Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ερώτηση Αντωνιάδη για τον ΑΗΣ Αμυνταίου

Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «βιωσιμότητα και εύρυθμη λειτουργία του ΑΗΣ Αμυνταίου, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς παρέκκλισης σύμφωνα με τους νέους περιβαλλοντικούς όρους που απορρέουν από τις καινούριες Ευρωπαϊκές οδηγίες» κατέθεσε ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε, ο ΑΗΣ Αμυνταίου έχει μπει σε καθεστώς παρέκκλισης λόγω των νέων οδηγιών της Ε.Ε για περιβαλλοντικούς όρους.

Κατόπιν των ανωτέρω

Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Ποια θα είναι η πορεία της εύρυθμης λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου σε συνάρτηση με τη λειτουργία του ορυχείου Αμυνταίου, στο οποίο υπάρχει πλήθος αποθεμάτων υψηλής ποιότητας λιγνίτη; Πώς σκοπεύει το υπουργείο να αντιμετωπίσει το θέμα της αποθείωσης (ξηρή ή υγρή) και με τι πόρους; Εννοούμε την υγρή αποθείωση για καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.
2. Τι θα συμβεί με το προσωπικό του ΑΗΣ Αμυνταίου και του Ορυχείου Αμυνταίου, η λειτουργία των οποίων είναι αλληλένδετη, βάση του καθεστώτος που βρίσκεται ο ΑΗΣ (σεβαστός αριθμός εργαζομένων)
3. Τι θα συμβεί με τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης στον Δήμο Αμυνταίου και τον Δήμο Φιλώτα καθώς επηρεάζεται άμεσα από το καθεστώς που βρίσκονται οι μονάδες.

Ο ερωτών Βουλευτής
Αντωνιάδης Γιάννης

5 σχόλια:

  1. Οχ θεε μου ,δεν αντεχω αλλες @@@@** ,πες στον συνεργατη σου να σταματησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιαννάκης με τα λόγια ,χτίζει ανώγεια και υπόγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μεγάλος Πολιτικός (το Πολιτικός με μεγάλο "Π") ξαναχτύπησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κινδυνολόγος στο γραφείο σου, στα πείρε τα μυαλά όπως άλλωστε έκανε και σε όλους τους συναδέλφους του.Αλλαξέτον όσο έχεις καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κινδυνολόγος - λουφαδόρος και ο άλλος με τα κληρονομικά δικαιώματα. Γιάννη ξύπνα πριν είναι αργά.....

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.