Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ευχαριστήρια του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την οικογένεια του κ. Γρηγόρη Χατζηλάμπρου για την προσφορά ενός σαλονιού της εκλιπούσας μητέρας των Πέρσας Χατζηλάμπρου, για τις ανάγκες επίπλωσης χώρων λειτουργίας του.
Η Πέρσα Χατζηλάμπρου ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΛΕΦ, επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων και ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί επίσης θερμά τον συνταξιούχο κ. Ηλία Βίτκα για την προσφορά ενός καινούργιου λάβαρου σε αντικατάσταση του φθαρμένου παλαιού για να είναι αντάξιο των εμφανίσεων του ΛΕΦ.
Ο κ. Βίτκας και στο παρελθόν έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως το ΛΕΦ ως διευθυντής της ΕΡΑ Φλώρινας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί επίσης την συνταξιούχο δασκάλα – απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου κα Σοφία Φωτεινού για την δωρεά τριών βιβλίων παιδαγωγικού περιεχομένου προς εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του ΛΕΦ.
Τέτοιες ευγενικές χειρονομίες αποτελούν δείγμα εκτίμησης και έμπρακτης βοήθειας προς το έργο του ΛΕΦ και ενισχύουν τις προσπάθειες μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.