Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Συγκέντρωση τροφίμων για τους πρόσφυγες από τον συνδυασμό «Ελπίδα»

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, τα μέλη του περιφερειακού συνδυασμού «Ελπίδα» της Π.Ε. Φλώρινας προχωρούν στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών υγιεινής.

Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται στο ταξιδιωτικό γραφείο Florina Travel (Στ. Δραγούμη και Καλλέργη γωνία) κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

6 σχόλια:

  1. Μαζέψτε τρόφιμα και φάρμακα για τους Έλληνες γιατί θα χρειαστούν σύντομα. Αφήστε τον ψευτοανθρωπισμό και βάλτε την λογική στις αποφάσεις σας. Δεν είναι ηλίθιοι οι σκοπιανοί και οι βούλγαροι που κλείνουν τα σύνορα. Μην ακούτε τις προπαγάνδες αυτών που κερδίζουν ή χρηματοδοτούν αυτό το φαινόμενο. Σκεφθήτε γιατί γίνονται όλα αυτά , γιατί η χώρα μας έγινε ο σκουπιδοτενεκές όλου του κόσμου και ποιοί τους κατευθύνουν εδώ. Η Ελλάδα στους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβοοοο !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ θεωρώ εσένα 7:56 ανθέλληνα και προδότη με αυτά που λες. Ελπίζω να πείσω και άλλους και να καταφέρουμε να σε διώξουμε εσένα και τα παιδιά σου από την πατρίδα μας, την οποία βρωμίζεις και ντροπιάζεις με αυτά που λες...
      Έξω προδότες ρατσιστές, συνεργάτες κάθε κατακτητή που έχει περάσει από τον τόπο μας

      Διαγραφή
    3. 8:31 κοίτα μη διώξουμε εσένα Γραικύλε.

      Διαγραφή
  2. Ξύπνησε και το ΠΑΣΟΚ... Αφήστε τα σάπια και βοηθήστε κανέναν Έλληνα γιατί στις επόμενες εκλογές ούτε τη ψήφο σας δε θα έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτά που λέτε και κάνετε , είστε ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.