Διαγραφή
    6. AΦΟΥ ΕΣΥ ΓΛΥΚΑ ...ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ Η ΜΕ ΑΠΟΤΟΜΟ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ 11.01

      Διαγραφή
  2. Θα σε κρινει η ιστορια και εσενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μην τον γράψουν δίπλα στον Κολοκοτρώνη και τον Καραισκάκη !

      Διαγραφή
  3. ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ "ΕΦΥΓΕ" ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ , ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΣΥΡΙΖΑ επί κυριαρχίας ΠΑΣΟΚ είχε 5% το υπόλοιπο;
      Το ΠΑΣΟΚ μετά την άνοδο ΣΥΡΙΖΑ έχει 4% το υπόλοιπο;
      Αυτά για τους ψηφοφόρους, να μην πούμε για τους υποψηφίους, και εσένα σε πείραξε που πήγε ή Μουσιου Όλγα με τον Βοσκόπουλο;

      Διαγραφή
    2. βάλε τσιώκα, τσακμάκη, βογδάνη, χαραλαμπίδη, μιμιλίδη, κλπ όλοι με την Ν.Δ. είτε του Κωνσταντινίδη είτε του Βοσκοπούλου , μόνο ο Λίανης λείπει !!

      Διαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ Κ.ΜΟΥΣΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΣΑΤΕ ΛΕΞΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ;
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ, ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΟΤΙ ΣΥΜΠΡΑΤΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρια Μουσιου.Για σενα ισχυει το "μωραινει Κυριος ον βουλεται απωλεσαι'.Αγωνιστηκαμε χρονια για να σε στηριξουμε ως υποψηφια βουλευτη και ως υποψηφια δημαρχο.Οποια καταντια ....να εισαι υποψηφια δημοτικη συμβουλος του Βοσκοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατήφορος χωρίς τελειωμό!!!!
    Επικύρωση της συναλλαγής του 2010!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ψηφίσετε τον Βοσκόπουλο είστε άξιοι της τύχης σας. Ψηφίστε και μετά μπείτε στην ουρά για κανένα δίμηνο ή πεντάμηνο. Καλημέρα Φλωρινιώτες όμηροι των πολιτευτών !! Καληνύχτα Φλώρινα ελπίζω όταν ξυπνήσεις να μην είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως γνωστόν η εκδίκηση είναι κρύο πιάτο. Αποτελειώσατε το Λιανικό ΠΑΣΟΚ κ Μούσιου, τους αποδεκατίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια 9.39;
      Μα τότε θα την ψηφίσουμε όλοι την Ολγα.

      Διαγραφή
  9. Εμ.. βέβαια. Έτσι είναι. Οι περισσότεροι που ασχολείστε με την πολιτική (γενικώς).. δεν κουβαλάτε τσίπα πάνω σας. Πού καιρός για ντροπές τώρα;; Ότι προλάβετε να αρπάξετε ΟΛΟΙ. Και όσον αφορά εσένα Όλγα.. μην περιμένεις μετά από αυτή την επιλογή σου να πάρεις τις ψήφους του παρελθόντος. Εάν πάρεις τις μισές θα πρέπει να είσαι υπερευχαριστημένη. Εδώ είμαστε και θα το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμπρός και για άλλες συγχωνεύσεις σχολείων κα Όλγα στα πλαίσια της μνημονιακής πολιτικής με τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους σαν αυτές που διαφημίζατε και ψηφίσατε πριν τρία περίπου χρόνια. Μην αφήσετε σχολείο σε κανένα χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είναι δυνατόν κ.Μούσιου τελικά είστε έτοιμη για όλα αδίστακτη ντροπή σας........Η Φλώρινα θα σας κρίνει και εσάς και τον κ. ΡιζοΒοσκό.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΓΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΕΤΟΥΛΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν ο άλλος πάει με τον άλλο και η άλλη με τον άλλο τότε άλαλοι όλοι οι άλλοι μένουν. Και σκέφτονται (αν έχει μείνει μυαλό) μήπως είναι καλύτερα να είσαι ή να κάνεις τον μα..... γιατί ούτως ή άλλως οι άλλοι για μα....... σε περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΡΑΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ !
    ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΓΑ ! ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ...Ζ...
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ...
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΛΓΑ!!!
      Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ...
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΩΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ ΑΓΩΝΑ ...
      ΙΔΕΕΣ ΟΝΕΙΡΑ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΛΙΚΗ

      Διαγραφή
  15. ΑΙΔΩΣ !!! Πού είσαι άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O AΠΟΛΥΤΟΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΛΙΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

