Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Την άμεση παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών ζήτησε ο βουλευτής Φλώρινας Γ. Αντωνιάδης (video)

Την άμεση παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά ζήτησε ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης, στην παρέμβασή του για το προσφυγικό κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής που έγινε στις 3/3/2016.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


6 σχόλια:

  1. Ο κ. Αντωνιάδης έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της Φλώρινας. Είναι παγκοσμίου εμβέλειας. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τέτοιο βουλευτή. Εύχομαι σύντομα να τον δούμε υπουργό . γιατί όχι και πρωθυπουργό.













    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρησιμοποιείς λέξεις και φράσεις που μπορεί να αλλοιώσουν το νοημα που θελεις να περάσεις,όπως ''Εχει ξεφύγει΄΄, ΄΄εμβέλεια΄΄. Ξεφεύγει κάποιος από μια κατάσταση όταν σ΄αυτη κινδυνεύει, ξεφεύγει από κάπου για να αποφύγει κάτι. Δεν τολμώ να σκεφτώ οτι ο βουλευτής την κάνει με ελαφρά πηδημάτάκια. Αν θέλαμε παγκοσμίου εμβέλειας ηγέτη θα ψηφίζαμε κάτι άλλο. Εμείς ψηφίσαμε άνθρωπο να ασχοληθεί ματη φλώρινά μας, την ανεργία μας, τις κλειστές επιχειρήσεις μας. Ηταν υπέρμαχος της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ και τώρα αυτή κοντεύει να κλείσει (ίσως επειδη κοστίζει λιγότερο στο κράτος). Ξέρω οτι δεν θα διαβάσει τα σχόλια, αλλά μιας και μας προέκυψε, ας ασχοληθεί με τα τοπικά, μέχρι να γίνει υπουργός ή (μακάρι) και πρωθυπουργός, και να υποχρεωθώ να ζητήσω συγγνώμη που δεν τον ψήφισα.

      Διαγραφή
    2. O Aντωνιάδης είναι ο λαοφιλής ηγέτης μας . Μας έκανε να αισθανθούμε εθνικά υπερήφανοι. Είναι ο μελλοντικός ηγέτης της Ν.Δ ΚΑΙ της Ελλάδος. Οι νεότερες γενιές θα τον αποκαλούν ΕΘΝΑΡΧΗ. Οι μεγάλοι ηγέτες βγαίνουν μέσα από κρίσεις και δυσκολίες.

      Διαγραφή
  2. Είναι καλύτερα να φύγει όλος αυτός ο θίασος αμαθών και ανθελλήνων που λέγεται κυβέρνηση. Εάν η νδ το ζητούσε θα έπεφταν , γιατί δεν το κάνετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τον Λιανή βρέθηκε άλλος ένας βουλευτής που εχει χάρισμα λόγου και επιχειρήματα και φροντίζει για να ακούγεται η Φλωρινα παντου. Αντωνιαδη συνέχισε την προσπάθεια σου και εμεις οι απλοί ψηφοφόροι σου ειμαστε εδω . Ασε τους άλλους να πίνουν καφε με τα κομματόσκυλα και να σχεδιάζουν πως θα σε ανατρέψουν . Και μια συμβουλή . Ο λαός ειναι μαζι σου . Φρόντισε και εσυ να εισαι κοντα του όσο μπορεις περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.