Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (video)

Το εκλογικό του κέντρο, που βρίσκεται επί της οδού Παύλου Μελά 47, στον πεζόδρομο της Φλώρινας, εγκαινίασε χθες βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ταυτόχρονη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του.
Πρώτος μίλησε ο απερχόμενος βουλευτής Θανάσης Γερμανίδης και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των Πέτης Πέρκα, Σάββα Σαπαλίδη, Κωνσταντίνου Σέλτσα και Άννας Σπύρτου.

70 σχόλια:

  1. ...και να μου παιρνούσε μία ιδέα να τους στηρίξω, με το που είδα τις χειρονομίες και το μιδίασμα του σύντροφου μπολσεβίκου Σέλτσα κατα την ψαλμωδία, επανήλθε η λογική στη θέση της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά...συνέχισε με το παπαδαριό εσύ, φίλε μου από τον μεσαίωνα.

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε, τι μούτρο ήταν εκείνο;

      Διαγραφή
    3. Φαίνεται να είναι την στιγμή που ακούγεται το"τοις βασιλεύσι"...Πολλοί αντιδρούν σε αυτή την έκφραση,μεσα σε αυτους και εγω!

      Διαγραφή
    4. Η Αννα Σπύρτου ξεχώρισε με διαφορά από τους συνυποψήφιούς της.
      Λόγος καθαρός, από καρδιάς. Για τα προβλήματα της περιοχής, για τα οποία παλεύει εδώ και χρόνια.
      Ελπίζω να είναι η επόμενη βουλευτής μας. Για να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο.

      Διαγραφή
    5. Πέτη Πέρκα πρώτη και με διαφορά.Άτομο με ακτινοβολία που μας γεμίζει υπερηφάνεια!Φλωρινιώτισσα άξια να μας εκπροσωπήσει στην Βουλή των Ελλήνων.
      Σαπαλίδης, Σπύρτου καλοί αλλά για άλλα , όχι και για την βουλή-μη τρελαθούμε!
      Σέλτσας:χάλια μαύρα.

      Διαγραφή
  2. ο κύριος από πίσω γιατί δεν ήθελε να φιλήσει τον Σταυρό μας;

    ΑΘΕΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ...

    ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι βαθιά θρησκευόμενοι ΝΔμοκρατες και Πασοκ, είχαν το θεο μέσα τους και μας εχουν ισοπεδώσει.
      Παλιά ΝΔμοκρατισσα

      Διαγραφή
    2. 8.59 τουλάχιστον δεν προσβάλλουν τόσο ξεδιάντροπα αυτά που για μς είναι ιερά.θα έπρεπε να σεβονται τα πιστεύω μας, αλλωστε μας έχουν πρήξει με τη φιλελευθερία τους, αλλά μόνο τους τζαχάντ και τους ανώμαλους είναι ανοιχτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Επειδή οαρχηγός τους πεταξε το κοκόμοιρο το περιστέρι κατά τον αγιασμό των βρώμικων λιμανίσιων υδάτων,νόμισαν ότι θα γλύτωναν από το νίκας τοις βασιλεύσει; καλά να πάθουν. Όσο για σενα φιλε μου Χρισταινέ, καλα θα κα΄νεις να διαβάσεις την καιινή Διαθήκη που αφορά τον θεό των 12 φυλών του Ισραήλ,όπου στα τέσσερα από τα ~18 ευγγέλια που κυκλοφόρησαν, υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές για τα ίδια παραμύθια που αραδιάζουν.