      Διαγραφή
  17. τολμησε να μπεις σε καποιο σχολειο και να μιλησεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΓΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΔΗΛΑΔΗ;
      Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
  19. Τώρα υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει για το βρώμικο...2010;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΑΥΤΟΦΩΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΛΟΣΦΟΥΓΚΙ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ti na sou po? lipame gia sena. tha fas megalh katrpakia me stavro eisai tora mhn ksexnas...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ντροπή σου Όλγα ήμουν ψηφοφόρος και φίλη σου έως και την προηγούμενη αναμέτρηση, βέβαια τότε την δεύτερη εβδομάδα δεν σε ακολούθησα και ψήφισα Ασπρίδη αν και επέμενες για Βοσκόπουλο τελικά είχαν δίκιο κάποιοι δικοί σου που έλεγαν διάφορα πράγματα για συναλλαγές δεν ήταν φήμες αλλά η πραγματικότητα, σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο και την κατάντια θα κατηφορίσεις μόνη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. H επισημοποίηση μιας "σχέσης" που διαφάνηκε απο την επομένη κιόλας των εκλογών του 2010 και συνεχίστηκε με συμπολίτευση αντι για αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο τρία χρόνια τωρα.. Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια αυτή Ολγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελικά αυτή τη φορά τι σου έταξε ο Βοσκόπουλος την θέση της Ζέτας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αφού διέλυσες το ΠΑΣΟΚ τώρα έβαλες πλώρη και για αλλού, αυτό που δεν καταφέραμε μόνοι μας στη Νέα Δημοκρατία θα το πετύχουμε με εσένα είσαι μία ΘΕΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα είναι Θεά η Ολγα Φλώρινα ΟΜΟΡΦΟΣ ΔΗΜΟΣ

      Διαγραφή
  26. Όλγα με Βοσκό, Τσώκας με Στάθη, Πετκάνης με ΣΥΡΙΖΑ.. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΚ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο στον Πετκάνη, μονο αυτος πήγε μπροστα. Οι αλλοι, αστα να πάνε, αρκει καπου να πάνε μην κρυώσουνε.

      Διαγραφή
  27. Όλγα, μην χαμογελάς, δεν σε βγάζουν φωτογραφίες... αστραπόβροντα είναι από τους πολίτες τις Φλώρινας! Υπάρχει βρε παιδιά κανένα θετικό σχόλιο;! Μάλον όχι. Η πολιτική σου καριέρα... ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο υπουργός του κυβερνώντος κόμματος κάνει περιοδεία. Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών:
    - Κύριε υπουργέ, δεν έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση και έρχεται βαρύς χειμώνας...
    - Κύριε υπουργέ, δεν μας χωράνε οι αίθουσες, τα μισά θρανία είναι χαλασμένα, τα περισσότερα τζάμια είναι σπασμένα...
    Αφού ακούει διάφορα τέτοια, τους λέει:
    - Μήν ανησυχείτε όλα θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν.
    Μπαίνει στην Mερσεντές και πάει στον επόμενο σταθμό, στις τοπικές φυλακές. Ακούει και εκεί πολλά παράπονα.
    - Κύριε υπουργέ, θέλουμε καλύτερο φαγητό, περισσότερα κλινοσκεπάσματα, πιο πολύ προσωπικό γιατί δεν επαρκούμε...
    - Θα γίνουν όλα όσα ζητάτε, μην ανησυχείτε.
    Μπαίνει στην Μερσεντές και καθώς φεύγουν αρχίζει να δίνει οδηγίες στον γραμματέα του.
    - Λοιπόν, Κωστάκη. Στο σχολείο στείλε ένα συνεργείο να μπαλώσει μερικές τρύπες, και να βάλει μερικά τζάμια, αλλά τίποτε άλλο. Μετά στείλε ένα συνεργείο στις φυλακές να φτιάξει: πισίνα, χαμάμ, τζακούζι, σάουνα, αίθουσα για διασκέδαση με 50άρα τηλεόραση, φλίπερ...
    Μένει κάγκελο ο γραμματέας.
    - Μα κύριε υπουργέ, τί είναι αυτά που λέτε;
    Και απαντά ο υπουργός:
    - Κοίτα Κωστάκη. Σχολείο πήγαμε και δεν θα ξαναπάμε. Στην φυλακή όμως σίγουρα θα πάμε... Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αφού δεν ντρέπεσαι!καλό παράδειγμα για τους δασκάλους είσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με τις αρχές και τις αξίες της Ζέτας, των αναθέσεων και του αυταρχισμού επέλεξε να παέι η Μούσιου. Ντροπή της και κρίμα που τη ψηφίζαμε χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάποιος φίλος μου έλεγε πως σε αυτές τις εκλογές θα βγει ο Βοσκόπουλος γιατί παίζει το τελευταίο του χαρτί και μετά απ΄αυτές τις εκλογές θα πάρει άλλον δρόμο για αυτό η ήττα για αυτόν θα είναι οδυνηρή, διαπιστώνω πως με αυτούς τους προβληματισμούς επιτεύχθηκε η συμφωνία με την Όλγα, ώστε να αναλάβει αυτήν το τιμόνι αφού αυτός θα αδυνατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι είναι αυτά τα πράματα ρε Όλγα; Γι΄αυτό τρέχαμε μαζί σου; Δεν ντρέπεσαι λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΊ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΜΙΧΑΛΗ.
      ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΟΛΓΑ.
      ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Κι ο Τσοχατζοπουλος παντως δεν ηταν αγραμματος.

