Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Με ένα κάρο χρυσά στις αποσκευές του ο Α.Π.Σ. Φλώρινας Shogun

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το 5ο Διεθνές και 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης.

Έλαβαν μέρος 800 περίπου αθλητές και 90 σύλλογοι και ανάμεσά τους η Κύπρος και η Αλβανία για αυτό και η ονομασία Διεθνές. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και συνεχάρησαν από το Δήμο Παύλου Μελά ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Σ. Λαζαρίδης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Δ. Αθάνατος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Θ. Καπητανίδης. Πραγματοποιήθηκαν κατηγορίες σκιαμαχίας κινέζικες, κορεάτικες, γιαπωνέζικες, τεχνικών αυτοάμυνας άοπλων και με όπλα, στοχομαχίας, ημιεπαφής, ελαφράς επαφής, πλήρους επαφής, χαμηλών λακτισμάτων, ταϊλανδέζικης πυγμαχίας, μάχης ρίψεων και κλειδωμάτων και μικτής μάχης.

Όλα κινήθηκαν ομαλά, με σύντομη ροή, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστέρηση. Τους αγώνες τιμά πάντα με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θωμάς Σμιάρης ο οποίος δεν παύει να αγωνίζεται και να στηρίζει τους συλλόγους που απαρτίζουν την Ομοσπονδία.(Ε.Ο.Π.Τ). Στους αγώνες αναδείχτηκαν για άλλη μια φορά οι Πολεμικές Τέχνες ως αθλήματα που προωθούν την ευγενή άμιλλα την πειθαρχία την ευγένεια και την αυτοσυγκέντρωση καθώς και την σωστή και σοβαρή δουλειά των προπονητών. Ανάμεσα στα σωματεία που πήραν μέρος ήταν και ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν με τόλμη σθένος για τη διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου προσφέροντας σε όλους τους παραβρισκόμενους στιγμές χαράς και συγκίνησης . Οι αθλητές του Συλλόγου μας που ξεχώρισαν, διακρίθηκαν και κατέκτησαν από μια θέση στο βάθρο είναι οι εξής:

ΚΑΤΑ
Βοζίνης Χρήστος 1η θέση χρυσό
Ζηβαρίδης Νεκτάριος 1η θέση χρυσό
Ράλλη Ευαγγελία 1η θέση χρυσό
Τριανταφύλλου Ευμορφία 1η θέση χρυσό

ΚUMITE
Αλέξανδρος Φαραντάκης 1η θέση χρυσό
Γκέλη Μαρία 1η θέση χρυσό
Βελίδης Νικόλαος 1η θέση χρυσό
Τριανταφύλλου Ευμορφία 1η θέση χρυσό
Κωνσταντίνος Μεταξάς 1η θέση χρυσό
Γεωργιάδης Αλέξανδρος 1η θέση χρυσό
Ηλίας Χρήστος 1η θέση χρυσό
Ράλλης Βασίλειος 2η θέση ασημένιο
Αναστασία Ματσκαλίδου 1η θέση χρυσό
Ντόνες Νικόλαος 1η θέση χρυσό
Σεβαστέλλης Νικόλαος 2η θέση ασημένιο
Παπαδόπουλος Δημήτριος 1η θέση χρυσό

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας SHOGUN συγχαίρει θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος, προπονητές μαθητές και ευελπιστεί τέτοιου είδους αξιόλογα αθλητικά γεγονότα να λαμβάνουν χώρα και στο μέλλον προάγοντας τον πολιτισμό την παιδεία και κατά συνέπεια την πρόοδο και την εξέλιξη σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο. Ως σύλλογος θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλες αυτές τις προσπάθειες που εξευγενίζουν τον άνθρωπο και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.