      Διαγραφή
  3. κ. Πέρκα αρχίζεται την ομιλία σας με δύο ανακρίβειες. 1) ότι ο λαός της Φλώρινας έκανε αποδεκτό το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό του (ευχαριστείτε μάλιστα γι΄αυτό) και 2) τον εκλογικό αγώνα τον κανετε όλοι μαζί οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο. Για την πρώτη, πως έγινε αποδεκτό από το λαό την στιγμή που ούτε οι κομματικές οργανώσεις δεν πρόλαβαν να εκφράσουν το παραμικρό. Για δε την δεύτερη αφού αλωνίσατε όλα τα κανάλια της διαπλοκής, (Σκάϊ, αρτ,τοπ κλπ), θυμηθήκατε κοινό αγώνα με τους συνυποψήφιους.
    κ.Πέρκα μην μπερδέβεστε δεν είστε υποψήφια βουλευτής επικρατείας, αλλά Φλωρινας. Δυστυχώς για σας, δεν κρυώσατε μαζί μας, δεν αναπνεύσατε μαζί μας, δεν περπατήσατε στους δρόμους μας και το κυριώτερο δεν είσασταν στο γολγοθά μας. Ίσως αλλού εκεί που ζήτε και εργάζεσται και σας γνωρίζουν, όπως εμείς γνωρίζουμε τους τρεις συνυποψηφίους σας. Εκεί θα έπρεπε να εκτεθείτε σε κρίση και όχι εδώ, όπου απουσιάζαται από τόσες και τόσες εκλογικές αναμετρήσεις δύσκολων καιρών για την αριστερά στον νομό μας και όχι τώρα που εκλέγεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι εμείς πρέπει να σταυρωσουμε ένα από τους τρεις συνυποψηφίους σας για να έχουμε βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ που θα παλευει μαζί μας και που θα απολογείται και θα μας πληροφορεί για ότι κανει και όχι έναν βουλευτή χαμένο και χωμένο στις Αθηναϊκές καρέκλες της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι επιλέχθηκε κάποτε και ο Κωνσταντινίδης και είχε ο νομός 3 θητείες βουλευτή "εσωτερικής κατανάλωσης". Αφήστε λοιπόν το παραμύθι με τον βουλευτή της δήθεν διπλανής πόρτας και κοιτάξτε να μπορεί να μας εκπροσωπήσει ουσιαστικά και λίγο πιο πέρα από τα όρια του νομού, για θέματα ουσίας και ανάπτυξης, με γνώση, εμπειρία και δυναμική παρουσία εκεί που δίνονται οι πραγματικές πολιτικές μάχες, κι όχι στα καφενεία και τα παζάρια...

      Διαγραφή
  4. Απαράδεκτος ο Σέλτσας! Μόνο όσοι δεν τον ξέρουν μπορεί να τον ψηφίσουν. Επιθετικά άγριος, αρνήθηκε τον αγιασμό με απαξιωτικές χειρονομίες, κάνει ζημία στο Σύριζα...Παθιασμένα αυτοπροβαλλόμενη η Σπύρτου, αξιοπρεπής Σάββας, σεμνή η Πέρκα που μίλησε μόνο για το Σύριζα, προς τιμήν της.
    Η όλη παρουσίαση σαν γενική εντύπωση κακή πάντως, βασικά λόγω της αρνητικότατης εικόνας που έδωσε ο Σέλτσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Σπύρτου δεν μας τα λέτε καλά. Ούτε κοιμισμένοι ούτε ψεκασμένοι είμαστε. Αν είχαμε ακούσει τις προτάσεις των Φίλων θα υπογράφαμε την απαράδεκτη σύμβαση ΟΣΕ και θα επιδοτούσαμε εμείς την γραμμή με 200.000 ετησίως!!! θυμάστε τί έλεγε η κίνησή σας; "ο μόνος λόγος να μην υπογραφεί η σύμβαση (σσ της ντροπής) είναι να μην θέλουμε το τρένο. Όσο για το Πανεπιστήμιο αν θέλετε την ψήφο μας να πείτε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ποιοι συνάδελφοί σας του έσκαβαν τον λάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 3:34, η πρόταση για σύμβαση με τον ΟΣΕ δεν ήταν της Κίνησης Φίλων Τρένου.
      Ο Δήμαρχος την είχε κάνει δεκτή σε συνάντηση στην Αθήνα.
      Οι Βουλευτές δεν ενδιαφέρθηκαν να ενταχθεί η γραμμή στις επιδοτούμενες από το κράτος άγονες γραμμές.

