Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ξεκινούν μπαράζ στην Α1 Ε.Π.Σ.Φ. - Απορρίφθηκε η ένσταση του Αίαντα Αμμοχωρίου

Χθες το μεσημέρι η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας απέρριψε την ένσταση του Αίαντα Αμμοχωρίου σε βάρος του Ερμή Αμυνταίου αναφορικά με την συμμετοχή του Μαργιορίδη στο μεταξύ τους παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής, καθώς, ως γνωστόν, υπήρξε μια διχογνωμία (άλλωστε μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ο Μαργιορίδης δεν αγωνιζόταν) για το τι είδους δίπλωμα προπονητικής κατείχε και για το αν αυτό του απαγόρευε να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής.

Συνεπώς, η ΕΠΣΦ ξεκινάει τη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος 6 αγωνιστικών ανάμεσα στους 4 πρώτους. Επειδή Μέγας και ΠΑΣ έφεραν 1-0 και 1-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια, η 3η θέση (της κανονικής περιόδου) θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Οι 4 "μονομάχοι" του τίτλου ξεκινούν την έξτρα διαδικασία με την εξής βαθμολογία ως προίκα:
Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 5
Ερμής Αμυνταίου 2
Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 1 ή 0
ΠΑΣ Φλώρινα 0 ή 1

Όποια ομάδα έχει έννομο συμφέρον να κυνηγήσει περαιτέρω την υπόθεση "Μαργιορίδη", δηλαδή ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα (σ.σ. σε περίπτωση μηδενισμού του Ερμή ανακηρυσσόταν αυτομάτως πρωταθλητής) έχει το δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί πλέον σε ανώτερο ποδοσφαιρικό όργανο, την πειθαρχική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Επίσης το απόγευμα της Κυριακής στην Κέλλη ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον Αίαντα Αμμοχωρίου σε νοκ-άουτ τελικό παραμονής, καθώς ο χαμένος υποβιβάζεται και ο νικητής εναποθέτει την ελπίδα σωτηρίας του στον πρωταθλητή της ΕΠΣ και θα... χαμογελάσει αν και εφόσον ο πρωταθλητής της Α1 καταφέρει να πάρει ένα εκ των δύο εισιτηρίων ανόδου στη football league 2 σε νέους αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ Φλώρινας, ΕΠΣ Κοζάνης, ΕΠΣ Καστοριάς και ΕΠΣ Γρεβενών.

Πηγή: florina-sport.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Ο Αγιος θα παει την υποθεση στην ΕΠΟ και μαλλον θα δικαιωθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αγιος ειναι μακραν ανωτερος και πεσανε να τον φανε υπουλα γιατι ξερουν την ανωτεροτητα του οι διεκδικητες της ανοδου. Ας κανουν πρωτα ομαδα σαν του αγιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.