      Διαγραφή
    3. Μήπως δεν είναι αλήθεια ότι τον Τσοχατζόπουλο ΟΛΟΙ τον γλυφανε και πρώτοι οι σχολιαστες;

      Διαγραφή
  33. Από οποιοδήποτε άλλο, άντε δεν μας κάνει αίσθηση.Έχουμε συνηθίσει όλου του είδους τις αλλαξοκολιές. Αλλά προσοχή κ. Μούσιου. Είστε μία Σχολική Σύμβουλος (και όχι μία επαγγελματίας πολιτικός) και θα έπρεπε να έχετε σημαία σας την ηθική και την αξιοπρέπεια. Δεν το βλέπω. Αν θέλετε να είσαστε έντιμη τουλάχιστον παρατηθείται από τη θέση της Σχολικής Συμβούλου. Και κάτι άλλο. Η Ιστορία είναι ο τελικός κριτής. Και εκδικείται σκληρά. Το ξέρετε. Απλά σας το θυμίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ.
    ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H MOYΣΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΗΣ ΤΗΣ
      Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ.
      ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

      Διαγραφή
  35. Για το καλό του τόπου....... Τα ίδια έλεγε και ο Παπαδόπουλος για τη χούντα, το ίδιο λένε και οι χρυσαυγίτες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τέτοιον ξεπεσμό κανείς δεν περίμενε. Συγχαρητήρια Όλγα και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NA ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

      Διαγραφή
  37. tetio kefali tetio proskefali 5 xronia kai the apotixete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ . Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΓΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ -ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΌ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΕΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γιατί έγραψες ανώνυμα αφού το έχεις τιμή σου και καμάρι. Ναι, δεν υπέγραψε τίποτα από όλα αυτά, απλά συνηγορεί σε όλα αυτά - μικρή λεπτομέρεια. Η υποκρισία είναι από τη μεριά σας.

      Διαγραφή
    2. Ολγα, εσύ δεν είσαι που πριν τις εκλογες του 2010 μας μάζεψες στο φιλιππειον μαζί με τους δημοσιογράφους και έλεγες για τα έργα των απευθείας αναθεσεων και τις απαράδεκτες πρακτικές του Βοσκόπουλου; Ανησυχείς τώρα που δεν τα γράφουμε επώνυμα στα μπλοκ; Επώνυμα θα τα λέμε μεχρι τις εκλογες, οχι εδώ αλλα σε κάθε σπίτι και με κάθε ευκαιρία. Ντροπή σου

      Διαγραφή
    3. Να εισαι σιγουρος πως θα τα υπεγραφε αν ηταν σε θεση...Μαθε την λιγο και μετα, αν θελεις, στηριζε την...

      Διαγραφή
    4. Ζητάς από τους άλλους να γράφουν επώνυμα, αλλά δε βλέπω το δικό σου όνομα πουθενά.
      Καλύτερα βέβαια γιατί και μόνο που ψηφίζεις τη Μούσιου εκτίθεσαι!

      Διαγραφή
  39. Πόσο με απογοήτευσες Όλγα, δεν λέγεται!
    Χάλασα τις σχέσεις μου με τις μισές μου φίλες, αρνούμενη να δεχθώ ότι συμμετείχες σε συναλλαγή και ξεπουλήθηκες στις προηγούμενες εκλογές!
    Τώρα που τις επιβεβαίωσες περίτρανα τι να πω;
    Κρίμα και πάλι κρίμα!
    Μια (πρώην πια) φίλη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ φίλη της όλγας με απογοήτευσες που απογοητεύτηκες απο την όλγα
      Μια πρωην φιλη της πρωην φίλης της ολγας

