Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ιδανικό φινάλε για τον Αμύντα Αμυνταίου

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την σεζόν 2015-2016, η γυναικεία ομάδα του Αμύντας Αμυνταίου, καθώς στην τελευταία αγωνιστική των πλει-αουτ επικράτησε του Φιλώτα με 23-34, κατακτώντας και τυπικά της 5η προνομιούχο θέση, που οδηγεί στο Κύπελλο Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Σ΄ ένα παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες, οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτελεσματικά σουτ και καλή αμυντική λειτουργία, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα του Φιλώτα, καθαρίζοντας τη νίκη από το ημίχρονο (11-18).

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αμύντα δεν εφησύχασε, εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες και τα λάθη του Φιλώτα και ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια τιμή, με την οποία διατήρησε ως το τέλος του αγώνα (23-34).

Σταθερή επιθετική αξία για τον Αμύντα αποδείχθηκε σ΄ ένα ακόμα παιχνίδι η Κριστίνα Έλενα Τσιομπάνου (9γκ.), που είχε άξιες συμπαραστάτριες τις Μπάντη, Ρακοπούλου Ηλ. και Καλογήρου, με 6τέρματα έκαστη. Για τον Φιλώτα η Γκροντανόφσκα πέτυχε 8τέρματα και την ακολούθησε η Γαλανούδη με 6.

Η παίκτρια του Αμύντα, Ελένη Ρακοπούλου, σχολίασε: «Για μας τις μικρότερες παίκτριες της ομάδος, η εμπειρία που πήραμε μέσα από τους αγώνες της Α1, ήταν μοναδική και σίγουρα θα μας βοηθήσει στην αθλητική μας εξέλιξη. Χαρήκαμε το σημερινό παιχνίδι, αποδώσαμε καλό χάντμπολ και πήραμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε, κλείνοντας τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστούμε τους φίλους τους ομάδας, που μας συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ,ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

Διαιτητές: Γρηγοριάδης- Τομίδης

5λεπτα: 2-3, 4-5, 8-9, 8-11, 9-15, 11-18 (ημχ.), 15-20, 18-25, 20-26, 21-29, 21-31, 23-34

ΦΙΛΩΤΑΣ (Τ. Τσουτσουλάκη): Τετεδάκη, Αντρέγιεβα, Βαφειάδου, Γεωργιάδου, Φωκά, Κατσουπάκη, Γαλανούδη 6, Τραγαράκη, Κιοσέ, Κεβρεκίδου 5, Φυλάκη 2, Γκροζντανόφσκα 8, Σιδηροπούλου 1, Γκάτσιου1.
Δίλεπτες Αποβολές: 2, Πέναλτι: 4/4.

ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος – Α. Παπαβασιλείου): Κυρλιάνη (τ/φ), Τζαραλή 1, Μπάντη 6, Μίτις, Ζντραβέφσκα 3, Ρακοπούλου Ηλ. 6, Κωτσοπούλου 2, Παρασκευοπούλου Ευδ. (τ/φ), Σουμελίδου 1, Τσιομπάνου 9, Ταϊρίδου (τ/φ), Παρασκευαΐδου Χρ., Καλογήρου 6, Ρακοπούλου Ελ.
Δίλεπτες Αποβολές: -, Πέναλτι: 3/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.