      Μέλος της ΚΦΤΦ

      Διαγραφή
    2. τι είναι αυτά πού λέτε; Απαιτούσατε την αποδοχή της κυβερνητικής πρότασης:
      1 Απριλίου 2011 (σαν ψέμα) η ανακοίνωση της ντροπής από την ΚΦΤΦ: "Ο μόνος λόγος για να αρνηθούν οι δήμοι και η περιφέρεια και το πιο σημαντικό κριτήριο για τη χρηματοδότηση πρέπει κατά τη γνώμη μας να είναι το τελικό αποτέλεσμα να μην αξίζει τα λεφτά που διαθέτουμε".
      http://florinatreno.blogspot.gr/2011/04/blog-post.html

      Διαγραφή
  6. Ωραία εκδήλωση, αν είχαν και μεγάφωνα έξω να ακούει ο κόσμος που δε χώρεσε ακόμα καλύτερα. Θετική εικόνα οι δύο κυρίες, μάλλον λίγοι οι δύο άνδρες. Πάντως Σύριζα θα ψηφίσω, δεν πάει άλλο σαμαροβενιζελισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο υποψήφιος γιατρός διαχώρησε τη θέση του και δήλωσε με την συμπεριφορά του και την αρνηση του να ασπαστει τον σταυρό, οτι δεν θέλει την ψήφο των ορθοδόξων πολιτών του νομού. Λαμβάνοντας υποψη τον παραδιπλανό του (που στέκεται δίπλα στον Βουλευτή ) και την γελοία συμπεριφορά του κατα την διαδικασία του Αγιασμού, καθώς και την παρουσία σύσωμης της οικογένειας του στελεχους μικρού κομματος , Δηλώνω οτι θα μείνω μακριά από από τον ντόπιο υποψήφιο και θα στηρίξω γυναίκα. ΒΑΡΕΘΗΚΑ να με υποτιμουν ως ντόπιο αλλα με τέτοιους εκπροσώπους δεν έχουν άδικο. Ντόπιος είμαι, Ελληνας , Χριστιανός Ορδόδοξος και δεν ανέχομαι να εμπαιζει κανείς τα ιδανικά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε και απαυτώσου Χ.Ο. εσύ!!!

      Διαγραφή
    2. εισαι πουλημένος ντόπιος έτοιμος από καιρό για το ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΄πως και πολλοί άλλοι συντοπίτες σου.

      Διαγραφή
    3. Θα βόλευε να μην μιλάμε, όπως κανεις εσύ. Ομόνος τρόπος να επικοινωνησετε είναι οι υβρεις. Γι αυτο θα σας κατατάξει ο κοσμος της φλώρινας στο φυσικό σας περιβάλλον ..... στους βόθρους που δημιουργήσατε.