      Διαγραφή
  40. Δηλαδή ρε Ολγίτσα αν είχε πει το ΟΚ ο Τσώκας και ήσουν επικεφαλής αντίπαλος του Βοσκόπουλου τότε αυτός δεν θα είχε όλα τα καλά που γράφεις και θα τον πολεμούσες; αίσχος. Και καλά εσύ την δουλίτσα σου κάνεις... εμείς γιατί να σε ακολουθήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. «ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ»
    Τι ωραίο όνομα που έχεις!
    Επώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ Κυρα ΟΛΓΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΥΠΟΨ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ;
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΙΣΩΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΑ Ή ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .
    ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΚΡΥΛΑ ΟΛΓΑ ΜΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν υπάρχει...ΠΑΣΟΚ στον νομό...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Ι και απο τον δήμο και απο τα όργανα και τις θέσεις που πήρε με το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΜΟΥΣΙΟΥ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΟΥ. ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΥΧΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΥΤΕ ΤΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΚΑΤΣΕ ΟΜΩΣ ΦΑΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπέρα κυρία. Κατ΄αρχή να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα που επελέξατε να συμμετάσχετε. Επειδή όπως οι περισσότεροι από εμας είμαι και εγώ σε σύγχυση θα ήθελα να υποβάλλω ενα δυό ερωτήματα:
    1) Τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε οτι μπορείτε να προσφέρετε ως σύμβουλος στον συνδυασμό του Βοσκόπουλου και δεν μπορούσατε να το υλοποιήσετε κατερχόμενη με την υποστήριξη οπαδών, φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ;
    2)Τί είναι αυτό που διέκρινε ο Βοσκόπουλος στο πρόσωπό σας και σας επέτρεψε να πλαισιώσετε το ψηφοδέλτιό του;
    3) Αφορά τις ικανότητές σας, τις γνώσεις σας στην Τ.Α., την ανευ όρων υποταγή σας ή ξεπληρώνει κάποιο παλαιό (προηγούμενες εκλογές) χρέος;
    4) Τί είναι αυτό που μπορείτε να προσφέρετε στον τόπο μας, δεδομένου οτι την προηγούμενη φορά η προσφορά σας περιορίστηκε στο να σας επαινέσουν εφημερίδες, όπως η ''dvenvik'' και η ''republika Macedonia'', επειδή όλα τα μακεδονοειδή βρήκαν στον συνδυασμό σας και σε πρόσωπα που σας πλαισίωναν τον εκφραστή τους;
    4) Μήπως ξεχάσατε τις ορδές των δημοσιογράφων που παρέλαυναν κάθε λίγο και λιγάκι από την περιοχή μας, για να μας υπενθυμίζουν οτι έρχονται με σκοπό να καλύψουν τις εκδηλώσεις του χωριού που θεωρούν δικό τους, επειδή εσείς έτσι θέλατε;
    5)Και για να μήν κουράσω άλλο τους φίλους του ιστολογίου, θα συνοδεύεστε στον αγώνα σας από τους δύο φίλους που σας ''προστάτευαν'' από τις κακοτοπιές; ή και το δικό τους το έργο υλοποιήθηκε άρα δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στο πλάι σας.
    Καλή επιτυχία και πάλι και ειλικρινά εύχομαι οι προσπάθειές σας να κατευθύνονται πράγματι προς τον αντικειμενικό σκοπό των αυτοδιοικητικών εκλογών.
    ΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΣΕΣ ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τυχοδιώκτες της πολιτικής, σας βαρεθήκαμε. Ντροπή σας, ο λαός υποφέρει και εσείς το χαβά σας. ΄Ελεος.
    Αλοίμονο στα παιδιά μας, αλοίμονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είμαι πολύ χαρούμενη που ως δασκάλα θα με αξιολογήσει μια τέτοια προσωπικότητα .....
    Σχολική Σύμβουλος Π/θμιας
    Πρώην Αντιδήμαρχος
    Πρώην Υποψήφια Δήμαρχος
    Πρώην Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
    "Αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης"
    Πρόεδρος Κ. αμεα Άργους Ορεστικού
    ...........................Και πασών των Ρωσιών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εύγε. ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι που θα ψηφισουν ενα τοσο αναξιοπιστο ατομο τη στιγμη που με τοση ευκολια πουλησε ολους εκεινους που την ψηφισαν για να ειναι απεναντι απο το Βοσκοπουλο και αν ασκει κριτικη στο Δημαρχο ενω εκεινη τελικα συνεπραττε μαζι του?πως ειναι σιγουρη οτι αυτη τη φορα δε θα προδωσει αυτους?υπαρχει αραγε εμπιστοσυνη σε ενα ατομο που αγετε και φερετε?κι αυτη η εμμονη να ειναι παρουσα σε καθε εκλογικη αναμετρηση..τι ακριβως προσεφερε ολα αυτα τα χρονια για να θεωρει τον εαυτο της απαραιτητο στα πολιτικα πραγματα αυτου του τοπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μούσιου Όλγα ντροπή σου ο ξεπεσμός δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αν όλοι εσείς που σχολιάζετε αρνητικά την Όλγα, νομίζεται ότι θα συγκινηθεί, είστε μάλλον πολύ βαθιά νυχτωμένοι!
    Δεν την αγγίζει τίποτα!
    "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" είναι το δόγμα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Νομιζω πως εκανε καλα,ποιον αλλο να στηριζε, τον Κωσταντινιδη η τους αλλους,ηταν η καλυτερη λυση για τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Mη ξοδεύετε χρόνο για σχόλια την κυρία την φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έβρεχε καλά ήταν.
      Τα νερά από το βιολογικό καθαρισμό που μας πασάρουν οι ντεμεκ καθαροί πάντως βροχή δεν είναι

