Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας της σκακιστικής ακαδημίας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, με μικρή καθυστέρηση λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της σκακιστικής ακαδημίας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο ξενοδοχείο «Φαίδων».

Σκακιστές μικροί και μεγάλοι, γονείς και φίλοι του αθλήματος παρευρέθησαν στην εκδήλωση, όπου είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς και των επιτυχιών της ομάδας και των αθλητών μας, αλλά και να διασκεδάσουμε με το μουσικό πρόγραμμα που ετοίμασαν οι μικροί σκακιστές. Επίσης, τιμήσαμε και βραβεύσαμε τον σκακιστή της ομάδας μας κ. Μήσσια Βασίλειο για την προσφορά του στο σύλλογο με την αγωνιστική του δραστηριότητα επί σειρά ετών.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Μιχάλης Καρακόλης και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θωμάς Τσούλης. Τηλεφωνικό χαιρετισμό στους παρευρισκομένους απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ενώ ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης απέστειλε ευχές για δημιουργικό νέο έτος.

Η τυχερή σκακίστρια της βραδιάς, Πατρίκη Αλεξάνδρα, κέρδισε μαζί με το φλουρί μια υδατογραφία που φιλοτέχνησε η κα Δήμητρα Ξενάκη, μέλος της Λ.Π.Φ., καθώς και δωροεπιταγή για αγορά σκακιστικού υλικού.

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο «Φαίδων» για την φιλοξενία του και την παραχώρηση των εγκαταστάσεων spa δωρεάν στην τυχερή της βασιλόπιτας!

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.