Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Σύλληψη 57χρονου σε περιοχή του Αμυνταίου για κατοχή ναρκωτικών

Χθες (18-03-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν 57χρονο ημεδαπό διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, παρέδωσε οικιοθελώς στους αστυνομικούς δυο (2) συσκευασίες (μια χάρτινη και μια νάυλον) με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, που είχε στην κατοχή του και οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

3 σχόλια:

  1. Γιατί χαλάτε τις ζωές σας με αυτά μωρέ. Το λίγο που νιώθετε καλύτερα αξίζει την όλη ταλαιπωρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν οι ιδιοι μιλατε για..μικροποσοτητα χασις..δεν ντρεπεστε να το κανετε ζητημα...Αν ειχατε τα κοτσια θ ανοιγατε τα κλεισμενα συνορα απ τα τρακτερ που κατελυσαν καθε εννοια κρατους με νομους κι αστυνομους..Εκει σας ηθελα κι οχι στους κακομοιρηδες ψιλο-χασικληδες..Αλλα εκει ηθελε..κακαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η χώρα ήξερε να αξιοποιεί την ντόπια παραγωγή και δεν τα αγοράζαμε όλα από έξω όπως μας υποδεικνύουν οι Ευρωπαίοι, ούτε μπλόκα με τρακτέρ θα είχαμε, ούτε ψιλο-χασικλήδες. Εκεί είναι τα κάκαλα..

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.