Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Κάλεσμα του 1ου Συστήματος Προσκόπων Φλώρινας για συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στέκεται δίπλα στους πρόσφυγες σε όλη την Ελλάδα με τα μέλη του να βρίσκονται σε όλα τα σημεία συγκέντρωσης προσφύγων και να βοηθούν με κάθε τρόπο.

Έτσι και η Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας έχει αναλάβει να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν βρει καταφύγιο στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης.

Εμείς από την μεριά μας το 1ο Σύστημα Προσκόπων σε πρώτη φάση αναλάβαμε την συγκέντρωση βοήθειας που θα αποσταλεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης.

Η συγκέντρωση των πραγμάτων θα γίνεται από την Τρίτη 15 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου από τις 17.00 μ.μ έως και τις 20.00 μμ στην Εστία των Προσκόπων στο κύκλο της Φλώρινας.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τους πολίτες της Φλώρινας να σταθούν δίπλα μας βοηθώντας να συγκεντρώσουμε όσα γίνεται περισσότερα από τα παρακάτω: Εμφιαλωμένα νερά, μπισκότα, κριτσίνια, κρουασάν , χυμοί, γάλατα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής για γυναίκες και παιδιά όπως βρεφικές πάνες και σερβιέτες, μωρομάντηλα, χαρτομάντιλα, χαρτί κουζίνας και χαρτί υγείας, καθώς επίσης και παπούτσια για παιδιά και ενήλικες.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.