Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Συγχαρητήριο του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Το Επιμελητήριο Φλώρινας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα εστιατόρια του νομού που απέσπασαν το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, το οποίο απονεμήθηκε στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στο Ball Room του ξενοδοχείου ‘’Μεγάλη Βρετανία’’ στην Αθήνα, σε μια λαμπερή τελετή.

Πρόκειται για τα εστιατόρια του Κοντοσώρου Νικόλαου στο Ξινό Νερό, του ‘’Θωμά’’ στο Σκλήθρο και του Ναουμίδη Πέτρου στον Αγ. Παντελεήμονα.

Παρουσιάζοντας μοναδικά πιάτα με επιλεγμένες πρώτες ύλες, φαντασία και βαθιά γνώση τεχνικής κατάφεραν να αναδείξουν την τοπική κουζίνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα το επίπεδο της γευστικής απόλαυσης των ανωτέρω εστιατορίων καθιστά την Φλώρινα σημαντικό πόλο έλξης γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και διακρίσεις!

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Ρε φίλε μου Σάββα στο γιατακι του Γιώργου έχεις φάει? Ο ταν φας ελα να μου πεις ποιός αξίζει τα βραβεία.Φτάνει πια με τις κατευθυνόμενες συνταγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.