      Διαγραφή
  8. Με τέτοιον άγριο πόλεμο μεταξύ των υποψηφίων, όποιος κατάφερε να τους κάνει να εμφανιστούν μαζί δικεούται να λεγεται θαυματοποιός-ειρηνοποιός. Θέλουν άραγε να πείσουν ότι θα είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους; Μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμπρός Σύριζα για πρωτιά στο νομό, δεν έχει σημασία ποιος θα είναι βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφίζω και θα ψηφίσω Συριζα, αλλά τι μούτρα είναι αυτά ρε παιδιά; Σε μαρτύριο σας υπέβαλλαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε σεις του Σύριζα, τον αόρατο Γερμανίδη τι τον εμφανίζετε ακόμα, νομίζετε πως σας κάνει καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι @@@ ειναι αυτος και θελει να μας κυβερνησει αλλα δεν ειναι ο μοναδικος!!!!!!!!!!οδοντιατρος βγηκε απο τα Σκοπια; ερωτηση ......................!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η διαγραμμένη από το Σύριζα για στήριξη του Αργυριάδη ΔΑΠ-ιτισσα τι γύρευε εκεί; Κάτι δεν πάει καλά στην "Ελπίδα που έρχεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν το ήθος του Συριζα το εκφράζει ο Σέλτσας, εμένα και το σόι μου ξεχάστε με, καλύτερα Ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεσαίωνας είμαστε!!! Κατά τα άλλα μπας πειράζουν οι τζιχατιστές και είμαστε όλοι Τζάρλι.
    Πρέπει να χαίρεστε που δεν είναι υποκριτής ο άνθρωπος όπως ο αρχηγός του που το έριξε στην θρησκεία λες και θα τον ψηφίσουν οι ταλιμπανορθόδοξοι.
    Φάτε θρησκεία και πίστη και μην ψηφίζεται αφού ο Θεός θα μας σώσει, τη τα θέλετε τα κόμματα. Α και όσο για το ήθος είδαμε το ήθος των Βατοπεδινών μεσιτών και το πόσο η Εκκλησία πλήρωσε ΕΜΦΙΑ η άλλους φόρους. Σε εκατό χρόνια ίσως γίνουμε Ευρώπη προς το παρόν ακόμα και η τουρκιά είναι πιο δυτικό κράτος από το Ελλαδιστάν με σύγχρονο κοσμικό κράτος και διαχωρισμό θρησκείας και κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά ρε παιδιά η μόνη που ήξερε τι θέλει να πεί και το λεγε αυθόρμητα, γιατί έτσι εκφράζονται οι βιωματικές προσεγγίσεις, ήταν η Πέρκα; Οι υπόλοιποι χρειάζεστε κείμενο για να απευθυνθείτε στον λαό. Δε λέω είναι γνωστό ότι η ίδια είναι εδώ και πολλά χρόνια κεντρικό πρόσωπο σε πλείστες μεγάλες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πάλι τόσο λίγοι οι υπόλοιποι....έτσι θα διεκδικήσουμε για τον νομό, με "πλαστικές" δηλώσεις και "μαυροπίνακες-παρουσιόμετρα" στα χωριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H κυρία Πέρκα ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ κατά πολύ άπο τα λοιπά πρόσωπα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Σέλτσας να κάνει καμιά πρόβα πριν διαβάσει στο κοινό το κείμενό του. Δεν πείθει ούτως ή άλλως!
    Ο Σάββας καλός για πρόεδρος των υδραυλικών.
    Ο Η κ. Σπύρτου καλά είναι να κάτσει στο πανεπιστήμιο, να χρησιμοποιεί πίνακες , σημειώσεις κτλ
    Εμείς ψηφίσουμε μία υποψήφιο που δεν χρειάζεται σημειώσεις για να εκφραστεί!
    Πέτη Πέρκα πραγματικά είσαι κλάσεις ανώτερη από όλους! Και όλοι εσείς που καίγεστε που δεν σας καλούν στα κανάλια, αναρωτηθήκατε μήπως δεν σας καλούν γιατί εκεί απαντάς άμεσα και χωρίς να βλέπεις κρυφά τα σκονάκια σου;
    (ΥΠΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κουραστήκατε να την παινεύετε οι συγγενείς της (γιατί φίλους δεν έχει στην Φλώρινα αφού δεν είχε καμία σχέση)

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι που θα σε διαψεύσω, δεν είμαι συγγενής και επίσης όσο και να θέλεις να δείξεις ότι δεν έχει φίλους, εμένα όλοι οι φίλοι μου Πέτη Πέρκα θα ψηφίσουν γιατί την ξέρουν από παλιά!Και αν θέλει να ξέρεις την πάνε και με 1000. Τώρα αν δεν είσαι από την Φλώρινα που να ξέρεις αν η Πέτη έχει φίλους;Εγώ προέρχομαι από άλλο χώρο, αλλά θα ψηφίσω Πέρκα γιατί δεν φτάνει μόνο το κόμμα για να αλλάξει κάτι, παίζουν σπουδαίο ρόλο και τα πρόσωπα. Αν δεν ήταν η Πέτη στο ψηφοδέλτιο ΔΕΝ θα ψήφιζα Σύριζα.Οι άλλοι μου φαίνονται ανεπαρκείς.