      Διαγραφή
  55. Για ευνόητους λόγους, στο ιδεολογικό λεξικό της κας Μούσιου έχει λογοκριθεί κάθε έννοια περί Αξιοπρέπειας, Αυτοσεβασμού, Ήθους ή Υστεροφημίας. Ωστόσο, στο δικό της λεξικό μπορεί να συναντήσει κανείς μια πληθώρα άλλων λημμάτων, τα οποία, αν και διαφορετικής σημασιολογικής απόχρωσης, συνιστούν εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία για παρόμοιου βεληνεκούς προσωπικότητες που επιδιώκουν αντίστοιχη πολιτική καριέρα.

    Παρακάτω παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ορισμένα από αυτά.

    Α: ‘Αβδηριτισμός’, ‘Αμετροέπεια’, ‘Αναίδεια’, ‘Ανηθικότητα’, ‘Αριβισμός’
    Β: ‘Βόλεμα’
    Δ: ‘Διαπλοκή’, ‘Δουλοφροσύνη’, ‘Δωροδοκία’
    Ε: ‘Εκμαυλισμός συνειδήσεων’, ‘Εξουσιολαγνεία’
    Θ: ‘Θεσιθηρία’, ‘Θράσος’
    Κ: ‘Καιροσκοπισμός’, ‘Κουτοπονηριά’
    Μ: ‘Ματαιοδοξία’
    Ο: ‘Ολιγόνοια’, ‘Οπορτουνισμός’
    Π: ‘Παντελής έλλειψη δεοντολογίας’, ‘Παχυδερμισμός’, ‘Πελατειακές σχέσεις’
    Σ: ‘Σπουδαρχία’, ‘Συβαριτισμός’, ‘Συμφεροντολογία’
    Φ: ‘Φαυλότητα’, ‘Φιλαργυρία’, ‘Φιλαυτία’, ‘Φιλοτομαρισμός’
    Χ: ‘Χαμέρπεια’, ‘Χρηματισμός’

    Στο επίπεδο των ιδεών, βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι τα πάντα είναι σχετικά. Στην αποτίμηση μιας ανθρώπινης επιλογής ή ενός ολόκληρου αξιακού συστήματος υπεισέρχεται ως ένα βαθμό η έννοια του υποκειμενισμού. Όπως περίφημα διακήρυττε ο Πρωταγόρας στο ‘Ἀλήθεια ἤ καταβάλλοντες λόγοι’, ο κάθε άνθρωπος είναι ο ίδιος μέτρο του εαυτού του: αυτών που είναι, καθώς και αυτών που δεν είναι («Πάντων χρημάτων μέτρον ἐστίν ἂνθρωπος, τῶν μέν ὄντων ως ἔστίν, τῶν δέ οὐκ ὄντων ως οὐκ ἔστίν»).

    Στην περίπτωση της κας Μούσιου, όμως, τα πράγματα είναι τόσο εξόφθαλμα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε συζήτηση περί σχετικισμού. Που ισοπεδώνουν κάθε πρωταγορικό αξίωμα. Ούτε Α, όπως ‘Αιδώς’, ούτε Δ, όπως ‘Δίκη’.

    Μόνο Ξ, όπως ‘Ξεφτίλα’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω δεν είναι κρουα κομπλεξικέ φιλόλογε, που βγάζεις τα απωθημένα σου απέναντι στην Ολγα
      Εδώ υπάρχει ελεύθερος αντίλογος.
      Καμμιά 100 σαν εσένα δεν έχουν τύχη στην πληρότητα της γνώσης της Ολγας.
      Τις τα χώνεις γιατί δεν θα είχες-είχατε καμμία τύχη σε οποιοδήποτε πόνημα κι αν επέλεγες να διαγωνιστείς μαζί της και κυρίως στην αξιοσύνη της ζωής.
      Η Ολγα θα συνεχίσει και μετά από σας, ευτυχώς....

