Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το δήμο Φλώρινας σε 100 δικαιούχους

Στη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 15.000 € σε εκατό δικαιούχους που πληρούν τις κατά το νόμο προϋποθέσεις προχωρά ο δήμος Φλώρινας, με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά
• Αίτηση χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης
• Τελευταίο Εκκαθαριστικό της Εφορίας και το έντυπο Ε1
• Υπεύθυνη Δήλωση (περί αληθινών στοιχείων και δικαιολογητικών)
• Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
• Αριθμό λογαριασμού οποιασδήποτε Τράπεζας ή Ταχυδρομείου στο όνομα του αιτούντα
• Οποιοδήποτε έγγραφο τεκμηριώνει την οικονομική αδυναμία του ενδιαφερόμενου (προαιρετικό)

Η οικονομική ενίσχυση θα χορηγηθεί την 27η Απριλίου 2016 και οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές μέχρι την 8η Απριλίου 2016.

7 σχόλια:

  1. Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Ούτε ένα "μπράβο"; Ούτε καν από τους γλείφτες!
    Δεν γνωρίζω, βέβαια, αν κατά τον νόμο είναι υποχρεωμένος ο Δήμαρχος να χορηγήσει αυτές τις ενισχύσεις, οπότε οι όποιες "επευφημίες" ίσως είναι περιττές.
    Και μάλλον το ποσό ενίσχυσης είναι 15.000/100. "Ψιλά γράμματα"... Η επικεφαλίδα είναι που μένει: 100 και 15.000 (και όπως το πάρει ο καθένας).
    Όπως και νά ‘χει, μπράβο Δήμαρχε!
    Και κάτι ακόμη: Προτείνω, όποιοι διεκδικήσουν αυτό το επίδομα ενώ δεν το έχουν ανάγκη, ασχέτως τι λένε τα "χαρτιά" τους, να καταγγελθούν (όλοι λίγο-πολύ γνωριζόμαστε), να ψαχτούν καλύτερα τα υπάρχοντά τους και να πληρώσουν αυστηρό πρόστιμο, το οποίο θα διανεμηθεί στους πραγματικούς 100 πρώτους δικαιούχους. Αλλά τι ζητάω, στην Ελλάδα και δη στη Φλώρινα...
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αναρτηθεί κατάλογος των δικαιούχων με κάποιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αληθεια? ασ γραψουν ποιεσ ειναι οι προυποθεσεισ,γιατι οποιεσ φορεσς ρωτησα τα κριτηρια για αυτο το επιδομα κανενασ δεν ηξεραι,μα κανενασ δεν ξερει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ποιες ειναι οι προυποθεσεισ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalo tha einai na gini kapia anakinosi ton onomaton ton dikeouxon na kseri kai o kosmakis pioi einai autoi pou telika ta pernoun auta ta voithimata apo to dimo(arxo)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεχάσατε να βάλετε ότι ΔΕΝ δικαιούνται το βοήθημα όσοι παίρνουν Πρόνοια και όσοι είναι Συνταξιούχοι -ΥΓ Αλήθεια. .τα Χριστούγεννα τελικά ποίοι το πήρανε? .... με κλήρο η όχι σαν Έλληνας πολίτης νομίζω νομίμως δικαιούμαι να γνωρίζω την όποια λίστα κι αν τυπώθηκε η όχι στα χαρτιά η στο συρτάρι ---- Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε επίδομα πρώτα το παίρνουν οι γύφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.