      Διαγραφή
  19. Δεν το πίστευα κι όμως έτσι είναι... Φίλοι συνήθως διαβάζουμε τα σχόλια χωρίς να βλέπουμε τα βίντεο. Αξίζει τον κόπο να δείτε τουλάχιστον τα πρώτα 30΄΄. Η εικόνα μιλά μόνη της.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΑΣΟ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΑΣΟ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ;;;;; Συμφωνώ απόλυτα! Αν ήταν ο Τσαούσογλου εδώ η Πέρκα θα γύρναγε πίσω με κατεβασμένη την ουρά, και ας τον πολεμάει 1 χρόνο τώρα. Ο Σαπαλίδης θα έκανε περίπατο και μετά σπιτάκι του. Η Αννούλα μία από τα ίδια. Και ο Σέλτσας ούτε που θα έβαζε υποψηφιότητα απέναντι στον Τάσο, λύση ανάγκης. Ας γίνεις καλά άξιε σύντροφε πρώτα, εδώ είμαστε.

      Διαγραφή
    2. ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ

      Διαγραφή
    3. ΤΑΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ...

      Διαγραφή
  21. Ακόμη " νίκας τοις βασιλεύσι" ψάλλουν στην Φλώρινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχην ρε ασχετε το τοις βασιλευσι δε σημαινει τουσ βασιλεις αλλα αλλη ειναι η θρησκευτικη σημασια του πρωτα ενημερωσου και μετα ειρωνευεσαι . η ασχετοσυνη καθως η αθεια σας θα μαυρισει τους απιστους συριζαιους στη φλωρινα

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ μου δικαιολογημένη η αγανάκτησή σου, αλλά μην γενικεύεις την άποψή σου, γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο.
      Στο ΣΥΡΙΖΑ όπως και στα υπόλοιπα κόμματα θα βρεις ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές μάζες, κυρίως όμως θα βρεις αγωνιστές, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια προσπαθούν μέσα από αγώνες και θυσίες να κάνουν την ανατροπή υπέρ του κοινωνικού οφέλους, Ένας χριστιανός πρέπει να αξιολογήσει και αυτή την πλευρά και όχι μόνο την με υποκρισία μεθοδευμένη τακτική των λοιπών κομμάτων εξουσίας, τα οποία λειτούργησαν με άκρως αντιλαϊκή και εγκληματική συμπεριφορά. Καρμανλής- Βενιζέλος-Σαμαράς-Γιωργάκης είναι τόσο χριστιανοί και γι'αυτό εξοντώνουν καθημερινά τον λαό;

      Διαγραφή
    3. Εδώ και κάτι αιώνες έτσι το ψάλλουν ΚΑΙ στη Φλώρινα... Αν εσείς γράψατε καινούριο να μας το πείτε για να το δοκιμάσουμε...
      (η ασχετοσύνη σου είναι ευθέως ανάλογη του θράσους με το οποίο θέλεις να κάνεις το δάσκαλο).

      Διαγραφή
  22. profanos kanenas den katalave apo osous sxoliasan pos o papas leei nikas tis vasileusi opios den katalavenei as mi sxoliazei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εΕΙΜΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ,Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΕΛΤΣΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. Ο ΣΑΒΒΑΣ Ο ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ,Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. seltsa gera an ksipnisoun oi dopioi den axeis na fovitheis kanenan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστέ και κύριε μη πιάνεις τους ντόπιους στο στόμα σου!Δεν θέλουν τον Σέλτσα. Και τι θα πει ντόπιος;Βόδι που το σέρνουν να ψηφίσει με μόνο κριτήριο την καταγωγή;Είσαι πολύ γελασμένος!(είμαι ντόπιος)

      Διαγραφή
  25. Επιτέλους ενας υποψήφιος παλικάρι. ..αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήσυχο θα το αφήσουμε γιαυτό δεν θα τον ψηφίσουμε, δεν τον θέλουμε