      Διαγραφή
  56. Όσο περνούν οι μέρες το εκλογικό τοπίο στο στρατόπεδο του νυν Δημάρχου ξεκαθαρίζει.
    Άνοιξαν δύο χαρτιά και μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την προοπτική του συνδυασμού.
    Η Όλγα Μούσιου ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα της.
    Ο Αθανάσιος Μπέλτσος ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητας του και σε συνδυασμό με την επιλογή του να μείνει αμέτοχος, αφού δε γίνεται μνεία υπέρ κανενός συνδυασμού στην ανακοίνωση, ενισχύει έμμεσα τον Γιάννη Βοσκόπουλο, που μετράει πλέον έναν λιγότερο από αυτούς που είχαν ταχθεί απέναντι του.
    Οι περιπτώσεις αυτές βέβαια δεν ήταν δύσκολες για τον Δήμαρχο.
    Η δυσκολία έγκειται στη προσέγγιση των ψηφοφόρων πλέον, μιας και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και να πείσει για τα πεπραγμένα της θητείας του.
    Όσο όμως οι συνδυασμοί Αργυριάδη, Γκέκτση, Κωνσταντινίδη και Παπαναστασίου δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους και προετοιμάζονται, ο Δήμαρχος θα ξεκινήσει νωρίτερα την προεκλογική εκστρατεία, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο από τους αντιπάλους του.
    Παρακολουθώντας τη σειρά των γεγονότων από μία όσο γίνεται περισσότερο ανεξάρτητη σκοπιά θα δημοσιοποιώ τις εκτιμήσεις μου με σκοπό την απομόνωση φανατικών απόψεων των ακραίων στοιχείων των συνδυασμών που κατακλύζουν σήμερα τα μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ολοι γκεγκτση
    μιχαλης και ολγα ντροπη της αριστερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. μπράβο Όλγα πρώτα έκανες το θαύμα σου στην Μελίτη ........
    τώρα θέλεις να επεκτείνεις τα θαύματα σε όλον τον δήμο ........
    Τα θαύματα τελειώνουν με το άγιο Πάσχα Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τι έλεγε η κα Μούσιου για τον Κο Βοσκόπουλο στην συνέντευξη τύπου το 2010... Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Γ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ
    Ο κ. Βοσκόπουλος με την τετραετή θητεία του ως νομάρχης έδωσε τα δείγματα γραφής του. Η υπερβολή των 450 αναθέσεων, των χιλιάδων SMS, ο μνημειώδης σε πολυτέλεια απολογισμός του, που τελικά είναι το προσωπικό άλμπουμ των φωτογραφιών του, και οι κακοδιαχειρίσεις, που του αποδίδει ο πρώην Νομάρχης Γιάννης Στρατάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του, μας αφήνουν άναυδους. Μια αλαζονική νομαρχιακή θητεία χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, με κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και κακοδιαχείριση του Τοπικού πόρου, με πληθώρα δημοσίων σχέσεων, που δεν απέδωσαν καρπούς για τη Φλώρινα και με αναρίθμητες πελατειακές σχέσεις που περιμένουν την εξαργύρωσή τους. Σε μια εποχή οικονομικής στενότητας η Νομαρχία Φλώρινας έδωσε το δικό της ρεσιτάλ αμετροέπειας σε όλη τη διάρκεια της θητείας της με κακά παραδείγματα (DVD 82.000 ευρώ αντί 13.000 ευρώ, κρασιά των 500 ευρώ, γεύματα των 1.000 ευρώ στον Καραβόμυλο, 100.000 ευρώ Μερσεντές, κ.ά.).
    Ακόμα και το φαινόμενο της εγκατάλειψης του κ. Βοσκόπουλου από την πλειονότητα των νομαρχιακών συμβούλων του στις εκλογές αυτές καταδεικνύει την κακή του διοίκηση και τη δυσκολία του να διαχειριστεί τα πράγματα.
    Τι μπορεί να περιμένει η Φλώρινα από τους ανθρώπους αυτούς που δε σεβάστηκαν για 4 χρόνια το δημόσιο χρήμα και χωρίς αιδώ επιζητούν να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας; Ποιος μπορεί να δει στο πρόσωπό τους την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Στην πολιτική, δύο πράγματα έχουν σημασία: το πρώτο είναι τα λεφτά και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΡΙΜΑ ΟΛΓΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Β... ΝΑΥΑΓΗΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πολύ καλά κάνει και πάει με Βοσκό. Ξεπληρώνει τον Τσώκα με το ίδιο νόμισμα. Μήπως ξεχάσατε την προηγούμενη φορά που ο Τσώκας, Ασπρίδης και παρέα πήγαν κόντρα στο ΠΑΣΟΚ και κατέβασαν αντάρτικο στην Μούσιου!!! Τώρα ήρθε η σειρά της Όλγας να τους το ανταποδώσεις. Αμ πώς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ολγα...

    ΄΄Κάποιοι άνθρωποι αλλάζουν κόμμα για χάρη των αρχών τους και κάποιοι άλλοι αλλάζουν τις αρχές τους για χάρη του κόμματος΄΄

    Αυτό μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τέτοιο εγκώμιο ούτε σε προτομή Ηρώων!!Να του κάνουμε μια προτομή του Δημάρχου να έρθεις να μας τα ξαναδιαβάσεις!! Πόσο θράσος έχετε όλοι σας απορώ! Αντί να κρύφτητε όλοι σας για την κατάντια της ΠΟΛΗΣ μας τολμάτε να ανακατεύεστε ακόμα! Έχουμε φρέσκα μυαλά που δεν τολμούν να μιλήσουν εξαιτίας σας!! ΚΑΝΤΕ στην Άκρη επιτέλους να σωθούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μπορείς να ξεγελάσεις όλους τους ανθρώπους για κάποιο χρόνο. Μπορείς ακόμη να ξεγελάς πάντα μερικούς ανθρώπους. Δεν μπορείς όμως να ξεγελάς πάντα όλους τους ανθρώπους.

