Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

#Together: 13ο και… τυχερό

Αισίως φθάσαμε στο 13ο και τυχερό μας τεύχος, όσο και αν κυριαρχούν οι προλήψεις για κάποιους, καθώς η αγάπη και η «ζεστή» αγκαλιά των αναγνωστών μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε, μέσα σ’ αυτό το «θολό» τοπίο που βιώνει η χώρα μας.

Στο αποκριάτικό μας τεύχος θα πάρετε μια δυνατή δόση της «αποκριάτικης Κοζάνης» και όχι μόνο, αλλά και θα… δοκιμάσετε γεύσεις των ημερών.

Στο μεγάλο αφιέρωμά μας κυριαρχεί το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, που φέτος συμπλήρωσε 40 χρόνια, ως διάδοχο σχήμα του ΚΑΤΕ Κοζάνης. Επίσης θα γνωρίσετε το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στην Καστοριά, όπως και ένα χωριό φάντασμα, το παλαιό Κωστράζι.

Σ΄ αυτό το ταξίδι μας θα «χτίζουμε» υγιείς σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, αλλά και σας διηγηθούμε «Ιστορίες χωρίς σύνορα». Ακόμη θα γνωρίσετε μεταξύ των άλλων: την οικογενειακή επιχείρηση, «Δέσπω Γαλακτοκομικά προιόντα», που δραστηριοποιείται από το 1956, το Δημήτρη Ντέμο και την Εφαρμογή του «FyelGR», τον τραγουδοποιό Νίκο Χαλβατζή, τη φωτογράφο Βαλέρια Χοροζίδη και τον ΕΟΣ Κοζάνης

Φυσικά σε κάθε «γωνιά» του # Together. υπάρχει και κάτι ενδιαφέρον, ακόμη και για τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.

Καλή σας ανάγνωση

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.