      Διαγραφή
  26. Δυο πανεπιστήμια ενα στην Αθήνα ενα Θεσσαλονίκη ....ενας μορφωμένος άνθρωπος οσο κανενας σας...."κύριοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ολοι μέσα.........στον Συριζα
    και η επιτροπή του νομού του ουράνιου τόξου άλλωστε πήρε απόφαση να στηρίξει τον δικό τους........ υποψήφιο !
    ΑΞΙΟΙ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δυο πανεπιστήμια ενα στην Αθήνα ενα Θεσσαλονίκη ....ενας μορφωμένος άνθρωπος οσο κανενας σας...."κύριοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κ. Σέλτσα μας είναι δύσκολο να σας καταλάβουμε, γιατί συνηθίσαμε στην κοινωνική καθυστέρηση. Το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια είναι η καραμέλα μας. Δεν μπορούμε χωρίς τις γονυκλισίες του Σαμαρά. Συνηθίσαμε το τριτοκοσμικό σφιχταγκάλιασμα με την εκκλησία. Ο σκοταδισμός μας εμπνέει, βλέπε Άδωνη, Μπαλτάκο και λοιπά παληκάρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρικόλακες του σοβιετιστάν, γράψτε κι άλλα τέτοια, έτσι για να βάλουμε μυαλό όσοι Έλληνες Ορθόδοξοι σκεφτόμαστε (ακόμη...) να ψηφίσουμε αριστερά...

      (με τόσο μίσος φαντάζομαι τι θα κάνετε όταν γίνετε κυβέρνηση...)

      Διαγραφή
  30. Επιλέξτε ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Ξεχωρίζουν φανερά και κυρίως η Πέρκα έχει έναν ιδιαίτερο, σοβαρό και συνάμα σεμνό αέρα. Μοιάζει πραγματικά με άτομο που μπορεί να μας εκπροσωπήσει άξια. Μη τρώτε το παραμύθι ότι ''δεν ζει ανάμεσα μας''. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ, απλά οι σπουδές και έπειτα η ανάγκη να βρει εργασία την κράτησαν στη Θεσσαλονίκη. Δεν βλέπω το πώς αυτό την απομάκρυνε από τη γενέτειρά της. Για να είστε δηλαδή ορισμένοι ευχαριστημένοι έπρεπε να είχε τελειώσει ζωικής παραγωγής στο ΤΕΙ της Φλώρινας και να εργάζεται εδώ; Σοβαρευτείτε. Είδαμε και αυτούς που ''αναπνέουν τον αέρα μας'' πώς μας εκπροσώπησαν ξυπνάτε επιτέλους και δώστε βήμα σε έναν άνθρωπο που θα μεταφέρει τη πνιχτή φωνή και τα αιτήματά μας στην Αθήνα και τους κυβερνώντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποιος ειναι αυτος που λεει οτι το σύριζα βρωμιζει τον τοπο μας?που τοση σαπιλα απο αυτη δεν υπαρχει?αυτοι που κρίνουν και κατακρίνουν τον Σελτσα Κωνσταντίνο τον τοσο αξιόλογο άνθρωπο?ντροπη σας.κατω απο τα ρασα του παπα ολα ωραια ειναι και βολικά. ...απο κατω λοιπον αλλα οσοι δεν μπορουν να αντέξουν την αλήθεια. Κατω απο τα ράσα εβλογιμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν ξεμεθύσεις θα μπορέσεις άραγε να μας εξηγήσεις τι εννοείς;

      Διαγραφή
  33. Συγχαρητήρια κ. Σέλτσα! Η νεολαία τέτοιους εκπροσώπους θέλει αληθινούς, σοβαρούς και όχι πολιτικά καθίκια! Η νεολαία ειναι μαζί σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ πρεπει ο ανθρωπος να πιστευει , στην επιστημη γιατι ειναι το μονο αλανθαστο μεσο που σε οδηγει στην αναπτυξη και την εξελιξη και στο δευτερο την τεχνη ..που δινει χρωμα και δημιουργικοτητα. Τα άλλα είναι για τους μωρους...Τ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ... Και γιατί, φιλόσοφε του πληκτρολογίου, να μην πιστεύει στον άνθρωπο, που παράγει και την επιστήμη και την τέχνη; Από πότε ο δημιουργός πρέπει να πιστεύει στα δημιουργήματά του; Μήπως αποδίδεις στην επιστήμη και την τέχνη υπόσταση τέτοια που να τις ανάγει σε αυθύπαρκτες οντότητες; Για δες το λιγάκι...