    Η πολιτική υποτίθεται πως είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Προσωπικά έχω φτάσει να συνειδητοποιήσω ότι μοιάζει πάρα πολύ με το πρώτο…

    Ο λόγος που υπάρχουν λίγες γυναίκες πολιτικοί είναι ότι είναι πάρα πολύ πολύ δύσκολο να κάνεις μέικαπ σε δύο πρόσωπα…

    Οι πολιτικοί ως τάξη είναι επικίνδυνοι, αφού οι άνθρωποι που αναζητούν να μας εξουσιάσουν δεν είναι, εξ ορισμού, οι φίλοι μας.

    Δεν είμαι αριστερός. Είμαι εκεί που οφείλουν να είναι οι δίκαιοι.
    M.M. Coady

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ολγακι, θες δεν θες θα μπεις σε ταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ας λέει οτι θέλει ο κόσμος.. Αρκεί που γράφει σωστά το όνομα της Όλγας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Όλγα το θαύμα το έκανες στην Μελίτη το 2010 .......
    τα θαύματα όμως τελειώνουν την Κυριακή της ανάστασης!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Απορώ γιατί τόσο πολύ ασχολήθηκατε με την Μούσσιου! Η γυναίκα έχει ένα πάθος, την εξουσία, βέβαια δεν της βγαίνει! Ε τι να κάνουμε! Όλοι πληρώνουμε τα λάθη μας! Αργά ή γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Για το καλό της Φλώρινας...
    είμαι αυτόφωτη πολιτικά...
    παραμένω στον πολιτικό μου χώρο...
    πολιτεύομαι στο φως...
    φήμες από ομάδα στην Φλώρινα...
    εγκώμιο στον Βοσκόπουλο...
    μία ενέργεια πρέπει να κάνεις. Να ζητήσεις την απαλλαγή σου από τα υπηρεσιακά σου καθήκοντα, το Άργος, το Πανεπιστήμιο κια μετά να κάνεις αλλαγή πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλαγή πλανήτη θα κάνουν άλλοι.
      δε θα τους χωράει η γη

      Διαγραφή
  71. ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ @@@ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ(ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ).
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν την Α Ν Τ Ε Χ Ω άλλο!!! Αναμενόμενη η επιλογή της μετά τη συμφωνία του 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μιχαλακη πως ανεχεσαι αυτου του ειδους τις παλινωδιες της Ολγας.Εχει ξεσηκωθει ολη η Φλωρινα.Αντιγραφετε τον Τσωκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AKOYΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ.
      Η ΟΛΓΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.
      ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΧΩΘΕΊ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
      ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.

      Διαγραφή
  74. Όλγα Μούσιου: «Συμμετέχω στο νικηφόρο συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου»

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ...ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ...
    ΑΛΛΙΩΣ ΗΣΟΥΝ ...ΧΑΖΗ ΝΑ ΠΑΣ.

    Μακάρι να ήσουν χαζή αλλά... δεν είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΟΛΓΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια αρα θα νε ψηφησεις αφου εισαι απο το χωρο μου
      ο τσοκας σας πουλησε κανονικα που τις προηγουμενες εκλογες εγω κατεβαινβα με το επισημο πασοκ και αυτος με τον ανταρτη ασπριδη

      Διαγραφή
  76. Αισχος...Η κινηση σου αυτη δεν σε τιμαει καθολου ντρεπομαι για σενα εγω και ολη η Φλωρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω ντρεπομαι για σενα ανωνυμε 18 Απριλίου 2014 - 2:30 μ.μ.

      Διαγραφή
  77. Όλες οι σοβαρές σχέσεις έχουν παρόμοιο αίσιο τέλος!
    Ο "αρραβώνας" έγινε το 2010 αμέσως μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών,στο σπίτι του"κουμπάρου" Αντωνιάδη!
    Ο "γάμος" της Όλγας με τον Βοσκό που παρακολουθούμε τώρα, είναι η φυσική εξέλιξη αυτής της πολύχρονης αντιφατικής σχέσης!
    Είμαι πολύ περίεργος για το δώρο του γαμπρού προς την "πολύφερνη" νύφη. Για το δώρο του αρραβώνα ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν χωρίς καμία διάψευση πάμπολλες εκδοχές!
    Επειδή "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον", κάποτε όλα αυτά γίνουν γνωστά και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πικραμένος Παναγιώτης, κι όμως έκανε Πρωθυπουργός

      Διαγραφή
  78. ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΝΙΟΤΙ Π'ΟΥΛΕΓΕΣ????/ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΓΙΤΣΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ 100% ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεσ και αλλα...........