      Έπειτα, τι άγαρμπο "πρέπει" είναι αυτό; Στον 21ο αιώνα ούτε ο Πάπας που είναι και αλάθητος, δεν δογματίζει τόσο άνετα. Δεν ξέρεις ότι ακόμη και τα εκθεσάδικα του κιλού αποφεύγουν τα "πρέπει"; Έπειτα, τι σόι προοδευτικός είσαι που μιλάς με τόση βεβαιότητα; Οι άνθρωποι της διανόησης και της Αριστεράς (βεβαίως βεβαίως) δεν εκφράζονται με τόση αυτοπεποίθηση αλλά πάντοτε (έτσι τουλάχιστον θέλουν να φαίνονται) αφήνουν ανοιχτό οι ίδιοι το παράθυρο για την αμφισβήτηση όσων λένε;

      Κι ακόμη, καλέ μου μαθητευόμενε μάγε, τι περιγραφή της επιστήμης είναι αυτή; Δεν το ξέρεις ότι εδώ και κάτι αιώνες η επιστήμη ανατρέπει ως ψευδή ή συμπληρώνει ως ελλιπή αυτά που η ίδια μας δίδασκε πριν λίγα χρόνια;
      Ευτυχώς που οι επιστήμονες δεν έχουν τα δικά σου τα μυαλά, γιατί ακόμη θα πιστεύαμε ότι η γη είναι το κέντρο του κόσμου (...).

      Όσο για την τέχνη, δεν είναι αυτή που δίνει "χρώμα και δημιουργικότητα", καθώς οντολογικά είναι ανύπαρκτη (το ξανάπαμε: η οντολογία σου πάσχει). Η τέχνη λοιπόν, είναι ένα από τα μέσα με τα οποία ο άνθρωπος εκτονώνει τη δημιουργικότητά του και δίνει χρώμα (θα προτιμούσα τον όρο "νόημα") στα πάντα, ακόμη και στα μη όντα (...).

      Θα μπορούσα να σχολιάσω και άλλα σημεία του διαγγέλματός σου, αλλά νομίζω ότι θα σε παραφόρτωνα.

      (μίλησε κανείς για μωρία;)

      Διαγραφή
  35. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΕΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΚΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΩΣ ΣΩΣΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ( ΟΦΕΛΟΣ ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΕΙΡΟ). ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΩΣ ΣΩΣΤΗ ΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ. ΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΛΑΘΟΣ --->...ΚΟΛΑΣΗ (ΤΙ ΧΑΝΩ? ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!). ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΚΑΤΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΤΙ ΚΑΝΩ? ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ Γ@@@? ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είναι απλό παιδια, εχει πια ξεκαθαρισει. Η Πετη θα σαρωσει γιατι περαν των συνριπτικων πολιτικων της προσοντων και χαρακτηριστικων εναντι των αλλων, είναι ενας αξιολάτρευτος ανθρωπος και χαρακτηρας που ομορφαινει την Αριστερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΕΛΤΣΑ ΈΧΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΊΑ ΣΟΥ... ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΎΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΈΤΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ... ΠΕΤΗ ΠΕΡΚΑ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΚΑΙ ΞΈΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θέλετε να μάθετε ακριβώς πόσοι είναι οι ανθέλληνες, αντίχριστοι σκοπιανοί στο Νομό Φλώρινας; Μετρήστε τους ψήφους του Σέλτσα.
    Μη τον ανακατεύετε με τους ντόπιους. Είναι κρίμα και άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.