      Διαγραφή
    2. που ειδες τορλακ Τσακμάκη, στον Βοσκόπουλο!

      Διαγραφή
    3. Με ζιπο μαζί και φωτιά στα μπατζάκια σας σταθάκια

      Διαγραφή
  80. Τέτα Ολγκα και ο Αναστασιάδης Πάιντε απ το Μελίτι θα είναι με το ντιμακρο βοσκοπολο ματζί σο στο πσειφοντέλτιο ...?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. KAI NIKHΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΓΕΝΗΣ
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΚΟΜΝΗΝΗ
    ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ
    ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ
    ΚΡΙΤΗΣ ΚΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ
    ΚΑΙ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ

    ΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΟΥΣΙΟΥ
    ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΟΛΓΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Kαλυτερα ψήφο στον Παντελή Αργυριάδη παρά ¨στην Ολγα ΜΟΥΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ ούτε στο στάθε γδάρτσε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

      Διαγραφή
  83. Η 'Όλγα Μούσου αποτελεί το μεγαλύτερο προσωποποιημένο0 πολιτικό "τραβεστί" του ΠΑΣΟΚ που πέρασε ποτέ απ την Φλώρινα...Χρύσα επιβεβαιώθηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου..οι χτεσινές-οι που έγλειφαν ( την γραβάτα ή τα παππούτσια του) Λιάνη και του Ανδρέα σήμερα τους προδώσαν για μια καρέκλα !!!!!!!!!!! Για να διαπιστώσουμε όλοι ότι κατάντησαν περιοδεύοντες κομπάρσοι υποψήφιοι-ες της κεντροδεξιάς η του Τσίπρα και ειδικά εδώ στην Φλώρινα της δυναστείας των οικογενειών του πολυχρονεμένου Δέσποτα του Γιάννη Βοσκόπουλου...

    Ποτέ δεν ψήφισα Πασοκ ούτε φυσικά την Όλγα αλλα και όλη την ξωπίσω της κουστωδία της ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. η ψήφος επιβάλλεται να δοθεί είτε στο Γκέγκτση, είτε στον Αργυριάδη, είτε στην Παπαναστασίου... τρεις διαφορετικοι συνδυασμοί, τρεις εναλλακτικές...άνθρωποι στο πολιτικό προσκήνιο τής Φλώρινας που δεν έχουν "τρωθεί" από πολιτικά κρίματα του παρελθόντος... ας δοθεί η ευκαιρία σε κάτι διαφορετικό, σε ανθρώπους που είτε δεν υπήρξαν ποτέ πολιτικοί "χαμαιλέοντες", είτε δεν αναμείχθηκαν σε πολιτικά τερτίπια για ίδιον όφελος...ας έχουν κι αυτοί την ευκαιρία να δείξουν "δείγματα πολιτικής γραφής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. τίτλος "δομημένα συμφέροντα στους σχηματισμούς δομημένων μηχανισμών και ανομολόγητων ομόλογων υπόλογων"


    κα ¨Ολγα πόσο λυπάμαι...ανέτρεξα σε ένα δημοσίευμα με την υπογραφή σας πρίν 3 χρόνια ...μιλούσατε για ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!!!!!...3 χρόνια μετά ..πόσο τραγικά άλλαξαν τα πράγματα!!!!!...9 στους 10 ψηφοφόρους σου έφυγαν στους αδοκίμαστους άγνωστους μέχρι ψές κΑργυριάδη στον κΓκέκτση και στον παλαιοκομματικού τύπου συνδιασμό των κυρίων Τσώκα και επι χρόνια βουλευτή κ.Στάθη -ο καθένας για τον δικό του μικρό η σοβαρότερο "δομημένο συμφέρον" του- κι εσύ για φαντάσου παρέμεινες στο πλάι του Γιάννη Βοσκόπουλου! ...και καταλήγω 3 χρόνια μετά..΄σε τόσο τραγικό σημείο έφτασαν τα πράγματα κα Όλγα ? Τόσο απελπιστικά έγιναν τα πράγματα στην Φλώρινα ? ...τελικά όσα χρόνια κι εάν περάσουν εκείνα τα ....καταραμένα ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ & ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ .... ΜΑΡΟΥΛΛΟΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ [πόσΟ ωραία τα γράφατε!!!!] κυβερνούσαν και θα κυβερνουν δυστυχώς τον Τόπο μας ... πόσο ωραία τα λέγατε κυρία Όλγα τότε! ..περασμένα μεγαλεία για να τα θυμόμαστε..ευτυχώς κρατάω τεράστιο αρχείο δημοσιευμάτων κι αυτών που τα΄ υπέγραφαν στο σπίτι μου...έτσι ...ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ........καλή σας τύχη ....'

    Υγ ο Σίμος μας λείπει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.